Star Wars: Battlefront

• Thread starter Thread starter G.O.G
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
swbf_facebook_share.jpeg

سازنده: DICE
ناشر: EA
توزیع کننده: LucasArts
سری: Star Wars: Battlefront
انجین: Frosbite 3
پلتفرم ها: PS4،XB1،PC
تاریخ انتشار: Q2/Q3 2015
سبک: Action
مد های بازی: تک نفره، چندنفره آنلاین
Star Wars: Battlefront یکی از بازی های سری Star Wars: Battlefront است. از این بازی در کنفرانس EA در E3 2013 رونمایی شد در حالی که هیچ تاریخ انتشاری برای آن اعلام نشد ولی در E3 2015 تاریخ انتشار آن را 26 آبان (17 نوامبر) اعلام کردند. DICE این بازی را ادامه Star Wars: Battlefront II اعلام نکرده است بلکه آن را ریلانچ این سری اعلام کرده است. اولین DLC بازی به نام Battle Of Jakku در تاریخ 17 آذر (8 دسامبر) به صورت رایگان عرضه شده که دارای دو مپ در سیاره جدید Jakku از قسمت هفتم سری فیلم ها، یعنی Star Wars: The Force Awakens است.

منبع​

.: تریلر :.
Star Wars: Battlefront Official E3 2014 Preview

YouTube

Star Wars Battlefront: Multiplayer Gameplay | E3 2015 “Walker Assault” on Hoth

YouTube

بنده تمام سعیمو کردم امیدوارم مفید بوده باشه​

آخرین ویرایش:
خب یکی دو ساعتی نشستم پای دراپ زون خیلی خوش گذشت. مولتیش واقعا قشنگه. از طراحی مپش بگیر تا اسلحه ها و پرک هاش. صدای اسلحه ها هم که خداست!:d وقتی یک پاد رو میگیریم اون آهنگش دیوونه کنندست. از نظر صداگذاری من که راضیم. گرافیکشم که خوبه البته خیلی فرقیم نمیکنه. میمونه گیم پلیش که اونم تا اینجا که بازی کردم خوشم اومد. بالانس خوبی داره. البته اسنایپش یکم اذیت میکنه.:d که خب چیز جدیدی نیست. اسلحه هم فقط E-11.:d خب دیگه من برم واکر اسالت!:d

به عنوانِ کسی که با FPSـهای خیلی هـــاردکور اصلاً حال نمی‌کنم، خیلی خیلی خیلی خیلی خوشم اومد از بتا :دی خوشبختانه تعدادِ گیمرهایی که برای فـــان بازی می‌کنن خیلی بیشتر از اونایی هست که دنبالِ بازیِ مهارتی هستن :دی

گرافیک بازی که به نظر من بهترین گرافیکِ کنسولی تا این جای نسل هست. با اختلاف. نورپردازی وحشتناک، آلفا افکت‌هایی که تا حالا نظیرشون رو ندیدم، تکسچرهای عالی + 60 فریم با ثبات مناسب.

صداگزاری بازی دیوانه‌کنندست، خودِ استاروارزِ. نمی‌دونم انجینِ صداشون چیه، ولی پروردگارِ صداگزاری هستن این برو بچه‌های Dice. از صدای اسلحه و جت و ... گرفته تا صدای انفجار بی‌نظیرن، بی‌نظیر. اون "پیو پیو" هم صدای اسلحه‌ها توی استاروارزِ دیگه :دی اسمش روشه :دی

بازی به شدت فان هست، کیفیت سرورها هم عالیه، صد در صد می‌خرم.

به نظرم اکثر بازی ها در اصل برای فان هست دیگه , حالا من خودم هنوز نتونستم برم بتا رو , وقتی رفتم بازم میام نظر میدم .

در ضمن دوستانی که فقط فکر میکنند شوتر های هارد کور میتونه امتیاز بالا بگیره و ... پس مثلا اسپلاتون چیه ؟ یا چی میگه ؟

فقط 2 تا بازی از هر مود بازی کردم تا به زیبایی و عظمت بازی پی ببرم :دی رسما میخکوب بودم جلو مونتیور :دی آخه مگه میشه یه بازی از استار وارز به این زیبایی ساخت؟!!! هیجان تو بازی غوغا میکنه. اگه طرفدار سری جنگ ستارگان هستید، با شنیدن صدای اولین شلیک اسلحه، روح از بدنتون میپره :دی

سرعت بالا، هیجان بالا، گیم پلی خیلی روون و زیبا در کنار گرافیک خوب (در مقابل پی سی ضعیفه :( ) و صدا گذاری و موسیقی محشر یه کلکسیون ناب از استاروارز ساخته.

اینم اضافه کنم که اینقدر نوب و فان و ... نگید به این بازی. بذارید یه 5 ماهی بگذره از ریلیز اصلی بازی، بعد هر کسی ادعای حرفه ای بودنش میشه و این بازی رو نوب و فان خطاب میکنه تشریف بیاره باهاش بازی کنیم :دی اینکه سبک این دنیا اینطوریه دلیلی بر فان بودن و نوب بودن و ... نیست. اتفاقا خیلی کارای حرفه ای میشه کرد باهاش.

نظر اون دوستمون که میگه صدا بیوب بیوب میاد خیلی باحال بود. آخه کسی نیست که شما که از این دنیا هیچی نمیدونی و واسط جذابیت هم نداره چاقو نذاشتن رو گردنت که بیا بازی کن این رو. اینهمه سازنده ها تو بوق و کرنا کردن که این بازی هیچ شباهتی به بتلفیلد نخواهد داشت بعد یه عده انتظار بتلفیلد داشتن ازش. :))

فقط 2 تا بازی از هر مود بازی کردم تا به زیبایی و عظمت بازی پی ببرم :دی رسما میخکوب بودم جلو مونتیور :دی آخه مگه میشه یه بازی از استار وارز به این زیبایی ساخت؟!!! هیجان تو بازی غوغا میکنه. اگه طرفدار سری جنگ ستارگان هستید، با شنیدن صدای اولین شلیک اسلحه، روح از بدنتون میپره :دی

سرعت بالا، هیجان بالا، گیم پلی خیلی روون و زیبا در کنار گرافیک خوب (در مقابل پی سی ضعیفه :( ) و صدا گذاری و موسیقی محشر یه کلکسیون ناب از استاروارز ساخته.

اینم اضافه کنم که اینقدر نوب و فان و ... نگید به این بازی. بذارید یه 5 ماهی بگذره از ریلیز اصلی بازی، بعد هر کسی ادعای حرفه ای بودنش میشه و این بازی رو نوب و فان خطاب میکنه تشریف بیاره باهاش بازی کنیم :دی اینکه سبک این دنیا اینطوریه دلیلی بر فان بودن و نوب بودن و ... نیست. اتفاقا خیلی کارای حرفه ای میشه کرد باهاش.

نظر اون دوستمون که میگه صدا بیوب بیوب میاد خیلی باحال بود. آخه کسی نیست که شما که از این دنیا هیچی نمیدونی و واسط جذابیت هم نداره چاقو نذاشتن رو گردنت که بیا بازی کن این رو. اینهمه سازنده ها تو بوق و کرنا کردن که این بازی هیچ شباهتی به بتلفیلد نخواهد داشت بعد یه عده انتظار بتلفیلد داشتن ازش. :))
فقط ديالوگ Darth vader رو شنيدي؟ مشكل داره يه چيزاي عجيب غريب ميگه:d
مثلا اينو تو ويدئو ديده بودم ولي امروز خودم ديدم :
Nothing can stop my lightsaber
يدونه ديالوگشم خوب بود ادم شنيد ولي صداش جالب نبود
Obi wan has taught you well
--
در كل هركس كه فن استاروارز باشه اينو بايد بخره .مخصوصا اين صداگذاري اسلحه ها و موزيكش.

در كل هركس كه فن استاروارز باشه اينو بايد بخره .مخصوصا اين صداگذاري اسلحه ها و موزيكش.

آقا لایک حرفت کافی نبود , دیگه گفتم بیام با نوشتن تایید کنم
من تاحالا استار وارز درست حسابی نرفتم ولی کلا فیلم های سینمایی های اصلیش رو خیلی بهتر دیدم و فکر کنم از این بازی خوشم بیاد
یه سول داشتم شما پینگتون خوبه ؟ مشکلی در لگ و ... نداشتید
من خیلی مشتاقم ببینم Coop توی بازی اصلی که درجه های سختی بیشتری داره + ۱۵ Wave چه حال و روزی پیدا خواهد کرد :دی
به شخصه عاشق Coop Mission هستم که توی این بازی هم عالی در آوردنش
Assault Walker هم بازی کردم ، توی این Mode هستش که به عظمت بازی از نظر تکنیکی پی میبرید !! واقعا کاری کردن کارستون ، من اصطلاحات دهن پر کن بلد نیستم :دی
ساده میگم حرفامو ، انفجارات داخل بازی به شدت عالیه ، دود حاصل از انفجار کاملا طبیعی و حجم داره + افکت آتش عالی
برخورد گلوله ها با زمین یا ربات ها یا سنگ و هر سطح دیگه ای فوق العاده چشم نوازه ، صداگذاری عالیییی ، موزیک های بازی بسیار خوب و حماسی مخصوصا وقتی یه آبجکتیو رو تموم میکنید ، همه چیز کاملا حس و حال SW رو میده ، بعد همه اینا کنار ۴۰ نفر بازیکن و ۶۰ فریم بدون افت !!
اما خودم Drop Zone رو بیشتر دووس داشتم
این بازی به نظرم همون چیزیه که باید باشه و تمام SW Fan ها بهش نیاز داشتن !! تازه کلی کانتنت و Mode داخل بازی اصلی هستش
در مورد Snipe هم به نظرم خیلی مشکل ساز نیستش ، اولا که همه به راحتی به دست میارنش ، دوما قابلیت های بهتری ازون هستش که به مرور زمان ملت بیخیالش بشن :دی

اطلاعاتی هستش از بقیه Modeها ؟!

مد سوروایول خیلی جالبه. هیجانش خیلی بالاست. تازه من داشتم تکنفره بازی میکردم.:d دونفرش دیگه چی میخاد بشه. واکر آسالت هم عالی بود همون کانکوئست بتلفیلد هست دیگه ولی من دراپ زون رو بیشتر ترجیح میدم.:bighug:

مد سوروایول خیلی جالبه. هیجانش خیلی بالاست. تازه من داشتم تکنفره بازی میکردم.:d دونفرش دیگه چی میخاد بشه. واکر آسالت هم عالی بود همون کانکوئست بتلفیلد هست دیگه ولی من دراپ زون رو بیشتر ترجیح میدم.:bighug:
مثل CQ بتلفيلد هم داره ٥ تا Zone داره كه بايد گرفتشون.
اره COOP اشم خوبه، دقت كرده باشي قسمت Mission، يه حالت داره 1v1 كه هنوز تو بتا نيستش، احتمالا هر كدومتون هيرو چيزي ميشيد:dبازم مطمئن نيستم
آقا لایک حرفت کافی نبود , دیگه گفتم بیام با نوشتن تایید کنم
من تاحالا استار وارز درست حسابی نرفتم ولی کلا فیلم های سینمایی های اصلیش رو خیلی بهتر دیدم و فکر کنم از این بازی خوشم بیاد
یه سول داشتم شما پینگتون خوبه ؟ مشکلی در لگ و ... نداشتید
چند نفري كه بازي كرديم خيلي خوب بود و كسي لگ نداشت.
از نظر سرور اوكي هست

مثل CQ بتلفيلد هم داره ٥ تا Zone داره كه بايد گرفتشون.
اره COOP اشم خوبه، دقت كرده باشي قسمت Mission، يه حالت داره 1v1 كه هنوز تو بتا نيستش، احتمالا هر كدومتون هيرو چيزي ميشيد:dبازم مطمئن نيستم

آره با هوش مصنوعی هم میشه بازی کرد. یکچیزی که خیلی رو اعصابه اینه که نمیتونی اسکوادتو انتخاب کنی در نتیجه باید از رو بیس ریسپان شی که خیلی اذیت میکنه. مخصوصا اگه واکر اسالت بازی کنی که نصف بازی درحال دویدنی!:d

از نظر سرور هم که عالیه خیلی راحت میتونی مچ پیدا کنی. ولی نبود سرور بروزر تو چشم میاد.

همه چی رو بچه ها گفتن اما واقعا گرافیک بازی روی ps4 خارق العادست و تفاوت زیادی با pc نداره...
جزئیات عالیه...تکسچرا هیولان...
صداگذاری عجیب و غریبه اصن...حس جنگ رو واقعا منتقل میکنه...
تجربه ی باورنکردنی بود به عنوان کسی که اصن نمیدونم استار وارز چی هست :d

آخرین ویرایش:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or