Sports Champions

Noirique

کاربر سایت

991333_161300.jpg

Publisher : SCEA
Developer : SCEA
Genre : Sports
Release Date: Sep 19, 2010
ESRB : EVERYONE 10
یک بازی همانند Wii Sports
یعنی مجموعه ای از چند بازی ورزشی !!!

Pictures :

Trailers :

GDC 2010: Sports Champions PlayStation Move Demo
SD - HD

Sports Champions Demo
SD - HD

Sports Champions E3 Trailer
SD - HD

با اومدن اطلاعات بیشتر تاپیک به روز میشه ...

آخرین ویرایش:
آره من هم بازی های این جوری دوست دارم:biggrin1: با اینکه به نوعی سرکاری هست ولی خیلی سرگرم کننده و جالبه. هم آفلاین فاز میده بزنی هم آنلاین:biggrin1:

بازی اومده! خیلی ها هم MOVE رو گرفتن و حداقل دموش رو بازی کردن! بعضی ها هم خود بازی رو گرفتن :d

خوب آقا ترکیدم! گلادیاتور توی مرحله ی چهارم که با بسکتبالیسته مبارزه میکنیم چجوری میشه 3 ستاره گرفت ؟ :d

بازی اومده! خیلی ها هم MOVE رو گرفتن و حداقل دموش رو بازی کردن! بعضی ها هم خود بازی رو گرفتن :d

خوب آقا ترکیدم! گلادیاتور توی مرحله ی چهارم که با بسکتبالیسته مبارزه میکنیم چجوری میشه 3 ستاره گرفت ؟ :d
خیلی سادس !
کافیه عکس العملات زیاد باشه هی O و مربع رو بزنی ! یا دکمه ی MOVE رو بزنی که بپری عقب که ضربش نخوره بهش !
من کل ستاره های برنزش رو گرفتم !

پ.ن : این بازی آنلاین نداره و فقط میتونی Scoreـت رو ثبت کنی !

آره دیدم مولتی نداره متاسفانه ! حیف شد!
اون کار ها رو هم میکردم اکثرا هم پرفکت میشد میرفت ولی خوب 2000 تا نمیرسید! بالاخره فهمیدم چیکار کنم امتیاز زیاد بده! :d قبلا بیشتر میزدم به پاش ولی الان یافت که با سپر بزنم به سپرش و سریع با شمشیر بزنم تو سرش! اینجوری هر ضربه 50 امتیاز میده! راحت هم پرفکت میشه! :d
بریم مرحله ی بعد!
راستی بگید شخصیت محبوبتون کیه :d
من از KENJI خوشم اومد!
بازی محبوب هم پینگ پونگ :d

من تو شمشیر بازی از KENJI خوشم میاد تو پینگ پنگ اون گنده که کمر باریکه ! :دی
تو والیبال باز همون کمر باریکه تو تیر کمون هم اون پسره که عینک و کلاه داره ! کلا این 3تا بازی فکر کنم بهترین بازیاش باشه !
من که از فریزبی ـش و اون بیخ دیواری خوشم نیمد ! :دی

توی خود بازی میتونید انتخاب کنید که با 2 تا MOVE بازی میکنید یا یکی! ولی خوب با 2 تا 100% بیشتر حال میده (من خودم تجربه نکردم :d ولی حتما بیشتر حال میده دیگه :d )
مثلا توی گلادیاتور اگر 2 تا MOVE داشته باشید یکی میشه شمشیر یکی میشه سپر! اما اگر یکی باشه اگر دکمه ی T رو بگیرید سپر رو میاره جلو و میتونید با MOVE جهتش رو عوض کنید! و وقتی T رو ول کنید میره رو حالت شمشیر !

من خودم فعلا پینگ پونگ و گلادیاتور و والی بال رو امتحان کردم :d
به طور کلی شخصیت محبوبم همون کنجی هست! ولی تو گلادیاتور این یارو RIN خیلی خشن میزنه! :d برای همین فعلا با این میرم جلو :d

دوستان گرامی! باز هم سؤال میدارم! :d
توی این Disc Golf چه کنیم ؟ :d خیلی سخته! من به زور تونستم مرحله اول رو 3 ستاره بگیرم! راه کار ها و پیشنهاداتتون رو بدید که چه کنیم امیتاز بگیریم!
(مثلا تو گلادیاتور زدن تو سر طرف 50 امتیاز میداد! ) اینجا چه کنیم از این امتیازا بده ؟ :d

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or