کارت گرافیک هایی که توی حداقل سیستم گذاشتن 8 گیگ وی رم دارن، ولی اینکه روی چه تنظمیاتی هست مشخص نیستدوستان به نظرتون این بازی روی RTX 3050 با 4gb vram رو میشه روی رزلوشن 1080p اجراش کرد؟
من گیم اسکیپ فرام تارکوف دارم هم dlss داره هم اون یکی برا ای ام دی راستی یه توضیح مختصر میدی راجب آنلاینشو اینا من چیزی دستگیرم نشداگه آنلاین نداره که خدا به کرک کنندگان برکت بدهرو DLSS برای اجرای بازی روی PC حساب نکنید، چون احتمالا به لطف AMD، بازی DLSS نداشته باشه
Todd Howard confirms that Starfield will have FSR 2.0 (Fidelity Super Resolution) on both PC and Xbox consoles
آنلاین ندارهآقا این اگه انلاین نیست که کرکیشو بازی کنیم ؟
من گیم اسکیپ فرام تارکوف دارم هم dlss داره هم اون یکی برا ای ام دی راستی یه توضیح مختصر میدی راجب آنلاینشو اینا من چیزی دستگیرم نشداگه آنلاین نداره که خدا به کرک کنندگان برکت بده
می ترسم ته این همه هایپ بازی یه نو من اسکای دیگه دستمونو بگیرهولی no man sky هست![]()
رو چه گیمی هست این قفل الانآنلاین نداره
و ۱۰۰٪ قفل دنوو رو داره
اکثر بازیهایی که سخت کرک شدن یا اصالا کرک نشدنرو چه گیمی هست این قفل الان
واقعا عجیب ترین حرکت ممکن بود تو این چند وقته
دقیقا احمقانه ترین تصمیم ممکنه!
این حرکت از یه طرف بده، چون dlss 3 خیلی آپشن خوبی میتونست باشه و کیفیت بازی رو همراه با فریم ریت یه بوست اساسی بکنه...Starfield's AMD 'Exclusivity' Would Be A Disaster For The Game
https://www.dualshockers.com/starfield-amd-exclusivity-disaster/
View attachment 300213
پ.ن : منطق قبول کردن این قرارداد انحصاری توسط بتسدارو هیچ جوره نمیتدنم درک کنم ، باز پارتنرشیپ pc بود یه چیزی .
اونم وقتی ۷۵٪ بازار از انویدیا استفاده میکنن.
و pc انقدر برای مایکرو مهمه
زنده باد مادسازهااین حرکت از یه طرف بده، چون dlss 3 خیلی آپشن خوبی میتونست باشه و کیفیت بازی رو همراه با فریم ریت یه بوست اساسی بکنه...
کاری که amd داره میکنه قشنگ تو مایه های انحصاری کردنای سونیهکار به شدت کثیفیه و یه عده رو از یه چیزی محروم میکنه.
ولی خب از جنبه مثبتش ببینیم اینه که باعث میشه nvidia یه تکونی به خودش بده و این vram های مزخرف ۶ و ۸ گیگی رو بزاره کنار که واقعا از رده خارجن....
حقیقتش اینه که هم انویدیا هم amd جفتشون اگه پاش برسه کثافت کاری زیاد میکنن و سر مشتری کلاه زیاد میزارن و این رقابت بینشون به نفع ما میشه آخرش.
این amd لعنتی هم قرار بود تو ۲۰۲۳ fsr 3 رو منتشر کنه که فعلا خبری نشده ازش
اگه حداقل این تکنولوژی برای استارفیلد منتشر میشد میتونست خوب باشه چون یوزرای انویدیا هم میتونن استفاده کنن
این حرکت از یه طرف بده، چون dlss 3 خیلی آپشن خوبی میتونست باشه و کیفیت بازی رو همراه با فریم ریت یه بوست اساسی بکنه...
کاری که amd داره میکنه قشنگ تو مایه های انحصاری کردنای سونیهکار به شدت کثیفیه و یه عده رو از یه چیزی محروم میکنه.
ولی خب از جنبه مثبتش ببینیم اینه که باعث میشه nvidia یه تکونی به خودش بده و این vram های مزخرف ۶ و ۸ گیگی رو بزاره کنار که واقعا از رده خارجن....
حقیقتش اینه که هم انویدیا هم amd جفتشون اگه پاش برسه کثافت کاری زیاد میکنن و سر مشتری کلاه زیاد میزارن و این رقابت بینشون به نفع ما میشه آخرش.
این amd لعنتی هم قرار بود تو ۲۰۲۳ fsr 3 رو منتشر کنه که فعلا خبری نشده ازش
اگه حداقل این تکنولوژی برای استارفیلد منتشر میشد میتونست خوب باشه چون یوزرای انویدیا هم میتونن استفاده کنن
فکر نکنم احتمالا اونم میاد مقابله به مثل کنه ضررش هم به من و شما مشتری میرسه . و یه نکته اینکه کارتهای میانرده خود amd هم vram پایینی دارن ، 7600 با 8 گیگ رم عرضه شده ، حداقل 460ti 16 گیگ 10روز دیگه میاد یا نسل پیش 3060 با 12 گیگ رم عرضه شدهولی خب از جنبه مثبتش ببینیم اینه که باعث میشه nvidia یه تکونی به خودش بده و این vram های مزخرف ۶ و ۸ گیگی رو بزاره کنار که واقعا از رده خارجن....
ایراد به طور کلی سر قرارداد نیست وگرنه هم gears5 و هم halo I پارتنرشیپ سخت افزاریشون amd بود.اين حركت بيشترين نفعش رو سري اكس و اسه
وقتي با چيپ amd كاستوم شدن ميتونن بهترين خروجي ممكن رو رو كنسول بگيرن
بهرحال اين قراردادهاي انحصاري هست بين دو كنپاني و حداقل amd رو بازي خيلي مهمي دست گذاشته