دوستان من زیاد اخبار این بازیو دنبال نمی کنم و خیلی ازش خبر ندارم الان این رنگین کمون ها که رو این دسته بازی و هدفونه (رو لباس تاد هاوارد هم بود توی عکس چند صفحه پیش) جریانش چیه مربوط به داستان بازی می شه یا به تلویزیون LGBT+ مربوطه ؟اولین ویدیو منتشر شده از کنترلر و هدست اکس باکس با طرح استارفیلد:
View attachment 295819
View attachment 295820
ربطی به اون مساله ندارهدوستان من زیاد اخبار این بازیو دنبال نمی کنم و خیلی ازش خبر ندارم الان این رنگین کمون ها که رو این دسته بازی و هدفونه (رو لباس تاد هاوارد هم بود توی عکس چند صفحه پیش) جریانش چیه مربوط به داستان بازی می شه یا به تلویزیون LGBT+ مربوطه ؟![]()
نمی دونم.ولی با یه سرچ دیدم که پرچم lgtv این شکلیهجریانش چیه پس ؟
لوگو یا پرچم فکشن Constellation. حالا چرا این 4 تا رنگو انتخاب کردن واسه این فکشن معلوم نیست ولی بعضیا میگن زرد و نارنجی و قرمز نشان دهنده 3 منظومه هستجریانش چیه پس ؟
۸۰ دلار؟
یکم تخیلی میزنه این قیمتا بازی که قراره روز اول رو گیم پس باشه کدوم دیوانه ای میده 80 دلار
۸۰ یورو۸۰ دلار؟![]()
۸۰ دلار؟![]()
نمیدونم چرا زده دلار ، ولی توی منبع اصلی زده یورو که قیمت منطقیهیکم تخیلی میزنه این قیمتا بازی که قراره روز اول رو گیم پس باشه کدوم دیوانه ای میده 80 دلار
نرخ برابری یورو و دلار که تقریبا یکه!نمیدونم چرا زده دلار ، ولی توی منبع اصلی زده یورو که قیمت منطقیه
Oblivion vibes