Star Wars: The Old Republic یک رکورد در کتاب گینس به جا گذاشت !

.:N!MA:.

کاربر سایت
درود ....

swtorvoiceacting_610.jpg

بازی Star Wars: The Old Republic که 20 دسامبر سال گذشته برای PC منتشر شد ، بیشترین تعداد دیالوگ ( گفتگو ) ضبط شده را در بین تمامی بازیهای منتشر شده تا کنون و فیلم های سینمایی داراست و رکورد خود را در کتاب گینس ثبت کرد ...

طبق رکوردی که این بازی در کتاب گینس ثبت کرده این بازی بیش از 200000 خط دیالوگ دارد که تمامی بازیهای ویدیویی و فیلمهای سینمایی رو در این زمینه کنار میزند ... SWTOR یک بازی MMORPG آنلاین میباشد که BioWare آن را ساخته و دو کمپانی Electronic Arts و LucasArts ناشر این اثر بزرگ هستند ... خیلی ها عقیده دارند این بازی در آینده یکی از اصلی ترین رقیبهای World Of Warcraft خواهد بود ...

هزینه ساخت :
Bioware هیچ وقت درباره هزینه ی ساخت بازی صحبتی نکرد ، اما بزرگان این صنعت و تحلیلگران مالی هزینه ی ساخت بازی رو بین 125 تا 200 میلیون دلار تخمین میزنند که در صورت واقعیت داشتن این امر باید گفت این بازی گرانترین و پرخرجترین بازی ویدیویی ساخته شده تا کنون نیز خواهد بود ....

آیا این بازی میتواند رقیبی برای بازی بسیار معروف WOW با توجه به جهان متفاوت خود ، باشد ؟

منبع برای رکورد گینس
منبع برای هزینه ی ساخت

موفق باشید ...​

به نظر من که wow رو سوسک میکنه :d
البته خیلی شبیه هم هستند فقط دنیاشون انگار فرق میکنه
کپی کار کردن ( کپی برابر اصل )
موافقم . استار وارز پیشینه ای نداشته .
آراچی جان ! استار وارز از 1970 یعنی قبل انقلاب هم بوده ! فناش 2 نسل هستن ! بچگی پدر و مادرای این نسل با استار وارز گذشته !

موافقم . استار وارز پیشینه ای نداشته .
آراچی جان ! استار وارز از 1970 یعنی قبل انقلاب هم بوده ! فناش 2 نسل هستن ! بچگی پدر و مادرای این نسل با استار وارز گذشته !
wow هم در اصل داستانش برای تالکین بوده ..... پس اینم قدیمیه و البته داستانی داره که میشه هر جور خواستی کشش بدی و البته درجه معتادی 101 % که وقتی من میخواستم wow ترک کنم انگار دنیام ازم گرفته بودند =((

wow هم در اصل داستانش برای تالکین بوده .....
اون ارباب حلقه ها بود ، هر اورک و الفی که میدل ارثی نیس عزیز . ضمنا WoW برخلاف Lord of The Rings Online و Star Wars : The Old Republic خط داستانی نداره . فقط بهت کوئست غیر خطی میده و دست آخرم " Mission Complete , Bwahahaha "

wow کلا یک بازی به نظر من ساخته شده از روی شخصیتهای ارباب حلقه هاست
این Star Wars: The Old Republic خیلی شخصیتهای خوبی داره که نسبت به اینکه تازه بازی منتشر شده خیلی آمار گیمراش بالا رفته
و حتما با این خرجی که برای ببازی کردن میتونه بازی تکراری و تقریبا بدون هدف wow رو بزنه کنار
خسته شدیم اینقدر توی wow الکی quest تکمیل کردیم دو تا گونی بافت بهمون داد
یک بار لول 40
یک بار 50
یک بار لول 60
65-70-80-90
100
120
140
100000
بابا هی لفتش میدن هی باس رو میکشن یکی دیگه جایگزین میکنن

اون ارباب حلقه ها بود ، هر اورک و الفی که میدل ارثی نیس عزیز . ضمنا WoW برخلاف Lord of The Rings Online و Star Wars : The Old Republic خط داستانی نداره . فقط بهت کوئست غیر خطی میده و دست آخرم " Mission Complete , Bwahahaha "
کی گفته خط داستانی نداره؟یک عالمه کوئست داستانی داره.تازه شما برو کتابهاش رو بخون اون موقع به داستان قویش پی می بری.حتی بعد از کشتن بعضی از boss ها یک داستانی رو روایت می کنه.
تازه wow از روی ارباب حلقه ها ساخته نشده بلکه یکی از داستان های خود تالکین هست به همین خاطر شباهت به هم دارن

bioware کلا ریسک بزرگی کرد که این همه سرمایه گذاری کرد اما تا حالا که جواب گرفته
P.S:هر mmoای بازی کنید همین روند تکراریو تا یه مدت طی میکنه وقته به لول ماکسیمم برسید
wow کلا یک بازی به نظر من ساخته شده از روی شخصیتهای ارباب حلقه هاست
=))

wow هم در اصل داستانش برای تالکین بوده ..... پس اینم قدیمیه و البته داستانی داره که میشه هر جور خواستی کشش بدی و البته درجه معتادی 101 % که وقتی من میخواستم wow ترک کنم انگار دنیام ازم گرفته بودند =((

داستانش مال تالکین نبوده. Settingـش مال تالکین بوده.

کریس گولدن و ریچارد ناک و جف گراب و آرون روزنبرگ همه از تالکین الهام گرفتن :دی ولی کاری کردن که بعد تالکین بالاخره فانتزی ای پیدا شه که آدم دلش بخواد بخونه !

bioware کلا ریسک بزرگی کرد که این همه سرمایه گذاری کرد اما تا حالا که جواب گرفته
P.S:هر mmoای بازی کنید همین روند تکراریو تا یه مدت طی میکنه وقته به لول ماکسیمم برسید

=))
bioware ریسک نکرده بلکه EA ریسک کرده شما نگران نباش
آخه فرق mmo بازی wow توی روند داستانیش هست که باعث میشه خیلی برای لول اپ شدن هم مثل جنگ ستارگان هیجان نداشته باشی
داستان صفر
گیم پلی 20

SW قدرتش رو داره با WoW مبارزه کنه، ولی نمی تونه شکستش بده. همچنان زیر سایه WoW میمونه.
اینجوری که داره میره به راحتی‌ شکست میده.
همین الان هم فاصلش از نظر وقت بازی شده با WOW خیلی‌ کمه.

از نظر فروش هم بیشترین فروش رو داشته در عرضه یه ماه بین MMO ها. همینجوری ادامه بده له می‌کنه Wow رو.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or