سازنده: DICE
ناشر: EA
توزیع کننده: LucasArts
سری: Star Wars: Battlefront
انجین: Frosbite 3
پلتفرم ها: PS4،XB1،PC
تاریخ انتشار: Q2/Q3 2015
سبک: Action
مد های بازی: تک نفره، چندنفره آنلاین
آخرین ویرایش:
) و صدا گذاری و موسیقی محشر یه کلکسیون ناب از استاروارز ساخته.
فقط ديالوگ Darth vader رو شنيدي؟ مشكل داره يه چيزاي عجيب غريب ميگه:dفقط 2 تا بازی از هر مود بازی کردم تا به زیبایی و عظمت بازی پی ببرمرسما میخکوب بودم جلو مونتیور
آخه مگه میشه یه بازی از استار وارز به این زیبایی ساخت؟!!! هیجان تو بازی غوغا میکنه. اگه طرفدار سری جنگ ستارگان هستید، با شنیدن صدای اولین شلیک اسلحه، روح از بدنتون میپره
![]()
سرعت بالا، هیجان بالا، گیم پلی خیلی روون و زیبا در کنار گرافیک خوب (در مقابل پی سی ضعیفه) و صدا گذاری و موسیقی محشر یه کلکسیون ناب از استاروارز ساخته.
اینم اضافه کنم که اینقدر نوب و فان و ... نگید به این بازی. بذارید یه 5 ماهی بگذره از ریلیز اصلی بازی، بعد هر کسی ادعای حرفه ای بودنش میشه و این بازی رو نوب و فان خطاب میکنه تشریف بیاره باهاش بازی کنیماینکه سبک این دنیا اینطوریه دلیلی بر فان بودن و نوب بودن و ... نیست. اتفاقا خیلی کارای حرفه ای میشه کرد باهاش.
نظر اون دوستمون که میگه صدا بیوب بیوب میاد خیلی باحال بود. آخه کسی نیست که شما که از این دنیا هیچی نمیدونی و واسط جذابیت هم نداره چاقو نذاشتن رو گردنت که بیا بازی کن این رو. اینهمه سازنده ها تو بوق و کرنا کردن که این بازی هیچ شباهتی به بتلفیلد نخواهد داشت بعد یه عده انتظار بتلفیلد داشتن ازش.![]()
در كل هركس كه فن استاروارز باشه اينو بايد بخره .مخصوصا اين صداگذاري اسلحه ها و موزيكش.
مثل CQ بتلفيلد هم داره ٥ تا Zone داره كه بايد گرفتشون.مد سوروایول خیلی جالبه. هیجانش خیلی بالاست. تازه من داشتم تکنفره بازی میکردم.:d دونفرش دیگه چی میخاد بشه. واکر آسالت هم عالی بود همون کانکوئست بتلفیلد هست دیگه ولی من دراپ زون رو بیشتر ترجیح میدم.:bighug:
چند نفري كه بازي كرديم خيلي خوب بود و كسي لگ نداشت.آقا لایک حرفت کافی نبود , دیگه گفتم بیام با نوشتن تایید کنم
من تاحالا استار وارز درست حسابی نرفتم ولی کلا فیلم های سینمایی های اصلیش رو خیلی بهتر دیدم و فکر کنم از این بازی خوشم بیاد
یه سول داشتم شما پینگتون خوبه ؟ مشکلی در لگ و ... نداشتید
مثل CQ بتلفيلد هم داره ٥ تا Zone داره كه بايد گرفتشون.
اره COOP اشم خوبه، دقت كرده باشي قسمت Mission، يه حالت داره 1v1 كه هنوز تو بتا نيستش، احتمالا هر كدومتون هيرو چيزي ميشيد:dبازم مطمئن نيستم