Square و ساخت Final Fantasy Type-0

• Thread starter Thread starter Trunks
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.

Trunks

کاربر سایت
a_med_image464.png

درود .

شرکت اسکوئرانیکس مشغول کار بر روی Spin off ِ جدیدی از سری Final Fantasy با نام Type-0 است .

امروز بود که اسکوئر به شکل عجیبی نام این بازی را در قسمت اروپا خود ثبت کرد . معمولا اسکوئر در ابتدا فقط نام بازی های خود را فاش می کرد اما برای این بازی لوگوئی طراحی کرده است که می توانید مشاهده کنید .

کنفراس سازندگان اسکوئر بزودی برگزار خواهد شد و به احتمال فراوان جزئیات زیادی از Type-0 کشف خواهد شد !

خیلی بعیده...
همه لوگو ها رو هم اگر دقت کنید Yoshitaka Amano طراحی کرده که طرز کشیدنشون کاملا مشخصه.
و قبلا هم به همین شکل واسه FINAL FANTASY HAERESIS XIII گفتند ثبت شده و فلان شده ... این حرفها.
چند وقت پیش وقتی به هاشیموتو گفتند خوب این FINAL FANTASY HAERESIS XIII که ثبت شده، وجود داره؟ گفت اسمش رو کاغذ بنویسید برام!!:d و گفت از این خبرها نیست و شایعه بوده و این FF هم رد شد.
حالا باید دید.
الان تنها مورد رسمی همون سه پروژه باقی مونده از FNC هستش. یعنی همین عکس

فقط دوستدارم این یکی دیگه مولتی پلیر نباشه
همین:((:((:((

مرسی شهاب جان ...
منتظر "کنفراس سازندگان اسکوئر" هم هستم شدید ...
شاید بالاخره یه خبری از ورساس ببینیم :( !

از شکل قیافش پیداست ربطی به کنسول خانگی نداره !
تو خبر نگفتن که مربوط به کنسول خانگی هست یا برای Smartphone ها و Handheld console ها ؟!

از شکل قیافش پیداست ربطی به کنسول خانگی نداره !
تو خبر نگفتن که مربوط به کنسول خانگی هست یا برای Smartphone ها و Handheld console ها ؟!
کلا چیز خاصی نگفتن. در حد شایعه است. خودت بخون
http://www.siliconera.com/2010/12/29/square-enix-preparing-final-fantasy-type-0/
فقط اون type - 0 یکم مشکوکه. من میترسم یه موقع ریبوتی چیزی باشه! البته احتمالش خیلی کمه.

این SE داره چیکار میکنه؟

البته قبلا هم وادا و کیتاسه گفتن باید برای ادامه دادن FF خیلی فکر کنن و FFXIII آخرین FF ای خواهد بود که به این فرم ساخته میشه!

پس یعنی اگه این Type 0 یه FF به صورت FPS بود اصلا شوکه نباید بشید! البته من که میگم پروژه بزرگی نیست و نهایتش برای iPhone و دوستان هست!

پ.ن: کیتاسه اینا که گند زدن، بدن همون ایتو یدونه FF درست درمون بسازه بازی کنیم!

من خودم حدس میزنم ریبوتی چیزی باشه ! چون هم مدل لوگو و هم حتی طرز معرفی کاملا متفاوته !
میتونه مثلا یه بازی با استایل و شخصیت های فاینال اما با گیم پلی Hack 'n Slashـی چیزی باشه !

من خودم حدس میزنم ریبوتی چیزی باشه ! چون هم مدل لوگو و هم حتی طرز معرفی کاملا متفاوته !
میتونه مثلا یه بازی با استایل و شخصیت های فاینال اما با گیم پلی Hack 'n Slashـی چیزی باشه !
ریبوت برای FF اصلا معنی نداره چون هر قسمتش یک داستان و دنیای مخصوص به خودش رو داره!

اگر هم بخث تغییر سبک باشه که باز با توجه به استیل بازی خارج از بحث ریبوته و قبلا چنین چیزی رو در غالب Spin Off ها دیدیم. در نهایت Type - 0 میتونه یه Spin Off حتی با استایل و سبکی متفاوت برای کنسول های دستی و یا iPhone باشه!

کلا من که فکر نمیکنم SE بخواد هم سری اصلی رو نابود کنه (چون آشغال هم بسازه در نهایت فروش عالی خواهد داشت، مثل FFXIII) و از ان مهم تر دوباره برای یک پروژه خیلی بزرگ از این سری سرمایه گذاری کنه! فعلا Versus, FFXIV و پروژه های جدید FNC هستن.

این SE داره چیکار میکنه؟

البته قبلا هم وادا و کیتاسه گفتن باید برای ادامه دادن FF خیلی فکر کنن و FFXIII آخرین FF ای خواهد بود که به این فرم ساخته میشه!

پس یعنی اگه این Type 0 یه FF به صورت FPS بود اصلا شوکه نباید بشید! البته من که میگم پروژه بزرگی نیست و نهایتش برای iPhone و دوستان هست!

پ.ن: کیتاسه اینا که گند زدن، بدن همون ایتو یدونه FF درست درمون بسازه بازی کنیم!

زبونتو گاز بگیر ماکان :d. خدا نکنه این اتفاق بیفته. این یعنی فاجعه. جون مادراتون اینقدر نگید فاینال بصورت اول شخص، ممکنه اونا اصلا تو این فکر نباشن یهویی اشتباهی گذرشون بیفته تو انجمن بازیسنتر و این تاپیک رو ببینن و ........ (اونوقت خر بیار و باقالی بار کن :d).

جدای از شوخی واقعا بنظرم جا داره اسکوئر یه JRPG ناب و کلاسیک برای 360 و PS3 رو کنه. من شرط میبندم موفقیتش بیشتر از این پروژه های درپیتی الانش میشه (البته نظر شخصی بود).
موفق باشید

اتفاقا من خودم توی FFN این پیشنهاد رو دادم و خیلی هم ازش استقبال شد! کلا بدن به من یه FF براشون در سبک TPS یا FPS میسازم فک همه بیفته!:دی جدی میگم!

این سری بیشترین پتانسیل ممکنه برای تغییر و تحول رو داره. خیلی راحت میشه با یک ایده داستانی ناب یه FF مثلا TPS ساخت که فک همه بیفته! بحث سر این هست که کسایی که توی SE تصمیم میگرین میخوان در کمترین زمان ممکنه به بیشترین $ برسن و اصلا براشون مهم نیست که چه آشغالی دارن میدن دست مردم! نمونش هم همین FFXIII که خداییش من داستان بی سر و ته تر از این ندیده بودم!

تا اونجایی شنیدم بازی برای 3DSاست ( rumor ) در هرحال کلمه اول ژاپنیها kanji روش گزاشتن
معلوم نیست این دیگه چجور لگویی فردا میان میگن بیایین Final Fantasy XV در خدمت شما بازم
4تا عروسک درست میکنن میدن به خورد ملت .

image465.png

نمونش هم همین FFXIII که خداییش من داستان بی سر و ته تر از این ندیده بودم!
داستان آره ، اما گیم پلیش به 100 تا ازین JRPG ـها میارزه ؛ سیستم مبارزاتشم رسما" بهترین FF ـای بود که من تابحال بازی کرده بودم ، بی نظیر بود ... دیگه باید قید داستانهایی مثل FF 10 , 7 رو بزنیم ماکان :دی !
حالا شاید این "آخرین داستان" بیاد معادلات رو بهم بزنه :دی !

کیوان چی گیم پلیش عالی بود؟ فقط کافی بود یه دکمه بزارن بزن خودش بازی کنه بشینی تماشا کنی!

حالا شاید این "آخرین داستان" بیاد معادلات رو بهم بزنه !

The Last Story که شاهکار هست! اصلا بازیش طوری هست که دیدن تریلرهای هم از FFXIII بازی کردن بیشتر حال میده! واقعا اگه نومورا Versus رو خوب بسازه این دوتا بازی شاهکارهای سال آینده میشن! (در سبک خودشون)

اصلا بازیش طوری هست که دیدن تریلرهاش هم از FFXIII بازی کردن بیشتر حال میده!
حالا انقدر اغراق نکن ! ما هم دیدیم دیگه !
کیوان چی گیم پلیش عالی بود؟ فقط کافی بود یه دکمه بزارن بزن خودش بازی کنه بشینی تماشا کنی!
ببین یه گیم پلی شسته رفته و مثل آدم تحویلمون دادن ، پیشروی / کات سن / مبارزه / باسفایت و دوباره همین روند ... نه خبری از چوکوبو سواری بود ، نه از معما و حرف زدن با NPC ـها ...
میدونم اینا هم برای خودشون لذتی دارن ، اما وقتی FF XII به همه ی اینها گند زد + اون سیستم نکبت بار و فاجعه آمیز مبارزاتش که آبرو برامون نذاشت بنظرم کار عاقلانه ای کردن یسری از المان ها رو از بازی حذف کردن و اون چیزی که داریبم تو FF XIII میبینیم رو تحویلمون دادن ، من تو این نسل بشخصه خیلی با FF XIII حال کردم چون تا قبلش چندتا آت آشغال که مثلا میخواستن خودشون رو FF جا بزنن رو بازی کرده بودم و حیف وقت ... ! کلی هم به ماکرو لعنت میفرستادم ! (باعث و بانیشون بود دیگه ! :دی)
سیستم مبارزات FF XIII هم بقدری بهم چسبید که اگه از الان 10 تا FF درگه هم بسازن و دست بهش نزنن بازم من سیر نمیشم ... !
فقط یکم داستان و شخصیت پردازیش ... :(!
ولی گویا دیگه با Turn-base بودنش باید خداحافظی کنیم :دی !
اصولا دوست داری برخلاف واقعیت و نظر همه نظر بدی !
دقیقا سیستم FFXIII خیلی خیلی ساده طراحی شده بود . یه JRPG خیلی ساده که حتی JRPG اصیل هم نبود و هر بچه ای میتونست تمومش کنه . چیز خاصی نداشت ولی چیزی هم نداشت که بگیم بهترین یا حتی خیلی خوب ! و برعکس ، تنها نکته قوت 12 ، گیم پلی ـش بود که جدا عالی بودش .
LOL!
میشه بگی چی ِ سیستم FF XIII خیلی خیلی ساده بود ؟! و کدام بخش گیم پلی FF XII جدا عالی بودش ؟!
ضمنا" من کاری ندارم سایرین در مورد یک قضیه چی فکر میکنن ، پس اون قسمت بنفش متنت چرند محضه ... همیشه نظر خودم رو میدم ، چه امثال تو باهاش موافق باشن ، چه نباشن ... I don' give a damn ...
مثل قضیه انیمشن های Uncharted 2 !

آخرین ویرایش:
وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or