Star Wars: The Old Republic یک رکورد در کتاب گینس به جا گذاشت !

.:N!MA:.

کاربر سایت
درود ....

swtorvoiceacting_610.jpg

بازی Star Wars: The Old Republic که 20 دسامبر سال گذشته برای PC منتشر شد ، بیشترین تعداد دیالوگ ( گفتگو ) ضبط شده را در بین تمامی بازیهای منتشر شده تا کنون و فیلم های سینمایی داراست و رکورد خود را در کتاب گینس ثبت کرد ...

طبق رکوردی که این بازی در کتاب گینس ثبت کرده این بازی بیش از 200000 خط دیالوگ دارد که تمامی بازیهای ویدیویی و فیلمهای سینمایی رو در این زمینه کنار میزند ... SWTOR یک بازی MMORPG آنلاین میباشد که BioWare آن را ساخته و دو کمپانی Electronic Arts و LucasArts ناشر این اثر بزرگ هستند ... خیلی ها عقیده دارند این بازی در آینده یکی از اصلی ترین رقیبهای World Of Warcraft خواهد بود ...

هزینه ساخت :
Bioware هیچ وقت درباره هزینه ی ساخت بازی صحبتی نکرد ، اما بزرگان این صنعت و تحلیلگران مالی هزینه ی ساخت بازی رو بین 125 تا 200 میلیون دلار تخمین میزنند که در صورت واقعیت داشتن این امر باید گفت این بازی گرانترین و پرخرجترین بازی ویدیویی ساخته شده تا کنون نیز خواهد بود ....

آیا این بازی میتواند رقیبی برای بازی بسیار معروف WOW با توجه به جهان متفاوت خود ، باشد ؟

منبع برای رکورد گینس
منبع برای هزینه ی ساخت

موفق باشید ...​

دیابلو 3 احتمالا سینگل هم نداره ؟ >:d< MMORPG هم هست ؟

ای بابا پاک شد!

MMORPG نیست Diablo 3. سینگل و coop ـه به اضافه PVP ولی روی سرورهای battl.net انجام میشه بخاطر cheat/hack prevention و real money auction house که باید محیط بازی امن و سالم باشه که کلاهبرداری و اینا پیش نیاد.

MMORPG نیست Diablo 3. سینگل و coop ـه به اضافه PVP ولی روی سرورهای battl.net انجام میشه بخاطر cheat/hack prevention و real money auction house که باید محیط بازی امن و سالم باشه که کلاهبرداری و اینا پیش نیاد.
رقابت 2 بازی از 1 شرکت ، خود درگیری به حساب نمیاد ؟ :-/
ای بابا پاک شد!
:-/

رقابت 2 بازی از 1 شرکت ، خود درگیری به حساب نمیاد ؟ :-/

:-/

در مورد قسمت دوم اول بگم، جواب نوشتم نمیدونم دستم به چی خورد وقتی ارسال رو زدم دیدم کامنتم نیست، اونو گذاشتم برای کسایی که دیده بودن و از خودشون پرسیدن که این کامنتش چرا خالیه مثلا.

در مورد قسمت اول، نه خود درگیری نیست. برای همین هم بلیزارد برای اینکه مشترکین WoW رو بخاطر Diablo 3 از دست نده Annual Pass رو گذاشت، و همه میدونن دیابلو یه چیز دیگس. از طرفی داشتن Auction House با پول واقعی یه منبع درآمد خیلی خوب برای Blizzard محسوب میشه چون پورسانتشو از درآمد کاربرا برمیداره و خودش میشه یه نوع حق اشتراک که مثل wow ملت ماهانه میپردازن. برای ما شاید قابل استفاده نباشه ولی خب میتونیم چیزایی رو که به دلار یا یورو میفروشیم لااقل از استور بتل نت آت اشغال بخریم یا حق اشتراک wow رو باهاش پرداخت کنیم. کلی سودآور میشه برای همه. برای همین مبحث خیلی میتونه موفق باشه، امکان شکست خوردن این سرویس هم هست البته ولی بعیده، بلیزارد جایی نمیخوابه که آب زیرش بره.

یه نکته دیگه که خیلی off topic شد بحث، بهتره سوالات بعدی رو تو تاپیک های مرتبط مطرح کنین. :دی

در مورد قسمت دوم اول بگم، جواب نوشتم نمیدونم دستم به چی خورد وقتی ارسال رو زدم دیدم کامنتم نیست، اونو گذاشتم برای کسایی که دیده بودن و از خودشون پرسیدن که این کامنتش چرا خالیه مثلا.

در مورد قسمت اول، نه خود درگیری نیست. برای همین هم بلیزارد برای اینکه مشترکین WoW رو بخاطر Diablo 3 از دست نده Annual Pass رو گذاشت، و همه میدونن دیابلو یه چیز دیگس. از طرفی داشتن Auction House با پول واقعی یه منبع درآمد خیلی خوب برای Blizzard محسوب میشه چون پورسانتشو از درآمد کاربرا برمیداره و خودش میشه یه نوع حق اشتراک که مثل wow ملت ماهانه میپردازن. برای ما شاید قابل استفاده نباشه ولی خب میتونیم چیزایی رو که به دلار یا یورو میفروشیم لااقل از استور بتل نت آت اشغال بخریم یا حق اشتراک wow رو باهاش پرداخت کنیم. کلی سودآور میشه برای همه. برای همین مبحث خیلی میتونه موفق باشه، امکان شکست خوردن این سرویس هم هست البته ولی بعیده، بلیزارد جایی نمیخوابه که آب زیرش بره.

یه نکته دیگه که خیلی off topic شد بحث، بهتره سوالات بعدی رو تو تاپیک های مرتبط مطرح کنین. :دی
این وجود پول واقعی در بازی و حتی گفتن قابل تبدیل هم هست کلی دردسر ساز میشه حالا کی گفتم :d
خوب دوست عزیز الان کلی سر همین مساله به بازی گیر دادن ...اگر اشتباه نکنم کره جنوبی گیر داده و میگه این قمار بازی و این جور حرفاست
میگه اینطوری بابت چیزی پول میدی که در اصل وجود نداره و این باعث میشه سرمایه های کشور هدر بره
حالا دقیقا یادم نیست ولی همچین چیزی رو من یادمه برداشت کردم ...
این میتونه خطرناک باشه:>

اون ارباب حلقه ها بود ، هر اورک و الفی که میدل ارثی نیس عزیز . ضمنا WoW برخلاف Lord of The Rings Online و Star Wars : The Old Republic خط داستانی نداره . فقط بهت کوئست غیر خطی میده و دست آخرم " Mission Complete , Bwahahaha "
خط داستانی نداره WoW? چقد کوئست ـای بازی رو کامل کردی؟
من خودم که بازی میکردم هر کوئست یه بخشی از داستانو تعریف میکرد! تو لول ـای پایین درگیری فکشن ـها، تایتان ـها ، Old Gods و Azshara و War Of The Shifting Sands و Lich King و Sylvanas و high bornـها و Guruubashi Trolls و Nagaـها و .... بخوام ادامه بدم خیلی میشه... بعد واسه پچ Wrath Of The Lich king ـم که سیاوش توضیح داد... واسه Catacalysmـم که Ragnaros اومد. Twilight رو داشتیم ، Ulduar رو داشتیم که تا حالا خیلی کم بهش پرداخته شده بود...بعدشم که Firelands اومد کوئست ـاش خیلی جالب بود، داستانای War Of The Shifting Sands رو کامل کرد! طرز شکل گرفتن Druids Of The Flame رو توضیح داد...Chog'all و Old Gods و Wind Lords و بازگشت Cenarion و الانم که مرگ ـه Deathwing و Mortal شدنه Gaurdians.....
امیدوارم کافی بوده باشه توضیحاتم...
wow کلا یک بازی به نظر من ساخته شده از روی شخصیتهای ارباب حلقه هاست
این Star Wars: The Old Republic خیلی شخصیتهای خوبی داره که نسبت به اینکه تازه بازی منتشر شده خیلی آمار گیمراش بالا رفته
و حتما با این خرجی که برای ببازی کردن میتونه بازی تکراری و تقریبا بدون هدف wow رو بزنه کنار
خسته شدیم اینقدر توی wow الکی quest تکمیل کردیم دو تا گونی بافت بهمون داد
یک بار لول 40
یک بار 50
یک بار لول 60
65-70-80-90
100
120
140
100000
بابا هی لفتش میدن هی باس رو میکشن یکی دیگه جایگزین میکنن
یعنی هرکی اومد گفت Dwarf و Elf و Orc داشته باشه شده تقلید از ارباب حلقه ها؟
شما بلد نبودی لول آپ کنی حوصلت سر رفته!
یکی از اون Bossـایی که میگی هی میزنن دوباره اضافه میشه رو تاحالا زدی؟
همون گونی بافت کلی استفاده داره...
bioware ریسک نکرده بلکه EA ریسک کرده شما نگران نباش
آخه فرق mmo بازی wow توی روند داستانیش هست که باعث میشه خیلی برای لول اپ شدن هم مثل جنگ ستارگان هیجان نداشته باشی
داستان صفر
گیم پلی 20
جواب شمارو راجع به داستان بالاتر دادم.
و راجع به گیم پلی ، هر موقع تونستی یه Duration رو کامل اجرا کنی باهم صحبت میکنیم... هرموقع تونستی تو Battleground تو First Frag باشی اونموقع میشه گفت معنی ـه گیم پلی این بازیو فهمیدی

آخرین ویرایش:
این وجود پول واقعی در بازی و حتی گفتن قابل تبدیل هم هست کلی دردسر ساز میشه حالا کی گفتم :d
خوب دوست عزیز الان کلی سر همین مساله به بازی گیر دادن ...اگر اشتباه نکنم کره جنوبی گیر داده و میگه این قمار بازی و این جور حرفاست
میگه اینطوری بابت چیزی پول میدی که در اصل وجود نداره و این باعث میشه سرمایه های کشور هدر بره
حالا دقیقا یادم نیست ولی همچین چیزی رو من یادمه برداشت کردم ...
این میتونه خطرناک باشه:>

کره جنوبی مونده rating رو چی بزنه و چون چنین چیزی نبوده تا به این لحظه نمیدونن چطوری درجه بندیشو تعیین کنن و الا این نه قماره و نه سرمایه های کشور رو هدر میده. اولا خب اکر این قرار باشه هدر رفتن سرمایه های یک کشور تلقی بشه خب حق اشتراک همه بازی های MMORPG و یا آیتم شاپ هاشون هدر رفتن سرمایه های کشور محسوب میشن. کلا شما هرجا معامله ای انجام بدی که پول فقط از یک مملکت خارج بشه و بازگشت نداشته باشه از دست رفتن سرمایه محسوب میشه. این حراجیه. شما که در مثلا آلمان هستی یک آیتم مجازی میفروشی مثلا 5 یورو برفرض 4.5 یوروش میاد تو حسابه شما و 50 سنت یوروش رو هم بلیزارد پورسانت برمیداره و کسی که این آیتم رو از شما خریده تو فرانسه بوده. این مشه سرمایه در گردش، از دست نمیره. به قمار هم که اصلا ربطی نداره چون شما شرط بندی نمیتونی بکنی فقط میتونی آیتم بخری و بفروشی. میتونی هم تو آکشن هاس غیر پولی همه اینکارارو بکنی. بعدشم آکشن هاس کره، تو همون کره هست، بلیزارد فقط کماکان پورسانتش رو بر میداره. ریجن کره با اروپا و آمریکا تفاوت داره و به نسبت اونا بسیار بسته تر و محدودتر هست. کسایی هم که کردیت کارت بین المللی دارن خب به هر حال اگر بخوان میتونن آیتم از بیرون ریجن خرید و فروش کنن بازم در گردش نسبت خروج و ورود ارز مطرحه که به هر حال اینا انقدر خرد هست که تو معادلات ارزی یک کشور محسوس نیست. حتی اگر قیمت آیتمی به 200 یورو هم برسه، بازم نسبت خردی هست و عدد بزرگی نمیشه. البته اینا همش فرضیات فعلا در عمل باید دید که اصلا RMAH چقدر تقاضا خواهد داشت.

خط داستانی نداره WoW? چقد کوئست ـای بازی رو کامل کردی؟

فک کنم مشکل بچه ها اینه که حش خوندش نیشت داداش. کی حالشو داره واسه هر چیند کوئست لاین 20 صفحه دیالوگ و استوری بخونه. دیالوگ خودشو باید بخونه من که نباید دیالوگو بخونم که :دی

کره جنوبی مونده rating رو چی بزنه و چون چنین چیزی نبوده تا به این لحظه نمیدونن چطوری درجه بندیشو تعیین کنن و الا این نه قماره و نه سرمایه های کشور رو هدر میده. اولا خب اکر این قرار باشه هدر رفتن سرمایه های یک کشور تلقی بشه خب حق اشتراک همه بازی های MMORPG و یا آیتم شاپ هاشون هدر رفتن سرمایه های کشور محسوب میشن. کلا شما هرجا معامله ای انجام بدی که پول فقط از یک مملکت خارج بشه و بازگشت نداشته باشه از دست رفتن سرمایه محسوب میشه. این حراجیه. شما که در مثلا آلمان هستی یک آیتم مجازی میفروشی مثلا 5 یورو برفرض 4.5 یوروش میاد تو حسابه شما و 50 سنت یوروش رو هم بلیزارد پورسانت برمیداره و کسی که این آیتم رو از شما خریده تو فرانسه بوده. این مشه سرمایه در گردش، از دست نمیره. به قمار هم که اصلا ربطی نداره چون شما شرط بندی نمیتونی بکنی فقط میتونی آیتم بخری و بفروشی. میتونی هم تو آکشن هاس غیر پولی همه اینکارارو بکنی. بعدشم آکشن هاس کره، تو همون کره هست، بلیزارد فقط کماکان پورسانتش رو بر میداره. ریجن کره با اروپا و آمریکا تفاوت داره و به نسبت اونا بسیار بسته تر و محدودتر هست. کسایی هم که کردیت کارت بین المللی دارن خب به هر حال اگر بخوان میتونن آیتم از بیرون ریجن خرید و فروش کنن بازم در گردش نسبت خروج و ورود ارز مطرحه که به هر حال اینا انقدر خرد هست که تو معادلات ارزی یک کشور محسوس نیست. حتی اگر قیمت آیتمی به 200 یورو هم برسه، بازم نسبت خردی هست و عدد بزرگی نمیشه. البته اینا همش فرضیات فعلا در عمل باید دید که اصلا RMAH چقدر تقاضا خواهد داشت.

فک کنم مشکل بچه ها اینه که حش خوندش نیشت داداش. کی حالشو داره واسه هر چیند کوئست لاین 20 صفحه دیالوگ و استوری بخونه. دیالوگ خودشو باید بخونه من که نباید دیالوگو بخونم که :دی
این جریان پول واقعی چپه ؟
یعنی من 1000 تومن پول دارم میتونم توی بازی استفادش کنم چطوری ؟

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or