Starcraft II | PC

همونطور که خیلی هاتون میدونین StarCraft II تا چند وقته دیگه میاد .:hug: بازیی که از 2003 بیلیزارد داره روش کار میکنه و ادامه Starcraft هستش که یکی از موفقترین RTS های تاریخ بشمار میاد . Starcraft مبارزه بین سه نژاد Terrans و Zerg و Protoss بود. رهبر هر سه نژاد ، آفیسر جیم رینور (ترانز) و کریگان (زرگ) و دارک تمپلار (پروتس) در این قسمت هم به نحوی در داستان وجود دارن.

در این سری hero ایی وجود نداره و شما با تعداد زیادی از unit ها مبارزه میکنید . همچنین محدودیتی روی تعداد unit انتخابی وجود نداره و شما میتونید به هر تعداد unit انتخاب کنید

با ورود این بازی بیلیزاد خیل عظیمی از بازیکنهای استراتژی رو دوباره به سمت خودش میکشه و احتمالا این بازی هم مثل Warcaft III تبدیل میشه به یکی از بازیهای استاندارد مسابقات بازیهای رایانه ای.

فعلا بیلیزارد در حال متعادل کردن سه نژاد با هم دیگس تا از لحاظ قدرت فرقی با هم نداشته باشند .

۞۩ محمد ۩۞

Last edited by a moderator:
میشه لطفا کینک دانلود کرک نسخه razor رو بذارید ممنون میشم .
دوستان من میخوام بازی رو نصب کنم میگه باید به اینترنت وصل بشم این برای اینکه بخوام بازی رو کرک کنم مشکلی پیش نمیاره.؟

آخرین ویرایش:
همین الان بازیو تموم کردم.
واقعا میتونم بگم بدون تردید بهترین بازی سبک استرتژیه.
تحولیه تو سبک استراتژی...هر 3تا تیم انقد ویژگی های جدید بهشون اضافه شده که کلی استراتژی جدید بهتون میده برای بازیتون.
محیط بازی که فوقولادس...کمپین بازی عالی بود..داستان قوی مراحل جذاب

برای بچه هایی که تهران هستنو هنوز بازیو نگرفتن یجا هست اگه خواستن برن بگیرن
یه مغازه گیم پشت پاساژ رضا اونجا داره
وست گیم و انجور جاحا که مجوزین فعلا درگیره مجوزو کرک بازین
برای من کمپین درست بود ولی سینگلش که با کامپیتر میشه بازی کرد بسته بود

بالاخره بازی رو با کرک razor اجرا کردم
خیلی خوبه
چند تا عکس هم گفتم که اپ شن میزارم براتون
دوستانی که دیسک بازی به همره کرکش رو می خوان pm بدن

من از campain شروع کردم ! چرا بدونه داستان و بدون مفهوم رفت تو بازی :دی ؟؟؟ بعده هر چپتر هم میره تو همون کافه درسته ؟؟

خب داستانش ادامه ی داستانه شماره قبل...
4سال بعدشه تو شماره 2
subtitle رو فعال کن...بعد هر مرحله به همه صحبت کن ...از رو صحبت هاشون دستت میاد داستان این قسمت

دوستان چجوری باید بازی رو کرک کنم یه قفایل dat هستش و یه exe که اجراش میکنم یکسری فایل رو کپی میکنه بازی رو که میزنم مینویسه که باید patch بشه لطفا کمک کنید .

قسمت single play براي من فعاله علاوه بر داستان بازي يه سري مرحله كه حالت مسابقه اي هم داره فعاله....
اما جايي نيست كه مثل starcraft 1 بشه مپ انتخاب كرد و بازي كرد و ... مشكل از كركه يا كلا بازي اينجوريه؟

اول بازی رو نصب کن
بعد بزار اپدیت شه (من فقط اپدیت اولیش رو گذاشتم دانلود کنه کم حجمش کم بود اون 39 مگیه رو کنسل کردم)
بعد sc2_copy رو اجرا کنید بزارید کارش تموم شه
بعد Keytro رو اجرا کنید و توش که رفتید F2 رو بزنید(تو رید می نوشته من نمی دونم چه تاثیری داره چون توش که میری فقط کردیت نشون میده)

اینم مرحله هایی که خودش گفته
1) Unrar, burn or mount ISO
2) Install the game while online (or use G8MN8UDG6NA2ANGY6A3DNY82HRGF29ZH
when prompted for an auth key while being offline) and skip the serial
activation prompt later on
3) Update the game online
4) Run Razor1911SC2_COPY.exe on the DVD to install additional content
5) Run Razor1911keytro.exe and hit F2 to activate your game offline
6) Enjoy the full single-player experience playing in guest mode
P.S. Owners of legit game keys may use our keytro in just the same
way in order to prolong their offline activation period indefinitely.
اگه هم میخواید افلاین نصب کنید وقتی میگه کد بزنید از کد زیر استفاده کنید:
G8MN8UDG6NA2ANGY6A3DNY82HRGF29ZH

من خودم با این روش بازی رو اجرا کردم.
فقط رفتید تو بازی برید قسمت PLAY AZ GEST و از یکی از RAZOR ها برید تو و بازی کنید.خودش سیو میکنه و دفعه بعد هم از همون سیو رازر برید تو.

موفق باشید
کسی دیسک بازی رو خواست PM بده
ممنون دوست عزیز میشه این فایل کرک رو برای من آپلود کنین من از تورنت گرفتمش ولی extract که میشخ این فایل Razor1911keytro.exe اکترکت نمیکنه
لطف کردی.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or