Square و ساخت Final Fantasy Type-0

• Thread starter Thread starter Trunks
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.

Trunks

کاربر سایت
a_med_image464.png

درود .

شرکت اسکوئرانیکس مشغول کار بر روی Spin off ِ جدیدی از سری Final Fantasy با نام Type-0 است .

امروز بود که اسکوئر به شکل عجیبی نام این بازی را در قسمت اروپا خود ثبت کرد . معمولا اسکوئر در ابتدا فقط نام بازی های خود را فاش می کرد اما برای این بازی لوگوئی طراحی کرده است که می توانید مشاهده کنید .

کنفراس سازندگان اسکوئر بزودی برگزار خواهد شد و به احتمال فراوان جزئیات زیادی از Type-0 کشف خواهد شد !

حالا انقدر اغراق نکن ! ما هم دیدیم دیگه !
ببین یه گیم پلی شسته رفته و مثل آدم تحویلمون دادن ، پیشروی / کات سن / مبارزه / باسفایت و دوباره همین روند ... نه خبری از چوکوبو سواری بود ، نه از معما و حرف زدن با NPC ـها ...
میدونم اینا هم برای خودشون لذتی دارن ، اما وقتی FF XII به همه ی اینها گند زد + اون سیستم نکبت بار و فاجعه آمیز مبارزاتش که آبرو برامون نذاشت بنظرم کار عاقلانه ای کردن یسری از المان ها رو از بازی حذف کردن و اون چیزی که داریبم تو FF XIII میبینیم رو تحویلمون دادن ، من تو این نسل بشخصه خیلی با FF XIII حال کردم چون تا قبلش چندتا آت آشغال که مثلا میخواستن خودشون رو FF جا بزنن رو بازی کرده بودم و حیف وقت ... ! کلی هم به ماکرو لعنت میفرستادم ! (باعث و بانیشون بود دیگه ! :دی)
سیستم مبارزات FF XIII هم بقدری بهم چسبید که اگه از الان 10 تا FF درگه هم بسازن و دست بهش نزنن بازم من سیر نمیشم ... !
فقط یکم داستان و شخصیت پردازیش ... :(!
ولی گویا دیگه با Turn-base بودنش باید خداحافظی کنیم :دی !
اصولا دوست داری برخلاف واقعیت و نظر همه نظر بدی !
دقیقا سیستم FFXIII خیلی خیلی ساده طراحی شده بود . یه JRPG خیلی ساده که حتی JRPG اصیل هم نبود و هر بچه ای میتونست تمومش کنه . چیز خاصی نداشت ولی چیزی هم نداشت که بگیم بهترین یا حتی خیلی خوب ! و برعکس ، تنها نکته قوت 12 ، گیم پلی ـش بود که جدا عالی بودش .

کیوان این چیزهایی که تو میگی خیلی خوبه اما برای یک بازی اکشن ساده نه FF! کلا کسی که FF رو دوست داره به خاطر همین پیچیدگی داستان و گیم پلی خاصش هست. اگه من بخوام هی برم جلو، یه مبارزه الکی بکنم، دوباره برم جلو، یه کات سین ببینم و دوباره همین سیکل رو 60 ساعت طی کنم چه کاریه اصلا برم FF بازی کنم؟ نمونه های خیلی خیلی بهترش مثل GoW هستن!

و برعکس ، تنها نکته قوت 12 ، گیم پلی ـش بود که جدا عالی بودش .

شوخی نکن شهاب! کجای ان سیستم مسخره Gambit خوب بود؟ صدای همه رو در آورده بود!

این بحث ها رو ول کنید همه مون فن FF هستیم و هر جوری باشه بازم می ریم می خریمش:دی
من خودم با FFX-2 و FFXIII دقیقا مثل FF های دیگه حال کردم مخصوصا FFX-2 با اون سیستم مبارزه fun ـش که با قر دادن و تعویض لباس آدم وسط مبارزات مرگبار هم حال می کرد:دی
چیزی که نگرانم کرده اینه که این بازی هم مثل Shenmue: town یه بازی اینترنتی باشه و همه مون ضد حال بخوریم:دی
به هر حال ما که فقط منتظر ریمیک FFVII و Versus علیهما سلام هستیم:دی

کیوان این چیزهایی که تو میگی خیلی خوبه اما برای یک بازی اکشن ساده نه FF! کلا کسی که FF رو دوست داره به خاطر همین پیچیدگی داستان و گیم پلی خاصش هست. اگه من بخوام هی برم جلو، یه مبارزه الکی بکنم، دوباره برم جلو، یه کات سین ببینم و دوباره همین سیکل رو 60 ساعت طی کنم چه کاریه اصلا برم FF بازی کنم؟ نمونه های خیلی خیلی بهترش مثل GoW هستن!

شوخی نکن شهاب! کجای ان سیستم مسخره Gambit خوب بود؟ صدای همه رو در آورده بود!
باز آشغال نبود و یه جورایی JRPG تر بود تا XIII . خصوصا اون باس فایت های بازی . هر چند چون من زیاد XII رو بازی نکردم نظری نمیدم اما حداقل نکته قوتش همون گیم پلی بود .

باز آشغال نبود و یه جورایی JRPG تر بود تا XIII . خصوصا اون باس فایت های بازی . هر چند چون من زیاد XII رو بازی نکردم نظری نمیدم اما حداقل نکته قوتش همون گیم پلی بود .
بر منکرش لعنت!:دی

FFXII بد بود اما FF بود! FFXIII هم بد بود هم FF نبود!

پ.ن: عوضش هرچی FFXIII فاجعه بود Versus خوبه! من که فکر میکنم کاری میکنه که تجربه تلخ FFXIII رو فراموش کنیم!

تا اونجایی شنیدم بازی برای 3DSاست ( rumor ) در هرحال کلمه اول ژاپنیها kanji روش گزاشتن
معلوم نیست این دیگه چجور لگویی فردا میان میگن بیایین Final Fantasy XV در خدمت شما بازم
4تا عروسک درست میکنن میدن به خورد ملت .

image465.png
احتمال اینکه یه بازی رو 3DS باشه خیلی زیاده. حالا نه حتما این، ولی صد در صد SE یه FF برای 3DS داره. اگه زیادی موفق بشه من که اصلا تعجب نمیکنم که SE بازی اصلی FF رو به 3DS منتقل کنه! مثل کاری که با DQ کرد. اون چیزی هم که به kanji نوشته شده معنیش میشه همون Type zero
اتفاقا من خودم توی FFN این پیشنهاد رو دادم و خیلی هم ازش استقبال شد! کلا بدن به من یه FF براشون در سبک TPS یا FPS میسازم فک همه بیفته!:biggrin1: جدی میگم!

این سری بیشترین پتانسیل ممکنه برای تغییر و تحول رو داره. خیلی راحت میشه با یک ایده داستانی ناب یه FF مثلا TPS ساخت که فک همه بیفته! بحث سر این هست که کسایی که توی SE تصمیم میگرین میخوان در کمترین زمان ممکنه به بیشترین $ برسن و اصلا براشون مهم نیست که چه آشغالی دارن میدن دست مردم! نمونش هم همین FFXIII که خداییش من داستان بی سر و ته تر از این ندیده بودم!
یه TPS بسازیم اسمش رو هم بذاریم Gears of Fantasy ! :دی خداییش من نمیدونم چجوری دلت میاد اینو بگی! باز حالا یه اکشن ادونچر یا HnS قابل تحمل تره. ولی شوتر ...! آخرش یه چیزی میشه مثل DoC که فقط از داستان و اسم وینسنت سوء استفاده کرد.
-------------------
منم نظرمو در مورد سیستم مبارزات XIII بگم:دی به نظر من خوب بود! یعنی با توجه به اینکه کاملا تابلو بود که SE میخواد این بازی طوری باشه که همه بتونن بازیش کنن، خوب بود. در عین حالی که خیلی پیچیده نبود ولی عمق مناسبی داشت. یعنی تعیین نقش، Stagger کردن و eidolon ها و تفاوت سلاح ها و ... برای سرگرم کننده بودن سیستم مبارزه ی بازی از کافی هم بیشتره!(البته به شرطی که طرف Auto Attack نریم!) ولی مشکل اصلی روند بازی و تکرار مدام این مبارزه هاست. بخصوص تاکید عجیب رو مبارزه های آسون اوایل بازی! یعنی به نظر من سیستم مبارزه ی XIII به اندازه ی کافی خوب بود ولی بازی تو موارد دیگه خیلی مشکل داشت.اینم بگم که یه موقع سوء برداشت نشه. من کلا طرفدار سیستم مبارزه ی پیچیده ام و به خاطر همینه که RoF رو یکی از بهترین jRPG های این چند سال میدونم! حالا اینم نظر من بود دیگه :)

یه TPS بسازیم اسمش رو هم بذاریم Gears of Fantasy ! خداییش من نمیدونم چجوری دلت میاد اینو بگی! باز حالا یه اکشن ادونچر یا HnS قابل تحمل تره. ولی شوتر ...! آخرش یه چیزی میشه مثل DoC که فقط از داستان و اسم وینسنت سوء استفاده کرد.

در صورتی که ایده درست پیاده بشه میشه یک بازی در همین سبک ساخت که همه انگشت هاشون رو هم لیس بزنن!:دی

کلا یک ایده داستانی در مورد بیوروید ها و ربات های انسان نما میتونه تبدیل به یک FF سوم شخص بی نهایت جذاب بشه!

کجای ان سیستم مسخره Gambit خوب بود؟ صدای همه رو در آورده بود!

والا گمبیت جزوه نقاطه قوته FFXII بود و تا جایی که یادم میاد اکثره سایتهایه معتبر از این سیستم تعریف کردن. در کل شما میتونستی از گمبیت استفاده نکنی اجباری در کار نبود. واسم این حرفه شما خیلی عجیب بود چون خودم کلی با سیستمه گمبیت حال کردم واسه همین رفتم GS و IGN رو هم چک کردم.
مثلا IGN گفته:

Code:
It's a pretty remarkable little system to say the least, and one that can be switched on and off with the tap of a button (for one character, two characters, or even all of them).

و همینطور گیم اسپات :

Code:
once you've assembled the entire party and the gambit system starts opening up, the combat becomes quite interesting and involved.

کلا میگم اکثرا از این سیستم تعریف کردن. البته برایه مبتدیا و شروعه بازی یکم پیچیده بنظر میرسید ولی وقتی بهش عادت میکردی واقعا سیستمه نابی بود.
FFXII
بد بود اما FF بود! FFXIII هم بد بود هم FF نبود!

البته این نظره شماست و شما هم آزادی هر نظری داشته باشی.
در مضخرف بودنه FFXIII شکی نیست ولی FFXII نه تنها بنظره من بلکه بنظره اکثره منتقدها
و اکثره طرفدارهایه FF تا جایی که من تو فرومها خوندم فراتر از راضی کننده بود.

• Like
Reactions: Ayuna
والا گمبیت جزوه نقاطه قوته FFXII بود و تا جایی که یادم میاد اکثره سایتهایه معتبر از این سیستم تعریف کردن. در کل شما میتونستی از گمبیت استفاده نکنی اجباری در کار نبود. واسم این حرفه شما خیلی عجیب بود چون خودم کلی با سیستمه گمبیت حال کردم واسه همین رفتم GS و IGN رو هم چک کردم.

من کلا از دو تا سیستم توی کل FF ها بدم امد، یکی سیستم مسخره Junction توی FFVIII و یکی هم همین Gambit بود! کلا هم اکثرا من دیدم همه ازش ناراضی بودن! در هر صورت من که اصلاازش خوشم نیومد!

البته این نظره شماست و شما هم آزادی هر نظری داشته باشی.
در مضخرف بودنه FFXIII شکی نیست ولی FFXII نه تنها بنظره من بلکه بنظره اکثره منتقدها
و اکثره طرفدارهایه FF تا جایی که من تو فرومها خوندم فراتر از راضی کننده بود.

خوب یک دسته مثل شما و مهدی از نظرشون FFXII خیلی عالی بود، یک دسته هم مثل من از FFXII اصلا خوششون نیومد! میدونی من کلا مشکلم با FFXII داستان و پرداخت شخصیت هاش هست وگرنه شکایتی روی گیم پلیش ندارم! البته با توجه به شاهکار غیر قابل هضم SE یعنی FFXIII باید FFXII رو حلوا حلوا کنم!

خوب یک دسته مثل شما و مهدی از نظرشون FFXII خیلی عالی بود، یک دسته هم مثل من از FFXII اصلا خوششون نیومد! میدونی من کلا مشکلم با FFXII داستان و پرداخت شخصیت هاش هست وگرنه شکایتی روی گیم پلیش ندارم! البته با توجه به شاهکار غیر قابل هضم SE یعنی FFXIII باید FFXII رو حلوا حلوا کنم!
این هم نظر توئه و در نوبه خود محترم ، اما من با سیستم مبارزات و در کل گیم پلیش شدیدا مشکل دارم ، داستان باقالی نشان و شخصیت پردازی کدوحلوایی شماره 12 FF ، دلیل تنفر من ازین بازیه ...
سگ FF XIII به FF XII شرف داشت ... :دی

^^^ والا FFXII حداقل Open World بود، چهار تا جایه مختلفو میتونستی اکسپلور کنی. 4 تا NPC و Side Quest مختلف داشت. 4 تا شهر داشت ... همش شد 4 تا !!!!!
والا FFXIII همونم نداشت. حتما سگه FFXIII به FFXII میارزه !!!

این هم نظر توئه و در نوبه خود محترم ، اما من با سیستم مبارزات و در کل گیم پلیش شدیدا مشکل دارم ، داستان باقالی نشان و شخصیت پردازی کدوحلوایی شماره 12 FF ، دلیل تنفر من ازین بازیه ...
سگ FF XIII به FF XII شرف داشت ... :دی
میدونی کیوان من FF رو واقعا برای گیم پلیش بازی نمیکنم! بیشتر دوست دارم غرق در دنیای فانتزی و داستان شخصیت هاش بشم، از موسیقیش لذت ببرم و ...

متاسفانه FFXIII از این نظر اصلا نتونست منو ارضا کنه!

من از FFXII چندان راضی نبودم و بهش میگم یک FF ضعیف (هرچند امتیازها اصلا با نظر من یکسان نیست!) اما FFXIII رو اصلا FF نمیدونم که حالا بهش بگم ضعیف بود یا نه!

شماها رو نمیدونم اما من توی یک FF به دنبال چیزی هستم که ساده ترین تعریف برای ان روح FF هست! یه جسی که حتما باید با این عنوان زندگی کرده باشید تا متوجه بشید منظور من چی هست. متاسفانه FFXIII فاقد این روح هست. بازی خوبی هست، گیم پلیش خوبه، موسیقیش خوبه، داستانش خوبه اما FF نیست! در مقایسه با عناوین دیگه مجموعه همه چیزش نابوده!

• Like
Reactions: Ayuna
شماها رو نمیدونم اما من توی یک FF به دنبال چیزی هستم که ساده ترین تعریف برای ان روح FF هست! یه جسی که حتما باید با این عنوان زندگی کرده باشید تا متوجه بشید منظور من چی هست. متاسفانه FFXIII فاقد این روح هست. بازی خوبی هست، گیم پلیش خوبه، موسیقیش خوبه، داستانش خوبه اما FF نیست! در مقایسه با عناوین دیگه مجموعه همه چیزش نابوده!
همون جادویی که کیوان میگه توی GT هست و بابک میگه Halo های بانجی اونو دارن :دی
من دقیقا مشکلم با FF XII همینه ، تم داستانی رو نگاه کن ...
کدوم FF شبیه شماره 12 هست ؟
اما 13 رو ببین ؛ شاید من دارم اشتباه میکنم اما همینجا میگم که کاملا نظر شخصیم رو دارم منعکس میکنم :دی ، اون احساسی که از اوایل بازی بهم دست میداد ، همون حس آشنای اول FF VII بود ...
اصولا بستگی داره با چه دیدی به بازیات نگاه کنی ، من همیشه گیم پلی و در موازات اون داستان اصلی ترین ملاک های یه بازیه برام .
که FF XIII اونو داشت (بنظر من) ...

کدوم FF شبیه شماره 12 هست ؟

خوب نباید هم شبیه باشه! مهم این هست که ان روح و فضای کلی اثر توی تمام مجموعه ها باشه که توی FFXII روح FF از جنس ایتو کاملا هست! کلا من حسی که توی FFIX دیدم رو توی FFXII هم دیدم! البته من هم با داستان و شخصیت پردازیش خیلی مشکل دارم! فکر میکنم یه مشکل دیگه من با FFXII هم برگرده به شخص یوشیدا! اصلا طراحی هاش رو دوست ندارم و نمیتونم با کارکترهاش ارتباط برقرار کنم!

اون احساسی که از اوایل بازی بهم دست میداد ، همون حس آشنای اول FF VII بود ...

خوب ان حسی آشنایی که از FFVII بهت دست میده کاملا تعمدی هست و اتفاقا تنها نقاط مثبت بازی هست! دیگه این ها هم نبود که...

کیوان من Versus رو یه FF واقعی میدونم! تا به اینجای کار از همه چیزش خوشم امده! میدونی کلا وارث حقیقی FFVII و ان روح FF هست!

از حضور یک کمپانی بزرگ به سبک Shin-Ra تا تیک شخصیت ها که مثل گروه Turks همه کت و شلوار میپوشن و فضا و اتمسفر تاریک و کاملا جدی و واقع گرایانه! کلا تنها FF ای هست که به نظرم میتونه منو به دنیای FFVI و FFVII ببره!

بسه دیگه تو هم . هر چی هیچی نمی گم :دی . شما هیچ کدوم از حرفات پذیرفته نیست ماکان جان :دی .
چرا ؟ منتقدی که بیاد یه بازی رو نقد کنه توی یه نقد یه چیز بگه و اینجا یه چیز دیگه کلا حرفش از صفر هم صفر تره ! اصولا اون آدم شخصیت نظر دادن نداره :دی !

وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or