Starcraft II: Heart of the Swarm

heart-of-the-swarm-release-date.jpg
hots.jpg

Blizzard Entertainment
Genre : Sci-Fi Real-Time Strategy
Release date : March 2013

Heart of the Swarm دومین بازی از سه گانه ی StarCraft II خواهد بود که به لحاظ داستانی و بخش Campaign بر روی نژاد Zerg تمرکز خواهد کرد.
داستان باازی اینبار راوی ماجرای سارا کریگان دوست و همراه سابق قهرمان دوست داشتنی ما جیمی رینور و ملکه ی فعلی زرگ است به نظر می رسد نژاد باستانی Xel'naga نقش پر رنگی را در رقم زدن سرنوشت همه ی نژاد های کهکشان خواهند داشت.

آیا چیرگی Xel'naga به معنای فرو رفتن جهان در تاریکی خواهد بود؟ ایا کریگان بار دیگر در قامت یک Ghost باز خواهد گشت ؟ این پایان کار رینور خواهد بود؟
برای یافتن پاسخ این سوال ها چاره ای جز صبر کردن تا 12 ماه مارس ندارید!

ماوس و کیبورد ها را برای بازگشت به برترین استراتژی تاریخ آماده کنید...

آخرین ویرایش:
آخرین ویرایش:
این تاپیک چرا مهم نیست
onion015.gif

فکر کنم الآن یکی از مدیرها بم کارت بده :-s

حواست کجاست امین؟؟؟/:)
مهم شده که!!!:d

جداً؟!؟؟!
شاید الآن شده ، وقتی من پست دادم نبودا
yahoo_65.gif
biggrin1.gif

یا شاید حواسم پرته
yahoo_2.gif

حواست پرته,چون از الان نزدیک 4 روزه تاپیک مهم شده!!:|

آخرین ویرایش:
سرورهای بازی هنوز برروی آی پی ها بازی بسته است ؟؟
من WoL رو اصل داشتم ولی فروختمش ! حالا میتونم اینو تنهایی بخرم ؟ قیمتش از نسخه قبل کمتره !
و سوال بعد !
سرور کرک شده هم داره که برای مولتی نخوام اصل بخرم ؟

اسم نسخه بعدی چیه؟ اصلا اسم داره یا هنوز اسمی ازش نیوردن؟:دی وجود خارجی داره اصلا؟:دی
وجود هر سه نسخه 2 سال پیش در هنگام عرضه SC II Wing of liberty تایید شد و همون موقع هم اسمهاشون اعلام شده بود . البته بماند که قرار بود هر سال 1 نسخه شو بدن بیرون .

سرورهای بازی هنوز برروی آی پی ها بازی بسته است ؟؟
من WoL رو اصل داشتم ولی فروختمش ! حالا میتونم اینو تنهایی بخرم ؟ قیمتش از نسخه قبل کمتره !
و سوال بعد !
سرور کرک شده هم داره که برای مولتی نخوام اصل بخرم ؟

سوال اول رو جوابشو نمیدونم ولی دومی رو نمیشه,چون روی نسخه قبلی نصب میشه و حتما باید اونو داشته باشین!!
ولی قیمتش از اون کمتره و 40 دلاره!
نسخه قبلی سرور واسه نسخه های کرک شده موجود بود و میشد آنلاین زد امیدوارم این نسخه هم ساپورت کنن!!!

سوال اول رو جوابشو نمیدونم ولی دومی رو نمیشه,چون روی نسخه قبلی نصب میشه و حتما باید اونو داشته باشین!!
نسخه قبلی سرور واسه نسخه های کرک شده موجود بود و میشد آنلاین زد امیدوارم این نسخه هم ساپورت کنن!!!
مطمئنید؟
چون زمان ما وقتی sc2 بازی میکردم یادم بیلیزارد گفت نسخه بعدی به تنهایی منتشر میشه و نیازی به نسخه قبل نداره!

مطمئنید؟
چون زمان ما وقتی sc2 بازی میکردم یادم بیلیزارد گفت نسخه بعدی به تنهایی منتشر میشه و نیازی به نسخه قبل نداره!

بله نسخه اصل بازی نیاز به WOL داره!!
دیگه کرکش چجوری بشه نمیدونم!!
------------------------------
من از اینا میخوام!!!!:((

آخرین ویرایش:
مطمئنید؟
آره منم یه همچین چیزی رو یادمه .
شت ! کاشکی نفروخته بودمش :(

---------- نوشته در 01:04 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 01:00 PM ارسال شده بود ----------

ببخشید اون سوال اولمو اصلاح میکنم . اصلا خودمم نمیدونم چه طوری اینطوری نوشتم !!
منظورم این بود که آیا هنوز آی پی های ایران توی سرورهای بلیزارد بلاک هستش ؟ که فکر کنم باشه ;)

سلام،

برای بازی نیاز به نسخه اول حتما هست. ساعت 10 امشب به وقت پاریس، پچ بازی می یاد رو سرورها تا اونجایی که من دیشب دیدم luncher خود بازی نوشته بود.
هنوز سرورها روی IP ایران بلاک هستش. البته من میتونم بدون پنیر بازی کنم. مشکلی ندارم با اکانتم.

نسخه Digital Delux Edition هم دیشب توی سایت بازی زده بود که می شه اون رو هم خرید که یه Pet به WoW می ده و 3 تا Portrate به WoW - D3 , SC2 .
می شه این نسخه رو هم Digitalـی خرید کرد.

من که شدیدا منتظر بازی هستم. دیابلو میابلو فعلا تعطیل. کرکره ها رو کشیدم پایین برا دیابلو و اماده حمله zerg ها هستم.

یاعلی...

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or