Square و ساخت Final Fantasy Type-0

• Thread starter Thread starter Trunks
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.

Trunks

کاربر سایت
a_med_image464.png

درود .

شرکت اسکوئرانیکس مشغول کار بر روی Spin off ِ جدیدی از سری Final Fantasy با نام Type-0 است .

امروز بود که اسکوئر به شکل عجیبی نام این بازی را در قسمت اروپا خود ثبت کرد . معمولا اسکوئر در ابتدا فقط نام بازی های خود را فاش می کرد اما برای این بازی لوگوئی طراحی کرده است که می توانید مشاهده کنید .

کنفراس سازندگان اسکوئر بزودی برگزار خواهد شد و به احتمال فراوان جزئیات زیادی از Type-0 کشف خواهد شد !

شهاب جان شما هروقت به سن قانونی رسیدی میتونی بیای اینجا پست بدی!:دی بدو بورو مشق هات روبنویس!:دی

شهاب جان شما هروقت به سن قانونی رسیدی میتونی بیای اینجا پست بدی!:دی بدو بورو مشق هات روبنویس!:دی
شما هم هر وقت فرق ِ آن و " ان " رو تشخیص دادی بیا اینجا .

مگه غیر از اینه ؟ جواب نداشتی بدی زدی تو جاده خاکی نه :دی ؟

من ان بحثی که کردی رو کاملا جواب دادم! یه وقتی هست که من مجبورم با سیاست های سایت و ان چیزی که سردبیر میخواد برم جلو.

در مورد FFXIII هم من توی نقدی هم که برای بازی نوشتم اشاره کردم بهش. از دو دیدگاه میشه به FFXIII نگاه کرد؛ دیدگاه اول به عنوان یک اثر مستقل و یه JRPG هست که از این نظر FFXIII بازی کاملی هست و از همه JRPG های این نسل حرفه ای تر عمل میکنه. نقد من هم مشابه 90٪ نقد های دیگه از همین دیدگاه بود.

اما از دیدگاه دوم و در مقایسه با عناوین دیگه مجموعه این بازی عملا یک آشغال مطلق هست! بدون کوچکترین ارفاقی!

مثلا من اگه میخواستم این عنوان رو در مقایسه با بقیه FF ها نقد کنم بهش 4 یا 5 میدادم اما با توجه به سیاست های سایت و نظر خودم تصمیم گرفتم به این بازی به عنوان یه JRPG مدرن با شرایط و محدودیت های این نسل نگاه کنم و با این دیدگاه هم نقدش کردم.

دیدگاه اول به عنوان یک اثر مستقل و یه JRPG هست که از این نظر FFXIII بازی کاملی هست و از همه JRPG های این نسل حرفه ای تر عمل میکنه. نقد من هم مشابه 90٪ نقد های دیگه از همین دیدگاه بود.
قربون آدم چیز فهم ؛ پر بیراه نگفتیم اگه بهترین تاریخ رو هم "تو این لحاظ" بهش لقب بدیم ...
توی این نسل واقعا از این حیث و از این نظر FFXIII خیلی خوب عمل کرد!
خوب دیگه ، باید درک کنیم سازنده ها رو :دی ...

آخرین ویرایش:
قربون آدم چیز فهم ؛ پر بیراه نگفتیم اگه بهترین تاریخ رو هم "تو این لحاظ" بهش لقب بدیم ...
نه دیگه فقط توی همین نسل! انم با توجه به HD بودن و محدودیت هایی که این امر برای یک بازی JRPG به همراه داره گفتم! چون واقعا سخت و زمان بر هست که یه بازی HD با کیفیت FFXIII بیاد کاملا Open World باشه!

توی اسن نسل واقعا از این حیث و از این نظر FFXIII خیلی خوب عمل کرد!

دقیقا مثل RE5 دیگه! بازی خوبی بود اما برای طرفداران قدیمی مجموعه تقریبا فاجعه بود! کلا بیشتر ادامه های توی این نسل همینجوری بودن! برای همین هم من FFXIII رو با این دید نقد کردم، بالاخره ان هم از این قاعده مستثنی نیست!

کلا حرفت چند تاست ماکان ؟ میگی پیچش داستانی عالی ، اینجای میای میگی بده . میگی شخصیت پردازی عالی ، اینجا میگی شخصیت پردازی داغون . میگی داستان عالی ، اینجا میای میگی آشغال . الان هم که میگی سیاست و دو دیدگاه ! یعنی دیدگاه اول عالیه و دیدگاه دوم هم آشغال ؟ بیخیال ...

وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or