Starcraft II | PC

همونطور که خیلی هاتون میدونین StarCraft II تا چند وقته دیگه میاد .:hug: بازیی که از 2003 بیلیزارد داره روش کار میکنه و ادامه Starcraft هستش که یکی از موفقترین RTS های تاریخ بشمار میاد . Starcraft مبارزه بین سه نژاد Terrans و Zerg و Protoss بود. رهبر هر سه نژاد ، آفیسر جیم رینور (ترانز) و کریگان (زرگ) و دارک تمپلار (پروتس) در این قسمت هم به نحوی در داستان وجود دارن.

در این سری hero ایی وجود نداره و شما با تعداد زیادی از unit ها مبارزه میکنید . همچنین محدودیتی روی تعداد unit انتخابی وجود نداره و شما میتونید به هر تعداد unit انتخاب کنید

با ورود این بازی بیلیزاد خیل عظیمی از بازیکنهای استراتژی رو دوباره به سمت خودش میکشه و احتمالا این بازی هم مثل Warcaft III تبدیل میشه به یکی از بازیهای استاندارد مسابقات بازیهای رایانه ای.

فعلا بیلیزارد در حال متعادل کردن سه نژاد با هم دیگس تا از لحاظ قدرت فرقی با هم نداشته باشند .

۞۩ محمد ۩۞

Last edited by a moderator:
خدایی دمه این بلیزز گرم من که کلی حال و هوام عوض شد با این بازی :d
کسی نمیدونه اون دوتای بعدی کی قراره بیان ؟! (منظورم دو شماره بعدی بازی بود!)
آخه این چند مرحله او پروتاس ها خیلی به من حال داد ! :d
راستی هرکی بیاد Unit ـه مورد علاقش رو بگه
مال من که توی آدم ها این مارین ها بودن همین سرباز آش خورا
توی هوایی ها هم بانشی ها .
تو قسمت فاکتوری هم اون دایموند بک های ..... !
به به به به !!!
یه سوال فندی !!!
چرا موهای سارا همون طوری تیغ تیغی موند ؟!
این که همه چیش عوض شد !!!!
اینو دیدم گفتم یه حالیم به اونا که Sound Track های بازی رو میخوان بدم ! :d
با کیفیت 320KB
StarCraft 2 Wings Of Liberty Sound Track
نوووووووووووووکرم :d

کسی نبود جواب بده ؟؟؟
قسمت های بعدیش کی ریلیز میشه ؟
کسی جرات کرده روی Brutal بازی کنه ؟؟؟
باید زیادی سخت باشه.
راستی ...
الان زرگا دیگه به تاریخ پیوستن ؟؟؟
داستان اون دوتا رو نگفتن بعد از اینه یا موازیه با این شماره ؟

اشکال نداره اون راهنمایی که کردم باشه واسه مرحله آخر;)
تو این مرحله باید حداقل 7 یا 8 دسته از اون گروه ها رو نجات بدی تا بتونی خوب دفاع کنی ، یه راه ساده هست اونم اینکه از اون هواپیما ها بسازی که تبدیل به آدم آهنی میشن و زمینی هم میجنگن اونوقت هر وقت گروه جدیدی فرستاد با اون هواپیما ها میری پیششون و تبدیل به آدم آهنی میشی و آزادشون میکنی و میاریشون توی بیس ، تو این وسط باید خوب تصمیم بگیری که کدوم گروه رو انتخاب کنی که قوی تر باشه! یه چیزی هم که به نظرم خیلی تاثیر داره اون Mercenaries هست که از آسمون برات میفرسته(همون ساختمان که وقتی روش کلیک میکنی انواع مختلف یونیت هایی رو که قبلا خریدی میتونی تو همون لحظه از آسمون بفرستی تو بیست(البته Cooldown هم داره)) اونا سریع تعداد ارتشت رو بالا میبرند و میتونی این مرحله رو زود تموم کنی.

دمت گرم این روشو امتحان کردم واسه اون مرحله رفتم جلو.
اخخخخخخخخخخخ یه دقیقه فقط به این اسم خیره بشین:|
IN UTTER DARKNESS
عجب اسم قشنگیه و عجب مرحله ی خدایی بود.یکی از بهترین مراحل تو تاریخ صنعت بازی.همه هیروهاشون جمع بودن تو یکجا.چقدر حماسی بود اخرش نزدیک بود اشکم در بیاد:((.
یونیتایی که واقعا عالی و باهاشون خیلی حال کردم Thor و battle cruise بودن از هرکدوم 10تا داشته باش ببینم کسی جرات میکنه نزدیک بشه؟؟؟؟؟؟؟؟

آقایون از این به بعد تمام صحبت ها پیرامون کرک،پچ و یا نحوه ی اجرای بازی ها بایستی در بخش "مشکلات بازی های PC" منعکس بشه و بخش "بحث و تبادل نظر پيرامون بازی های PC" فقط و فقط برای صحبت کردن در مورد خود بازی استفاده میشه

پس طبیعیه که با کسانی که این مساله را رعایت نکنند برخورد بشه...

ميشه تاپيك مشكلات اين بازي رو به من نشون بديد كه بفهمم من كه هيچي اونجا نديدم مجبور شدم اينجا سوالمو رو مطرح كنم

پ.خ:مديراي اينجا هم كه سريعا مي خوان برخورد كنن

ميشه تاپيك مشكلات اين بازي رو به من نشون بديد كه بفهمم من كه هيچي اونجا نديدم مجبور شدم اينجا سوالمو رو مطرح كنم

پ.خ:مديراي اينجا هم كه سريعا مي خوان برخورد كنن

من فکر میکردم شاید خودت بلد باشی که یک تاپیک ایجاد کنی اما گویا اشتباه می کردم ... به هر حال

http://forum.bazicenter.com/showthread.php?t=32882

ما علاقه ای به برخورد کردن با کسی نداریم یعنی از اینکار لذتی نمی بریم. این همش در نهایت به نفع خود کاربران سایته ... حداقل نتیجش اینه که ما در آینده کمتر شاهد تاپیک بازی ای خواهیم بود که از 100 صفحه، 90 صفحه اش در مورد کرک و مشکلات سخت افزاری با بازی باشه

آخرین ویرایش:
سلام دوستان چند تا سوال در مورد داستان بازی داشتم:
1-این artifact که رینور تو کل بازی دنبال تکه هاش بود دقیقا چه کار می کرد؟
2-Kerrigan چه جوری دوباره تبدیل به انسان شد؟
3-Zeratul در اواسط بازی به رینور می گه که فقط Kerrigan میتونه ما رو نجات بده.حالا این Kerrigan که دوباره به یک انسان ضعیف تبدیل شده دقیقا چکار میتونه انجام بده؟

دوستان به نظرتون آخر بازی داستان دچار مشکل نشد؟این تایکوس اصلا چه فکری می کرد که بعد از کشتن Kerrigan سالم از اونجا بیاد بیرون اون سربازهایی که تو cg اخر بودند چرا هیچ کاری انجام نمی دادند وقتی تایکوس میخواست Kerrigan رو به بکشه

سلام بچه ها
یه سوال کوچولو
گاز رو توی بازی چه جوری بدست میارن؟
چون الان هر چی میخوام بسازم میگه گاز نیاز داری.
ممنون میشم جواب بدید

سلام بچه ها
یه سوال کوچولو
گاز رو توی بازی چه جوری بدست میارن؟
چون الان هر چی میخوام بسازم میگه گاز نیاز داری.
ممنون میشم جواب بدید
چند جا سوال میپرسی؟!;)
باید روی اون حفره هایی که گاز سبز رنگ دارن پالایشگاه بسازی.

کل تاپیک رو خوندم ولی هیچ کدوم از بچه ها درباره شخصیت پردازی کرکترها صحبت نکرده بود،واقعا حیفه
جیمی رینور:یک سرباز کهنه کار که واقعا معلومه خسته ـست و میخواد به این داستان پایان بده.یه وفادار به دوستی های قدیمی هرچند خام میشه
کریگان:پر ابهت ترین Villain بازی ها به نظرم.یه انسان که با خیانت یه شخصیت منفور تبدیل به گلوله خشم و انتقام شده.حالی داره که به نظرم مثل حالیه که وقتی دختری بهش خیانت و یا تجاوز بشه.هر چی بگم کم گفتم درباره این شخصیت
.
.
.
.
همه ی کرکترها به جا هستن حتی دکتر Henson ه از جیمی خوشش اومده و آخر هم یه ماچ رو ازش میگیره:dنترسید دوستان این که گفتم اصلا اسپویل داستانی نداشت;)
در ضمن کسی هست ساندترک اون آهنگی که اول تریلر Ghost of the past پخش میشد رو بده؟
پیشاپیش ممنون

سلام بچه ها.
این بازی فقط بر روی pc هست؟
باید چه سیستمی برای نصبش داشته باشیم؟
ممنون.
سلام چطوری دوست قدیمی؟بله فقط برای PC منتشر شده و فک کنم با رم 2 گرافیک 1 اجرا بشه!
من خریدم اما هنوز وقت نصبشو پیدا نکردم!

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or