سازنده: DICE
ناشر: EA
توزیع کننده: LucasArts
سری: Star Wars: Battlefront
انجین: Frosbite 3
پلتفرم ها: PS4،XB1،PC
تاریخ انتشار: Q2/Q3 2015
سبک: Action
مد های بازی: تک نفره، چندنفره آنلاین
آخرین ویرایش:
تویچشو دیدم
به نظرم جالب اومد فقط دو چیزش زد تو ذوقم
یک jump های تو بازی بود یهو داری طرف و میکشی هی jump میکنه خواستن یه بازی مثه titanfall کنن گفتن چی بهتر از star wars
دومین مشکلش اسلحه های بازی خصوصآ اسنایپش خیلی زشته و همینطور من دیدیم قابلیت تغییر scope تو بازی نبود خیلی زوم نمیکرد (حالا نمیدونم اونی که آنلاین بازی میکرد فقط با همین دوربین میرفت یعنی بیشتر هم داره یا فقط همینه
ولی باز فانه نمیدونم بگیرم یا نه چون دو دل شدم
چندین برابر گلوله و موشک و هرچی روی اینا استفاده کنی باز هم بی ارزش خواهد بود. چرا؟ چون باید اول uplink ها رو آنلاین کنید تا واکرها مصونیتشون در برابر حمله از بین بره. وقتی هم که امپریال ها uplink ها رو بگیرن اونموقع دوباره مصون میشن به گلوله و ... اتفاقا اونقدها هم که فکر میکنید health ندارن اینا و فقط با یه کار گروهی و سنجیده باید زمین گیرشون کرد. بیشتر از 80% بازی کن های بتا هم هنوز دستشون نخوابیده به این مود و نمیدونن قضیه چیه و فقط دنبال کیل گرفتن هستن. کاری که خود شما هم انجام دادیشما هر چه قدر دلت ميخواد بزن اين واكر هارو بتركون ! به شخصه دوتا SMART ROCKET زدم كلي با اسلحه شليك كردم دو سه تا نارنجك در اين بين هم با اسنايپر بازي چندين وچند بار بهش شليك كردم ( به علاوه بقيه كه شليك مي كردن ) اما در اخر تونست به اخر نقشه برسه !
چندین برابر گلوله و موشک و هرچی روی اینا استفاده کنی باز هم بی ارزش خواهد بود. چرا؟ چون باید اول uplink ها رو آنلاین کنید تا واکرها مصونیتشون در برابر حمله از بین بره. وقتی هم که امپریال ها uplink ها رو بگیرن اونموقع دوباره مصون میشن به گلوله و ... اتفاقا اونقدها هم که فکر میکنید health ندارن اینا و فقط با یه کار گروهی و سنجیده باید زمین گیرشون کرد. بیشتر از 80% بازی کن های بتا هم هنوز دستشون نخوابیده به این مود و نمیدونن قضیه چیه و فقط دنبال کیل گرفتن هستن. کاری که خود شما هم انجام دادیمن خودم هم چندین بازی اول اصلا متوجه نمیشدم قضیه چیه و همش میکشتم و برام جای سوال بود که چرا این واکر ها چیزیشون نمیشه!
از اونطرف فاترها هم باید حواسشون باشه تا همین که واکرها آسیب پذیر شدن، دور پاشون سیم بکشن و بیارنشون پایین که متاسفانه فعلا کسی انجام نمیده این رو و بر میگرده به همون قضیه ای که گفتم هنوز ملت عادت نکردن به این مود.
اتفاقاً خيلي خوب ميدونم بايد اول به قول خود گفت و گو هاي داخل بازي ژنراتور هاي تامين كننده سپر دفاعي واكر ها از كار بيفتن تا بشه بهشون شليك كرد و من خيلي از هم تيمي ها اون هم به واكر سمت راستي و در اولين جفت uplink ها بهشون شليك كرديم !
اين يكي خوب نيست مثل يه بتل پيك آپ باشه !داداش من كه نوب نيستماتفاقاً خيلي خوب ميدونم بايد اول به قول خود گفت و گو هاي داخل بازي ژنراتور هاي تامين كننده سپر دفاعي واكر ها از كار بيفتن تا بشه بهشون شليك كرد و من خيلي از هم تيمي ها اون هم به واكر سمت راستي و در اولين جفت uplink ها بهشون شليك كرديم !
تا به الان كه يه 10-20 دستي بازي كردم فقط و فقط يه دور در نقش شورشي ها تونستيم پيروز بشيم كه اون رو هم فكر كنم مديون طناب پيچ كردن يه واكر بوديم !
مشكل كنترلي داره ! اخه يه كنترل براش درست كردن كه دقيقاً ادم نمي دونه چي به چيه و بدتر از اون هم اينه كه هوايي ها هم دنبال كيل گرفتن اند !
تنها چيز جالب و هيجان انگيزي هم كه براي من داشت اين تخم مرغ شانسي هاي توي نقشه است :d ادم هي ميره برشون داره ببينه چي توشونه :d
سيستم AT ST و انواع فايتر برداشتن بازي هم اصلاً جالب نيستاين يكي خوب نيست مثل يه بتل پيك آپ باشه !
نميدونم شايد اين هم از سيستم هاي قديمي SW ولي من نمي پسندم
چه ربطی به نوب بودن داره؟ من گفتم شما نوب هستید؟ همون که میگی مدیون طناب پیچ کردن بودی، اصول این مود از بازیه.
منظورت از مشکل کنترلی رو هم متوجه نشدم.
به نظرم سیستم برداشتن AT-AT و فایترها خیلی خوبه. چرا؟ چون مثل بتلفیلد ملت از عمد توی صفحه Respawn نمیمونن که منتظر بشن یه هواپیما یا هلیکوپتر ریسپاون بشه تا شیرجه برن توش. الان مجبورن وارد میدان جنگ بشن و برای فایتر زحمت بکشن.
خوب اين جاهارو حفظ كردهمن تا بیام دانلود کنم، آنچارتد 4 اومده .