ولی اینم یه جورشه دیگه عادت میکنی خیلی فوق العادستمن يه مشكل دارم:d
بازي اصلاً افت فريم نداره فقط نميدونم چرا موقع برخورد شمشير به بدن دشمن يه دفعه تيك بر ميداره:-o
خيلي عجيبه والا.
يعني وقتي به شمشيرشون ميخوره مشكلي پيش نمياد ولي وقتي به بدنشون اصابت كرد.........![]()
اگه ميشه يكي كركشو واسم بزاره
ممنون ميشم
دوست گرامي كرك خودمه
ممنونم عزيز.اگه ميشه يكي كركشو واسم بزاره
ممنون ميشم
دوست گرامي كرك خودمه
ولي مطمني اين كركه؟؟؟
اين كه فقط يه فايل htmlهه
خودت تست كن شايد مشكل از خودم باشه![]()
داداش مشكلي نداشت كركت الان دارم دانش ميكنم:d( مشكل از كروم بود):dممنونم عزيز.
ولي مطمني اين كركه؟؟؟
اين كه فقط يه فايل htmlهه
خودت تست كن شايد مشكل از خودم باشه![]()
حتي اگه هم كار نكنه خيلي ازتون ممنونم:d:d ( ايول)
![]()
عزيز دل برادر اين مشكل از كرك نيست اصلا بهتر بگم اين يه مشكل نيست بلكه مدل بازيه .اگه ميشه يكي كركشو واسم بزاره
ممنون ميشم![]()

جدي ميگي؟؟عزيز دل برادر اين مشكل از كرك نيست اصلا بهتر بگم اين يه مشكل نيست بلكه مدل بازيه .![]()

منم 8600 دارم ولی با اینکه اکثر آپشن های گرافیکی خاموشه فقط یکی تا روشنه فریم خیلی پایینی می ده به خصوص زیر بارون.شما چجوری با 8600 فقط Anti aliasing رو روشن نذاشتین و دارین بازی می کنید؟؟؟؟؟؟؟!!!!!!!
دقیقا این بازی cpuخوره! نیاز به کارت اونچنانی نداره ولی نیاز به یه cpu خوب داره.من خودم تا یه هفته پیش کارتم gtx285 بود با یه cpu مدل core 2 due تو صحنه های شلوغ کم میاوردم تا جایی که قید بازی رو روی pc زدم رفتم سراغ 360 ولی الان که یه core i 7 بستم، بازی حتی تو شلوغترین صحنه ها هم یه فریم کم نمیکنه.نميدونم كه !
سي پي يو و رم ايناي خوبي هم دارم جز گارت گرافيك
شما هم داري؟:d
نميدونم كه !
صد در صد تایید می شه بازی برای خوب اجرا شدن cpu قوی می خوهددقیقا این بازی cpuخوره! نیاز به کارت اونچنانی نداره ولی نیاز به یه cpu خوب داره.من خودم تا یه هفته پیش کارتم gtx285 بود با یه cpu مدل core 2 due تو صحنه های شلوغ کم میاوردم تا جایی که قید بازی رو روی pc زدم رفتم سراغ 360 ولی الان که یه core i 7 بستم، بازی حتی تو شلوغترین صحنه ها هم یه فریم کم نمیکنه.
نميدونم كه !