سازنده: DICE
ناشر: EA
توزیع کننده: LucasArts
سری: Star Wars: Battlefront
انجین: Frosbite 3
پلتفرم ها: PS4،XB1،PC
تاریخ انتشار: Q2/Q3 2015
سبک: Action
مد های بازی: تک نفره، چندنفره آنلاین
آخرین ویرایش:
در مورد سوال اول و سومت که دقیقا پست بالای پستت توضیح کامل دادم.
و اما راجع به سوال دومت بزار یه جوابی بهت بدم که خیالت راحت شه:
ببین من خوزستان زندگی میکنم و isp شاتل دارم 8 مگ.بین ساعت 11شب تا 6 صبح محال هست بتونم بازی ای رو بتونم انلاین بازی کنم چون از بس اشغال میشه به هیچ سروری وصل نمیشه.اما واسه استاروارز به صورت کاملا 24 ساعته با بهترین کیفیت که وصله هیچ بلکه پینگ توی شب از 4 خط , 3خطش پر هست و توی روز هر 4 خط پر هستن ! دیگه فکر کنم جواب از این قانع کننده تر کسی نتونه بهت بده:bighug:
عزیز شما پینگ ات با آمریکا چند هست؟ یا لندن؟تو همون ساعاتی که میگی شلوغه
![]()
پینگ من یه عددی هست که روم نمیشه جلو ملت بگممیخوام بدونم سرور بازی اینترنت داغون من رو هم میکشه یا نه
![]()
داداش من اصلا نه این چیزها رو تست کردم و نه اصلا برام مهم هست.شما هم زیاد جدی نگیر از بازی لذتت رو ببر و اعصابت رو سر این چیزها خورد نکن.نهایتش اینه همه با 3 تیر ادم میکشن شما با 5 تیر بکش ! ما ایرانیم و بخوایم یا نخوایم باید کنار بیایم با اوضاع.
در پاسخ به سوالت هم باید بگم توی اکثر بازی ها 3 خط هستم و توی خیلی معدود بازی ها 4 خط.با 4.2.2.4 هم پینگ که میگیرم بین 99 تا 129 متغیر هست.
داداش من اصلا نه این چیزها رو تست کردم و نه اصلا برام مهم هست.شما هم زیاد جدی نگیر از بازی لذتت رو ببر و اعصابت رو سر این چیزها خورد نکن.نهایتش اینه همه با 3 تیر ادم میکشن شما با 5 تیر بکش ! ما ایرانیم و بخوایم یا نخوایم باید کنار بیایم با اوضاع.
در پاسخ به سوالت هم باید بگم توی اکثر بازی ها 3 خط هستم و توی خیلی معدود بازی ها 4 خط.با 4.2.2.4 هم پینگ که میگیرم بین 99 تا 129 متغیر هست.

شما همچین گفتی نتم داغونه که فک کردم پینگت ۱۰۰۰ اینا باشه .. اینی که گفتی عالیه که![]()
شما همچین گفتی نتم داغونه که فک کردم پینگت ۱۰۰۰ اینا باشه .. اینی که گفتی عالیه که![]()
من تو خواب و رویا ها هم پینگ دو رقمی برام نمیوفته 
دادا من گفتم بین 11 شب تا 6 صبح سرعت وصل شدن به سرور بازی های انلاینم بد هست.من کی گفتم نتم کلا نتم داغونه:d
به isp بگو ایپی گیمینگت کنه خودت که از من وارد تریآقایون من خودم مطلعم سرور های بازی عالینمسئله ای که وحود داره اینه که پینگ من خیلی از اوضاع پرته
الان عارف میاد میگه پینگم 200 الی 300 افتضاحهمن اگه این پینگ رو داشتم از خوشحالی میپریدم هوا
چون با یه کاهش پینگ درست میشد
![]()
کلا وضع خودم خیلی خرابه![]()
تمام ISP ها همچین سیرویسی رو ندارن و فکر کنم فقط شاتل همچین سرویسی داره.به isp بگو ایپی گیمینگت کنه خودت که از من وارد تری
آقایون من خودم مطلعم سرور های بازی عالینمسئله ای که وحود داره اینه که پینگ من خیلی از اوضاع پرته
الان عارف میاد میگه پینگم 200 الی 300 افتضاحهمن اگه این پینگ رو داشتم از خوشحالی میپریدم هوا
چون با یه کاهش پینگ درست میشد
![]()
کلا وضع خودم خیلی خرابه![]()