Square Enix و رونمایی از یک عنوان هیجان انگیز در روز آینده!

Cloud Strife

Loyal Member
شرکت Square Enix، ناشر عناوین بزرگی نظیر Final Fantasy و Tomb Raider در حساب توییتر خود خبر از یک رونمایی هیجان انگیز داده است!

owfd_se.jpg

ظاهرا این شرکت قصد دارد روز آینده طرفداران خود را با یک معرفی جدید و به گفته خودشان هیجان انگیز حسابی غافلگیر کند. هرچند SE اطلاعات بیشتری در خصوص این سوپرایز نداده و ترجیح میدهد تا قبل از لحظه مورد نظر خبر دیگر به بیرون درز نکند، اما با توجه به شایعات و شنیده‌ها در ماه‌های گذشته، میتوان حدس زد مربوط به شماره جدید سری TR‌ یعنی Shadow of the Tomb Raider باشد.

از طرف دیگر 2017 سی‌امین سالگرد انتشار اولین شماره از سری محبوب Final Fantasy است و شاید SE قصد دارد به همین مناسب هدیه ویژه ای به طرفداران این سری بدهد.

هرچند با در نظر گرفتن زمان یک ساله‌ای که از عرضه آخرین شماره TR می‌گذرد احتمال معرفی شماره جدید قابل قبول‌تر است.

البته SE یبار اینجوری کل جو داد که های یه رونمایی خیلی خفن داریم که هرکی تا الان دیده ضربه مغزی شده از شدت هیجان و در حال حاضر به دیدار حق تعالی شتافته اما در نهایت یه بازی به شدت درپیت و مزخرف معرفی کرد که با Unity ساخته بودن و خلاصه از بس چرت بود اصلا یادم رفته چی بود! الانم بعدی نیست همینطور بشه. ولی شایدم SotTR رو معرفی کنن.

به هر صورت اگه Tomb Raider جدید فردا معرفی بشه برای من تبدیل به یک آخر خفته رویایی میشه!:دی

یک شایعه ای هم هست که احتمالش خیلی کمه ولی خب توی نت پخش شده. اونم اینه که کمپانی Marvel هم برای فردا (26 ژانویه) قول یک رونمایی جدید داده که بعضیا میگن ممکنه این دو شرکت قراره رونمایی مشترکی داشته باشن. ولی احتمالش فکر نکنم زیاد باشه

همون TR بنظرم محتمله :دی امیدوارم معرفی شه. اخر سال هم منتشر شه :دی:x

• Like
Reactions: Jill-Valentine
نه بابا محاله tr باشه ... هنوز داغه بازیش بابا مگه کال اف ه :D
نسخه اول 2013 منتشر شد، نسخه بعدیش 2014 معرفی و سال بعد منتشر شد. الانم بیش از یک سال از انتشارش گذشته. (انتشار اصلیش.) قسمت سوم هم اگر همون طور ادامه داشته باشه معرفی الانش چیز عجیبی نیست :دی

• Like
Reactions: sadegh93
البته SE یبار اینجوری کل جو داد که های یه رونمایی خیلی خفن داریم که هرکی تا الان دیده ضربه مغزی شده از شدت هیجان و در حال حاضر به دیدار حق تعالی شتافته اما در نهایت یه بازی به شدت درپیت و مزخرف معرفی کرد که با Unity ساخته بودن و خلاصه از بس چرت بود اصلا یادم رفته چی بود! الانم بعدی نیست همینطور بشه. ولی شایدم SotTR رو معرفی کنن.

به هر صورت اگه Tomb Raider جدید فردا معرفی بشه برای من تبدیل به یک آخر خفته رویایی میشه!:D
ماکان خودت خبر میری خودت هم خبر میکوبی .:D
دقیقا به نظر من هم مثل اون یکی خبر خبری از یک عنوان بزرگ نیست .
ماکان عمرا اینجا TR جدید معرفی کنن من که شک دارم شدید به نظر من احتمال اینکه E3 معرفی بشه بیشتر هستش تا اینجوری معرفی بشه .

• Like
Reactions: Cloud Strife
کلا اسکوار انیکس عادتشه اول بازی رو معرفی میکنه بعد ساختش رو شروع میکنه ... هیچ بعید نیست که بازی بزرگی باشه ... که کسی انتظارش رو نداره

یهو در عین ناباوری یه بازی موبایل معرفی میشه... و اهسته و پیوسته انگشت شصتشون رو به سمت ما می گیرن...:D
ــــــــ
حداقل تا یک سال فاینالی معرفی نمیشه... یا از عناوین غربیشه... یا کلا سره کاریم:D
شایدم parasite eve باشه یا بازی جدید تاباتا... شایدم اصلا خوده تاباتا کارگردان PE باشه...
ــــــــ
البته خدا نکنه با مارول همکاری کنند... حتما می خوان بدن دست نومورا بازی رو:دی
ولی من نظرم به DC نزدیک تر بود تا مارول...:دی
نومورا خیلی بتمن و کت وومن رو عالی طراحی کرده بود... حداقل امید داشتم بعد KH بره سمت اونا...:دی

آخرین ویرایش:
یهو در عین ناباوری یه بازی موبایل معرفی میشه... و اهسته و پیوسته انگشت شصتشون رو به سمت ما می گیرن...:D
ــــــــ
حداقل تا یک سال فاینالی معرفی نمیشه... یا از عناوین غربیشه... یا کلا سره کاریم:D
شایدم parasite eve باشه یا بازی جدید تاباتا... شایدم اصلا خوده تاباتا کارگردان PE باشه...
ــــــــ
البته خدا نکنه با مارول همکاری کنند... حتما می خوان بدن دست نومورا بازی رو:D
ولی من نظرم به DC نزدیک تر بود تا مارول...:D
نومورا خیلی بتمن و کت وومن رو عالی طراحی کرده بود... حداقل امید داشتم بعد KH بره سمت اونا...:D

چرا فاینال تا سال دیگه معرفی نمیشه ؟ گذشته و تجربه که ثابت کرده برای معرفی فاینال که خیلی بی صبر و ناشکیبان اینا .. حتی شده در یه عمل احمقانه و غیر حرفه ای نسخه بعد رو قبل از عرضه شدن نسخه قبل معرفی کردن .
ناجی (تا به تا ) هم که فعلا حسابی مشغول dlc ساختنه ...
البته به شرطی حالا حالا ها فاینال بعدی معرفی نمیشه که نتونن یه تیم برای ساخت فاینال بعدی جمع کنن .. وگرنه یه محض اینکه تیم جمع شه و سناریو برسه دستشون کارکتر دیزاین رو انجام میدن و یه پروموشن ویدیو میزنن تنگش و معرفیش میکنن ..جان خودم

این رفتاشونم هیچ تغییری نکرده که اثباتشم همین vii r که رسما هیچی نساخته بودن از بازی ولی معرفیش کردن . حتی xii r هم دقیقا به همینطور.

آخرین ویرایش:
چرا فاینال تا سال دیگه معرفی نمیشه ؟ گذشته و تجربه که ثابت کرده برای معرفی فاینال که خیلی بی صبر و ناشکیبان اینا .. حتی شده در یه عمل احمقانه و غیر حرفه ای نسخه بعد رو قبل از عرضه شدن نسخه قبل معرفی کردن .
ناجی (تا به تا ) هم که فعلا حسابی مشغول dlc ساختنه ...
البته به شرطی که نتونه یه تیم برای ساخت فاینال بعدی جمع کنه .. وگرنه یه محض اینکه تیم جمع شه و سناریو برسه دستشون کارکتر دیزاین رو انجام میدن و یه پروموشن ویذیو میزنن تنگش و معرفیش میکنن ..جان خودم
اولا ریمیک مونده...
دوما فروش XV تحت شعاع قرار می گیره...
فاینال های شماره دار اونقدر گنده هستن که یه E3 برای معرفیشون لازم باشه...:دی(حالا شاید یه فاینال فرعی معرفی شه ولی شماره دار محاله...)
ـــــــــــــــــــــ
فقط امیدوارم شخصیت اصلی اف اف 16 این دختره تو agnis philosophy نباشه... اصلا دختر نباشه:دی چون حضرت توریاما احضار میشه:دی

اولا ریمیک مونده...
دوما فروش XV تحت شعاع قرار می گیره...
فاینال های شماره دار اونقدر گنده هستن که یه E3 برای معرفیشون لازم باشه...:D(حالا شاید یه فاینال فرعی معرفی شه ولی شماره دار محاله...)
ـــــــــــــــــــــ
فقط امیدوارم شخصیت اصلی اف اف 16 این دختره تو agnis philosophy نباشه... اصلا دختر نباشه:D چون حضرت توریاما احضار میشه:D
بابا اینا حرفا خالیشون بود که انقدر شتابزده این همه ff قبل از عرضه xv معرفی نمیکردن ... دقیقا سر xii هم همین بلا رو اوردن و قبل عرضه چند تا فاینال معرفی کردن که فن پسند تر از xii بودن .و هیچکدمشون زودتر از ۵ سال بعد عرضه نشدن
حالا اینکه ff شماره دار به یه صحنه بزرگ نیاز داره یه حرفی.

اتفاقا یکی از خفن ترین فانتزی های من این چند سال که هی این تریلر میدیدم این بود که ای کاش اخرش میخورد ffxvi ... کارکتر دیزاین و شخصیت و داستان همون نمیچه تریلر بی نظیر و دیوانه کننده بود

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or