Star Wars: The Force Unleashed

بازی به نظرم ناقص میزنه ! یه جاهایی خیلی عالیه , یه جاهاییش مسخره. مثلآ مرحله دو یه تیکه هاییش یه حالتی داشت که محشر بود از هر نظر ( گرافیک , نورپردازی , وسعت دید و ... )
بعد مرحله بعدی یه دفعه افتضاح شد ! از دشمنای مسخره ـش گرفته تا حتی میدون دید که توی مرحله قبلی خوب بود ! معلوم نیست چه خبره تو این بازی :دی
=======
به امید بهتر شدن بازی در ادامه ...

آخرین ویرایش:
دوستان بازی واقعا عالیه:love: و من تا حالا هیچ کندی یا باگی در اون ندیدم مخصوصا گرافیک محشره و قدرتتون هم توی بازی تدریجی بالا میره من یکی از پایان ها رو تموم کرد حالا برای اون یکی دیگه میرم

بگيرين حالشو ببرين من كه با بازيش حال كردم اما با M2 حال نكردم البته اين سليقه اي هر كي سليقه خودشو داره منكر اين نيستم كه بازي يك ضعف هايي داره از باگ گرفته تا.... اما هر چي كه باشه اين جنگ ستارگان.

آخرین ویرایش:
منهم دیروز گرفتن . به نظر من در مجموع بازی خوب و سرگرم کننده ای از اب در امده است اما در بعضی مراحل خیلی قشنگ درست شده و دارای تیکه های بسیار زیبایی است اما در بعضی مراحل هم بد درست شده !

سلام ب همگی
واقعا بازی توپی هست...منم توش تا حالا هیچ ضعفی ندیدم...
گیم پلی بازی یک جورایی منو یاد دویل می کرای 3 میندازه....کلا با بازیش خیلی حال کردم واقعا ارزش داره...
اینی که میگین بازی 2 جور پایان داره یعنی چی؟با آدم دیگه ای هم میشه بازی کرد؟اگه میشه یکم توضیح بدید...
من تازه بازیو گرفتم...واسه همین هنوز دلو رودشو بیرون نریختم...
ممنون

ميشه يكم در مورد سبك بازيش توضيح بدين؟
بازیه قشنگیه پشیمون نمیشی...
سبک بازی مثل دویل می کرای 3 ونینجا گایدن هست...ولی با دوربین بهتر و کنترل خیلی بهتر...
ولی کلا خیلی فرق ها داره...
نیرو هایی تو این بازی در اختیار داری که از اون ها تو بازی استفاده میشه:مثل برق زدن به دشمنان و پرتاب کردن توسط نیرویی و برداشتن جسام و پرت کردنشون به طرف دشمنان...
تا بازی نکنی خوب نمیفهمی چی میگم!!!!!!!!

سبک بازی مثل دویل می کرای 3 ونینجا گایدن هست...ولی با دوربین بهتر و کنترل خیلی بهتر...
سبک بازی ممکنه تا حدودی شبیه اون دو بازی باشه ولی از نظر کنترل و گیم پلی فاصله زیادی با اونها داره. اینو من تنها نمیگم. کنترل DMC , NG به مراتب قوی تر و حرفه ای تر از Star Wars TFU هست. از نظر دوربین هم DMC بهتر از دو تای دیگه هست و NG دوربین زیاد جالبی نداره ولی دوربین TFU هم بعضی موقعها قاطی میکنه مخصوصآ توی باس های بازی.

سلام

دوست عزیز در مورد دو پایان داشتن بازی مطلب زیر رو بخوان

شما در انتهای بازی حق انتخاب دارید تا بین دو boss اخر بازی یکی رو انتخاب کنید که در پایان هرکدوم روند داستان فرق میکنه

سبک بازی ممکنه تا حدودی شبیه اون دو بازی باشه ولی از نظر کنترل و گیم پلی فاصله زیادی با اونها داره. اینو من تنها نمیگم. کنترل DMC , NG به مراتب قوی تر و حرفه ای تر از Star Wars TFU هست. از نظر دوربین هم DMC بهتر از دو تای دیگه هست و NG دوربین زیاد جالبی نداره ولی دوربین TFU هم بعضی موقعها قاطی میکنه مخصوصآ توی باس های بازی.
منم منظورم همین هایی که گفتی بود...نوشتم که خیلی فرق ها داره...
سبک جنگیدنشم بنظر من خیلی شبیه دویل می کرای 3 و نینجا هست...
دقت هم بکنید نگفتم دویل می کرای 4 ...گفتم 3

من که کلا خیلی خوشم اومد . فعلا هم وسطشم گیر کرده

میگه سیدی رو پاک کنید .که نوی نوس یه خشم نداره .از بازی میپره بیرون.
بازیو از nextgen 'گرفتم .

کسی اینجا star wars رو از nextgen گرفته که گیرکنه ؟

من که کلا خیلی خوشم اومد . فعلا هم وسطشم گیر کرده

میگه سیدی رو پاک کنید .که نوی نوس یه خشم نداره .از بازی میپره بیرون.
بازیو از nextgen 'گرفتم .

کسی اینجا star wars رو از nextgen گرفته که گیرکنه ؟
شما همان جايي كه Darth Vader تظاهر به كشتن شما ميكنه و بعد از نجات اون دختره بازي تون مشكل پيدا ميكنه ؟

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or