Starcraft II: Heart of the Swarm

heart-of-the-swarm-release-date.jpg
hots.jpg

Blizzard Entertainment
Genre : Sci-Fi Real-Time Strategy
Release date : March 2013

Heart of the Swarm دومین بازی از سه گانه ی StarCraft II خواهد بود که به لحاظ داستانی و بخش Campaign بر روی نژاد Zerg تمرکز خواهد کرد.
داستان باازی اینبار راوی ماجرای سارا کریگان دوست و همراه سابق قهرمان دوست داشتنی ما جیمی رینور و ملکه ی فعلی زرگ است به نظر می رسد نژاد باستانی Xel'naga نقش پر رنگی را در رقم زدن سرنوشت همه ی نژاد های کهکشان خواهند داشت.

آیا چیرگی Xel'naga به معنای فرو رفتن جهان در تاریکی خواهد بود؟ ایا کریگان بار دیگر در قامت یک Ghost باز خواهد گشت ؟ این پایان کار رینور خواهد بود؟
برای یافتن پاسخ این سوال ها چاره ای جز صبر کردن تا 12 ماه مارس ندارید!

ماوس و کیبورد ها را برای بازگشت به برترین استراتژی تاریخ آماده کنید...

آخرین ویرایش:
دوستان نظری درباره تایکس دارید ؟؟
به نظرتون زندس ؟؟ یا جیم زد کشتش ؟
بر اساس آخرین سینماتیک میگم

طبق اون سینماتیک آخر که زنده بودنش خیلی بعیده!
ولی از اونجایی که مستقیم صحنه مرگش رو نشون نداد و کاراکتر فوق العاده ای هم بود بعیده بلیزارد بیخیالش بشه!!!:d
به شخصه بسیار مشتاقم باز تو بازی باشه ولی واسه برگشتنش باید یه دلیل کاملا منطقی داشته باشه بلیزارد!!

اول که درود به همه :دی
بعد هم این تاپیک چرا مهم نیست آقا ، دیگه بازی خفن تر از SC
admire2-onion-head-emoticon.gif

بگذریم:دی

I never gave up on you Sarah,don't you give up on us

عجب دیالوگی بود
baa60776.gif

این گیف رو هم که مجتبی گذاشته من اول فکر کردم شاید تو وهم و خواب و رویا باشه ولی بعد از چند بار (چند هزار بار :-/ :دی ) دیدن احساس میکنم وهم و خیال نیست! سارا vs کوئین :-o
آخر تریلر هم کوئین که میاد سمت جیم به نظر میرسه دست های جیم بسته شدن /:) بعد هم که بش میگه !?What have you done :-?

کلاً بلیزارد نامرد این تریلرش رو فکر کنم با همکاری کوجیما ساخته :)) :|

دوستان نظری درباره تایکس دارید ؟؟
به نظرتون زندس ؟؟ یا جیم زد کشتش ؟
بر اساس آخرین سینماتیک میگم

tychus findlay IS DEAED
در همون صحنه اخر توسط جیم رینور کشته شد. در اخر بازی هم وقتی بازی رو به اتمام می‌رسونید، این که کارکتر کشته شده به شما پیام میاد.

اینم عکسی از پیغام بازی و مرگ Mr. findlay

سایز پچ 14 گیگ ناقابل هست

دانلودش برای همه کسایی که sc2 دارن اجباریه، چه Hots رو بگیرید چه نگیرید

لینک دانلودش و داری؟ تا کدوم ورژن از پچ بازی هست؟

آخرین ویرایش:
مگه آخر wings of librity سارا آدم نشد ؟؟؟ پس این queen of blade کی ه ؟؟
کلا داستان این قسمت در مورد چی هست ؟؟؟

درسته دوست عزیز,آخر نسخه قبلی سارا به فرم اصلیش بازگشت و فعلا ملکه ای دیگه وجود نداره!!
کلیت داستان این نسخه که اینجور که از تریلرها برمیاد در مورد انتقام سارا از منگسک هست!!

درسته دوست عزیز,آخر نسخه قبلی سارا به فرم اصلیش بازگشت و فعلا ملکه ای دیگه وجود نداره!!
کلیت داستان این نسخه که اینجور که از تریلرها برمیاد در مورد انتقام سارا از منگسک هست!!
پس صحنه ی مبارزه ی سارا با ملکه چیه پس؟ من که قاطی کردم:دی

امروز رفتم یبار دیگه مرحله آخر Wings Of Liberty رو بازی کردم,با توجه با آخر اون مرحله که درست بعد از تهدید ملکه یه لحظه سارا به جیم میگه don't give up واقعا به نظر میاد باید سارا و ملکه رو تو این نسخه از هم جدا دونست!!
احتمالا هر دو شخصیت درون سارای جدید هستن چون تو این تریلر آخریه دو نوع صدا و لحن از سارا میبینیم,یجا خیلی غمگین و مهربون یجا هم خیلی محکم و با کینه!!
اول تریلر هم سارا با همون لحن غمگین به جیم میگه یه چیز تاریک درونش هست که میتونه همون شخصیت ملکه باشه!!
شاید همه اینا تصورات ذهن پریشون منه!!:d
---------------------
خواهشا مدیریت با توجه به اینکه بازی 10 روز دیگه عرضه میشه تاپیک رو مهم کنن!!
خواهشا پست اول هم اپدیت کنین,اطلاعاتش الان کامل غلطه!!

آخرین ویرایش:
دوستان من تا حالا این بازی رو نکردم ولی مثل اینکه از تعریف های شما خیلی باحال میاد اگه میشه لینکی بدین که بشه دان کرد
یه چیزه دیگه حتما باید بازی رو بخری؟

با این همه تعریف و تمجید یه نفر یه توضیح مختصر در مورد بازی بده لطفا؟؟؟

بازی یه عنوان استراتژیک همزمان هست با سه نژاد قابل بازی!
ولی بخش داستانی تنها روی یکی از نژادها تمرکز داره,بخش تک نفره بازی کاملا داستان محور هست و مهمترین المانش بعد از گیم پلیش بدون شک داستانشه!!
شماره اولش خیلی قدیمی (سال 98) هست ولی شماره دوم دو سال و نیم پیش اومد و اینم ادامه ی همون دومی هست بعد از اینم یه دنباله دیگه هنوز واسش هست!

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or