Sports Champions

دوستان گرامی! باز هم سؤال میدارم! :d
توی این Disc Golf چه کنیم ؟ :d خیلی سخته! من به زور تونستم مرحله اول رو 3 ستاره بگیرم! راه کار ها و پیشنهاداتتون رو بدید که چه کنیم امیتاز بگیریم!
(مثلا تو گلادیاتور زدن تو سر طرف 50 امتیاز میداد! ) اینجا چه کنیم از این امتیازا بده ؟ :d
تو اینجا باید سعی کنی مثلا با 3بار پرتاب کردن دیسک بتونی اون رو بندازی تو زنجیر که سخته ! :دی

نمیدونید چجوری کات برمیداره؟ :d شانسیه! یکبار به راست کات بر میداره یکبار چپ :d
کلا در مورد این اگر میشه توضیحاتش رو بدید به طور کامل :d

توی راهنماش اومده برای 600 ستاره میتونید کلا بی خیال ستاره های این بازی بشید :d (البته فکر کنم برنزش بازم لازمه :d )

نمیدونید چجوری کات برمیداره؟ :d شانسیه! یکبار به راست کات بر میداره یکبار چپ :d
کلا در مورد این اگر میشه توضیحاتش رو بدید به طور کامل :d

توی راهنماش اومده برای 600 ستاره میتونید کلا بی خیال ستاره های این بازی بشید :d (البته فکر کنم برنزش بازم لازمه :d )
برای کدوم بازی رو میگی ؟! پینگ پنگ یا DIsc golf ؟

Disc golf رو میگم :d
راستی توی پینگ پنگ برای طلا اون یارو جنگلیه :d (اسمش رو یادم نیست) چجوری به فناش بدم ؟ :d همش توپ ها رو آروم میزنی یک جوری که نمیشه حالش رو گرفت! راهی دارید پیشنهاد بدید! :d

Disc golf رو میگم :d
راستی توی پینگ پنگ برای طلا اون یارو جنگلیه :d (اسمش رو یادم نیست) چجوری به فناش بدم ؟ :d همش توپ ها رو آروم میزنی یک جوری که نمیشه حالش رو گرفت! راهی دارید پیشنهاد بدید! :d
تو disc golf تو قسمت همون برنز یه training داره اونجا یاد میده بهت ! باید محکم بزنی ! :دی ( نمیشه توضیح داد :دی )
پینگ پنگ من دوتای آخر موندم ! :دی یکی اون سیاه پوسته یکی هم آخریش که فکر کنم زن باشه !
اون جنگلیه رو وقتی آروم میزنه سعی که تو محکم ( آتشین ) بزینی ! :دی من اکثریت طلا رو اینجوری بردم !

آخه بشر یکجوری میزنه که نه میتونی محکم بزنی نه کار دیگه ای کنی! تنها کاری که ازم بر میاد همون دفع کردنه :d یکبار تا 10 رسیدم ولی باختم :-" :d بقیش همش داغون رفتم! :d بعد نمیدونم چه اتفاقی افتاده که وقتی موقعیتش پیش میاد و آتیشی میزنم جدیدا توپ همش میخوره تو زمین خودم!!! :d

آخه بشر یکجوری میزنه که نه میتونی محکم بزنی نه کار دیگه ای کنی! تنها کاری که ازم بر میاد همون دفع کردنه :d یکبار تا 10 رسیدم ولی باختم :-" :d بقیش همش داغون رفتم! :d بعد نمیدونم چه اتفاقی افتاده که وقتی موقعیتش پیش میاد و آتیشی میزنم جدیدا توپ همش میخوره تو زمین خودم!!! :d
خب اون به اِفلیج بودن خودت بستگی داره ! :دی
ولی جدا این آتیشی جواب میده ! تمرین کنی میتونی ! ولی این جنگلیه فکر کنم قبل Challenge ـش باشه نه ؟!
اگه قبلش باشه که اینا آسوناشن ! حالا به یه جاییش میرسی ، یارو یَک سرویسایی میزنه خفن ! :دی

آره قبلشه :-" :d نه خداییش این رو اعصابه! اونایی که حمله میکنند زیاد مشکلی نیست! با ضدحمله جواب میدیم :d ولی این یارو درست حسابی نمیزنه که بتونی آتیشی بزنی! :d دوباره تا 10 رفتم باختم :d

آره قبلشه :-" :d نه خداییش این رو اعصابه! اونایی که حمله میکنند زیاد مشکلی نیست! با ضدحمله جواب میدیم :d ولی این یارو درست حسابی نمیزنه که بتونی آتیشی بزنی! :d دوباره تا 10 رفتم باختم :d
اگه طوری جواب بده که سرعت توپ کم بشه ولی زیاد بالا نیاد هم میشه آتیشی زد !
فقط باید سرعت توپ کم باشه !
در ضمن وقتی آتیشی میزنی سعی کن کور ترین نقطه رو انتخاب کنی ! مثلا اگه یارو سمت راسته تو یا بزنی تو مُخش :دی یا بزی چپ ـه چپ !
وقتی آروم زد وسط زمین طوری که توپ اومد بالا محکم بزن اول میزه اون یارو که به سمت آسمون کمونه کنه که به هیچ وجه نتونه بگیره توپ رو !:دی
عجب توضیحاتی :دی

رسما به دو قطعه نامساوی تقسیم شدم:دی بالاخره 100 تا ستاره از پینگ پنگ رو امروز عصر گرفتم:دی این نکته رو هم به دوستان بگم که هنوز بازی تموم نشده و بلکه شروع شده. بعد از تموم کردن Gold Cup علاوه بر شخصیت جدیدی که براتون باز میشه یک جام دیگه به نام Champion Cup هم باز میشه که 33 ستاره هم اون داره. خیلی سخته میشه اون جا. راستی اسم این شخصیت جدید که یک ربات هست ACE 8000 هست:دی اگه خواستین عکس هم براتون بزارم که هم ببینیدش و هم فکر نکنید خالی میبندم:دی

بچه ها یک سوال بازی خسته کننده نمیشه با وجود اینکه آنلاین هم نداره ؟ مخصوصا پینگ پنگش چون من به خاطر اون دارم میگیرم . زود تموم نمیشه ؟ جذابیت و ارزشش داره فقط واسه آفلاینش ؟
ممنون.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or