Multi Platform Star Wars: Outlaws

star_wars_logo-qmf3y7juy16hfz0d9h3tuglmz18xx264hhkegibyj8.png

Developer: Massive Entertainment

Publisher: Ubisoft

Engine: Snowdrop

Genre: Action-adventure

Platforms: PlayStation 5, Xbox Series X|S, Microsoft Windows

Release Date: 30 August, 2024

uP6qvCGPm87Vk8Nw56QEVM-1200-80.jpeg

43 سال از عرضه نخستین فیلم جتگ ستارگان یعنی A New Hope می‌گذرد و در طول این چهار دهه این فرنچایز در سطح مدیاهای مختلفی مثل سریال، انیمه، کتاب، کامیک بوک و صد البته ویدیو گیم به تصویر کشیده شده است. حال نکته قابل توجه این است که تا کنون هیج ویدیو گیم جهان بازی از این نماد سرگرمی قرن بیستم ساخته نشده است، یا شاید بهتر است که بگوییم هیج استدیویی جرئت به قالب در آوردن این دنیای عظیم با سیارات مختلف و جنگ های فضایی آن را به خود نداده است. استدیو مسیو، یکی از شعب یوبیسافت، با معرفی عنوان Outlaws در شوکیس 2023 اکس باکس به این نفرین بلندمدت پایان داد و قرار است ما را به سفری دور و دراز در اعماق کهکشان بسیار بسیار دور ببرد...

JUex4Pgcy6UUJRJJQs5cL7.jpg

داستان بازی بین اپیزودهای دوم و سوم یعنی Empire Strikes Back و Return of the Jedi روایت می‌شود و بازیکن در نقش یاغی به اسم Kay Vess قرار می‌گیرد که قرار است به همراه یار همیشه همراهش Nix، بزرگترین سرقت کهکشان را رقم بزنند.

star-wars-outlaws-story-trailer-interview-article-featu_336a22a4.jpeg

همانطور که پیش از این گفته شد، این عنوان حالتی جهان باز دارد که از مکانیک‌های مختلف مخفیکاری بهره می‌برد. پلیر به مکان‌ها و سیارات آشنایی که بارها در فیلم‌ها به تصویر کشیده شده‌اند، مانند Tatooine قدم خواهد گذاشت و ماجراجویی‌های خود را دنبال خواهد کرد.

مکان‌های آشنا تنها نقطه مشترک این بازی با فیلم‌های قدیمی این سری نیستند، بلکه با افراد نام‌آشنایی مانند جابا د هات نیز قرار است ملاقات داشته باشیم.

سازندگان این عنوان بسیار سعی کرده‌اند به اپیزودهای اولیه این فرنچایز وفادار باشند؛ به همین دلیل است که از سینماتوگرافی مشابه فیلم‌ها استفاده شده است و Transition معروف بین کات‌سین‌ها نیز مشابه اپیزودهای اولیه است.

شما در این بازی قادر به کنترل سفینه‌تان هستید و با آن می‌توانید به سفینه دشمنان خود حمله کنید و جنگ‌های فضایی حماسی را بیافرینید.
بر روی سیارات نیز وسایل نقلیه مختلفی را از جمله موتور سیکلت در اختیار خواهید داشت که به شما اجازه جا‌به‌جایی سریع بین نقاط مختلف نقشه بازی را می‌دهد.

بر طبق گفته سازندگان، تمرکز داستان بازی بر خلاف فیلم‌ها بیشتر بر روی نبرد بین امپراطوری کهکشانی که هر روز قوی‌تر می‌شود و سندیکای خلافکاران است که به دنبال کسب ثروت از هر راهی هستند؛ به همین دلیل، اتحاد شورشیان (Rebel Alliance) که فیلم‌ها بیشتر متمرکز بر آنان است جای زیادی در این عنوان ندارد.

scoundrelduo-final-cinemascope-nologo_e7508227.jpeg dogfight-final-cinemascope-nologo_cf252b82.jpeg sneaking-wide-nologo_e746fb2b.jpeg vista-final-cinemascope-nologo_e451a9a8.jpeg

آخرین ویرایش:
جالبه برام قبلا بازی توسط ea ساخته نمیشد؟
این مورد رو یپردن یوبی سافت ؟
درسته.
ولی دیزنی با کمپانیها/استودیوهای مختلفی قرارداد بسته که براش استاروارز بسازن.
لایسنس بازیها فقط انحصاری EA نیست.

نمایش هاش رو دیدم . خیلی خوب بود . فراتر از انتظار

گرافیک و اکشن و چهره ها همه عالی . مبارزات سفینه ای هم دارد . خیلی بهتر از بازی star wars Jedi survivor هست .

فقط نحوه راه رفتن و گرافیک چهره دختره را مقایسه کنید .

بازیش حرف نداره

نمایش هاش رو دیدم . خیلی خوب بود . فراتر از انتظار

گرافیک و اکشن و چهره ها همه عالی . مبارزات سفینه ای هم دارد . خیلی بهتر از بازی star wars Jedi survivor هست .

فقط نحوه راه رفتن و گرافیک چهره دختره را مقایسه کنید .

بازیش حرف نداره
بله همه جوره تکمیل تر متنوع تر و کامل تره نسبت به استار وارز ea (من خودم بخاطر مشکلات پرفورمنس بازی رو کامل دراپ کردم)
ولی مشکل اینه یوبی داره بازی رو میسازه:D و احتمال downgrade بازی هست نسبت به چیزی ک نشون میدن
یاد دیویژن 1 تو e3 بخیر چه گرافیکی نشون دادن چی تحویل دادن

بازی خیلی خوب به نظر میرسه.
تنها مشکلش اینه که منو یاد بازی هایی میندازه که تریلر ازش میاد و بعد یکی دو سال خبری ازشون نیست و بعد خبر کنسل شدنشون میاد. :D
کسی دیگه این وایب رو نگرفت از نمایش بازی؟
امیدوارم که ریلیز شه و واقعا به همین خوبی باشه محصول نهایی نه مثل بقیه ی بازی های Ubi که نمایششون با محصول نهایی کلی فرق دارن.

بطرز عجیبی بازی وایب بازیهای یوبیسافت نمی‌داد.
با نظر دوستان مخالفم و بنظرم بعیده بازی کنسل بشه، چیزی که تو تریلر نشون داده شده بود بیس بازی و مهمترین مکانیزم های بازی بودن که کاملا تکمیل شده بنظر میرسیدن و از تجربه حداقل ده ساله خودم از دیدن تریلر بازیها از زمانی معرفیشون تا ریلیز، بنظرم این بازی حداقل 60% پروسه ساختش تکمیل شده
ولی از نکات عجیب این بود که بازی انگار یوبیسافت نساخته، یوبیسافت یه عادتی داره تو هر بازیش یکسری مکانیزم ها پای ثابتن، مثل eagle eye و یکسری انیمیشن ها و مکانیزم ها
ولی بشخصه خیلی علاقمند شدم و جز wishlist من قرار گرفت

بطرز عجیبی بازی وایب بازیهای یوبیسافت نمی‌داد.
با نظر دوستان مخالفم و بنظرم بعیده بازی کنسل بشه، چیزی که تو تریلر نشون داده شده بود بیس بازی و مهمترین مکانیزم های بازی بودن که کاملا تکمیل شده بنظر میرسیدن و از تجربه حداقل ده ساله خودم از دیدن تریلر بازیها از زمانی معرفیشون تا ریلیز، بنظرم این بازی حداقل 60% پروسه ساختش تکمیل شده
ولی از نکات عجیب این بود که بازی انگار یوبیسافت نساخته، یوبیسافت یه عادتی داره تو هر بازیش یکسری مکانیزم ها پای ثابتن، مثل eagle eye و یکسری انیمیشن ها و مکانیزم ها
ولی بشخصه خیلی علاقمند شدم و جز wishlist من قرار گرفت

جالبه، چون تنها چیزی که همچنان من رو نگران میکنه "سندروم اوبیسافت" هست!
بازیهای اوبیسافت تقریبا همگی عناوین پر زرق و برق و جذابین که خیلی زودتر از اونچه که باید، فاکتور جذابیت از دست میدن. علتش هم مشخصا سطحی بودن همه چیز و عدم پرداخت عمیق در لایه های مختلف هست که به تکرار میکشونه بازی رو. خواه سری اسسینز باشه، خواه واچ داگز و خواه فارکرای.. البته که خیلی دلم میخواد فکر کنم Outlaws یه استثناء خواهد بود!

• Love
Reactions: Taha75
جالبه، چون تنها چیزی که همچنان من رو نگران میکنه "سندروم اوبیسافت" هست!
بازیهای اوبیسافت تقریبا همگی عناوین پر زرق و برق و جذابین که خیلی زودتر از اونچه که باید، فاکتور جذابیت از دست میدن. علتش هم مشخصا سطحی بودن همه چیز و عدم پرداخت عمیق در لایه های مختلف هست که به تکرار میکشونه بازی رو. خواه سری اسسینز باشه، خواه واچ داگز و خواه فارکرای.. البته که خیلی دلم میخواد فکر کنم Outlaws یه استثناء خواهد بود!
بنظرم اگر این بازی اوبیسافتی بود، قبل از تریلرش تو شوکیس مایکروسافت ده تا عکس و تریلر ازش در میومد بیرون
حتی رونماییش هم مثل بازیهای دیگه یوبیسافت نبود، کلا انگار این IP یه شعبه متفاوت از یوبیسافت کنترل می‌کنه
ولی با این حال بازی فوق‌العاده نیست، و بنظرم متای نهایت 85 کسب کنه ولی چیزی که هست برای من بشخصه، از آیپی های جدید و متفاوت با محوریت داستان و سینگل پلیر بشدت استقبال میکنم تو این دنیای gaas های بنفش صورتی کاغذی که هیچ جذابیتی برام نداره

• Like
Reactions: Taha75
اگه برای ship یک قسمت piloting خوب همراه Dogfight یا starfighting طراحی کنن خیلی خوب میشه.:Gunner:
Narrative Director بازی آقای نوید خاوری که کارگردان بازی Far Cry 6 بود(چقدر برای دوبله فارسی یا زیرنویس فارسی کاربرای ایرانی به صفحه ها ی مجازی ایشون رفتن ولی خوب فایده ای نداشت :D)
هرچند بعید میدونم خیلی بازی خوبی بشه یا در حد STAR WARS Jedi: Survivor و دستپخت Stig Asmussen بشه اما برای ما طرفدار های Star Wars یک بازی خوب از این سری هم کفایت میکنه.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or