Star Wars The Force Unleashed: Ultimate Sith Edition

سلام
اين بازي قبلا برايه كنسول ها اومده اما برايه pc تاييدنشده بود اما پس از چندي برايه pc هم تاييد شد و تا 4 روز ايند عرضه ميشه. گرافيك و گيم پلي مشابه نسخه كنسوليه و بيشتر شبيه به يك DLC هستش كه قراره عرضه بشه. بازي هم از نگاه شواليه Sith انجام ميشه.

کرک چه جوری از این سایت باید دانلود کرد باید عضو بشی؟
اول صفحه تو قسمت games fix
The Force Unleashed: Ultimate Sith Edition v1.1 [MULTI2] No-DVD/Fixed EXE
تا روش کلیک کنی قسمت دانلود را نشون میده
The Force Unleashed: Ultimate Sith Edition v1.1 [MULTI2] No-DVD/Fixed EXE 10-11-2009 ViTALiTY
File Archive [8.6 MB]
باید روی اون شکل فلاپی کنار این نوشته کلیک کنی بعد تو پنجره جدید روی یکی از mirror ها کلیک کن(اینجا نمیشه تو خود همون سایت باید کلیک کنی)

من که بازی کردم حالم کردم هم فورس آنلیشد رو تموم کردم هم اون سه مرحله رو
اون سه مرحله از این قراره:
Horh که لوک رو آپرنتیس خودمون میکنیم و لیا اینا در میرن
jedi tample که باباشو میبینه این استار کیلر خان(تا نصفه رفتم غولشو نمیدونم کیه)
tatiooin که اوبی وان رو میکشه و لوک اینا ذر میرن

بالاخره این بازی رو اوردم ولی هنگام لودینگ بازی میپره بیرون یعنی از سیستمم است کسی این مشکلو داشته لطفا کمک کنید
دوست من ماله سی پی یوت هست به احتمال زیاد اگه مشکلت از بازی نباشه البته از من میشنوی پچ را نصب کن شاید فرجی شد:)

دوستان من پچ 400 مگی را نصب کردم خیلی پچ سنگینی بود و خیلی هم طول کشید ولی ارزشش را داشت و منم که سی پی یو 2 هسته ای داشتم تونستم راحت اجرا کنم وقتی که فریم بهتر شد و تیک جزئیات بالا را برداشتم به همه هم توصیه میکنم دانلودش کنید

من تو بازار نسخه دو dvd این بازی رو دیدم کسی از دوستان می دونن قضیه این دو dvd ها چیه؟

من همین امروز اون نسخه رو خریدم. 2 dvd و یکی 2.73GIG اونیکی 1.86 GIG نصب میکنی و حدود 5 گیگ جا میگیره بعد installer بالا میاد و نصب اصلی شروع میشه و روی هارد حدود 17.2 گیگ جا میگیره. (خیلی فشرده سازی شده)

من نتونستم بازی رو روی ویندوز 7 اجرا کنم. فکر کنم با directX 10 گیر داره*
ولی تو XP SP3 اومد. ولی متاسفانه فایل configuration برای تغییر رزولوشن و texture detail و... باز نمیشه.

الان دارم با حدااقل گرافیک 800*600 بازی میکنم. shit! خیر سرم 19 widescreen دارم!!!

سیستمم اینه:

CPU: Core2 E5500
RAM: 4GB
VGA: 9500 GT Geforce
Mainboard: P5KPL-SE ASUS

با سلام خدمت دوستان آقا من به هزار زحمت این بازی را دانلود کردم حالا یک مشکلی دارم می خواستم اگر امکان داره یکی از دوستان این فایل را که من ندارم برای آپلود کنه خداییش کارم خیلی گیر اگر کسی می تونه یک کمکی به من بکنه لطفا این فایل که من می خوام اینجاست
levelpacks\empiricallab_act2_pc.lp
که توی Folder بازی که نصب کردین راحت میتونید پیدا کنید خیلی خیلی ممنونت میشم بهم کمک کنید

من فريم خيلي پاييني ميگيرم تو بازي
مشخصات سيستمم هم اينه:
cpu 6400 دو هسته اي
gig 2 رم
8800gt - 512
رو رزوليشن 1280 خيلي پايينه رو 1024 هم تست كردم بازم پايين بود
فكر نكنم 10 فريم هم بگيرم
كسي ميدونه از چيه؟

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or