Star Wars: Battlefront

• Thread starter Thread starter G.O.G
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
swbf_facebook_share.jpeg

سازنده: DICE
ناشر: EA
توزیع کننده: LucasArts
سری: Star Wars: Battlefront
انجین: Frosbite 3
پلتفرم ها: PS4،XB1،PC
تاریخ انتشار: Q2/Q3 2015
سبک: Action
مد های بازی: تک نفره، چندنفره آنلاین
Star Wars: Battlefront یکی از بازی های سری Star Wars: Battlefront است. از این بازی در کنفرانس EA در E3 2013 رونمایی شد در حالی که هیچ تاریخ انتشاری برای آن اعلام نشد ولی در E3 2015 تاریخ انتشار آن را 26 آبان (17 نوامبر) اعلام کردند. DICE این بازی را ادامه Star Wars: Battlefront II اعلام نکرده است بلکه آن را ریلانچ این سری اعلام کرده است. اولین DLC بازی به نام Battle Of Jakku در تاریخ 17 آذر (8 دسامبر) به صورت رایگان عرضه شده که دارای دو مپ در سیاره جدید Jakku از قسمت هفتم سری فیلم ها، یعنی Star Wars: The Force Awakens است.

منبع​

.: تریلر :.
Star Wars: Battlefront Official E3 2014 Preview

YouTube

Star Wars Battlefront: Multiplayer Gameplay | E3 2015 “Walker Assault” on Hoth

YouTube

بنده تمام سعیمو کردم امیدوارم مفید بوده باشه​

آخرین ویرایش:
خيليييى بازى فانيه واقعا لذت بردم ايكاش فقط اينقد مثه فيلما قديميه استار وارز نبود يه كوچولو مدرنيزه ميكردن بازيو مثلا با كلاش ليزر شليك نكنى دو تا اسلحه خوشگل ميذاشتن تو بازى :(

این Drop Zone یه وقتایی گِره میخوره بازی به شدت نزدیکه ، ۲ تا تیم چه جونی میکنن :))
فوق العاده هیجان بازی میزنه بالا آدم روانی میشه :دی
یه بار خودم ۲ثانیه مونده بود Pod رو بگیرن رفتم ۲تاشونو کشتم Captureـش کردم خیلی حال داد :دی
دهنشونو سرویس جمعمونو آباد کردن :دی

تویچشو دیدم
به نظرم جالب اومد فقط دو چیزش زد تو ذوقم
یک jump های تو بازی بود یهو داری طرف و میکشی هی jump میکنه خواستن یه بازی مثه titanfall کنن گفتن چی بهتر از star wars
دومین مشکلش اسلحه های بازی خصوصآ اسنایپش خیلی زشته و همینطور من دیدیم قابلیت تغییر scope تو بازی نبود خیلی زوم نمیکرد (حالا نمیدونم اونی که آنلاین بازی میکرد فقط با همین دوربین میرفت یعنی بیشتر هم داره یا فقط همینه
ولی باز فانه نمیدونم بگیرم یا نه چون دو دل شدم

تویچشو دیدم
به نظرم جالب اومد فقط دو چیزش زد تو ذوقم
یک jump های تو بازی بود یهو داری طرف و میکشی هی jump میکنه خواستن یه بازی مثه titanfall کنن گفتن چی بهتر از star wars
دومین مشکلش اسلحه های بازی خصوصآ اسنایپش خیلی زشته و همینطور من دیدیم قابلیت تغییر scope تو بازی نبود خیلی زوم نمیکرد (حالا نمیدونم اونی که آنلاین بازی میکرد فقط با همین دوربین میرفت یعنی بیشتر هم داره یا فقط همینه
ولی باز فانه نمیدونم بگیرم یا نه چون دو دل شدم

هیچ کسی نمیتونه هی هی جامپ کنه :دی فقط یه بار میتونه بپره و بعدش باید منتظر بمونه تا شارژ بشه این قابلیت.

چهره اسلحه ها رو نمیشه ایرادی بهشون گرفت چون سعی کردن به فیلم های اصلی وفادار بمونن. حالت زووم اسلحه هم خیلی کم و بدون دست کاریه. قبلا هم گفته بودن که سیستم Aim بازی مخصوص خواهد بود و مثل بتلفیلد و ... نیست.

اگر به نوشته های تو صفحه لودینگ نگاه کنید نکات جالبی رو مینویسی. مثلا در مورد همین زووم کردن نوشته که، زووم کردن تصویر رو براتون جلو میکشه اما هیچ تاثیری در میزان دقت یا همون accuracy شما نداره.

من كه خودم ميدونستم زياد از بازي خوشم نمياد ولي با اين حال تجربه بتارو لازم ميدونستم !!!:d

براي من يه مولتي خوب ، مولتي ايه كه هدف هاش بزرگ و خوب باشن نه از نظر اندازه بلكه از نظر اهميت ! متاسفانه هدف ها توي WA كه اصلا به هيچ كاري نميان ! شما هر چه قدر دلت ميخواد بزن اين واكر هارو بتركون ! به شخصه دوتا SMART ROCKET زدم كلي با اسلحه شليك كردم دو سه تا نارنجك در اين بين هم با اسنايپر بازي چندين وچند بار بهش شليك كردم ( به علاوه بقيه كه شليك مي كردن ) اما در اخر تونست به اخر نقشه برسه !
يعني شما فقط يه جورايي داري CQ با TDM باز مي كني اون هم همزمان ! و فقط دوتا AT AT داري كه مي تونه از 20 كيلومتري هر بني بشري رو له كنه !

مشكل اصلي از نظر من نبود هر گونه بالانسي بين اجزاي مختلف توي بازيه ! خيلي راحت ميشه رفت نشست توي يكي از اين BUNKER مانند ها اون هم نه سمت خطوط خودتون بلكه پشت خطوط دشمن و از اون جا هر كي رو اسپاون ميشه بزنيد ! خوب اين شد بالانس ؟ شايد يكي بگه اين تاكتيكِ ولي اين هيچ چيزي نيست جز عشق كشتن ! اخه صرف كشتن كه نميشه بازي كرد ! اين جوري بهتره بريم CoD بازي كنيم ! خودم امتحاني چندين بار اين كارو كردم
من يه دونه از اين MACHINE GUN مانند ها كه فكر كنم اسم شون BLASTER CANNON رو گذاشتم رو زمين اون هم جايي كه كاور خوبي نداشت ولي به راحتي تمام 16 تا كيل پشت هم گرفتم و اخرش واكر رد شد و خودم خسته شدم كه موضع رو ول كردم رفتم !

نيازي به كار تيمي نيست ! يه نفره ميشه تيم حريف رو جمع كرد ! هيچ نيازي به همكاري نيست و PARTNER فقط به درد اسپاون پوينت ميخوره
REBEL ها همونطوري كه قبلا گفته بودم از نبود وسايل جنگي مثل AT ST كاملاً تو موضع ضعف هستن ( كه خوب برميگرده به دنياي SW )
مردن توي بازي كاملاً بي ارزشه ! يعني شما راحت ميتوني كشته بشي در صورتي كه مثلا" توي بتل يارو توي مترو داره مي جنگه اسيب ببينه سريع مي كشه عقب تا بره و خودش رو هيل كنه
كنترل وسايل مشكل داره و سخته ! نتونستم به هيچ عنوان يه FIGHTER حالا چه X چه Y و ... رو هدايت كنم كه شايد برگرده به كمبود تجربه و نبود بخش اموزشي
و ...

نميخوام با بتل قياس كنم چون همين جا مداركش هست كه از اون اول گفتم بتل رو با اين اشتباه نگيريد اما هسته بازي براي من نا اشنا و غريبه است و لذت خاصي برام نداره

البته بيشتر اين ها برميگرده به هسته اصلي بازي كه روي دنياي SW ساخته شده و كاريش نميشه كرد و باب طبع دوست دارانشه ولي براي من تجربه جالبي نبود يعني فان داره ولي چيزي كه من رو به وجد بياره نبود

همه اين ها نظر شخصيه هر كي با بازي داره حال مي كنه خوشا به حالش :d واقعاً مي گم براش خوشحالم

شما هر چه قدر دلت ميخواد بزن اين واكر هارو بتركون ! به شخصه دوتا SMART ROCKET زدم كلي با اسلحه شليك كردم دو سه تا نارنجك در اين بين هم با اسنايپر بازي چندين وچند بار بهش شليك كردم ( به علاوه بقيه كه شليك مي كردن ) اما در اخر تونست به اخر نقشه برسه !
چندین برابر گلوله و موشک و هرچی روی اینا استفاده کنی باز هم بی ارزش خواهد بود. چرا؟ چون باید اول uplink ها رو آنلاین کنید تا واکرها مصونیتشون در برابر حمله از بین بره. وقتی هم که امپریال ها uplink ها رو بگیرن اونموقع دوباره مصون میشن به گلوله و ... اتفاقا اونقدها هم که فکر میکنید health ندارن اینا و فقط با یه کار گروهی و سنجیده باید زمین گیرشون کرد. بیشتر از 80% بازی کن های بتا هم هنوز دستشون نخوابیده به این مود و نمیدونن قضیه چیه و فقط دنبال کیل گرفتن هستن. کاری که خود شما هم انجام دادی :دی من خودم هم چندین بازی اول اصلا متوجه نمیشدم قضیه چیه و همش میکشتم و برام جای سوال بود که چرا این واکر ها چیزیشون نمیشه!

از اونطرف فاترها هم باید حواسشون باشه تا همین که واکرها آسیب پذیر شدن، دور پاشون سیم بکشن و بیارنشون پایین که متاسفانه فعلا کسی انجام نمیده این رو و بر میگرده به همون قضیه ای که گفتم هنوز ملت عادت نکردن به این مود.

منم یه حدود دو ساعتی بتا رو رفتم .
اول از همه منی که زیاد از بازی آنلاین خوشم نمیاد و شوتر اول شخص هم خیلی میونه خوبی باهاش ندارم , خوشم اومد کلا از بازیش .
اما نبود بخش داستانی برای منی که علاقه دارم معمولا به بازی تک نفره خوب حس میشد راستش . اما به لطف قوی بودن بخش آنلاین خیلی هم اذیت کننده نبود.
بهترین مدش به نظرم دراپ زون بودش و خوشم اومد . (البته من اون یی مد مولتی پلیر رو نرفتم خیلی هنوز)
با اینترنت نه چندان خوب بنده هم نسبتا سازگار بود و مشکل مهمی نداشتم .
صدا گذاری عالی بودش و گرافیک فوق العاده (نسخه ی ps4 ) . اسلحه ها هم نسبتا خوب بودند به نظرم . برای گرافیک تازه باید به 60 فریم بر ثانیه بودن هم توجه کرد ! که با در نظر گرفتن اون خیلی خیلی عالی بود به نظرم

در کل که خوشمان آمد .....

راستی چطوری میشه starfighter ها را سوار شد ؟

آخرین ویرایش:
چندین برابر گلوله و موشک و هرچی روی اینا استفاده کنی باز هم بی ارزش خواهد بود. چرا؟ چون باید اول uplink ها رو آنلاین کنید تا واکرها مصونیتشون در برابر حمله از بین بره. وقتی هم که امپریال ها uplink ها رو بگیرن اونموقع دوباره مصون میشن به گلوله و ... اتفاقا اونقدها هم که فکر میکنید health ندارن اینا و فقط با یه کار گروهی و سنجیده باید زمین گیرشون کرد. بیشتر از 80% بازی کن های بتا هم هنوز دستشون نخوابیده به این مود و نمیدونن قضیه چیه و فقط دنبال کیل گرفتن هستن. کاری که خود شما هم انجام دادی :دی من خودم هم چندین بازی اول اصلا متوجه نمیشدم قضیه چیه و همش میکشتم و برام جای سوال بود که چرا این واکر ها چیزیشون نمیشه!

از اونطرف فاترها هم باید حواسشون باشه تا همین که واکرها آسیب پذیر شدن، دور پاشون سیم بکشن و بیارنشون پایین که متاسفانه فعلا کسی انجام نمیده این رو و بر میگرده به همون قضیه ای که گفتم هنوز ملت عادت نکردن به این مود.

داداش من كه نوب نيستم :| اتفاقاً خيلي خوب ميدونم بايد اول به قول خود گفت و گو هاي داخل بازي ژنراتور هاي تامين كننده سپر دفاعي واكر ها از كار بيفتن تا بشه بهشون شليك كرد و من خيلي از هم تيمي ها اون هم به واكر سمت راستي و در اولين جفت uplink ها بهشون شليك كرديم !

تا به الان كه يه 10-20 دستي بازي كردم فقط و فقط يه دور در نقش شورشي ها تونستيم پيروز بشيم كه اون رو هم فكر كنم مديون طناب پيچ كردن يه واكر بوديم !
مشكل كنترلي داره ! اخه يه كنترل براش درست كردن كه دقيقاً ادم نمي دونه چي به چيه و بدتر از اون هم اينه كه هوايي ها هم دنبال كيل گرفتن اند !

تنها چيز جالب و هيجان انگيزي هم كه براي من داشت اين تخم مرغ شانسي هاي توي نقشه است :d ادم هي ميره برشون داره ببينه چي توشونه :d
سيستم AT ST و انواع فايتر برداشتن بازي هم اصلاً جالب نيست :| اين يكي خوب نيست مثل يه بتل پيك آپ باشه !

نميدونم شايد اين هم از سيستم هاي قديمي SW ولي من نمي پسندم

داداش من كه نوب نيستم :| اتفاقاً خيلي خوب ميدونم بايد اول به قول خود گفت و گو هاي داخل بازي ژنراتور هاي تامين كننده سپر دفاعي واكر ها از كار بيفتن تا بشه بهشون شليك كرد و من خيلي از هم تيمي ها اون هم به واكر سمت راستي و در اولين جفت uplink ها بهشون شليك كرديم !

تا به الان كه يه 10-20 دستي بازي كردم فقط و فقط يه دور در نقش شورشي ها تونستيم پيروز بشيم كه اون رو هم فكر كنم مديون طناب پيچ كردن يه واكر بوديم !
مشكل كنترلي داره ! اخه يه كنترل براش درست كردن كه دقيقاً ادم نمي دونه چي به چيه و بدتر از اون هم اينه كه هوايي ها هم دنبال كيل گرفتن اند !

تنها چيز جالب و هيجان انگيزي هم كه براي من داشت اين تخم مرغ شانسي هاي توي نقشه است :d ادم هي ميره برشون داره ببينه چي توشونه :d
سيستم AT ST و انواع فايتر برداشتن بازي هم اصلاً جالب نيست :| اين يكي خوب نيست مثل يه بتل پيك آپ باشه !

نميدونم شايد اين هم از سيستم هاي قديمي SW ولي من نمي پسندم

چه ربطی به نوب بودن داره؟ من گفتم شما نوب هستید؟ همون که میگی مدیون طناب پیچ کردن بودی، اصول این مود از بازیه.

منظورت از مشکل کنترلی رو هم متوجه نشدم.

به نظرم سیستم برداشتن AT-AT و فایترها خیلی خوبه. چرا؟ چون مثل بتلفیلد ملت از عمد توی صفحه Respawn نمیمونن که منتظر بشن یه هواپیما یا هلیکوپتر ریسپاون بشه تا شیرجه برن توش. الان مجبورن وارد میدان جنگ بشن و برای فایتر زحمت بکشن.

چه ربطی به نوب بودن داره؟ من گفتم شما نوب هستید؟ همون که میگی مدیون طناب پیچ کردن بودی، اصول این مود از بازیه.

منظورت از مشکل کنترلی رو هم متوجه نشدم.

به نظرم سیستم برداشتن AT-AT و فایترها خیلی خوبه. چرا؟ چون مثل بتلفیلد ملت از عمد توی صفحه Respawn نمیمونن که منتظر بشن یه هواپیما یا هلیکوپتر ریسپاون بشه تا شیرجه برن توش. الان مجبورن وارد میدان جنگ بشن و برای فایتر زحمت بکشن.

از اين لحاظ كه مي دونم كي بايد شليك كرد و كي نكرد ! بعد 2 دقيقه ادم متوجه ميشه

مشكل كنترلي رو توي AT ST حس كردم ! يا توي فايتر ها ! چون به نظرم يه سري شون حالت هلي كوپتري دارن و يه مقدار زيادي ميتونن سرعت رو كم كنن و يه جا بايستن يه سري شون حالت جت دارن اما با اين حال بازم خط مشخص كننده ايي بين شون نيست
البته اين رو بيشتر خودم فكر مي كنم كه به اطر اشنا نبودن با سيستم هاي كنترلي باشه بايد بيشتر بازي كنم ولي يه باگ داره كه بايد حتماً L3 رو نگه داري تا AT ST به حالت دويدن بره در صورت كه بايد فقط با فشار دادن L3 شروع به دويدن كنه

اتفاقاً برعكس ! اين جا هر كسي ميتونه اون دستگاه مورد نظر رو برداره بدون اينكه بخواد ازش استفاده خاصي بكنه ! در ضمن اين كه همون سيستم بتل به جز اين كه از تو بيس نميشه برداشت ! هميشه يه جاهاي خاصي ميشه بتل پيك اپ ها يا فايتر و AT ST رو برداشت يا حتي بدتر جاي AT AT ها هم جاي مشخصيه اگر قرار بر رندوم بودنه كه بايد كاملاً رندوم باشن اگر نه كه همون سيستم برداشتن از توي بيس راحت تر و بهتره
الان توي چند دست من ديدم يكي همش HERO ميشد :| خوب اين جاهارو حفظ كرده

من توی یه ویدیوای دیدم طرف سوار گنده ها:d بود بعد یه missle strike زد یه 10 20 نفری اون وسط مردن

حالا سوالم اینه این استرایک شارژی هست یا با انجام دادن کار خاصی فعال میشه؟ چون خیلی واسه پیاده روو مخ ه:d

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or