Star Wars: Battlefront

• Thread starter Thread starter G.O.G
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
swbf_facebook_share.jpeg

سازنده: DICE
ناشر: EA
توزیع کننده: LucasArts
سری: Star Wars: Battlefront
انجین: Frosbite 3
پلتفرم ها: PS4،XB1،PC
تاریخ انتشار: Q2/Q3 2015
سبک: Action
مد های بازی: تک نفره، چندنفره آنلاین
Star Wars: Battlefront یکی از بازی های سری Star Wars: Battlefront است. از این بازی در کنفرانس EA در E3 2013 رونمایی شد در حالی که هیچ تاریخ انتشاری برای آن اعلام نشد ولی در E3 2015 تاریخ انتشار آن را 26 آبان (17 نوامبر) اعلام کردند. DICE این بازی را ادامه Star Wars: Battlefront II اعلام نکرده است بلکه آن را ریلانچ این سری اعلام کرده است. اولین DLC بازی به نام Battle Of Jakku در تاریخ 17 آذر (8 دسامبر) به صورت رایگان عرضه شده که دارای دو مپ در سیاره جدید Jakku از قسمت هفتم سری فیلم ها، یعنی Star Wars: The Force Awakens است.

منبع​

.: تریلر :.
Star Wars: Battlefront Official E3 2014 Preview

YouTube

Star Wars Battlefront: Multiplayer Gameplay | E3 2015 “Walker Assault” on Hoth

YouTube

بنده تمام سعیمو کردم امیدوارم مفید بوده باشه​

آخرین ویرایش:
بازی خیلی هیجان انگیزه اصلآ هم تو مودهای جز HERO HUNT و BLAST به KILL توجه نمیکنم
خیلی فانه
و کمبود مپ تا حالا چشمو نگرفته فقط کمبود سلاح رو مخه

گرافیک این بازی غیر قابل هضمه :|
اون مپ جنگلی مخصوصا وقتی بارووون میاد :| :|
فقط Blaster و Drop Zone بازی کردم واقعا عالیه
سرورهای بازی بهترینن بدون شک ، ذره ای مشکل ندارم ، نبردهای رو در رو راحت میشه برنده شد ، دیلی لاموجود کلا !!!

2969473-bb1.jpg

Ruining starwars?=))
كلا اينجوري كه اين نوشته انتظاري نميره:d
سري Starwars از 2005 به بعد بازي خوب نداشته.
چطور كسي كه فنه SW باشه از بازي لذت نميبره؟ تمام مپ هاش با جزعيات دقيق عين سه گانه اصليه (مخصوصا مپ Hoth). هيرو ها و...
اونقدر كه حتي يه جاي مپ ربات مديك فيلم رو طراحي كردن يا Ewok ها سنگ پرت ميكنن يا sarlacc كه Boba fett ميوفته توش و... اينا واسه فن اش از نظرمن خيلي مهمه
صداي خارق العاده بازي، صداي انفجار Thermal grenade يا Blaster ها...
گرافيكشم كه عاليه.
Gameplay ههم هيچ ايرادي نداره ، حالته اركيد و فانش رو حفظ كرده، كنترل هيرو ها خيلي روون و خوبه. فقط تنها ايرادش ميشه نحوه سوار شدن وسيله هاس كه يذره مسخرس:d

Ruining starwars?=))
كلا اينجوري كه اين نوشته انتظاري نميره:d
سري Starwars از 2005 به بعد بازي خوب نداشته.
چطور كسي كه فنه SW باشه از بازي لذت نميبره؟ تمام مپ هاش با جزعيات دقيق عين سه گانه اصليه (مخصوصا مپ Hoth). هيرو ها و...
اونقدر كه حتي يه جاي مپ ربات مديك فيلم رو طراحي كردن يا Ewok ها سنگ پرت ميكنن يا sarlacc كه Boba fett ميوفته توش و... اينا واسه فن اش از نظرمن خيلي مهمه
صداي خارق العاده بازي، صداي انفجار Thermal grenade يا Blaster ها...
گرافيكشم كه عاليه.
Gameplay ههم هيچ ايرادي نداره ، حالته اركيد و فانش رو حفظ كرده، كنترل هيرو ها خيلي روون و خوبه. فقط تنها ايرادش ميشه نحوه سوار شدن وسيله هاس كه يذره مسخرس:d

تو هرچی خوبه اما کلا از نظر وسیله نسبت به Battlefront 2 یه پسرفت واقعیه !

برای افرادی که بازی جدی دوس دارن اصلا رضایت بخش نیست.ولی برای طرفداران استاروارز(که من جزشون نیستم)کاملا راضی کننده است.
بازیش حالت آرکیدی داره و واقعا فانه.من که rainbow بیاد احتمال بسیار اینو میفروشم.
ولی از لحاظ گرافیک بی نظیره.یعنی وقتی تو جنگل قدم میزنی رطوبت و خیس بودن جنگل رو با اون فضای بی نظیرش کاملا حس میکنم.انگار واقعیه.
از پلی که داخل جنگله برید بالا یه سری خونه درختی اون بالاست با یه سری موجود کوتوله که وقتی شما رو میبینن سریع فرار میکنن و میرن داخل خونه هاشون.خیلی با مزه ان.:x
یه لحظه فکر کنید بتلفیلد بعدی با این گرافیک چه شود.:bighug:

آخرین ویرایش:
کسی هست که وقتی داره جت پک استفاده میکنه لگ بگیره؟
تو بتاش همین مورد خیلی رو اعصاب بود

چندین هزار مرتبه میخواید تکرار کنید این پستتون رو؟ هزارات مرتبه هم گفته شد مشکل از اینترنت شماست و تو بتا هم هیچ مشکلی نداشتیم.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or