این یکی بر اساس کدوم مدل واقعیه؟تریلر دی ال سی NIKKE الاهه پیروزی
11 ژوئن منتشر میشه(06/11)
View attachment 380610
View attachment 380609

آخرین تخفیفش 10 آپریل بودهکسی میدونه این بازی کی تخفیف میخوره بیش از یک ماهه منتظرم

توی تریلر یه باس فایت و یک سری مرحله/چالش تیر اندازی به سبک گیم پلی خود Nikke نشون دادن + لباس و ایناالان این DLC جدیده مراحل جدید داره؟ DLC قبلی که فقط یه دستگاه بستنی سازی اضافه میشد با چهارتا اسکین.![]()
با توجه به اینکه گویا حسابی زحمت اسپویل رو برای خودت کشیدی، فکر کنم خودت سرچ کنی باز دقیق تر خواهد بود، ممکنه اشتباه یادم باشهدرخواست راهنمایی:
دوستان رسیدم به مرحله آخر .
1- شما دست آدام رو گرفتید یا نه ؟ کدوم بهتره ؟ یکی از پایان ها رو تجربه کنید اون یکی هم میتونید تجربه کنید؟
2- من اصلا حواسم نبود به این Cans که جمع کنم و باعث شد ریوایو من بجای 2 الان 1 هست و وارد مرحله آخر شدم که نمیشه ازش خارج شد . راهی هست بشه save مراحل قبلتر رو اجرا کرد یا خیر؟
3- کشتن الی راحت تره یا آدام ؟ با یک ریوایو میشه این آدام رو کشت یا نه ( مثلث ) ؟
ممنون
انتخابه دیگه

با توجه به اینکه گویا حسابی زحمت اسپویل رو برای خودت کشیدی، فکر کنم خودت سرچ کنی باز دقیق تر خواهد بود، ممکنه اشتباه یادم باشه
1.کدوم بهتره با خودتهانتخابه دیگه
اما برای دیدن دو پایان (از سه پایان) تو یک دور
فکر میکنم اینجوری بود که
باید با پیشنهاد آدام مخالفت میکردی، و بدون باختن میزدیش، و تا آخر میرفتی... در این صورت بعد از لود بازی، میوردت دقیقا قبل ار انتخاب... و میتونستی پایان دوم رو هم ببینی
اما اگر میباختی، یک auto save بعد از انتخاب ساخته میشد، و دیدن پایان دوم رو کنسل میکرد
پایان سوم هم این بود که کلا درصد کمی ماموریت فرعی و کالکتیبل جمع میکردی(اون مورد مربوط به لیلی که درصد میزد در طول بازی) در اون حالت پایان سوم رو میبینی...برا این یک دور مجزا باید رفت
2. لیلی به نظرم باس فایت سخت تری بود
یکبار هم دیگه نمیشه دقیق گفت...سوتی ممکنه پیش بیاد تو بازی
یادم نیست میشه درجه سختی رو وسط بازی اورد پایین یا نهممنون از راهنمایی
این آدام رو توی کشتنش به مشکل خوردم یک سوم جونش که میمونه کم میارم چون دو ریوایو ندارم و تیر هم کم میارم میبازم
راهش فقط اینه بازی رو از اول برم و دو ریوایو جمع کنم درسته ؟
با تاسف بسیار زیاد روند پلاس جوری شده که بازی های بزرگ زمانی میان براش که یا اینقدر از زمان ریلیزشون گذشته که قیمتشون در تخفیفات به۵ تا ۱۰ دلار رسیده و یا اینکه مثلا سونی توی اون هفته ای که شوکیسی چیزی داره همزمان همون موقع هم هفته معرفی بازی های پلاسش هست و به ناچار از روی کراهت و اجبار یک بازی خوب بده روی پلاساین بازی کی میاد رو پلاس؟
یادم نیست میشه درجه سختی رو وسط بازی اورد پایین یا نه
ولی اصولا با یک ریوایو هم باید بشه، فکر میکنم من خودم یکیش رو استفاده نکردم
این همه ملت بدون دمیج خوردن بازیا رو میرن...شدنی که هست، فقط نیاز به تلاش داره
یا یه دستی ببری تو بیلد کاراکترت شاید اینجوری بهتر بتونی دووم بیاری(همین بند و بساط و لباس هایی که میبندیم رو کاراکتر)