Starcraft II | PC

همونطور که خیلی هاتون میدونین StarCraft II تا چند وقته دیگه میاد .:hug: بازیی که از 2003 بیلیزارد داره روش کار میکنه و ادامه Starcraft هستش که یکی از موفقترین RTS های تاریخ بشمار میاد . Starcraft مبارزه بین سه نژاد Terrans و Zerg و Protoss بود. رهبر هر سه نژاد ، آفیسر جیم رینور (ترانز) و کریگان (زرگ) و دارک تمپلار (پروتس) در این قسمت هم به نحوی در داستان وجود دارن.

در این سری hero ایی وجود نداره و شما با تعداد زیادی از unit ها مبارزه میکنید . همچنین محدودیتی روی تعداد unit انتخابی وجود نداره و شما میتونید به هر تعداد unit انتخاب کنید

با ورود این بازی بیلیزاد خیل عظیمی از بازیکنهای استراتژی رو دوباره به سمت خودش میکشه و احتمالا این بازی هم مثل Warcaft III تبدیل میشه به یکی از بازیهای استاندارد مسابقات بازیهای رایانه ای.

فعلا بیلیزارد در حال متعادل کردن سه نژاد با هم دیگس تا از لحاظ قدرت فرقی با هم نداشته باشند .

۞۩ محمد ۩۞

Last edited by a moderator:
اگه بازی رو آپدیت نکنید و کرک Reloaded رو بزنید اون موقع SinglePlayer رو میتونید بازی کنید و Save هم بکنید. اما اگه بازی رو آپدیت کنید دیگه هیچ کرکی کار نمیکنه.
در حالت کلی MultiPlayer هم قرار نیست کرک بشه و بازی Lan نداره.
به خاطر پیشرفت زیاد کیفیت و امکانات سرور های battle.net پیشنهاد میشه حتما بازی رو اورجینال بخرید.

نسخه كرك شده اومده .من هم تا آخرش رفتم ولي ميخوام نسخه اصلش رو بگيرم....
مشكل سيو هم حل شده ... كرك رو درست نريخته بودم.....
نسخه فيزيكي اورجينال بازي رو از كجا ميشه خريد؟

سلام دوستان...
میخواستم ببینم برای تبدیل فایلهای Setup بازی Starcraft II بروی 2تا DVD چیکار باید بکنم؟
چون یکی از فایلهای این بازی به تنهایی حدود 7GB حجم داره و نمیشه بروی DVD5 رایتش کرد...
ممنون میشم راهنمایی کنید...

سلام دوستان...
میخواستم ببینم برای تبدیل فایلهای Setup بازی Starcraft II بروی 2تا DVD چیکار باید بکنم؟
چون یکی از فایلهای این بازی به تنهایی حدود 7GB حجم داره و نمیشه بروی DVD5 رایتش کرد...
ممنون میشم راهنمایی کنید...
با استفاده از Win rar به دوتا فایل 4 کیکی تقسیمش کن .بعد از روی 2 تا DVD فایل رو extract کن
.

دوستان بازی دانلودش تموم شد.
الان از کدوم کرک استفاده کنم ورژن بازی 1 هست.
توجه هر کدوم از دوستان که دیسک بازی رو می خوان یه pm به من بدن.

بازی از Gamespot امتیاز 9.5 گرفت

Critic Score تا به حال 9.4
User Score تا به حال 9.2

البته اگر قسمتهای دیگرش رو هم با این بیرون میدادن فکر کنم 11 میشد >:d<

نسخه Razor1911 به نظر میاد طبق گفته های ملت بهترین نسخه در حال حاظر میباشد

اگر RELOADED دارید میتونید بازهم با دانلود crack نسخه razor و update بدون register بازهم بازی کنید

من که فعلا رفتم تا نسخه razor رو دانلود کنم

بازی از Gamespot امتیاز 9.5 گرفت

Critic Score تا به حال 9.4
User Score تا به حال 9.2

البته اگر قسمتهای دیگرش رو هم با این بیرون میدادن فکر کنم 11 میشد >:d<

نسخه Razor1911 به نظر میاد طبق گفته های ملت بهترین نسخه در حال حاظر میباشد

اگر RELOADED دارید میتونید بازهم با دانلود crack نسخه razor و update بدون register بازهم بازی کنید

من که فعلا رفتم تا نسخه razor رو دانلود کنم
لینک میدی
==========
من یه کرک 109 مگی دانلود کردم بعد یه ورژن بازی رو اپدیت کردم تا با لانچر کرک ورژنش یکی شد.بعد کرک رو ریختم یه ارور داد.دیدم یه فایل doc هست به نامه اپدیت لانچر بازی درگ کردم توش بعد شروع کرد اپدیت افلاین با بیلیزارد اپگریدر بعد که تموم شد لانچر رو زدم رفتم تو.اما تو بازی میگه باید تو Acc بتل نت لوگ ایم کنی.
الان چی کار کنم؟؟؟
باید کرک جدیدی بریزم یا باید کار خاصی کنم که نخوادلاگ این کنم

ممنون میشم بگید

در کل من فقط می خوام امکانات آفلاین بازی مثل خود مراحل یا حالت آزادشو بازی کنم ... کدومو دانلود کنم ؟

نسخه razor بهتره . هر دو رو میتونی بازی کنی

با reloaded هم میتونی خود مراحل رو بازی کنی ولی آزاد ها رو نه.

من زياد اهل بازي استراتژيك نيستم خيليم كم بازي كردم از لحاظ درجه سختي چطورياست ميشه راحت باهاش كنار اومد؟

طبق گفته gamespot بازی هم برای حرفه ایها خوبه هم برای تازه واردها . بنابراین فکر کنم بشه تو easy راحت باهاش کنار اومد

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or