Spore

با سلام بر تمامی 21,518 دوست بازی سنتری:love:

sporelogosm.jpg

نام بازی : SPORE Creature Creator
شرکت سازنده : Maxis
شرکت پخش کننده : EA | Electronic Arts
سبک بازی : شبیه ساز
تاریخ عرضه : June 17, 2008

----------------------

باز هم شرکت مکیس و بازی های شبیه ساز فوق العاده آن.:love:
شرکت مکیس در کارنامه خود سری بازی های فوق العاده The Sims را دارد که تقریباً تمامی PC گیمر ها با آن آشنا می باشند.;)
بازی اسپر اینبار شما را به کهکشان ها می برد و به شما اجازه خلق موجود خیالی ، کهکشان خیالی ، سیاره خیالی ، تمدن خیالی ، UFO خیالی و ... خودتان را می دهد.
محیط بازی بسیار بزرگ است و شما جانوران و سیارات بسیاری را در آن مشاهده می کنید.
شما می توانید موجود خیالی خود را از تک سلولی تا موجوداتی عظیم الجثه خلق کنید !!!
موجودات به سه دسته گیاه خوار ، گوشت خوار و همه چیز خوار تقسیم می شوند...
شما برای ادامه زندگی مجبور به کوچ و یا مبارزات سخت می شوید:love:
همچنین شما می توانید کهکشان ، موجود و ... خیالی خود را به اشتراک بگذارید تا دیگر گیمر ها نیز آن ها را ببینند:love:
مشتاقانه منتظر این بازی نیز می باشم:love:
موفق باشید...
امیر حسین

آقا ما توی جریان نیستیم .
این بازی توی ایران اومده؟
می شه با نسخه کپی online بازی کرد؟
اگه اومده چندتا DVD/CD هست؟
از صفحه 4ـه تاپیک این سوالا داره تکرار میشه :cheesygri
1. بله که اومده... بقالیه سر کوچه جواتی اینا هم آورده :biggrin1::biggrin1::biggrin1:(امیدوارم ناراحت نشده باشی:smile:)
2. نه نمیشه آنلاین بازی کرد... آنلاین = بازی ارجینال (2تا پست بالاسرت بود)
3. یه DVDـه ;)

اقا من تو solarstage هستم هر چی جلوتر میره خفنتر میشه حتی سیاراتم به هر شکلی بخواید میتونید edit کنید واقعان حال کردم الان وسط خط solar رسیدم نمیدونم اگه این خط پر بشه بعدش بازی تموم میشه یا بازم ادامه داره!!!!!!!!! حدودا 25 ساعتی تا اینجا طول کشیده کسی به solar رسیده من چند تا مشکل پیدا کردم توش

نه اصلا این بازی راسته کار من نیست :دی
من نمیدونم سمیر چه جوری از این خوشش میاد :دی
. بله که اومده... بقالیه سر کوچه جواتی اینا هم آورده :biggrin1::biggrin1::biggrin1:(امیدوارم ناراحت نشده باشی:smile:)
شما هم از بقالی ما خرید میکنید :دی کارش خیلی درسته :p

آدم میمونه تو کار دنیا من دارم اینجا از خماری بازی Spor لح لح میزنم بعد شما از بازی بد میگید
داشتم GAME ONE میدیدم که تبلیغ بازی Spor نشون داد واییییییی که چقدر باحاله
شدیدا میل به این بازی پیدا کردم ثانیه شماری میکنم تا ساری هم بیاد

اقا من تو solarstage هستم هر چی جلوتر میره خفنتر میشه حتی سیاراتم به هر شکلی بخواید میتونید edit کنید واقعان حال کردم الان وسط خط solar رسیدم نمیدونم اگه این خط پر بشه بعدش بازی تموم میشه یا بازم ادامه داره!!!!!!!!! حدودا 25 ساعتی تا اینجا طول کشیده کسی به solar رسیده من چند تا مشکل پیدا کردم توش
بازي تموم شد يا نه؟

آدم میمونه تو کار دنیا من دارم اینجا از خماری بازی Spor لح لح میزنم بعد شما از بازی بد میگید
داشتم GAME ONE میدیدم که تبلیغ بازی Spor نشون داد واییییییی که چقدر باحاله
شدیدا میل به این بازی پیدا کردم ثانیه شماری میکنم تا ساری هم بیاد
دیگه این بازی های شاد به درد ما نمی خوره (من از اولشم با این سبک مشکل داشتم)
یکی هست از sims (بخونید خاله بازی نوین) خوشش میاد :دی یکی هم عین من بدش میاد...
اینم تو همون اندازه اس...با گرافیک بیشتر lol

دیگه این بازی های شاد به درد ما نمی خوره (من از اولشم با این سبک مشکل داشتم)
یکی هست از sims (بخونید خاله بازی نوین) خوشش میاد :دی یکی هم عین من بدش میاد...
اینم تو همون اندازه اس...با گرافیک بیشتر lol

البته بی انصافی نیست جواد که بخوای اینو با sims مقایسه کنی ؟ البته توجه کنی یک مقدار هم تو مایه های wow هم میزنه ها :biggrin1:
در کل ما کیفی بردیم از این بازی در این کمبود بازی
بازی هم که بد شد قسمت آنلاین نداره:(

آقا من اینو 3 روزه گرفتم 24 ساعته پاشم نمام چشام قرمز شده !!!
فقط یه چیزی به نظر من از مرحله قبیله ای به بعد دیگه قشنگ نیست !!!! ( خود قبیله ای هم بد حساب میشه ! )
یه سوال : کسی می دونه چه جوری می تونیم از قبیله ای به بعد موجودمونو عوض کنیم ؟ من یه موجود فان ساختم بعد رفتم تو قبیله ای دیگه تا آخرش اجباری با همون بازی کردم اصلاً ازش خوشم نمی یومد !!!

آقا من اینو 3 روزه گرفتم 24 ساعته پاشم نمام چشام قرمز شده !!!
فقط یه چیزی به نظر من از مرحله قبیله ای به بعد دیگه قشنگ نیست !!!! ( خود قبیله ای هم بد حساب میشه ! )

دقیقا تایید میشه ..... 10000000000 %

منو باش فکر کردم بازیش چقدر خفنه .... شما وقتی نقدشو میخونی فکر میکنی چی چی هست ولی تو بازی اصلا اونجوری نبود ...
اولش که رفتم تو بازی همه چی باحال شروع شد ....مرحله اول که سلول هستیم خیلی باحاله ... بعدش تو خشکی که یواش یواش دلره رو به بدی میره ....فقط میتونی شکار کنیو بخورییا اینکه با همسایتون شعر بخونید و برقصید ووشاید الان بگید چه بامزه ولیکم کم براتون خیلی تکراری میشه ...... بعدش میره تو مرحله قبیله ای که اونجا به افتضاح شدنه بازی اضافه تر میشه .... چندتا قبیله ی دیگه تو نقشه هستن ( صورتی - قرمز و ... ) که شما در عرض 3 سوت خونه اصلیشونو که خراب کنید بازی تموم میشه ....بعدش میریم قسمت بعدی که اونجا من دیگه حالم از بازی بهم خور اومدم بیرون ..... بازیش خیلی آسون بود خیلی باید میزدن 10 - سال نه 10 + ............
آقای ویل رایت گفته بود که تو این جهان هستی که بازی میکنید انقدر نکات ریزی وجود داره که همه رو نمی تونید کشف کنید ...ماکه فعلا چیزی ندیدیم ..... شما اگه دیدید به ما هم بگید ..... به نظر من فقط آنلاینش حال میده ..........
من فقطو فقط با مرحله سلولیش خیلی حال کردم....

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or