Starcraft II: Heart of the Swarm

heart-of-the-swarm-release-date.jpg
hots.jpg

Blizzard Entertainment
Genre : Sci-Fi Real-Time Strategy
Release date : March 2013

Heart of the Swarm دومین بازی از سه گانه ی StarCraft II خواهد بود که به لحاظ داستانی و بخش Campaign بر روی نژاد Zerg تمرکز خواهد کرد.
داستان باازی اینبار راوی ماجرای سارا کریگان دوست و همراه سابق قهرمان دوست داشتنی ما جیمی رینور و ملکه ی فعلی زرگ است به نظر می رسد نژاد باستانی Xel'naga نقش پر رنگی را در رقم زدن سرنوشت همه ی نژاد های کهکشان خواهند داشت.

آیا چیرگی Xel'naga به معنای فرو رفتن جهان در تاریکی خواهد بود؟ ایا کریگان بار دیگر در قامت یک Ghost باز خواهد گشت ؟ این پایان کار رینور خواهد بود؟
برای یافتن پاسخ این سوال ها چاره ای جز صبر کردن تا 12 ماه مارس ندارید!

ماوس و کیبورد ها را برای بازگشت به برترین استراتژی تاریخ آماده کنید...

آخرین ویرایش:
یه مناسبت عرضه این نسخه WoL ارزونتر نشده ؟

WOL الان به قیمت 20 دلار به فروش میرسه!!!
کجا ؟ دسته اول ؟
202 دلار این 40 دلار هم HOS ... زیاد هم بد نیست . 60×3600=216000 هزار تومن
yahoo_22.gif
yahoo_22.gif
yahoo_22.gif
yahoo_22.gif

لعنت به این زندگی
yahoo_2.gif
بخوای نفس هم بکشی باید به دلیل گرون شدن ادلار پول بدی
yahoo_22.gif

سایت Gamestop با تخفیف بیست دلار واسه فروش گذاشته الان!!

آخرین ویرایش:
مراسم لانچ Hots

StarCraft

جالبه همین الانم که به مناسبت لانچ بازی مسابقاتی گزاشتن سرور ها مشکل دارن، یعنی توی خود مراسم هم الان بازی دارای مشکلات سرور هست

گزارشگر ها موندن چه جوری ماست مالی کنن :))

متاسفانه سرور ها به طور افتضاحی لگ دارن

آخرین ویرایش:
من اول مراسم رو ندیدم ولی الان که دارم میبینم به هیچ وجه سرورها مشکل ندارن که!!!!!
خیلی روون اجرا میکنن!!
wooowww
خدایی ببین اینا چجوری بازی میکنن,احساس میکنم باید برم بز بچرونم وقتی بازی اینا رو میبینم!!:-<
الان باید برم دانشگاه,,نمیتونم باقیش رو ببینم.واسم تعریف کنید بعدا!!!:d

آخرین ویرایش:
من اول مراسم رو ندیدم ولی الان که دارم میبینم به هیچ وجه سرورها مشکل ندارن که!!!!!
خیلی روون اجرا میکنن!!

الان درست شد موقع بازی sk کلا بازی لگ بود اول یک دست هم کلا سرور ها مشکل خوردن یه چند تا قسمت از انیمیشن های starcrafts نشون دادن تا دوباره سرور ها درست شد

---------- نوشته در 10:31 AM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 09:38 AM ارسال شده بود ----------

بازی لانچ شد

---------- نوشته در 10:37 AM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 10:31 AM ارسال شده بود ----------

واقعا مراسم عالی ای بود و در خور این بازی بود
بازی هایی که برگزار شدن بسیار زیبا بودن، انیمیشن های starcrafts از carbot بسیار جالب بودن مخصوصا اون تریلیر بازی رو که انیمیشن کرده بود عالی بود
giveaway ها هم برای حاضرین عالی بودن، به طور کل واقعا یکی از بهترین مراسم لانچ بازی بود
تنها نکته منفی اش مشکل سروری بود که پیش اومد، امیدوارم این بازی مثل smicty و diablo3 به مشکلات سرور بر نخوره و به خاطر مشکلات سرور بهش بی لطفی نشه

الان درست شد موقع بازی sk کلا بازی لگ بود اول یک دست هم کلا سرور ها مشکل خوردن یه چند تا قسمت از انیمیشن های starcrafts نشون دادن تا دوباره سرور ها درست شد

---------- نوشته در 10:31 AM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 09:38 AM ارسال شده بود ----------

بازی لانچ شد

---------- نوشته در 10:37 AM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 10:31 AM ارسال شده بود ----------

واقعا مراسم عالی ای بود و در خور این بازی بود
بازی هایی که برگزار شدن بسیار زیبا بودن، انیمیشن های starcrafts از carbot بسیار جالب بودن مخصوصا اون تریلیر بازی رو که انیمیشن کرده بود عالی بود
giveaway ها هم برای حاضرین عالی بودن، به طور کل واقعا یکی از بهترین مراسم لانچ بازی بود
تنها نکته منفی اش مشکل سروری بود که پیش اومد، امیدوارم این بازی مثل smicty و diablo3 به مشکلات سرور بر نخوره و به خاطر مشکلات سرور بهش بی لطفی نشه
داداش لینک دان مراسم رو درای ؟

سلام
دوستان کسی میتونه لینکی از داستان کامل قسمت اول بذاره؟ ( starcraft and starcraft:brood war) من خلاصه اش رو از ویکیش خوندم ولی یه چیز کامل تر میخوام اگه فیلمی هم بود که بهتر

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or