Star Wars: Battlefront

• Thread starter Thread starter G.O.G
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
swbf_facebook_share.jpeg

سازنده: DICE
ناشر: EA
توزیع کننده: LucasArts
سری: Star Wars: Battlefront
انجین: Frosbite 3
پلتفرم ها: PS4،XB1،PC
تاریخ انتشار: Q2/Q3 2015
سبک: Action
مد های بازی: تک نفره، چندنفره آنلاین
Star Wars: Battlefront یکی از بازی های سری Star Wars: Battlefront است. از این بازی در کنفرانس EA در E3 2013 رونمایی شد در حالی که هیچ تاریخ انتشاری برای آن اعلام نشد ولی در E3 2015 تاریخ انتشار آن را 26 آبان (17 نوامبر) اعلام کردند. DICE این بازی را ادامه Star Wars: Battlefront II اعلام نکرده است بلکه آن را ریلانچ این سری اعلام کرده است. اولین DLC بازی به نام Battle Of Jakku در تاریخ 17 آذر (8 دسامبر) به صورت رایگان عرضه شده که دارای دو مپ در سیاره جدید Jakku از قسمت هفتم سری فیلم ها، یعنی Star Wars: The Force Awakens است.

منبع​

.: تریلر :.
Star Wars: Battlefront Official E3 2014 Preview

YouTube

Star Wars Battlefront: Multiplayer Gameplay | E3 2015 “Walker Assault” on Hoth

YouTube

بنده تمام سعیمو کردم امیدوارم مفید بوده باشه​

آخرین ویرایش:
تریلر ها رو که دیدم فکر میکنم بازی یه مقدار گنگ هستش و شلوغ پلوغ ! اصلا میشه بگید داستان چیه ؟ و کلا توی بازی هدف نهایی گیمر چیه ؟
یه بازی آنلاین هدف نهایش چی هست ؟ همه ر بکش و برنده شو:d
ولی اگه منظورت مد بازی هست : کلیش این میشه که یک تیم باید مقر های مشخص ر فعلا کنه که با فعال کردن و نگه داشتن اون ها به یه مدتی شیلد ی که at at ها (اون واکر گنده ها :d) دارن از بین میره و میشه بهشون حمله کرد و نابودشون کرد اگه تیم مدافع نتونه at at ها ر از بین ببره میبازه و در اکثر موارد هم نمیتونه :d
خلاصه من تا حالا مد به بدی این بازی نکرده بودم در 99% مواقعا تیم مدافع میبازه;;)

منتظرم ببینم بازخوردهای بازی چطوره و خودمم چندتا ویدئو از تویچ ببینم اگر اوکی باشه بتلفیلد چهارمو میفروشم همون روزای اول عرضه میخرمش.به شدت دلم برای یه مولتی جدید ساخت دایس تنگ شده.
بتل چهارو اینقدر بازی کردیم که شبا خواب مپهاشو میبینیم.

آخرین ویرایش:
حرف شما توی پیدا کردن بازی درست ولی یه مشکل خیلی بزرگ تر داره اون هم وقتی هست که جت پک استفاده میکنی خیلی رو اعصاب هست تقریبا حاضر بودم سرور هاش در حد شلغم باشه تا این مشکلات ر داشته باشیم
این ر هم اضافه کنم به احتمال زیاد این مشکل فقط made in iran هست:d
اتفاقا منم همين مشكلو كه ديليلش هم مشخصه :d

4H7BX.jpg

بعد خرید بازی کلی تم رایگان هدیه گرفتم(البته ما بازی رو ریجن 2 خریدیم فردا تازه بهمون اجازه دانلود بازی رو میده:|):
اینم تم هایی که بعد خرید بازی آزاد شد(صدای نفس Darth vader از زیر ماسکشو گذاشتن رو تمش خیلی خوفناک شده :-s)
تم شخصیت های انسانی بازی هم موزیک مخصوص خودشونو دارن.ولی تم رباتها بی صدا هستن.

از تویچ که میدیدم مولتی بازی به شدت فان و باحاله.حتما حتما منو ادد کنید که باهم بازی کنیم:

id:German_iran​

آخرین ویرایش:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or