رو DLSS برای اجرای بازی روی PC حساب نکنید، چون احتمالا به لطف AMD، بازی DLSS نداشته باشه
Todd Howard confirms that Starfield will have FSR 2.0 (Fidelity Super Resolution) on both PC and Xbox consoles
Who is PureDark?
PureDark is a well-known modder who has created DLSS3 and DLSS2/FSR2/XeSS mods. He is known for his work in Jedi: Survivor, where he was able to nearly double the game’s frame rate by modding DLSS 3 frame generation into the game when it first came out with all of its performance problems.
He is promising to mod DLSS 3 into Starfield, when the game enters its early access period should make many PC gamers using Nvidia Graphic cards happy. PureDark’s mods are paywalled, but he deserves the compensation for the amazing work he does.
قاعدتا با توجه به RPG بودن بازی باید فرق کنهدوستان یک پرسشی دارم
ایا شخصی سازی سفینه ها باید در عملکردشان تاثیر داشته باشد یا نه؟
یعنی اگر من یک سفینه همانند prime ساختتم (همانی که در گیمپلی بازی نشان دادن) باید در جنگ فضایی، مصرف سوخت و... موثر باشد یا نه
من دلم میخواد تا حدودی موثر باشد
اما میخواهم نظر گیمرهای حرفه ای را نیز بدانم
پس پرسش اینه
میزان تاثیر شخصی سازی در گیم پلی چقدر باشه خوبه کم یا زیاد
کم باشه فان بازی زیاد میشه ازادی عمل زیاد میشه و حالت غیرمنطقی طوری همیشه گوشه ی ذهن حضور داره
زیاد باشه بازی جدی میشه ازادی عمل کم میشه و منطقی تر به نظر خواهد امد
کارت گرافیک هایی که توی حداقل سیستم گذاشتن 8 گیگ وی رم دارن، ولی اینکه روی چه تنظمیاتی هست مشخص نیستدوستان به نظرتون این بازی روی RTX 3050 با 4gb vram رو میشه روی رزلوشن 1080p اجراش کرد؟
من گیم اسکیپ فرام تارکوف دارم هم dlss داره هم اون یکی برا ای ام دی راستی یه توضیح مختصر میدی راجب آنلاینشو اینا من چیزی دستگیرم نشداگه آنلاین نداره که خدا به کرک کنندگان برکت بدهرو DLSS برای اجرای بازی روی PC حساب نکنید، چون احتمالا به لطف AMD، بازی DLSS نداشته باشه
Todd Howard confirms that Starfield will have FSR 2.0 (Fidelity Super Resolution) on both PC and Xbox consoles
آنلاین ندارهآقا این اگه انلاین نیست که کرکیشو بازی کنیم ؟
من گیم اسکیپ فرام تارکوف دارم هم dlss داره هم اون یکی برا ای ام دی راستی یه توضیح مختصر میدی راجب آنلاینشو اینا من چیزی دستگیرم نشداگه آنلاین نداره که خدا به کرک کنندگان برکت بده
می ترسم ته این همه هایپ بازی یه نو من اسکای دیگه دستمونو بگیرهولی no man sky هست![]()
رو چه گیمی هست این قفل الانآنلاین نداره
و ۱۰۰٪ قفل دنوو رو داره
اکثر بازیهایی که سخت کرک شدن یا اصالا کرک نشدنرو چه گیمی هست این قفل الان
واقعا عجیب ترین حرکت ممکن بود تو این چند وقته
دقیقا احمقانه ترین تصمیم ممکنه!