Star Wars: Battlefront

• Thread starter Thread starter G.O.G
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
swbf_facebook_share.jpeg

سازنده: DICE
ناشر: EA
توزیع کننده: LucasArts
سری: Star Wars: Battlefront
انجین: Frosbite 3
پلتفرم ها: PS4،XB1،PC
تاریخ انتشار: Q2/Q3 2015
سبک: Action
مد های بازی: تک نفره، چندنفره آنلاین
Star Wars: Battlefront یکی از بازی های سری Star Wars: Battlefront است. از این بازی در کنفرانس EA در E3 2013 رونمایی شد در حالی که هیچ تاریخ انتشاری برای آن اعلام نشد ولی در E3 2015 تاریخ انتشار آن را 26 آبان (17 نوامبر) اعلام کردند. DICE این بازی را ادامه Star Wars: Battlefront II اعلام نکرده است بلکه آن را ریلانچ این سری اعلام کرده است. اولین DLC بازی به نام Battle Of Jakku در تاریخ 17 آذر (8 دسامبر) به صورت رایگان عرضه شده که دارای دو مپ در سیاره جدید Jakku از قسمت هفتم سری فیلم ها، یعنی Star Wars: The Force Awakens است.

منبع​

.: تریلر :.
Star Wars: Battlefront Official E3 2014 Preview

YouTube

Star Wars Battlefront: Multiplayer Gameplay | E3 2015 “Walker Assault” on Hoth

YouTube

بنده تمام سعیمو کردم امیدوارم مفید بوده باشه​

آخرین ویرایش:
سلام منم بازی گرفتم ادد کنید بزنیم :دی
پ.ن:گرافیک بازی فک برانداز،هنوز باورم نمیشه با این گرافیک 60 فریم اجرا میشه

sent with LG G4
از نظر صداگزاري و گرافيك كه عاليه ، جزييات بازي هم خيلي دقت شده كه شبيه فيلم باشه واقعا هم موفق شدن تو اين قسمت:d
يكم كم كاري نميكردن كانتنت بيشتري ميزاشتن بهتر ميشد يا شايدم EA محبورشون كرده, BF4 هم مجبورشون كرده بود زود عرضه كنن.
تو منوي بازي ميري قسمت داره Season pass:)) از دست اين EA....

اگر داريد از PSX لينك مي گيريد كه درسته

بازي ها در PS4 تيكه تيكه 4 گيگي هستن و بايد لينك اولي رو كه گرفتيد بريد داخل لينك نزديك هاي پسوند pkg بعد ببينيد كه يه جايي ايش صفر خالي داره اون صفر رو برداريد و به جاش 1 بذاريد و اين ميشه لينك بعدي همين طوري عدد رو تغيير بديد و بريد بالا تا ديگه لينك بهتون نده و بعد همه رو دانلود كنيد
نه خوده PS4 زده 4 گیگ

- - -ویرایش - - -

دوستان نسخه دلوکس چطوره؟ محتویاتش بیشتره؟

نه بابا محتویاتی که قفله تو دیلوکس بازه یکم زحمت بکشی در حد 20-30 لول 90٪ وا میشه

خب چند دست زدم
واقعا بالانسش خوبه. از سیستمش هم خیلی خوشم اومد. اسلحه هاش واقعا کمه ولی شخصی سازیش به نظرم جالب در اومده.
حس خوبی کلا میده :d از نظر تکنیکی و روون بودن که اصلا جای بحث نداره. سرور ها هم واقعا عالی داره برام کار میکنن

جزییات بازی فوق العاده است. فضای مپ هم بزرگ و گستردس.شصت فریم بودن هم عالیه.این دایناسور بزرگ ها هم ی حس عظمت و جالبی به بازی دادن :دی

sent with LG G4

منم چند ساعت بازی کردم.واقعا بازیش فوق العادست.یه استاروارز واقعی که هیچ شباهتی به بتلفیلد نداره.سرورهاش معرکست.بسیار روان هست.
هرکس که شوتر بازه به هیچ عنوان این بازی رو از دست نده

نمیخوام از بازی تعریف الکی کنم ولی به نظرم شاه کاره این بازی.یعنی تنها چیزی که به ادم دست نمیده احساس خستگی هست.مهندسی این بازی بی نظیره.دلیلشم مد هاش هست.حتما شما هم مثل مثلا تمامی مدهای بتل4 رو بازی نمیکنید چون همشون یکجورن و اول تا اخرش فقط کشت و کشتار هست و معمولا فقط کانکوئست رو بازی میکنید ولی این استاروارز مدهاش واقعا کشتار رو گذاشته اولویت اخر و اولویت اول رسیدن به هدف ماموریت هست.هرکی هم کشتار میخواد مد خودشو داره.به خاطر این مثلا هر مد رو 2دست که بازی کنم میرم سراغ مد دیگه و الان هر سری پشت هم دارم 5 ساعت بازی میکنم اصلا خسته هم نمیشم چون تنوع بالاست.هیرو ها هم خیلی عالین اصلا چالش برنگیزن.
قبول دارم تنوع اسلحه و ایتم ها کمه و ea با اجبار خریدن سیزن پس به ما کم لطفی کرده ولی خداییس مثل همیشه پرچم دار مولتی پلیر سال رو عرضه کرده.
من به بازی 9.5 میدم

بازى ارزش خريد داره ؟
وضعيت سرور ها چه طوره؟
تنوع مود هاش چه طوره ؟

در مورد سوال اول و سومت که دقیقا پست بالای پستت توضیح کامل دادم.
و اما راجع به سوال دومت بزار یه جوابی بهت بدم که خیالت راحت شه:
ببین من خوزستان زندگی میکنم و isp شاتل دارم 8 مگ.بین ساعت 11شب تا 6 صبح محال هست بتونم بازی ای رو بتونم انلاین بازی کنم چون از بس اشغال میشه به هیچ سروری وصل نمیشه.اما واسه استاروارز به صورت کاملا 24 ساعته با بهترین کیفیت که وصله هیچ بلکه پینگ توی شب از 4 خط , 3خطش پر هست و توی روز هر 4 خط پر هستن ! دیگه فکر کنم جواب از این قانع کننده تر کسی نتونه بهت بده:bighug:

• Like
Reactions: Parsa.e

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or