Star Wars: Battlefront

• Thread starter Thread starter G.O.G
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
swbf_facebook_share.jpeg

سازنده: DICE
ناشر: EA
توزیع کننده: LucasArts
سری: Star Wars: Battlefront
انجین: Frosbite 3
پلتفرم ها: PS4،XB1،PC
تاریخ انتشار: Q2/Q3 2015
سبک: Action
مد های بازی: تک نفره، چندنفره آنلاین
Star Wars: Battlefront یکی از بازی های سری Star Wars: Battlefront است. از این بازی در کنفرانس EA در E3 2013 رونمایی شد در حالی که هیچ تاریخ انتشاری برای آن اعلام نشد ولی در E3 2015 تاریخ انتشار آن را 26 آبان (17 نوامبر) اعلام کردند. DICE این بازی را ادامه Star Wars: Battlefront II اعلام نکرده است بلکه آن را ریلانچ این سری اعلام کرده است. اولین DLC بازی به نام Battle Of Jakku در تاریخ 17 آذر (8 دسامبر) به صورت رایگان عرضه شده که دارای دو مپ در سیاره جدید Jakku از قسمت هفتم سری فیلم ها، یعنی Star Wars: The Force Awakens است.

منبع​

.: تریلر :.
Star Wars: Battlefront Official E3 2014 Preview

YouTube

Star Wars Battlefront: Multiplayer Gameplay | E3 2015 “Walker Assault” on Hoth

YouTube

بنده تمام سعیمو کردم امیدوارم مفید بوده باشه​

آخرین ویرایش:
معمولا راجع به گرافیک نظر نمیدم D: ولی این فوق القعاده بود. بعضی جاهاش واقعا خیلی واقعی به نظر میرسید
trailer فوق القعاده بود ...
دمشون گرم

یه سری عکس

در ضمن همه IN GAME هستن و نسخه 4

اخه اینا از ما هم واقعی تر به نظر میان:d فک نکنم حداقل توی مولتی پلیرش در این حد باشه

چرا انقد هايپ و حواشيش كم بود ؟ :d اصن يادم رفته بود همچين بازي اي هم هست ������

بخاطر هاردلاین EA زیاد روی بازی مانور نمیداد.

اخه اینا از ما هم واقعی تر به نظر میان:d فک نکنم حداقل توی مولتی پلیرش در این حد باشه

بازی کلاً مولتی پلیره دیگه :d

بخاطر هاردلاین EA زیاد روی بازی مانور نمیداد.

بازی کلاً مولتی پلیره دیگه :d

wow:d گفتم لابد عین هاردلاین گرافیکش توی سینگل بالاتر باشه

من یادمه یه نسخه از star wars روی ps1 خیلی قدیما بازی کردم...خیلی قشنگ بود و سبکش عین بتل فیلد بود ولی نه عین الانش...از این غول تشن های سفید هم توش داشت:d

توی اون یه سری هیرو با شمشیرهای لیزری هم داشت که میتونستی با اونا اسپاون شی همه رو بزنی:|

این بود کاور بازی http://img3.wikia.nocookie.net/__cb20081101163719/starwars/images/f/fe/Battlefront_copy.jpg

یکم اشنا نمیزنه؟/:)......اون مپ جنگلی هم که توی تریلر بود دقیقا توی همین بازی بودش...انگار میخوان ریمستر کنن:d

آخرین ویرایش:
Star Wars: Battlefront isn***8217;t just a ***8220;big-budget Battlefield mod,***8221; says DICE | VG247

“You won’t be able to put a pink cape on Darth Vader,” said Bach. “That would be easy for us to build and some people might say that’d be fun, but its not authentic. That’s how we’re grounding all of the features in the game, including the customisation.
“Picking alien heads, or different heads for different species is something that we think people want and its also true to what Star Wars stands for. And there are different things like that that you can do. We want to stand very firm on that; we want to protect what Star Wars stand for.”
این Customisation اش باید جالب باشه.

عاقا این بازی shooter ـه دیگه؟ یعنی خبری از lightsaber ـو اینا نیست؟

گفتن میشه کنترل دارث ویدر رو بر عهده گرفت و میشه از lightsaber استفاده کرد. حالا معلوم نیست برای تمام پلیر ها میشه یا نه. اگر هم بشه قطعا فقط برای melee خواهد بود بنظرم.
--------------------------

دوستان میشه این عکس wallpaper این بازیو با رزولوشن مناسب برای desktop background بدین؟ خیلی اخه عالیه. ممنون میشم.

ای تغییر دوربین از اول شخص به سوم شخص و برعکس خیلی فاجعه نیست ??فعلا بزرگترین نگرانی من این مورد هست :d
توی battlefront های قدیمی که عالی بود...
توس این نسخه هم من فقط میترسم دایس همون بتلفیلد 4 رو قیافش رو عوض کنه به اسم استار وارز بده دستمون :d

توی battlefront های قدیمی که عالی بود...
توس این نسخه هم من فقط میترسم دایس همون بتلفیلد 4 رو قیافش رو عوض کنه به اسم استار وارز بده دستمون :d
ظاهرا توی twit هاشون گفتن که این یه bf با پوششه star wars نخواهد بود لووووووول
حالا چه شود

ای تغییر دوربین از اول شخص به سوم شخص و برعکس خیلی فاجعه نیست ??فعلا بزرگترین نگرانی من این مورد هست :d
توی قدیمیا یکی از کارامد ترین مکانیزمهای gameplay بازی همین موردش بود D:

یه ویدیو هم از ساخت بازی اینا اومده که یه تیکش نشون میده سوییچ بین اول شخص و سوم شخص رو
اینم عکسش
i1zbkzt6ryhzuu1uqpi6.jpg

ظاهرا توی twit هاشون گفتن که این یه bf با پوششه star wars نخواهد بود لووووووول
حالا چه شود

فعلا" چيزهايي كه من خوندم خصوصا" سر بات ها حس تايتانفال بهم دست داده :| البته فكر نكنم بات براي مولتي معمولي بذارن و حتما" براي اون مراحل سينگل مانند :| ) ولي اين يا خود بتل ميشه با تغييرات اسلحه و فضاي بازي يا يه چيز اوريج ميشه !

و صدهزار البته حتي اگر مفت هم نيارزه مثل چي مي فروشه :|

آخرین ویرایش:
فعلا" چيزهايي كه من خوندم خصوصا" سر بات ها حس تايتانفال بهم دست داده :| البته فكر نكنم بات براي مولتي معمولي بذارن و حتما" براي اون مراحل سينگل مانند (:|) ولي اين يا خود بتل ميشه با تغييرات اسلحه و فضاي بازي يا يه چيز اوريج ميشه !

و صدهزار البته حتي اگر مفت هم نيارزه مثل چي مي فروشه :|
مهدی خدا وکیلی شده بازی بیاد قبلش بد نگی در موردش؟؟؟

مهدی خدا وکیلی شده بازی بیاد قبلش بد نگی در موردش؟؟؟

من چيزي نگفتم حقيقته گفتم زياد ميفروشه و وجود بات در كنار پلير انلاين ميشه تايتانفال
در ضمن بايد من به تو بگم كه بازي هنوز يه چيز درست حسابي ازش درنيومده اين همه هايپ شديد و جو برتون داشته

خودمم هر وقت يه چيزايي حالا بد و ناراحت كننده د مورد يه بازي گفتم همون شد نمونه بارزش هم دستيني

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or