Square Enix و رونمایی از یک عنوان هیجان انگیز در روز آینده!

Cloud Strife

Loyal Member
شرکت Square Enix، ناشر عناوین بزرگی نظیر Final Fantasy و Tomb Raider در حساب توییتر خود خبر از یک رونمایی هیجان انگیز داده است!

owfd_se.jpg

ظاهرا این شرکت قصد دارد روز آینده طرفداران خود را با یک معرفی جدید و به گفته خودشان هیجان انگیز حسابی غافلگیر کند. هرچند SE اطلاعات بیشتری در خصوص این سوپرایز نداده و ترجیح میدهد تا قبل از لحظه مورد نظر خبر دیگر به بیرون درز نکند، اما با توجه به شایعات و شنیده‌ها در ماه‌های گذشته، میتوان حدس زد مربوط به شماره جدید سری TR‌ یعنی Shadow of the Tomb Raider باشد.

از طرف دیگر 2017 سی‌امین سالگرد انتشار اولین شماره از سری محبوب Final Fantasy است و شاید SE قصد دارد به همین مناسب هدیه ویژه ای به طرفداران این سری بدهد.

هرچند با در نظر گرفتن زمان یک ساله‌ای که از عرضه آخرین شماره TR می‌گذرد احتمال معرفی شماره جدید قابل قبول‌تر است.

6mm5_avengers-project-se-ann.jpg

The Avengers
project is being designed for gamers worldwide and will be packed with all the characters, environments, and iconic moments that have thrilled longtime fans of the franchise. Featuring a completely original story, it will introduce a universe gamers can play in for years to come.

More information about The Avengers project and other games from the partnership will be announced in 2018

آخرین ویرایش:
اميدوارم FF جديد يا ريميك باشه
ترجيها هم انحصارى PlayStation يا حداقل انحصارى كنسولى
:D:D
علاقه اي به كامنت دادن و ريپلي كردن ندارم ولي با ديدن اين كامنت واقعاً بعد از مدت ها تصميم گرفتم كه ريپلي كنم.
ميشه بپرسم دقيقاً چرا بايد اين اتفاق بيوفته؟8->

• Like
Reactions: sadegh93
علاقه اي به كامنت دادن و ريپلي كردن ندارم ولي با ديدن اين كامنت واقعاً بعد از مدت ها تصميم گرفتم كه ريپلي كنم.
خیلی جوابش سادس... فایناله فاینال تری میشه:دی

• Like
Reactions: vaan 2
جنگ کنسول ها...... که مثلا بگیم ps4بهتره و فلان!
امیدوارم واسه همه پلتفرم ها بیاد همه بتونن بازی کنند

• Like
Reactions: sadegh93
طبق معمول این بازی های اقتباس از فیلم مایه جالبی درنمیان همونجوری که فیلم ساخته شده از بازی ها مایه دندون گیری نبودن مگر مثل راکستدی ایده خودشون بدن نه به فیلم نگاه کنن یا کاری که الان داره insomonic با اسپایدرمن انجام میده که صرفا بازی هاش از متوسط بهتر نبودن
ولی خب ابرقهرمانی ها کم کم صنعت بازی غلو نکنن خوبه

ایکاش TR جدید معرفی میکردن! من اصلا از این شخصیت های کامیک بوکی خوشم نمیاد. فقط کاپیتان آمریکا رو دوست دارم که اونم فیلماش رو دیدم!:D

Captain America توی MCU اه، الان وقتی فیلم های دیگه MCU رو نیبی فقط Captain America هاش رو ببینی، رسما وقتی Captain America: Civil War رو ببینی که نصفش رو نمی فهمی!!!

Captain America توی MCU اه، الان وقتی فیلم های دیگه MCU رو نیبی فقط Captain America هاش رو ببینی، رسما وقتی Captain America: Civil War رو ببینی که نصفش رو نمی فهمی!!!

نه همه فیلم های مارول رو دیدم!:دی منظورم اینه که از کاپیتان آمریکا خوشم میاد و فیلم هاش رو دیدم، کامیک هاش رو نخوندم و با فیلم امدم جلو. وگرنه غیر انت من که هی یادم میره ببینمش بقیه رو دیدم!:دی از فیلم هاشون خیلی هم خوشم میاد!:دی اتفاقا سر همین ندیدن فیلم انت من تو سیویل وار هنگ کردم تا اینکه یارو مورچه شد فهمیدم داستان چیه!:دی

ولی در کل کلا شخصیت های کامیک بوکی رو دوست ندارم. فیلم هاشون اکشن جالبی دارن و سر همین دوست دارم ببینم اما هیچ وقت علاقه مند نشدم برم کامیک هارو بخونم. البته شاید چون نخوندم این حس رو دارم و برم سمتش خوشم بیاد!:دی

• Like
Reactions: Donger
اونجرز ؟ ؟

من که خوشم نمیاد ..فیلم هاش هم هر وقت با دوستان دور همیم و جو منتقدی میگیردمون و از بس همه چیز مرتبط با کمیک های مارول سطحیه و پر حفره های عمیق که میشینیم میبینیم و با ایرادایی که دم به دقیقه میگیریم حال میکنیم

یک شایعه ای هم هست که احتمالش خیلی کمه ولی خب توی نت پخش شده. اونم اینه که کمپانی Marvel هم برای فردا (26 ژانویه) قول یک رونمایی جدید داده که بعضیا میگن ممکنه این دو شرکت قراره رونمایی مشترکی داشته باشن. ولی احتمالش فکر نکنم زیاد باشه

همون TR بنظرم محتمله :D امیدوارم معرفی شه. اخر سال هم منتشر شه :D:x

هه :دی :)) فکر نمیکردم جدن :)) ایول!
هایپ میشویم :دی

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or