Sports Champions

بچه ها یک سوال بازی خسته کننده نمیشه با وجود اینکه آنلاین هم نداره ؟ مخصوصا پینگ پنگش چون من به خاطر اون دارم میگیرم . زود تموم نمیشه ؟ جذابیت و ارزشش داره فقط واسه آفلاینش ؟
ممنون.
100% جدابیت داره و مطمئن باش که خسته نمیشی. فقط جزو اون دسته بازی هایی نیست که 2 هفته پشت هم بازی کنی. من 2-3 روز بازی می کنم و بعد میرام سراغ بقیه چیزهایی که دارم و باز میام سراغش. پینگ پنگش که عالی هست. آخرین نفری که باید تو cupها باهاش بازی کنی kenji هست که تو gold cup من رسما بدنم گره خورده بود بهم این قدر ضربات این کات دار بود:دی بعد از بردنش 1 ساعت نشسته بودم این گره های کور بدنم رو باز می کردم:دی

100% جدابیت داره و مطمئن باش که خسته نمیشی. فقط جزو اون دسته بازی هایی نیست که 2 هفته پشت هم بازی کنی. من 2-3 روز بازی می کنم و بعد میرام سراغ بقیه چیزهایی که دارم و باز میام سراغش. پینگ پنگش که عالی هست. آخرین نفری که باید تو cupها باهاش بازی کنی kenji هست که تو gold cup من رسما بدنم گره خورده بود بهم این قدر ضربات این کات دار بود:دی بعد از بردنش 1 ساعت نشسته بودم این گره های کور بدنم رو باز می کردم:دی
برهان منم دقیقا همین مشکل رو داشتم! :d خیلی فجیع بود! البته اون KAT بدتر بود! ضرباتش خیلی بد کات بر میداشت :d
برای CC پینگ پونگ هم 2 مرحله ی اول رو رفتم! :d فعلا توی اون چند روز استراحت هستم! :d
راستی برهان این گلادیاتورش خیلی فجیعه! من توی نقره تقریبا دستم میترکه! :d یکی مونده به آخرین مرحله ی نقره موندم! 1 ستاره بیشتر نتونستم بگیرم :d

• Like
Reactions: Fëanor
برهان منم دقیقا همین مشکل رو داشتم! :d خیلی فجیع بود! البته اون KAT بدتر بود! ضرباتش خیلی بد کات بر میداشت :d
برای CC پینگ پونگ هم 2 مرحله ی اول رو رفتم! :d فعلا توی اون چند روز استراحت هستم! :d
راستی برهان این گلادیاتورش خیلی فجیعه! من توی نقره تقریبا دستم میترکه! :d یکی مونده به آخرین مرحله ی نقره موندم! 1 ستاره بیشتر نتونستم بگیرم :d
نه KAT رو همون بار اول بردم من:دی این کنجی لامصب کات ضرباتش عجیب بود خیلی برگشتش سخت بود. کلا مردم تا 100 تا ستاره رو گرفتم.

گلادیاتور رو هم تا 2-3 تا نقره بیشتر نرفتم. الان تو همه cupها به جز اون نقره رو گرفتم و به طلا رسیدم. والیبالش که خیلی راحته چون دو نفر هستید. اگه دقت کنی راحت میشه کاپ رو گرفت. کلا بعد از این پینگ پنگ به نظر من سخت ترین بازی های یکی تیر و کمان هست و بعدش همین گلادیاتور. بقیه راحت هستند

اون دیسک گلف چی ؟ :d اون که کلا بازی پرتی می باشد! :d
من زیاد بازی نکردم بقیه رو ندیدم چجوری هستند! ولی تیرکمون خیلی راحته که! چندتا هم نقره رفتم راحت بود! :d فقط یکم سرعت عمل می خواد! :d والیبالشم 2-3 تا بازی رفتم بیش از حد راحت بود :d

اون دیسک گلف چی ؟ :d اون که کلا بازی پرتی می باشد! :d
من زیاد بازی نکردم بقیه رو ندیدم چجوری هستند! ولی تیرکمون خیلی راحته که! چندتا هم نقره رفتم راحت بود! :d فقط یکم سرعت عمل می خواد! :d والیبالشم 2-3 تا بازی رفتم بیش از حد راحت بود :d
اون که خیلی راحته:دی من همه رو 2-3 پرتابه میرسونم به هدف. فقط باید تمرین اولش رو درست یاد بگیری. میگم من الان رفتم توی leaderboard چرا رکوردهای من اصلا نبود تو هیچ بخشی؟ چون آنلاین بازی نکردم نیومده؟

تیرکمون هم شما بیا آخر همین نقره قیافت رو میبینم:دی والیبال کلا راحته و تو طلا یکم سخت میشه. راستی امیر دیدی این پکی که اومده و توش سه تا شخصیت هست؟ چقدر گرون بود:دی 3 پوند و خورده ای بودش:دی

آره دیدمش! خیلی خوشم اومد ازش! اگر پول میداشتم میگرفتم! :d دقت کردی که 2 تاش اون اسکلتا بودند که توی E3 2009 که MOVE معرفی شده بودند ؟ :d

مثل اینکه باید برای دیسک گلف تمرین کنم :d

آره دیدمش! خیلی خوشم اومد ازش! اگر پول میداشتم میگرفتم! :d دقت کردی که 2 تاش اون اسکلتا بودند که توی E3 2009 که MOVE معرفی شده بودند ؟ :d

مثل اینکه باید برای دیسک گلف تمرین کنم :d
من دو به شک هستم بگیرم یا نه:دی آره همون ها هستند ولی کلا این بازی هایی که الان می بینیم همون طرح اولیه E3 بود نشون دادن و بعد درستش کردن شد این:دی فعلا صبر می کنم تا ببینم فردا بتای KZ3 نصیبم میشه یا نه:دی

یه بازی تنیس کارتونی هم اومده واسه MOVE ما این SC خیلی حال میده اصلا شکی تو خریدنش نکنید.

من عاشق اون بازی هستم که توپ رو باید به توپ اصلی نزدیک کنیم.

بازی تک نفری پینگ پونگ ش خیلی حال میده

چند نفری هم بازی پرتاب توپش

امیر بیا تحویل بگیر:دی تیرکمون رو هم تموم کردم:دی عجب شخصیت با کلاسی داری. البته به قیافش می خوره که اهل جادوی سیاه اینا باشه ولی خیلی باحاله. اسمش هم Morgrimm هست و الان دارم باهاش پینگ پنگ بازی می کنم. خیلی خنده است:دی تا شب شخصیت والیبال رو هم باز می کنم میام میگم

ویرایش: شخصیت والیبال رو هم باز کردم. یک دزد دریایی خانوم که بسیار با شخصیت و با کمالات هستند باز شدند:دی اسمشون هم Vivian هست:دی

آخرین ویرایش:
کسی می دونه تو والیبال اون سرویس پرشی های آتشین ( ! ) رو چه جوری می شه دفع کرد؟ ( جوری که تو زمین خودت بمونه )
هرچی ساعد می زنم میره زمین حریف :دی

امیر بیا تحویل بگیر:دی تیرکمون رو هم تموم کردم:دی عجب شخصیت با کلاسی داری. البته به قیافش می خوره که اهل جادوی سیاه اینا باشه ولی خیلی باحاله. اسمش هم Morgrimm هست و الان دارم باهاش پینگ پنگ بازی می کنم. خیلی خنده است:دی تا شب شخصیت والیبال رو هم باز می کنم میام میگم

ویرایش: شخصیت والیبال رو هم باز کردم. یک دزد دریایی خانوم که بسیار با شخصیت و با کمالات هستند باز شدند:دی اسمشون هم Vivian هست:دی
منم این پینگ پنگش رو تا چَمپیون رفتم و یه روبات آزاد کردم ! + اون خانومه !

امروز بازی رسیــــد دستم ,واقعا همه چیز عالــــی بود!گرافیک HD واقعا لذتــــــ بخش بود , بیشتر با پینگ پنگ و والیبالــــــش حال کردم,به خصوص پینگ پنگ ,شخصیت مورد علاقه هم همین Dallas بود که فعلا همه ی بازیهارو با اون انحام دادم,نمیدونم چرا وقتی نشستم زمین دیگه بازو برام نمونده :ی

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or