Street Fighter IV | PC

• Thread starter Thread starter LeonSM
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
StreetFighterFour.jpg

مدت ها پیش Capcom این بازی رو برای PC هم تایید کرد.
Street Fighter IV هم اکنون بر روی آرکید های ژاپن عرضه شده و نسخه های کنسولی و PC آن
در دست ساخت می باشند.
Street Fighter IV فعلا تاریخ عرضه ی مشخصی ندارد و تیم سازنده با خیال راحت بر روی آن کار میکنند.
SF 4 Basics
SF 4 Tips and Strategies

آخرین ویرایش:
حد اقل سیستم مورد نیاز برای اجرای این بازی رو میشه بگین ؟
بنده خودم نمادِ "حداقل سیستم مورد نیاز" SF4 هستم :d
توجه بفرمایید :
Manufacturer: CykO
Processor: AMD Sempron(tm) Processor 2600+, MMX, 3DNow, ~1.6GHz :-&
Memory: 512MB RAM :-&
Hard Drive: 1.5 TB
Video Card: MSI NX7300 LE (NVIDIA GeForce 7300 LE) :-&
Monitor: Samsung 1932BW
Sound Card: Craetive Sound Blaster VX
Speakers/Headphones: Creative Fatal1ty Gaming Headset
Keyboard: Microsoft Wired Keyboard 600
Mouse: Logitech G5
Mouse Surface: 1000 tomani
Operating System: Windows XP Professional (5.1, Build 2600) Service Pack 3 (2600.xpsp.080413-2111)
Motherboard: MSI
Computer Case: PERFECT

البته اینو یادش رفت بگه که با این سیستم , ستینگو طوری میزاره که انگار داره SF2 بازی می کنه پس زیاد فکر سیستم در این حد دیگه نباش ;))

آبتین با این کارات داری به ما این تلقین رو می کنی که توی ایران هم میشه یه کمیونتی درست و حسابی داشت , به حدی خفن که دیگه کارش به fanart رسیده ! :d امیدوارمون کردی , واقعا ممنونم ازت.

خواهش می کنم ایمان. به تدریج بهتر میشیم دیگه:)

ای بابا خیلی ضایع هست که :d
سیستم من خیلی داغونه ماله 6 سال پیشه از دوست عزیزمون LiQuiD SnakE هم فکر کنم داغون تره :d
Video Card : ATI X300
CPU : 3GHz
RAM : 512
میکشه ؟ :d
چی پیشنهاد میدید ؟
آخه رو ایکس باکس کسی بازی نمیکنه حمیدوس جان که میفرمایی

دوستان. اساتید. قهرمانان.گیمرهای خیابانی. ای که اگر شما نبودید استریت فایتر هم نبود.

به استریت فایتر ها قسم یک مشکلی در بازی دارم که هر کی دوست داشت و دلش خواست و کلا عشقش کشید بیاد به بنده
حقیر کمک کنه . برم سر اصل مطلب: جونم براتون بگه که من در بازی نمی دونم با کیبورد کامپیوتر چطور میتونم از قدرتی های برتر استفاده کنم. الکی بالا پایین می پرم و بی خودی بدون انکه چیزی حالیم باشه مثل ادمهای کودن بی عقل بی... دور خودم می چرخم فقط از دوستان و اساتید و بلند مرتبه گان در خواست دارم به جان بایسون آستاروس مرا در استفاده از تکنیک ضربه های خیلی برتر کمک کنند چون دشمنان مرا با این ضربه ها خشمگین به درک ناصل می کنند. به یاری استریت فایتریتون نیازمندم . قربان همه شما از Gen گرفته تا نمی دونم چی بروم. جدید هستم درکم کنید

اینجا رو بخون مثلا :
http://www.eventhubs.com/guides/2008/jul/08/street-fighter-4-strategy-guide-hints-and-tips/

Video Card : ATI X300
CPU : 3GHz
RAM : 512
میکشه ؟ :d
چی پیشنهاد میدید ؟
خو این دیگه بیش از حد داغونه :d
اگه می خوای فقط یه خرج ساده بکنی واسه SFIV و اینا , من که میگم یه ATI HD 4670 یا 4770 بگیر + ram 2gig کلا مثلا 120 تومنم در نمیاد ! می تونی مثلا با کیفیت ایکس باکس بازی کنی. cpuـت جواب میده.

خو این دیگه بیش از حد داغونه :d
اگه می خوای فقط یه خرج ساده بکنی واسه SFIV و اینا , من که میگم یه ATI HD 4670 یا 4770 بگیر + ram 2gig کلا مثلا 120 تومنم در نمیاد ! می تونی مثلا با کیفیت ایکس باکس بازی کنی. cpuـت جواب میده.
ok
پس میرم یه گشتی میزنم ببینم میصرفه یا نه #:-s
اگه زیر 120 بشه خوبه :)
مطمئنی cpu خوبه ؟ میشه باهاش اونوقت کرایسیس رو های بازی کرد ؟ :d
الان توی این صفحه کدومو بخرم بهتره ؟ دو نوع 4670 داره ، 4770 هم نداره که ، 1 گیگ باشه یا 512 ؟
ممنون

آخرین ویرایش:
ok
الان توی این صفحه کدومو بخرم بهتره ؟ دو نوع 4670 داره ، 4770 هم نداره که ، 1 گیگ باشه یا 512 ؟
ممنون
بله رو سطح gamer و کم کردن ریزولیشن میشه چرا نشه
من 4850 دارم با سی پی یو دو هسته ای
رو ریزولیشن فول اچ دی و سطح advance با فریم 30 بازی کردم

• Like
Reactions: Darkside Fury
البته استریت فایتر رو میشه رو سطح گرافیکی LOW بازی کرد اما بالا بردن تنظیمات گرافیکی این بازی در نوع خودش بی نظیر است.به نظر من به دنبال سیستم های ضعیف نباش . برو به سایت های سخت افزاری اونجا سوالتو پیرامون خریدن سخت افزار ها بیان کن خیلی کمک بزرگی به شما خواهند کرد موفق باشی. البته کرایسس گرافیک زیاد کولاکی هم نداره کمی ابکی است چون خود من دو تا 460 جی تی ایکس اس ال ای شده دارم و با یکی از انها بازی رو بر روی هارد کور اجرار کردم اصلا مشکلی نداشتم و خیلی هم بی نظیر اجرا می کرد
اینم سیستم پشنهادی من به شما برو تا 5 سال بازی سنگین بازی کن
CPU: Intel Core i5 2500->250
MB: Intel DH61BE-b3->130
RAM: Kingmax 4G(2*2G)DDR3 1333->50
VGA: EVGA GTS 450 1GB->165
HDD: Seagate barracuda7200.12 500GB->46
ODD: Liteon DVDRW 24X->25
Power: Memonex Silent EX L.N 480W->48
Case: Green MD 121->31
Monitor: LG W2253TQ->200

• Like
Reactions: Darkside Fury
ok
ممنون
4670 1gb خو بهتره.
crysis هم آره می تونی یه کارایی بکنی , مخصوصا 2 خیلی smooth اجرا میشه میتونی روی gamer ستینگ 720p راحت بازی کنی(30 40 فریم مثلا) یچیزی تو مایه های همون نسخه ایکس باکس.
البته بگم به با همین سیستمی که بهت گفتم 4670 1gb و ram 2gb می تونی SFIV رو روی high 720p بدونِ AA مثلا 60 فریم ثابت بازی کنی , یعنی دقیقا همون ستینگ توی ایکس باکس , خودم قبلا سیستمم همین بود.

آخرین ویرایش:
4670 1gb خو بهتره.
crysis هم آره می تونی یه کارایی بکنی , مخصوصا 2 خیلی smooth اجرا میشه میتونی روی gamer ستینگ 720p راحت بازی کنی(30 40 فریم مثلا) یچیزی تو مایه های همون نسخه ایکس باکس.
البته بگم به با همین سیستمی که بهت گفتم 4670 1gb و ram 2gb می تونی SFIV رو روی high 720p بدونِ AA مثلا 60 فریم ثابت بازی کنی , یعنی دقیقا همون ستینگ توی ایکس باکس , خودم قبلا سیستمم همین بود.
پس میرم تو کار همین سیستمی که گفتی
اینجوری ویندوز 7 هم نصب میکنم خسته شدم از این xp لعنتی :d
اصلاً یه وقت دیدی جو گیر شدم رفتم 1 تومن سیستم گرفتم :d
cpu 4 هسته ای بگیرم ؟
ممنون

آخرین ویرایش:
پس میرم تو کار همین سیستمی که گفتی
اینجوری ویندوز 7 هم نصب میکنم خسته شدم از این xp لعنتی :d
اصلاً یه وقت دیدی جو گیر شدم رفتم 1 تومن سیستم گرفتم :d
cpu 4 هسته ای بگیرم ؟
ممنون
باا تاپیک SFIVـه انقدر منحرفش نکنین :d
ویندوز 7 هم که نصب کنی خب خیلی بهتره پرفرمنس سیستم و گیم هام بالاتر میره.
اگه می خوای یه سیستم هم درست حسابی بگیری خو یه cpu i7 بگیر بره دیگه

باا تاپیک SFIVـه انقدر منحرفش نکنین :d
ویندوز 7 هم که نصب کنی خب خیلی بهتره پرفرمنس سیستم و گیم هام بالاتر میره.
اگه می خوای یه سیستم هم درست حسابی بگیری خو یه cpu i7 بگیر بره دیگه
راست میگی تاپیک منحرف شد
دیگه من حرفی در این زمینه ندارم
یا همون سیستمو میگیرم که گفتی یا اگه سیستم فعلیمو تونستم بفروشم یه سسیستم عالی میگیرم
ممنون از همه بچه ها بابت راهنمایی هاشون :x

دوستان من رو بازی تکین خیلی راحت می تونم تاکتیک و تکنیک های حرفه ای بزنم اما در استریت فایتر اینطور نیست منظور اینه که چطوری در استریت فایتر میشه قدرتی زد یعنی من امتیازی رو که از ضربه زدن به حریف کسب میکنم و ان را به مکس می رسانم چطوری باید تکنیک ان را بر علیه حریف خود استفاده کنم.

آخرین ویرایش:
آخ جون پلیر جدید ! نکنین این کارو جون من ! وسوسه میکنین برم دوباره اینترنتو فعال کنم :دی
ولی بی شوخی ،خیلی خوشحالم روز به روز پلیر جدید اضافه میشه .فقط تا اومدن من زنده نگهشون دارین :دی

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or