سازنده: DICE
ناشر: EA
توزیع کننده: LucasArts
سری: Star Wars: Battlefront
انجین: Frosbite 3
پلتفرم ها: PS4،XB1،PC
تاریخ انتشار: Q2/Q3 2015
سبک: Action
مد های بازی: تک نفره، چندنفره آنلاین
آخرین ویرایش:
چرا انقد هايپ و حواشيش كم بود ؟ :d اصن يادم رفته بود همچين بازي اي هم هست ������
اخه اینا از ما هم واقعی تر به نظر میان:d فک نکنم حداقل توی مولتی پلیرش در این حد باشه
بخاطر هاردلاین EA زیاد روی بازی مانور نمیداد.
بازی کلاً مولتی پلیره دیگه :d

......اون مپ جنگلی هم که توی تریلر بود دقیقا توی همین بازی بودش...انگار میخوان ریمستر کنن:dاین Customisation اش باید جالب باشه.“You won’t be able to put a pink cape on Darth Vader,” said Bach. “That would be easy for us to build and some people might say that’d be fun, but its not authentic. That’s how we’re grounding all of the features in the game, including the customisation.
“Picking alien heads, or different heads for different species is something that we think people want and its also true to what Star Wars stands for. And there are different things like that that you can do. We want to stand very firm on that; we want to protect what Star Wars stand for.”
اونجا اسمش Endor هستش, خونه ی Ewok هاwow
یکم اشنا نمیزنه؟......اون مپ جنگلی هم که توی تریلر بود دقیقا توی همین بازی بودش...انگار میخوان ریمستر کنن:d

عاقا این بازی shooter ـه دیگه؟ یعنی خبری از lightsaber ـو اینا نیست؟
توی battlefront های قدیمی که عالی بود...ای تغییر دوربین از اول شخص به سوم شخص و برعکس خیلی فاجعه نیست ??فعلا بزرگترین نگرانی من این مورد هست :d
ظاهرا توی twit هاشون گفتن که این یه bf با پوششه star wars نخواهد بود لووووووولتوی battlefront های قدیمی که عالی بود...
توس این نسخه هم من فقط میترسم دایس همون بتلفیلد 4 رو قیافش رو عوض کنه به اسم استار وارز بده دستمون :d
توی قدیمیا یکی از کارامد ترین مکانیزمهای gameplay بازی همین موردش بود D:ای تغییر دوربین از اول شخص به سوم شخص و برعکس خیلی فاجعه نیست ??فعلا بزرگترین نگرانی من این مورد هست :d
ظاهرا توی twit هاشون گفتن که این یه bf با پوششه star wars نخواهد بود لووووووول
حالا چه شود
البته فكر نكنم بات براي مولتي معمولي بذارن و حتما" براي اون مراحل سينگل مانند
) ولي اين يا خود بتل ميشه با تغييرات اسلحه و فضاي بازي يا يه چيز اوريج ميشه !
مهدی خدا وکیلی شده بازی بیاد قبلش بد نگی در موردش؟؟؟فعلا" چيزهايي كه من خوندم خصوصا" سر بات ها حس تايتانفال بهم دست دادهالبته فكر نكنم بات براي مولتي معمولي بذارن و حتما" براي اون مراحل سينگل مانند
) ولي اين يا خود بتل ميشه با تغييرات اسلحه و فضاي بازي يا يه چيز اوريج ميشه !
و صدهزار البته حتي اگر مفت هم نيارزه مثل چي مي فروشه![]()
مهدی خدا وکیلی شده بازی بیاد قبلش بد نگی در موردش؟؟؟