Multi Platform Star Wars: Outlaws

star_wars_logo-qmf3y7juy16hfz0d9h3tuglmz18xx264hhkegibyj8.png

Developer: Massive Entertainment

Publisher: Ubisoft

Engine: Snowdrop

Genre: Action-adventure

Platforms: PlayStation 5, Xbox Series X|S, Microsoft Windows

Release Date: 30 August, 2024

uP6qvCGPm87Vk8Nw56QEVM-1200-80.jpeg

43 سال از عرضه نخستین فیلم جتگ ستارگان یعنی A New Hope می‌گذرد و در طول این چهار دهه این فرنچایز در سطح مدیاهای مختلفی مثل سریال، انیمه، کتاب، کامیک بوک و صد البته ویدیو گیم به تصویر کشیده شده است. حال نکته قابل توجه این است که تا کنون هیج ویدیو گیم جهان بازی از این نماد سرگرمی قرن بیستم ساخته نشده است، یا شاید بهتر است که بگوییم هیج استدیویی جرئت به قالب در آوردن این دنیای عظیم با سیارات مختلف و جنگ های فضایی آن را به خود نداده است. استدیو مسیو، یکی از شعب یوبیسافت، با معرفی عنوان Outlaws در شوکیس 2023 اکس باکس به این نفرین بلندمدت پایان داد و قرار است ما را به سفری دور و دراز در اعماق کهکشان بسیار بسیار دور ببرد...

JUex4Pgcy6UUJRJJQs5cL7.jpg

داستان بازی بین اپیزودهای دوم و سوم یعنی Empire Strikes Back و Return of the Jedi روایت می‌شود و بازیکن در نقش یاغی به اسم Kay Vess قرار می‌گیرد که قرار است به همراه یار همیشه همراهش Nix، بزرگترین سرقت کهکشان را رقم بزنند.

star-wars-outlaws-story-trailer-interview-article-featu_336a22a4.jpeg

همانطور که پیش از این گفته شد، این عنوان حالتی جهان باز دارد که از مکانیک‌های مختلف مخفیکاری بهره می‌برد. پلیر به مکان‌ها و سیارات آشنایی که بارها در فیلم‌ها به تصویر کشیده شده‌اند، مانند Tatooine قدم خواهد گذاشت و ماجراجویی‌های خود را دنبال خواهد کرد.

مکان‌های آشنا تنها نقطه مشترک این بازی با فیلم‌های قدیمی این سری نیستند، بلکه با افراد نام‌آشنایی مانند جابا د هات نیز قرار است ملاقات داشته باشیم.

سازندگان این عنوان بسیار سعی کرده‌اند به اپیزودهای اولیه این فرنچایز وفادار باشند؛ به همین دلیل است که از سینماتوگرافی مشابه فیلم‌ها استفاده شده است و Transition معروف بین کات‌سین‌ها نیز مشابه اپیزودهای اولیه است.

شما در این بازی قادر به کنترل سفینه‌تان هستید و با آن می‌توانید به سفینه دشمنان خود حمله کنید و جنگ‌های فضایی حماسی را بیافرینید.
بر روی سیارات نیز وسایل نقلیه مختلفی را از جمله موتور سیکلت در اختیار خواهید داشت که به شما اجازه جا‌به‌جایی سریع بین نقاط مختلف نقشه بازی را می‌دهد.

بر طبق گفته سازندگان، تمرکز داستان بازی بر خلاف فیلم‌ها بیشتر بر روی نبرد بین امپراطوری کهکشانی که هر روز قوی‌تر می‌شود و سندیکای خلافکاران است که به دنبال کسب ثروت از هر راهی هستند؛ به همین دلیل، اتحاد شورشیان (Rebel Alliance) که فیلم‌ها بیشتر متمرکز بر آنان است جای زیادی در این عنوان ندارد.

scoundrelduo-final-cinemascope-nologo_e7508227.jpeg dogfight-final-cinemascope-nologo_cf252b82.jpeg sneaking-wide-nologo_e746fb2b.jpeg vista-final-cinemascope-nologo_e451a9a8.jpeg

آخرین ویرایش:
یوبی کشیده بیرون از اساسین و فارکرای! و آواتار و این بازی رو داده بیرون . بعله درسته اما در کل یوبی پوسته رو عوض کرده ولی در باطن همون فرمول نخ نما بازی های چند سال اخیرش در ساخت این دو بازی رعایت کرده . خلاصه خر همون خر هست فقط پالونش عوض شده

فقط اساسین میراژ انصافا عالی بود اونم شاید یوبی از دستش در رفته که بهش گند بزنه و تایم ۱۰۰۰ ساعتی گیم پلی کسالت بار در آن بگنجانه
قسمت دوم پستت "عالی" قسمت اول "پالون" رو نقض می کنه! مشکل مردم دقیقا همینجاست، از یک طرف یوبی رو به فحش می کشن از طرف دیگه بین انتخاب خوب، بدو بدتر نمی تونن حد اعتدال بذارن. از نظر من هیچکدوم از بازی های یوبی خیلی وقته که در حد عالی ظاهر نشدن، فقط توقعات بازیکناست که داره پایین و پایینتر میاد از ایشون. بنظرم یک توازنی باید براش در نظر گرفت، همه می دونیم در مورد مپ بزرگو پوچ، یوبی دست بالا رو داره توی صنعت! ولی به قول شما بعضی اوقات البته با فاصله دور! از دستش در میره عناوین سرگرم کننده ای هم بیرون می ده. Star Wars Outlaws هم از نظر من در این دسته قرار میگیره، داونگرید که امضا یوبیه نباشه جای تعجب داره! ولی نمایش های بازی نسبت به OWـهای دیگش یه سروگردن اینطور بر میاد بالاتره و شخصیت و مدل کارکتر بازی حداقل تا اینجا که جذاب بوده، همونطور که EA تونست با SW مقداری از تنفر فن ها رو نسبت به خودش کاهش بده، Ubi هم اگر تشتکو یکم تکون بده می تونه از یونیورس غنی SW به نفع خودش بهره برداری کنه

• Like
Reactions: Amorfin
تریلر بازی
واقعا طراحی چهره ها و گرافیک کلی بازی قابل قبول نیست برای یه بازی AAA تو این نسل ( البته اگه یوبیسافت این دفعه به بازی تخفیف بده و AAAA نچسبونه بهش). ولی خب همچنان تنها بازی هست که امسال شدیدا منتظرشم.
تریلر اول منو خیلی هایپ کرد ولی این تریلر خب هایپ رو خوابوند و فکر کنم بهتره انتظاراتم پایین نگه دارم.
حداقل امیدوارم از نظر داستانی و شخصیت پردازی رضایت بخش باشه کار نهایی (البته این تریلر بیشتر نشون دهنده شخصیت های جنریک مورد علاقه یوبی بود)

البته نوید من موضعم را نسبت به بازی بگم اصلا هیتر بازی نیست

نه اون تنفر که گفتم رو فقط با اینجا نبودم. اصن هر جا میرم ملت دارن شیلنگ میگیرن رو بازی انگار که دشمنشون داره بازی جدید میده بیرون. من نمیدونم تازگیا یوبی کدوم بازی رو دانگرید کرده که اینقدر عصبانین. آخرین بازیشون آواتار بود که حقیقتا از نظر گرافیکی یکی ار بهترینای نسل بود. اگه مشکل بازی اون فرمول بازیای جهان‌باز یوبی دارن که خب اوکی منطقیه حق میدم نگران باشن که نکنه اینم تکراری باشه (با اینکه معتقدم تفاوت‌هایی خواهد داشت) ولی بازم این حجم از تنفر و دعوت به بایکوت بازی و پیش‌خرید نکردن توی کامنتای یوتیوب یا ردیت عجیب بود واسم. این لجبازی با یوبی کلا هر روز عجیب‌تر میشه. من هنو سر موتورفست و رفتاری که باهاش شد دل‌چرکینم :D
خلاصه که شما کارت درسته حاج حسین آقا قصد جسارت نداشتم :D

به نظرم قیافه کرکتر اصلی خیلی هم بد نیست ( میتونست خیلی بدتر باشه :D ) احساس میکنم یک جورایی تحت جو بیانیه اخیر مایکروسافت و بحثای مرتبط به Steller blade / طراحی کرکتر های زن قرار گرفته.

• Like
  • Smile
Reactions: all4u and Taha75
ببین چقدر تکرار کردن این فرمول رو که باید بیان قسم و آیه بخورن که به خدا تو بازی تاور نداریم :))
من عشق استاروارزم اگه واقعا فرمول درست حسابی پیدا کرده باشن من یکی از الان هایپم براش ، گرافیک و... سیخی چند؟

🍀برای تجربه ماموریت اضافی Star Wars Outlaws باید سیزن پس آن را بخرید

🔸هنوز چند ماه دیگر تا انتشار Star Wars Outlaws باقی مانده، اما بازیکنان در حال حاضر حتی قبل از شروع بازی از آن ناامید شده‌اند. چرا که به تازگی مشخص شده برای تجربه ماموریتی حول شخصیت Jabba the Hut، باید سیزن پس بازی را خریداری کرده باشید.

🔸طبق وب‌سایت بازی، ماموریت Jabba’s Gambit بازیکنان را ملزم به خرید نسخه گلد ۱۱۰ دلاری یا نسخه آلتیمیت ۱۳۰ دلاری می‌کند. شرح خود ماموریت چنین است:

درست زمانی که Kay در حال جمع آوری یک گروه برای دزدی Canto Bight است، از خود جابا هات ماموریتی دریافت می‌کند. معلوم می‌شود که ND-5 از سال‌ها پیش به جابا بدهکار بوده و می‌خواهد طلب خود را وصول کند…

آخرین ویرایش:
نمایش دیشبش خوب بود واقعا. مپش بازی رو خیلی قشنگ طراحی کردن. موتور سواریش خیلی خووبه. فضاگردیش هم خوب دراوردن. اینکه سوار سفینه میشه هم میتونه یه سری ماموریت انجام بده حرکت خوبی بود. باید دید در حد همین ایونتای کوچیک و رندومه یا کوئستای مهمتر هم میگیره. نیکس خیلی گوگولیه. نقش مهمی هم تو گیم‌پلی داره. البته مشکل اساسی من با این سری همون پیو پیو پیو کردناشونه ولی خب در کل خیلی خوشم اومده از بازی :D

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or