Square Enix و رونمایی از یک عنوان هیجان انگیز در روز آینده!

Cloud Strife

Loyal Member
شرکت Square Enix، ناشر عناوین بزرگی نظیر Final Fantasy و Tomb Raider در حساب توییتر خود خبر از یک رونمایی هیجان انگیز داده است!

owfd_se.jpg

ظاهرا این شرکت قصد دارد روز آینده طرفداران خود را با یک معرفی جدید و به گفته خودشان هیجان انگیز حسابی غافلگیر کند. هرچند SE اطلاعات بیشتری در خصوص این سوپرایز نداده و ترجیح میدهد تا قبل از لحظه مورد نظر خبر دیگر به بیرون درز نکند، اما با توجه به شایعات و شنیده‌ها در ماه‌های گذشته، میتوان حدس زد مربوط به شماره جدید سری TR‌ یعنی Shadow of the Tomb Raider باشد.

از طرف دیگر 2017 سی‌امین سالگرد انتشار اولین شماره از سری محبوب Final Fantasy است و شاید SE قصد دارد به همین مناسب هدیه ویژه ای به طرفداران این سری بدهد.

هرچند با در نظر گرفتن زمان یک ساله‌ای که از عرضه آخرین شماره TR می‌گذرد احتمال معرفی شماره جدید قابل قبول‌تر است.

بابا اینا حرفا خالیشون بود که انقدر شتابزده این همه ff قبل از عرضه xv معرفی نمیکردن ... دقیقا سر xii هم همین بلا رو اوردن و قبل عرضه چند تا فاینال معرفی کردن که فن پسند تر از xii بودن .و هیچکدمشون زودتر از ۵ سال بعد عرضه نشدن
حالا اینکه ff شماره دار به یه صحنه بزرگ نیاز داره یه حرفی.

اتفاقا یکی از خفن ترین فانتزی های من این چند سال که هی این تریلر میدیدم این بود که ای کاش اخرش میخورد ffxvi ... کارکتر دیزاین و شخصیت و داستان همون نمیچه تریلر بی نظیر و دیوانه کننده بود
نظر شخصیم بود... اولا من چون هنوز تو کف ورسوس هستم و قرار بود کلی از شهر هاش بر اساس شهر های مطرح و معروف باشه... به خاطر همین دیگه با خیلی از اثار دیگه حال نمی کنم:دی
من چون افکارم یکم مثل دوران جاهلیت اعراب هست:دی... شخصیتی ضد زن دارم:دی(زن ستیزم:دی) برای همین کلا خوشم نمیاد...:دی
ــــــــ
ولی چون طراح شخصیت اون تریلر نومورا نبود... احتمالا میشه امیدوار باشی که رد پای ایتو حضور داشته باشه...:دی چون نومورا از هر دری وارد شه فکر کنم ایتو از اونور خارج میشه و برعکس:دی
ـــــ
بعد از منتشر شدن نمرات re به یه نتیجه قطعی رسیدم... فاینال هر تغییری بکنه... به شرطی که همون اول بگن دیگه rpg نیست یا مثلا HnS شده حتی اگه شماره دار باشه... فقط میان به دید HnS نگاه می کنند و نقد می کنند یا هر چیزه دیگه ای...
فکر کنم نومورا می خواست سر xv همچین بلایی بیاره اول:دی ولی نزاشتن:دی
خلاصه نومورا بهتره بیخیال فاینال بشه و بازی خودش رو بسازه با علاقه خودش...:دی

• Like
Reactions: vaan 2
نظر شخصیم بود... اولا من چون هنوز تو کف ورسوس هستم و قرار بود کلی از شهر هاش بر اساس شهر های مطرح و معروف باشه... به خاطر همین دیگه با خیلی از اثار دیگه حال نمی کنم:D
من چون افکارم یکم مثل دوران جاهلیت اعراب هست:D... شخصیتی ضد زن دارم:D(زن ستیزم:D) برای همین کلا خوشم نمیاد...:D
ــــــــ
ولی چون طراح شخصیت اون تریلر نومورا نبود... احتمالا میشه امیدوار باشی که رد پای ایتو حضور داشته باشه...:D چون نومورا از هر دری وارد شه فکر کنم ایتو از اونور خارج میشه و برعکس:D
ـــــ
بعد از منتشر شدن نمرات re به یه نتیجه قطعی رسیدم... فاینال هر تغییری بکنه... به شرطی که همون اول بگن دیگه rpg نیست یا مثلا HnS شده حتی اگه شماره دار باشه... فقط میان به دید HnS نگاه می کنند و نقد می کنند یا هر چیزه دیگه ای...
فکر کنم نومورا می خواست سر xv همچین بلایی بیاره اول:D ولی نزاشتن:D
خلاصه نومورا بهتره بیخیال فاینال بشه و بازی خودش رو بسازه با علاقه خودش...:D
من طراحی های real رو ترجیح میدم ... نومورا از همون اول بیس طراحی هاش انیمه ای بوده و به خصوص شدیدا عاشق کشیدن بی شوننه ... ایششش ... برای همینم میگم کارش خوبه ولی طرفدار کارش نیستم خصوصا مذکراش ...
ایتو هم فعلا به اسم ریمستر هم که شده از انباری زیر شیروونی اسکوار فرار کرده ...تا ببینیم میتونه دست خودش رو جایی بند کنه یا نه . اخرشم نفهمیدم اون جلسه ای که با رییس se گذاشته بود نتیجه ای داشت یا نه.

• Like
Reactions: noctis-sm3
من طراحی های real رو ترجیح میدم ... نومورا از همون اول بیس طراحی هاش انیمه ای بوده و به خصوص شدیدا عاشق کشیدن بی شوننه ... ایششش ... برای همینم میگم کارش خوبه ولی طرفدار کارش نیستم خصوصا مذکراش ...
ایتو هم فعلا به اسم ریمستر هم که شده از انباری زیر شیروونی اسکوار فرار کرده ...تا ببینیم میتونه دست خودش رو جایی بند کنه یا نه . اخرشم نفهمیدم اون جلسه ای که با رییس se گذاشته بود نتیجه ای داشت یا نه.
الان یعنی امانو real طراحی می کنه؟:D
روبرتو فراری هم زیر دست نوموراست الان... نومورا هم سر پروژه هاش میبره... تو ریمیک هم برده(فراری بعد از خروج نومورا از پروژه xv شد کارکتر دیزاین... تمام تغییرات از جمله غربی شدن رو هم ایشون انجام دادند:D) من دوست دارم نومورا لباس و چهره رو خودش طراحی کنه ولی موها رو بده به فراری:دی(من جای فراری بودم قشنگ میومدم خاطرات ملت رو نابود می کردم...:دی موهای cloud رو دور کوتاه می کردم و روی موهاشم 10-15سانت... یدونه ته ریش هم می نداختم تنگش:دی)
ـــــــــــــ
ریمستر هستا یه بازی جدید که نیست...:D بیست و چهار ساعت که لازم نیست سر کار باشه:D اصلا احتمالا خیلی وقته تموم شده ولی اینا عرضه نکردن فعلا...

آخرین ویرایش:
  • Like
Reactions: vaan 2
ماکان خودت خبر میری خودت هم خبر میکوبی .:D
دقیقا به نظر من هم مثل اون یکی خبر خبری از یک عنوان بزرگ نیست .
ماکان عمرا اینجا TR جدید معرفی کنن من که شک دارم شدید به نظر من احتمال اینکه E3 معرفی بشه بیشتر هستش تا اینجوری معرفی بشه .

آخه در این سال های اخیر SE از محبوب ترین به منفورترین شرکت بازیسازی/ناشر من تغییر کرده. دیگه اصلا هیچ اعتمادی ندارم بهشون!:دی

کلا از شرکتی که میاد تو TGS از بزرگترین IP ایش (FFXV) کلی چیز نشون اما تو بازی نهایی همش رو حذف میکنه چه انتظاری میشه داشت؟:-& کلا همین TR یا DE هم ساختش دست خود اینا بود الان به رحمت ایزدی پیوسته بودن.

• Like
Reactions: vivanred and vaan 2
وای که اگه اسلیپینگ داگز کنسل نشده بود چقدر الان هیجان داشتم. ولی اصلا برام مهم نیست میخوان چی معرفی کنن. هر چی هست کمرشونو بزنه.

Square Enix today announced Lord of Vermilion IV
مبارک طرفدارهاش.
البته گیم اسپات گفته هنوز مشخص نیست این همون معرفی ای هست که اسکوئر وعده داده بود یا نه. شاید معرفی دیگه ای هم تو راه باشه البته بنظرم بعیده.

معلوم نیست که این باشه ! :دی مسئله اینه که مارول هم وعده ی امروز رو داده ، مارول الان زیرمجموعه ی دیزنی ـه و دیزنی+اسکوئر = کینگدام هارتز :-?

اتفاقا می تونن شخصیت های مارول رو هم وارد دنیای kh کنند و حتی SW رو...
ولی فکر کنم یکی دو سال پیش یه شایعه ای در اومده بود... که شاید شخصیت های مارول و SW هم حضور داشته باشن... که اغلب طرفدار ها واکنششون منفی بود...

g31v_photo_2017-01-26_18-32-52.jpg

Big News: @SquareEnix and @MARVEL announce a multi-game partnership leading with The Avengers project. #Reassemble

مارول و دیزنی مثل بلیزاد و اکتیویژن می مونن
کاری به کار هم دیگه ندارن
من دارم از مارول و اسکوئر میگم (که ممکنه این دوتا با هم کار کنن ، که این اتفاق هم افتاد. حرف دیزنی صرفاً به خاطر کینگدام هارتز بود) ، شما میزنی توی روایت روابط مارول و دیزنی ! خیلی هم عالی !

آخرین ویرایش:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or