Star Wars: The Force Unleashed II

• Thread starter Thread starter Trunks
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

Trunks

کاربر سایت
سلام !
ظاهرا LucasArt بعد از Force Unleashed Sith Edition و پورت آن بر روی PC قصد داره قسمت دوم FU رو به بازار عرضه کنه ! LucasArt قول اینو داده این بازی حال و هوای قبل رو داره و باید با خوده Jedi ها بازی کنیم !
LucasArts' action sequel sees the return of original game's one-time Sith protagonist, possibly as a Jedi.

اینم لینک Game Spotـش !
در صورت اینکه شایعه و این حرفا بود فحش بدید ولی کم فحش بدید :دی

من موندم star killer چه جوری زنده موند ؟!
ازهمه جالب تر این بود که وقتی yoda و vader دارن تو فکرش حرف میزنن ( مونده کدوم طرف رو انتخاب کنه ) وهمینطوری که میره جلوتر صداشون بلنتر میشه و محیط اطرافشم خراب میشه ودورش میچرخه که یک دفعه صدای دختره (Juno)میاد که میگه : will i see you again ?
که بعد همه چی میوفته پایین
اخرشم که نشون میده از 2تا lightsaber هم میشه استفاده کرد:love:
تو قبلی وقتی باdarth maul مبارزه میکردی من خیلی خوشم اومد خاطراتم زنده شد :cheesygri
اما پایان بدش خیلی خیلی حال گیری بود

آخرین ویرایش:
تنها عکس منتشر شده از بازی ( البته قدیمیه ! ) :

star-wars-force-unleashed-2.jpg

هرچند که من امیدی بهش ندارم !

بچه ها من ازاین بازی خیلی خوشم میاد اما بعداز اینکه دمویmgs : rising تو e3 رو دیدم اصلا دیگه با دیدن دمو و تریلر این حال نکردم :( یعنی یه جورایی قبل از اینکه بازی عرضه بشه از بازی زده شدم
تو رایسینگ با زدن هر ضربه شاهد قطع شدن هستیم که خیلی حال میده اما بعد از اون دموهای star wars رو دیدم . ـــــــــــــــــــــــ> با شمشیر که به دشمنها میزد همینطوری میفتادن زمین :(

باید صبر کرد تابازی عرضه بشه بعد ببینیم چی میشه امیدوارم که شمشیر زنیش حال بده;)

بچه ها من ازاین بازی خیلی خوشم میاد اما بعداز اینکه دمویmgs : rising تو e3 رو دیدم اصلا دیگه با دیدن دمو و تریلر این حال نکردم :( یعنی یه جورایی قبل از اینکه بازی عرضه بشه از بازی زده شدم
تو رایسینگ با زدن هر ضربه شاهد قطع شدن هستیم که خیلی حال میده اما بعد از اون دموهای star wars رو دیدم . ـــــــــــــــــــــــ> با شمشیر که به دشمنها میزد همینطوری میفتادن زمین :(

باید صبر کرد تابازی عرضه بشه بعد ببینیم چی میشه امیدوارم که شمشیر زنیش حال بده;)
چون این بازی نیاز به فروش و جذب مخاطب T داره و فنهای دو اتیشه SW تا سن 99 سال، اصلا به این چیزآ اهمیت نمیدن. اون فقط SW میخوان :دی.
درضمن MGS: R ـه بازی خشن با درجه M هست. مقایسه جالبی نکردی.

What the ؟!
Starkiller داره ! اسم بازی TFU 2 هست ! الان به نظرت ربطی نداره ؟
تو که کارت درسته یه چند خط به صورت مختصر هم که شده از داستان شماره یک بزار واسه من و بعضی ها که یک رو بازی نکردیم ولی میخوایم دو رو بزنیم تو رگ .مرسی

تو که کارت درسته یه چند خط به صورت مختصر هم که شده از داستان شماره یک بزار واسه من و بعضی ها که یک رو بازی نکردیم ولی میخوایم دو رو بزنیم تو رگ .مرسی
والا من چون هم بازی رو خیلی وقت پیش بازی کردم و هم فیلمارو خیلی سال پیش دیدم چیز خاصی یادم نمیاد . اما خب نکات جزئی از بازی رو میگم ! گرچه ایراد زیاد داره که به بزرگی خودتون ببخشید :) !
تا اونجا که یادم میاد بازی بین فیلم های 4 و 5 هستش . Darthvader به مقر جدای ها حمله کرده و پس از یه لول فوق العاده جذاب و مبارزه با مثلا ارشد اون محل وی رو میکشید . اما همون لحظه پسر بچه ی کوچیکه همون یارو ارشده (:دی) Lightsaberـه دارتویدر رو با استفاده از قدرتش کنترل میکنه . همون جا بود که Darthvader به قدرت و استعداد این بچه پی میبره :دی . و بعد از سالها تمرین و این صحبت ها اسم وی به Starkiller تغییر میکنه ! یه جاهای دیگه هم بود که اسمش به عنوان Apperentice یعنی شاگرد شناخته میشد .
بعد از اون یه سری باید با نیرو های جدای ها ( هم رنج با Yuda ـینا :دی ) بجنگید و حقیقا یادم نیست چی میشه که استارکیلر متوجه ی اشتباه خودش و بدذاتی DV میشه :دی . و بعدش بر علیه ـش در میاد .
مرحله آخر هم یه بتل فوق العاده حماسی و جذاب با ویدر میکنید که خیلی هم سرسخت زخمیش میکنید و حتی صورت وی تا حدودی نمایان میشه . اما برای نجات نمیدونم کی :دی ( فکر کنم دختره که استارکیلر بهش علاقه مند بود ! ) خودش رو با استفاده از Forceـش جلوی ویدر قرار میده و کشته میشه
اما حالا ظاهرا برگشته و به گروه های جدای ها پیوسته ! حالا اینکه چجوری زنده مونده و این حرفا خدا عالمه !
فقط امیدوارم آب نبسته باشه این قسمت رو چون شماره اول یه داستان فوق العاده داشت !
بزم عذر خواهی میکنم اگر اشتباهی توی متن بالا بود ! چیزی خاصی یادم نمیومد !

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or