Square Enix در ماه می Eidos را تصاحب می کند

ashkanmm

کاربر سایت
ترجمه مستقیم خبر رو از qj می ذارم:
tomb-raider-2.jpg

آینده لارا کرافت بالاخره تأمین شد، او با افراد جدیدی سروکار خواهد داشت. Eidos با Square Enix به توافق رسیده است و تصاحب کمپانی سازنده tomb raider در اوایل می انجام می شود، موافقت سهام داران تا انتهای این ماه انجام می شود.
این تغییرات به دنبال سابقه پرمشکل و طولانی Eidos انجام می شود از سال گذشته به دنبال یک خریدار می گردد. Square Enix که در چند ماه اخیر به دنبال استعدادهای جدید غربی می گشت، آخرین استودیویی به نظر می آمد که بخواهد Eidos را بخرد، ولی مطمئناً ترکیب جالبی خواهند شد.
منبع:
http://xbox360.qj.net/It-s-official-Square-Enix-to-acquire-Eidos-this-May/pg/49/aid/129274

چرا دوستان دارن وارونه فکر میکنند؟

SE داره اینهمه زور میزنه که بازی هاش غربی بشه، انوقت شما دارید میگید Hitman رنگانگ و شمشیر بدست!!

اگه این وسط افرادی قرار باشه ضربه بخورن، امسال مثل حسام و من هست که سال های سال با بازی های ناب SE خاطره داشتیم ولی از این به بعد باید قید ان بازی های عالی و درجه یک رو بزنیم و بشینیم آشغال های غرب پسندی مثل TLR بازی کنیم.

دیگه با این تفاسیر فکر نکنم SE مثل نسل قبل هی فرت و فرت بازی های RPG توپ بده بیرون...

حسام فکر کنم دیگه باید قید Dawn Of Mana و RS و.... رو بزنیم....:(

چرا دوستان دارن وارونه فکر میکنند؟

SE داره اینهمه زور میزنه که بازی هاش غربی بشه، انوقت شما دارید میگید Hitman رنگانگ و شمشیر بدست!!

اگه این وسط افرادی قرار باشه ضربه بخورن، امسال مثل حسام و من هست که سال های سال با بازی های ناب SE خاطره داشتیم ولی از این به بعد باید قید ان بازی های عالی و درجه یک رو بزنیم و بشینیم آشغال های غرب پسندی مثل TLR بازی کنیم.

دیگه با این تفاسیر فکر نکنم SE مثل نسل قبل هی فرت و فرت بازی های RPG توپ بده بیرون...

حسام فکر کنم دیگه باید قید Dawn Of Mana و RS و.... رو بزنیم....:(
با این تفاسیر همینطوری جلو بریم فکر کنم تنها دو تا IP اسکوئر اونم به خاطر ژاپنی به همون سبک و سیاق بمونه یکی FF یکی هم DQ .بازم دم سونی گرم که WKS رو داد که یاد اون دوران قدیم باشیم .زنده باد Level-5
خاک بر سر این نسل که عناوین شاخش VC و TOV باشن JRPG های DS شرف دارن به این چرت و پرت هایی که دارن میان

من نمیدونم چرا اینقدر از این se بدم میاد.
خدا کنه هیتمن رو به گند نکشن
دوستان چرا هی الکی حرف میزنید؟

آخه SE چه کاری به Hitman داره؟ مگه قراره Hitman رو بدن tri-Ace بسازه که انقدر ناراحتید؟

SE نه تنها با بازی های Eidos کاری نداره، بلکه تازه میخواد بده یکسری از بازی هاش رو هم این شرکت بسازه!!

بازی های جدیدی هم که این وسط ساخته میشن حتما IP های جدیدی هستند. فقط این وسط میره تو پاچه ما ها که طرفدارای بازی های سنتی SE بودیم و این بازی ها رو دیگه تو خوابم نمیبینیم!!

خاک بر سر این نسل که عناوین شاخش VC و TOV باشن JRPG های DS شرف دارن به این چرت و پرت هایی که دارن میان

حسام اینو خوب امدی!! VC و TOV بازی های خیلی خوبی بودند ولی خداییش در حد آثار متوسط به بالا و خوب نسل قبلن، ولی تو این نسل شدن بهترین بازی و ....

من الان از این میسوزم که اگه VP3 ساخته بشه هم SE یه جوری گند میزنه بهش!! مثل SO4 که بخاطر جذب طرفدارای جدید که بیشتر طرفداران X360 هستند و از RPG سر در نمیارن، امده بازی رو کرده یک اکشن محض و از همه جنایت ها مهم تر یک داستان کاملا بی ربط به نسخه های قبلی رو به عنوان قسمت آخر SO تحویل ما داده!!!!

.بازم دم سونی گرم که WKS رو داد که یاد اون دوران قدیم باشیم .زنده باد Level-5

اره دمش گرم مخصوصا اگر Dark CLoud 3 و Legend Of The Dragon رو دوباه زنده کنه!!

دلم میخواد این L5 بره DC3 رو بسازه و به همه این شرکت های پیزوری یاد بده که JRPG یعنی چی!!

ماکان قوربون دهنت واقعا حرفت و باید طلا گرفت :biggrin1:
مخصوصا اگه بروند سراغ پروژه ...... :biggrin1: خودت میدونی :biggrin1:
فقط FINAL FANTASY ها رو طرف این شرکت نبرند حرکت خوبی هستش :smile:

اگه بخوان FF رو خراب کنند که باید برن در شرکت رو گل بگیرن!!

ببین محمد الان از کی هست که SE داره همینجوی ضرر میده و مجموع ضرش هم بعد از انتشار IU و TLR و اخیرا SO4 رفته بالا. همه امیدشون به فروش خفن FF هست که واقعا هم میترکونه. حالا اگه FF رو هم گند بزنن بهش که دیگه ....

حسام اینو خوب امدی!! VC و TOV بازی های خیلی خوبی بودند ولی خداییش در حد آثار متوسط به بالا و خوب نسل قبلن، ولی تو این نسل شدن بهترین بازی و ....

من الان از این میسوزم که اگه VP3 ساخته بشه هم SE یه جوری گند میزنه بهش!! مثل SO4 که بخاطر جذب طرفدارای جدید که بیشتر طرفداران X360 هستند و از RPG سر در نمیارن، امده بازی رو کرده یک اکشن محض و از همه جنایت ها مهم تر یک داستان کاملا بی ربط به نسخه های قبلی رو به عنوان قسمت آخر SO تحویل ما داده!!!!
واقعا موافقم تمام عناوین اینطوری شدن اصلا نمیشه اسمشون رو jrpg گذاشت همه شده اکشن همه یه شکل لعنت به این بازار غرب
ره دمش گرم مخصوصا اگر Dark CLoud 3 و Legend Of The Dragon رو دوباه زنده کنه!!

دلم میخواد این L5 بره DC3 رو بسازه و به همه این شرکت های پیزوری یاد بده که JRPG یعنی چی!!
یعنی میشه DC3 تایید بشه اگر بشه چی میشه این نسل از این رو به اون رو میشه این L5 بعد از RG و WKS دیگه باید بره سراغ این ای پی حتی از ریمیک FF 7 هم برام مهمتره
اگه بخوان FF رو خراب کنند که باید برن در شرکت رو گل بگیرن!!

ببین محمد الان از کی هست که SE داره همینجوی ضرر میده و مجموع ضرش هم بعد از انتشار IU و TLR و اخیرا SO4 رفته بالا. همه امیدشون به فروش خفن FF هست که واقعا هم میترکونه. حالا اگه FF رو هم گند بزنن بهش که دیگه ....
اگه FF خراب بشه دیگه امیدی به JRPG نمیشه داشت .
این اسکوئر هر چی سرش بیاد حقشه در کمتر از 6 ماه 2 تا مزخرف داد یه بازی متوسط خوب البتهSO برای بعضی ها شاید خوب باشه ولی در مقابل عناوین سنتی SE حرفی برای گفتن نداره.
با این وضع اگر FF هم مثل قبل نباشه جای تعجب داشت همونطور که FF XI با یه تصمیم احمقانه روبرو شد و FF XII به خاطر طولانی شدن مراحل ساخت و عرضه در بدترین زمان ممکنه زیاد به چشم نیومد و حتی با گیم پلی خودش که به دل بعضی ننشست(البته من باهاش خیلی حال کردم).خدا کنه FF XIII بیاد و یکه تاز این نسل بشه:love:

حتما توجه داريد كه SE فعلا در دوران خوبي به سر نميبره؟
و هي نشستيد انتظار داريد بياد بازي هاش مثل قبل عرضه كنه مثلا چقدر ميتونه يك بازي سنتي فروش كنه ؟
درضمن L5 يك چيزي به اسم Sony پشتش هست كه از لحاظ ساپورت مالي حرف اول رو ميزنه اگر هرچي هم بسازه گند در بياد كل دنيا 50 هزار نسخه بفروشه براش ارزشي نداره ولي SE اگر يك بازي بسازه زير 1 ميليون بفروشه ورشكست شدنش صد درصد هست.

--------------------------------------
اين مسئله hitman = RPG من نميدونم كي درست كرده ، خيلي ها بايد افتخار كنند SE بازي بسازه براشوند هرچي نداشته باشه حداقل بازي هاش از لحاظ داستاني و گرافيكي و نو آوري حرف اول رو ميزنه قرار هم نيست اگر يك شركت تا امروز اومده JRPG ساخته از اين به بعد هم همين كار ميكنه.

SE براي پيش برد كارش اين كار كرده اگر سال آينده دو يا سه عنوان از FF توسط Edios تاييد نشه بايد شك كرد.

و هي نشستيد انتظار داريد بياد بازي هاش مثل قبل عرضه كنه مثلا چقدر ميتونه يك بازي سنتي فروش كنه ؟
درضمن L5 يك چيزي به اسم Sony پشتش هست كه از لحاظ ساپورت مالي حرف اول رو ميزنه اگر هرچي هم بسازه گند در بياد كل دنيا 50 هزار نسخه بفروشه براش ارزشي نداره ولي SE اگر يك بازي بسازه زير 1 ميليون بفروشه ورشكست شدنش صد درصد هست.
کی با SE این کار رو کرد خودش با این عناوین اخیر مزخرفش بزرگترین عنوانش تو این چند سال Crysiscore بوده که بسیار عالی فروش کرد و اون موقع دورانش خوب بود.
اولا که L5 یک استدیو مستقل هست و ربطی به سونی نداره اگر اینطوری بود که نمیرفت بازی بسازه SE ناشرش بشه برای وی و دی اس نینتندو بازی بسازه.
L5ا هم خودش رو با اندازه کافی با ساخت شاهکارهای قبلی نشون داد و هر کمپانی ارزوی داشتن چنین استدیویی میکنه سری DC و DQ VIII از جمله این شاهکار ها بودن البته RG ضعیفترین ساخته اشون بود اما WKS اینطور که بر میاد یه عنوان شاخ هست البته عنوان بسیار متفاوتشون روی DS که واقعا مغز رو به فکر وا میداشت یادتون نره Professoe Layton هست که بین 10 بازی برتر DS هست البته کماکان منتظر بزرگترین شاهکار امسالشون بر روی DS هستیم یعنی
یعنی هر کمپانی با عظمت se که اندازه کافی روی عناوینش تو این 25 ساله خورده به راحتی ورشکست میشه تو رو خدا یه خرده منطقی بحث کنید

به این دلیل تو اوضاع خوبی به سر نمیبره که داه یه یز بازی مزخرف و برای کنسولی میسازه که اصلا طلبه این بازی ها نیست. مثلا SO4 که این همه بودجه برای ساختش داشت و فروش خوبی هم کرد، بزور فروشش به 400 هزار تا میرسه!

دلیل بدبختی SE خودش هست و بس.

در ضمن L5 که ماله سونی نیست!! فقط برای سونی بازی میسازه!! البته بازی های این شرکت در بدترین حالت هم فروششون خیلی خوبه. مثلا WKS که از فامیتسو 28 گرفت!! فقط تو هفته اولش تو ژآپن نزدیک 300 هزارتا فروخت!!

SE هم اگه بازی هاش 1 ملیون بفروشه که خیلی خوبه!! بازی های اخیر SE از دم فروششون زیر 400 تا بوده و این فروش تو این نسل یعنی فاجعه!!

بابا اين جوري خيلي ضدحاله كه . يه جورايي square Enix پر رويي كرده كه اين پيشنهاد رو به Eidos داده

اصلا در حد Eidos نست . اميد وارم Hitman و Tomb Raider رو به گند نكشه

بابا اين جوري خيلي ضدحاله كه . يه جورايي square Enix پر رويي كرده كه اين پيشنهاد رو به Eidos داده

اصلا در حد Eidos نست . اميد وارم Hitman و Tomb Raider رو به گند نكشه
کمپانی که این همه استدیو و این همه بازی میسازه با کمپانی که هر روز داره روبه ورشکست شدن میره رو مقایسه میکنید لطفا جوک نگید

کمپانی که این همه استدیو و این همه بازی میسازه با کمپانی که هر روز داره روبه ورشکست شدن میره رو مقایسه میکنید لطفا جوک نگید

مگه به بازي ساختنه. اين همه كمپاني هاي درپيتي كه روزي 2 تا بازي ميسازن

آقا من سه تا سوال میپرسم اگه دلیل منطقی اوردی حرفت 1000000 در 1000000 قبول .

1- شما SE را در چه حد میشناسی نام چند بازی که میگی لکه ننگ از این شرکت و نام ببر ؟
2 - شما به سبک RPG علاقه دارین ( قرار نیست SE بازیهاش همش این سبک باشه پرسیدم چون یه کاری دارم ) ؟
3 - علت قابل قبول که چرا SE در حد EIDOS نیست ؟

منم مثل تمامی اعضای خوب سایت قسم خوردم با هر کسی بحث نکنم.پس بحث کردن بی فایدس

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or