Star Wars: The Force Unleashed II | PC\

Star-Wars-Force-Unleashed-II.jpg

LucasArts
Action
Release: TBA 2010​

Star Wars: The Force Unleashed II Debut Trailer​

star-wars-force-unleashed-2.jpg

من يه مشكل دارم:d
بازي اصلاً افت فريم نداره فقط نميدونم چرا موقع برخورد شمشير به بدن دشمن يه دفعه تيك بر ميداره:-o
خيلي عجيبه والا.
يعني وقتي به شمشيرشون ميخوره مشكلي پيش نمياد ولي وقتي به بدنشون اصابت كرد.........:((
ولی اینم یه جورشه دیگه عادت میکنی خیلی فوق العادست

عزيز دل برادر اين مشكل از كرك نيست اصلا بهتر بگم اين يه مشكل نيست بلكه مدل بازيه . ;;)
جدي ميگي؟؟
خودم شك كردم ها:d
ولي كسي بهم نگفت . گفتم شايد مشكل منه.
اينطوري باشه كه خيلي بده:((
ولي خدايي بازي فوق العاده ايه. عجب گرافيكي داره هاااااا:d

من تو مرحله the salvation تو اون سفینه اون قسمت که سه تا توپ هست یکیش که میترکه میفته وسط سالن یکی هم که میخوای باطری تو ی توپ برداری یه سفینه میاد میزنه خرابش میکنه یه توپ هم توی اتاق کناری هست که هر کاری میکنم نمیتونم باطری توشو بردارم بزارم تو این توپه که وسط سالن هست که اونم بزنه درو بترکونه اگه کسی این قسمتو رد کرده لطفا کمک کنه؟ یه نفرم لطف کنه سیو کامل بازی رو بزاره؟

Ooops! بالاخره بازی تموم شد،از لحاظ گرافیکی خوب ، گیم پلی ضعیف و از لحاظ داستان بد نبود ولی در آخر بازی شما میتونین به دو صورت بازی رو تموم کنین هم میتونین تصمیم بگیرین که رئیستونو بکشین هم میتونین اسیرش کنین البته من پیشنهاد میکنم که اولی رو انتخاب کنین چون بعدش یه اتفاق خیلی باحال می افته:d

این هم سیو کامل خودم

کلیک کنید

منم 8600 دارم ولی با اینکه اکثر آپشن های گرافیکی خاموشه فقط یکی تا روشنه فریم خیلی پایینی می ده به خصوص زیر بارون.شما چجوری با 8600 فقط Anti aliasing رو روشن نذاشتین و دارین بازی می کنید؟؟؟؟؟؟؟!!!!!!!

منم 8600 دارم ولی با اینکه اکثر آپشن های گرافیکی خاموشه فقط یکی تا روشنه فریم خیلی پایینی می ده به خصوص زیر بارون.شما چجوری با 8600 فقط Anti aliasing رو روشن نذاشتین و دارین بازی می کنید؟؟؟؟؟؟؟!!!!!!!

نميدونم كه !
سي پي يو و رم ايناي خوبي هم دارم جز گارت گرافيك
شما هم داري؟:d

نميدونم كه !
دقیقا این بازی cpuخوره! نیاز به کارت اونچنانی نداره ولی نیاز به یه cpu خوب داره.من خودم تا یه هفته پیش کارتم gtx285 بود با یه cpu مدل core 2 due تو صحنه های شلوغ کم میاوردم تا جایی که قید بازی رو روی pc زدم رفتم سراغ 360 ولی الان که یه core i 7 بستم، بازی حتی تو شلوغترین صحنه ها هم یه فریم کم نمیکنه.

نميدونم كه !

دقیقا این بازی cpuخوره! نیاز به کارت اونچنانی نداره ولی نیاز به یه cpu خوب داره.من خودم تا یه هفته پیش کارتم gtx285 بود با یه cpu مدل core 2 due تو صحنه های شلوغ کم میاوردم تا جایی که قید بازی رو روی pc زدم رفتم سراغ 360 ولی الان که یه core i 7 بستم، بازی حتی تو شلوغترین صحنه ها هم یه فریم کم نمیکنه.
صد در صد تایید می شه بازی برای خوب اجرا شدن cpu قوی می خوهد

نميدونم كه !

شایدم مشکل از cpu باشه ماله من amd 6000 هست البته واسه بازیهای دیگه از سرشونم زیاده ولی واسه این بازی که فیزیک قوی داره احتمالا مشکل از همین cpu هست.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or