Square Enix در ماه می Eidos را تصاحب می کند

ashkanmm

کاربر سایت
ترجمه مستقیم خبر رو از qj می ذارم:
tomb-raider-2.jpg

آینده لارا کرافت بالاخره تأمین شد، او با افراد جدیدی سروکار خواهد داشت. Eidos با Square Enix به توافق رسیده است و تصاحب کمپانی سازنده tomb raider در اوایل می انجام می شود، موافقت سهام داران تا انتهای این ماه انجام می شود.
این تغییرات به دنبال سابقه پرمشکل و طولانی Eidos انجام می شود از سال گذشته به دنبال یک خریدار می گردد. Square Enix که در چند ماه اخیر به دنبال استعدادهای جدید غربی می گشت، آخرین استودیویی به نظر می آمد که بخواهد Eidos را بخرد، ولی مطمئناً ترکیب جالبی خواهند شد.
منبع:
http://xbox360.qj.net/It-s-official-Square-Enix-to-acquire-Eidos-this-May/pg/49/aid/129274

مخصوصا اگه بروند سراغ پروژه ...... :biggrin1: خودت میدونی :biggrin1:
Legend of Dragon:love:...؟؟؟:biggrin1:
یعنی میشه DC3 تایید بشه اگر بشه چی میشه این نسل از این رو به اون رو میشه این L5 بعد از RG و WKS دیگه باید بره سراغ این ای پی حتی از ریمیک FF 7 هم برام مهمتره
چون برای شما مهمه حتما تایید میشه(شوخی بود).شایعات زیادی پیرامون این بازی هست به نظرم احتما اومدنش زیاده.منم خیلی منتظر انونس این بازیم:love:
تا اونجایی که یادمه به Dark cloud 2 لقب زلدای کنسول PS2 رو داده بودند.

چون برای شما مهمه حتما تایید میشه(شوخی بود).شایعات زیادی پیرامون این بازی هست به نظرم احتما اومدنش زیاده.منم خیلی منتظر انونس این بازیم:love:
تا اونجایی که یادمه به Dark cloud 2 لقب زلدای کنسول PS2 رو داده بودند.
چندین ساله صبح تا شب منتظر ادامه این بازی هستم خدا کنه بعد از WKS دیگه تایید بشه:love:

Legend of Dragon:love:...؟؟؟:biggrin1:

جاده صاف و نرفتی تو خاکی محکم کوبیدی به تیر برق :biggrin1: اون نیست اما LOD هم بازی زیبایی هست :biggrin1:
این ماجرای .... قصه سر دراز داره :biggrin1::biggrin1::biggrin1:

پ . م : ماکان قول داده شش ماه اسمی نبره من که قول ندادم :biggrin1:

بزاريد جفت پست ها رو در يك جا بگم :
L5 فعلا داره براي Sony بازي ميسازه و سوني هم حسابي پشتيبانيش ميكنه ، همين طور كه رمدي براي اين كه AW رو بسازه مجبور شد تمام حق و حقوق مكس پين بفروشه و وقتي ديد باز هم كم مياره رفت چسبيد به جيب بي كران مايكروسافت.

من يكي معتقدم SE بايد كلا روند كاريش رو عوض كنه البته نه با گند زدن به IP هاي قديميش متاسفانه سران SE جرات ندارند برند سراغ IP هاي جديد و ميخوان از نام و نشان برند هاي قديمي خود سود ببرند در هر صورت اين غربي شدن ها چندان بي عيب نيست ولي بي فايده هم نيست. حدقل فايده اش به عيب هاش مي چربه.
من بهتون حق ميدم اينجوري به توپيد به SE ولي به اعتقاد خودم اگر SE بتونه Edios رو بخره خيلي از اين عنوان هاي گند كم ميشه چون SE نشون داد فعلا نميتونه توي عرصه اي جز JRPG پيش رفت داشته باشند همون بازي اكشن كه نسل قبل درباره وينسنت بود هنوز يادم نميره كه چه سر دردي سرش گرفتم :biggrin1:

زاريد جفت پست ها رو در يك جا بگم :
L5 فعلا داره براي Sony بازي ميسازه و سوني هم حسابي پشتيبانيش ميكنه ، همين طور كه رمدي براي اين كه AW رو بسازه مجبور شد تمام حق و حقوق مكس پين بفروشه و وقتي ديد باز هم كم مياره رفت چسبيد به جيب بي كران مايكروسافت.

ببخشید میثم جان اینطوری میگم ولی این حرف واقعا چرته همین چند ماه پیش نسخه جهانی Professor Layton رو برای DS انتشار کرد حتما Ds برای سونیه جند ماه دیگه نسخه نهم DQ رو برای DS میده یعنی فهمه اینکه L5 یک استدیو مستقله و مال سونی و نینتندو نیست سخته
من يكي معتقدم SE بايد كلا روند كاريش رو عوض كنه البته نه با گند زدن به IP هاي قديميش متاسفانه سران SE جرات ندارند برند سراغ IP هاي جديد و ميخوان از نام و نشان برند هاي قديمي خود سود ببرند در هر صورت اين غربي شدن ها چندان بي عيب نيست ولي بي فايده هم نيست. حدقل فايده اش به عيب هاش مي چربه.
من بهتون حق ميدم اينجوري به توپيد به SE ولي به اعتقاد خودم اگر SE بتونه Edios رو بخره خيلي از اين عنوان هاي گند كم ميشه چون SE نشون داد فعلا نميتونه توي عرصه اي جز JRPG پيش رفت داشته باشند همون بازي اكشن كه نسل قبل درباره وينسنت بود هنوز يادم نميره كه چه سر دردي سرش گرفتم :biggrin1:
من یکی که معتقدم SE باید همون روال قبلی رو ادامه بده.الان هم فایده غربی شدن رو میبینیم افتضاح هایی با نام TLR IU جز اون چرباس.اتفاقا DOC تو نسل قبل به دلیل اینکه حداقل برای FF VII بود بسیار خوب فروخت حداقل در حد انتظار در ضمن اون موقع جرات SE ستودنی بود که بسیار زیبا یه بازی اکشن و JRPG امیخت گرچه عنوان خوبی در نیومد اما هزار برابر از این چرت و پرت ها جلوتر بود

Legend of Dragon...؟؟؟

خب طوری بگو ماکان نفهمه!

نه این بازی نیست که!! بابا هیچی نیست بخدا!! منظورم ان پروژست دیگه!!! همون...

هیچی بابا پروژه بازسازی FFVII!!!:biggrin1:

این بازی داستان داره!! این SE از خدا بیخبر سال ها بود که میگفت یک پروژه مخفی درباری FFVII داره و منم عامل تمامی شایعات در این رابطه!! خلاصه همجا گفتم که این پروژه تو TGS08 معرفی میشه که نشد!! منم به دوستان قول دادم که اگه تو TGS08 این بازی معرفی نشد تا 6 ماه دیگه حرفی از این بازی نزنم. اخه تا قبل از TGS08 من از هر سه تا پستم دوتاش درباری این بازی بود!!:biggrin1:

طبق معمول همیشه حسام راست میگه!! تنها راه نجات SE این هست که بازار غرب رو ول کنه و بچسبه به بازی های قبلش! یه زمانی که SE فقط در پی ساخت بازی های JRPG بود، خیلی وضعش توپ بود و جزو شرکت های غول بود ولی از زمانی که چسبیده به بازار غرب شده این!!!

طبق معمول همیشه حسام راست میگه!! تنها راه نجات SE این هست که بازار غرب رو ول کنه و بچسبه به بازی های قبلش! یه زمانی که SE فقط در پی ساخت بازی های JRPG بود، خیلی وضعش توپ بود و جزو شرکت های غول بود ولی از زمانی که چسبیده به بازار غرب شده این!!!

اينو من کاملاً موافق هستم.... نسبت به اون سال های که تو اوج بود خيلی فاصله داره... واقعاً يک زمانی ابهتی داشت... الان هم داره ولی مثل قبل نيست متأسفانه... :smile:

نه این بازی نیست که!! بابا هیچی نیست بخدا!! منظورم ان پروژست دیگه!!! همون...

هیچی بابا پروژه بازسازی FFVII!!!:biggrin1:
یعنی نا امید شدی؟!! ولی ماکان یادمه میگفتی این پروژه ادامه FFVII هست نه بازسازی.
منم موافقم :biggrin1: ادامه بازی میشه نه بازسازی :biggrin1: فقط امیدوارم همچین اتفاقی بیفته :smile:
خوبه!:biggrin1: سه نفری بسازیمش؟!:biggrin1: .ولی جدا از شوخی منم خیلی دوست دارم ادامه FFVII رو روزی ببینم.ولی...یعنی میشه؟..

آخرین ویرایش:
یعنی نا امید شدی؟!! ولی ماکان یادمه میگفتی این پروژه ادامه FFVII هست نه بازسازی.

منم موافقم :biggrin1: ادامه بازی میشه نه بازسازی :biggrin1: فقط امیدوارم همچین اتفاقی بیفته :smile:

ماکان جون ممد عشق کردی چطور تونستم اسم بازی رو باز رو زبونت بیارم :biggrin1::biggrin1::biggrin1:

پ .ن : برای بار هزارم قرار نیست با آمدن SE سر بازیهای EIDOS بلایی بیاد

ولی به نظره من هم بازسازیش کنند و هم ادامه اش را درست کنند این طوری بهتر :love:
چون گرافیگ قبلی که درست کرده بودن خیلی پایین بود ولی اگر بازسازیش کنند هم عالی و هم اینکه ادامه هم داشته باشه که دیگه خیلی عالی میشه:love:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or