Multi Platform Stellar Blade

سازنده
Shift UP
تاریخ انتشار
2023
ناشر
Sony Interactive Entertainment
پلتفرم‌ها
  1. PC
  2. PlayStation 5
  3. Nintendo Switch
من تازه بازی رو شروع کردم و حدودا رسیدم به اواخر بازی. چندتا مشکل بزرگ داره بازی، یکی اینکه پلتفورمینگش افتضاحه بخصوص وقتی پای اون turret ها وسط باشه. کثافت مطلقه. هیچ منطقی نداره و فقط گذاشتن که پلیر زودتر نرسه به اخر بازی. دومی هم این کات سین های غیرقابل رد کردن و اجباریه که باید بشینیم به داستان دری وری و شخصیت پردازی آبدوغ خیاری گوش بدیم. نکته سوم هم باس karakuri که متاسفانه شما اگه بیلدت مبتنی بر یه سری چیزا باشه نمیتونی استفاده کنی و به مشکل میخوری سرش. که کامل نامردی و غیرمنطقیه.

اوکی آقا خواستی دارک سولز باشی، ولی دیگه زور الکی زدن نداره که. کی ما از دست این گیم دیزاین های کپی شده راحت شیم خدا میدونه. طراحی مراحل هم فوق العاده شبیه به هم و ضعیف، تنوع انمی خیلی کمه.

بجز اینا ولی بازی کلا ۱۰/۱۰ دلیلش هم میدونید :D گور بابای داستان و اینا. ولی از حق نگدریم گیم پلی بازی خوبه و سرگرم کننده.

من تازه بازی رو شروع کردم و حدودا رسیدم به اواخر بازی. چندتا مشکل بزرگ داره بازی، یکی اینکه پلتفورمینگش افتضاحه بخصوص وقتی پای اون turret ها وسط باشه. کثافت مطلقه. هیچ منطقی نداره و فقط گذاشتن که پلیر زودتر نرسه به اخر بازی. دومی هم این کات سین های غیرقابل رد کردن و اجباریه که باید بشینیم به داستان دری وری و شخصیت پردازی آبدوغ خیاری گوش بدیم. نکته سوم هم باس karakuri که متاسفانه شما اگه بیلدت مبتنی بر یه سری چیزا باشه نمیتونی استفاده کنی و به مشکل میخوری سرش. که کامل نامردی و غیرمنطقیه.

اوکی آقا خواستی دارک سولز باشی، ولی دیگه زور الکی زدن نداره که. کی ما از دست این گیم دیزاین های کپی شده راحت شیم خدا میدونه. طراحی مراحل هم فوق العاده شبیه به هم و ضعیف، تنوع انمی خیلی کمه.

بجز اینا ولی بازی کلا ۱۰/۱۰ دلیلش هم میدونید :D گور بابای داستان و اینا. ولی از حق نگدریم گیم پلی بازی خوبه و سرگرم کننده.

فکر میکنم اشتباه شده
چون داستان بازی اصلا ابکی نیس و خوبه همینطور شخصیت پردازی های اصلی خوبن
گیم پلی هم بی نظیره
لول دیزاین و گرافیک هم بسیار زیباس
موزیک هم که نگن دیگه

یوزر اسکور بازی هم توی استیم
هم توی پلی استور 5 ستاره هست!

1790261307640.png

​

این ماد رو دریاب.

Cutscene controller (skip - fast forward - pause)​

فکر میکنم اشتباه شده
چون داستان بازی اصلا ابکی نیس و خوبه همینطور شخصیت پردازی های اصلی خوبن
گیم پلی هم بی نظیره
لول دیزاین و گرافیک هم بسیار زیباس
موزیک هم که نگن دیگه

یوزر اسکور بازی هم توی استیم
هم توی پلی استور 5 ستاره هست!

View attachment 423358
من واقعا کاری به یوزر اسکور ندارم. با وجود ایراداتی که بازی داره منم میرم اونجا ۱۰ از ۱۰ میدم. ولی بنظرم داستانش واقعا بیخوده. جزو ضعیف ترین ها توی سولزلایک ها به حساب میاد. یه چیزی در حد wolong. حالا من هنوز به اندینگ بازی نرسیدم شاید نظرم عوض شه. لول دیزاین هم مثل lies of p منسوخه. اون سبک فرام سافتور رو فقط خودشون از پسش برمیان. چه اصراریه کپی کنن؟ نقطه ضعف اصلی بازی همین لول دیزاینه.

من واقعا کاری به یوزر اسکور ندارم. با وجود ایراداتی که بازی داره منم میرم اونجا ۱۰ از ۱۰ میدم. ولی بنظرم داستانش واقعا بیخوده. جزو ضعیف ترین ها توی سولزلایک ها به حساب میاد. یه چیزی در حد wolong. حالا من هنوز به اندینگ بازی نرسیدم شاید نظرم عوض شه. لول دیزاین هم مثل lies of p منسوخه. اون سبک فرام سافتور رو فقط خودشون از پسش برمیان. چه اصراریه کپی کنن؟ نقطه ضعف اصلی بازی همین لول دیزاینه.
lies of p لول دیزاینش بنظرم منسوخ نیست و برای ما پلیرای قدیمی جذابه .خودم دو سه بار تمومش کردم زده نشدم

البته مثل وولانگ این بازی هم سولزلایک نیست.
کاملا هک‌اند‌اسلشه که یه چیزهایی از سولزلایک هم درش هست.

اگه سبک علمی تخیلی دوست داشته باشی یکسری کلیشه های تکراری رو خیلی تر و تمیز کنار هم چیده و تحویل پلیر میده.

آره همونطور که میگی پلتفورمینگش افتضاحه، خیلی بده.

در مورد لول دیزاین بازی کاملا خطیه ، یه جورایی به سبک بازیهای نسل قبل.
مثلا اونیموشا یا دویل می کرای‌های قدیمی و... به عمد به این شکل ساخته شده.
با این حال جلوتر که میری خیلی بهتر هم میشه و اکسپلور و... خیلی بهتر میشه، بیشتر نمیگم که خودت بازی کنی.

کلا یکی قبلا گفته بود جدای از شخصیت اصلی که توضیح واضحاته ... :D باقی موارد بازی هم خیلی قشنگه ، یعنی سعی شده واقعا همه چی باکیفیت و زیبا ارائه شده باشه که انصافا درست میگفته.
داستانش کلا خوبه و کار رو در میاره.
کمی باید دل بدی فقط.

اگه مسیر رو درست بری تو هم به منتظران ظهور نسخه دوم میپیوندی :D

البته مثل وولانگ این بازی هم سولزلایک نیست.
کاملا هک‌اند‌اسلشه که یه چیزهایی از سولزلایک هم درش هست.

اگه سبک علمی تخیلی دوست داشته باشی یکسری کلیشه های تکراری رو خیلی تر و تمیز کنار هم چیده و تحویل پلیر میده.

آره همونطور که میگی پلتفورمینگش افتضاحه، خیلی بده.

در مورد لول دیزاین بازی کاملا خطیه ، یه جورایی به سبک بازیهای نسل قبل.
مثلا اونیموشا یا دویل می کرای‌های قدیمی و... به عمد به این شکل ساخته شده.
با این حال جلوتر که میری خیلی بهتر هم میشه و اکسپلور و... خیلی بهتر میشه، بیشتر نمیگم که خودت بازی کنی.

کلا یکی قبلا گفته بود جدای از شخصیت اصلی که توضیح واضحاته ... :D باقی موارد بازی هم خیلی قشنگه ، یعنی سعی شده واقعا همه چی باکیفیت و زیبا ارائه شده باشه که انصافا درست میگفته.
داستانش کلا خوبه و کار رو در میاره.
کمی باید دل بدی فقط.

اگه مسیر رو درست بری تو هم به منتظران ظهور نسخه دوم میپیوندی :D
از این بابت میگم سولزلایک که حتی توی پیج استیم بازی جزو تگ هاس و دیدم خیلیا سولزلایک مبدوننش. من شخصا دوست دارم گیم پلب اش رو ولی لول دیزاینش هنوز مشکل دارم. Onimusha رو از این بابت خیلی بیشتر پسندیدم‌.

از این بابت میگم سولزلایک که حتی توی پیج استیم بازی جزو تگ هاس و دیدم خیلیا سولزلایک مبدوننش. من شخصا دوست دارم گیم پلب اش رو ولی لول دیزاینش هنوز مشکل دارم. Onimusha رو از این بابت خیلی بیشتر پسندیدم‌.
تگهای استیم بعضی وقتها خیلی درست نیست.
خود طرفدارها تگها رو میدن ، اگه تعداد پیشنهادها به حد نصاب هم برسه امکان داره تگ RTS یا Esports هم زیرش بخوره :D

خیلیها نمیتونن این بازیها رو از هم تمیز بدن، اینکه چی سولزلایکه و چی اکشن اونچر یا اکشن آرپی جی یا کرکتراکشن/هک اند اسلش و...
بس که این بازیها تو این دوره از همدیگه مکانیک قرض گرفتن و ویژگیهای مشابهی رو درشون میبینیم.
این مشکل جهانیه و برای همه پیش میاد.

الان کجای بازی هستی؟

• Like
Reactions: Dante _Sparda
در مورد داستان و شخصیت پردازی خود ایو . خود کارگردان بازی هم چندبار تو مصاحبه ها گفته که بخاطر کمبود زمان و بودجه حتی با اینکه سونی یک ور کارو گرفته بود . مجبور شدن خیلی از بخشهای مربوط به ایو و لور دنیای بازی رو کات کنن . قشنگم معلومه خیلی کارگردان از این اتفاق ناراحت شد . حتی تا جایی که گفت بازی اون چیزی نشد که واقعا میخواستن . حالا برای نسخه دوم کلا سوییچ کردن روی یک کاراکتر جدید و اینبار میخوان اون چیزی که از اول میخواستن بسازنو از کار در بیارن . برای همین تریلر نسخه دوم یک مقدار حس ریبوت میده.

• Like
Reactions: Dante _Sparda

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or