Multi Platform Street Fighter 6

سازنده
Capcom
تاریخ انتشار
2023
ناشر
Capcom
پلتفرم‌ها
  1. PC
  2. PlayStation 4
  3. PlayStation 5
  4. Xbox Series X|S
اسکین آخری چانلی خریدم :Cheesygrin: ولی نه نتونستم به مستر برسم خیلی سخته مواقعی زیادی بوده به پست رنک مستر خوردم و بردمشون ولی به همون شکل از رنکهای پایینتر از خودم باختم در اصل با مای روی دایموند ۳ ستاره بودم که با افت زیاد رسید به دایموند ۱ ستاره.با چانلی هم تازه دایموند ۱ ستاره بودم داشتم خوب میرفتم که ۲ ستاره بشم که از بخت بد اونقدر باخت الکی یا قعطی داشتم که رنکم شد پلات ۵ ستاره.فعلا دارم روی آکی و النا و جوری تمرکز میکنم وایپر گرفتم ولی الان از خریدش پشیمونم زیاد از سبک مبارزش خوشم نیومد اشتباه کردم قبل خرید تستش نکردم البته بلیت ۱ ساعته نداشم.کلا چون با دسته بازی میکنم توی زدن خیلی از کمبو ها لنگ میمونم مثلا امتحان کردم با ریو و کن یا لوک خیلی ساده تر میشه برد ولی ازشون خوشم نمیاد مخصوصا کن.بیشتر باختهام یا وسط مسابقه به خاطر کارهای دیگه تمرکزم از دست دادم وخواستم بازی زود تموم کنم یا دستم عرق میکنه و ازروی دی پد لیز میخوره یا خوردم به پلیر هایی که مدرن کنترل بازی می کنند و جوری بازی میکنند که کلا سبک بازی خودم بهم میخوره
باید به خودت تلقین کنی که کسی که مدرن بازی میکنه پلیر بهتریه در حالی که در واقعیت برعکسه. پلیر های مدرن فقط دنبال بهانه ان که از سوپر و اسپشال سریع سو استفاده کنن که توی سطح پایین و متوسط زیاد دستشون میاد. طرف لوک برمیداره فقط منتظر بهانه هست که لول ۱ رو ول بده whiff punish بکنه یا مثلا اینایی که زانگیف مدرن بازی میکنن اگر کوچکترین ایراد توی blockstring ت باشه SPD رو ول میدن یا طرف وقتی میره burnout همش حواسش جمعه که گولت بزنه DI بزنی که اونم جوابت رو با سوپر لول ۳ بده. این کارا رو فقط پلیر های سطح حرفه ای راحت انجام میدن ولی به لطف کنترل مدرن این چیزا رو تو گلد و پلت هم میبینیم :دی

• Like
Reactions: Dante _Sparda
باید به خودت تلقین کنی که کسی که مدرن بازی میکنه پلیر بهتریه در حالی که در واقعیت برعکسه. پلیر های مدرن فقط دنبال بهانه ان که از سوپر و اسپشال سریع سو استفاده کنن که توی سطح پایین و متوسط زیاد دستشون میاد. طرف لوک برمیداره فقط منتظر بهانه هست که لول ۱ رو ول بده whiff punish بکنه یا مثلا اینایی که زانگیف مدرن بازی میکنن اگر کوچکترین ایراد توی blockstring ت باشه SPD رو ول میدن یا طرف وقتی میره burnout همش حواسش جمعه که گولت بزنه DI بزنی که اونم جوابت رو با سوپر لول ۳ بده. این کارا رو فقط پلیر های سطح حرفه ای راحت انجام میدن ولی به لطف کنترل مدرن این چیزا رو تو گلد و پلت هم میبینیم :دی
دقیقا توی کلاسیک با همه مهارت ممکنه اشتباه یا در زدن حرکات درست عمل نکنی ولی مدرن پلیر ها راحت با زدن یک دکمه کلا این نگرانی ها ندارند با این حال بدترین چیزی که از مدرن پلیرها دیدم اسکیب کردن دور برگشت مسابقه هست پلیر کلاسیک اکثر چه ببرن چه ببازن دور دوم مسابقه انجام میدن حتی اگه ببازن ولی مدرن پلیرها دقیقا از باخت ترس دارن و حاضر به مسابقه دوم نیستن چون سبک بازیشون رو شده و می ترسن ببازن به نظر بازی باسد قابلیت میزاشت که هنگام مسابقه رنک بتونی فقط با کلاسیک پلیرها بازی بکنی اینطور شاید باعث میشد پلیر های مدرن هم سعی کنند کلاسیک یاد بگیرن.من اولین استریت فایتری که به این صورت پیگیر و بازیش کردم همین نسخه بوده خودم هم اون اوایل مدرن رفتم ولی بعد مدت کوتاهی تصمیم گرفتم برم کلاسیک بازی کنم و دیدم آنچنان هم سخت و راحته و از طرفی میتونی کومبوها بیشتر و حرفه ای تر بازی برم

فقطم با کرکترای سخت بازی میکنی :D خصوصا آکی خیلی ریزه‌کاری داره. دمت گرم خلاصه. وایپر هم لااقل تا الان فقط پانک ازش استفاده میکنه ولی وقتی استفاده میکنه جر میده ملت رو :D لعنتی خیلیییی دمیج میده. ولی خب پلی‌استایلش خیلی خاص و یونیکه. ولی من زمانی که بازی لانچ شد و رنک بازی میکردم از ترس قطع شدن کلا بازیم میرفت تو باقالیا خصوصا از وقتی آپدیت دادن و جریمه در نظر گرفتن واسه کسایی که قطع میشن وسط رنک :D
این جریمه قطع شدن خیلی بده تا حالا دوبار کارت زد گرفتم یکبارم به مدت ۲ روز بن شدم از رنک.هم امتیاز دو برابر کم میکنه هم جریمه کارت زرد و قرمز میکنه تازه بعدش هم تا یک مدت باید با کارتی ها بازی بکنیم همین جوری برای ما پیدا کردن پلیر سخته دیگه وقت بازی با کارتی ها بدتر هم میشه

آخرین ویرایش:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or