SPOILER: The MGS V TPP Spoiler Thread

• Thread starter Thread starter Behrooz
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.
:d

این تاپیک واقعا نیازه؛ یعنی واسه هر بازی ای واقعا نیازه که یه تاپیک باشه در مورد داستان یک بازی بحث بشه بدون اینکه تو تاپیک اصلی چیز بزرگی اسپویل بشه.

نکات:

1- اسم تاپیک مشخصه؛ همه چی در مورد داستان بازی و بحث در موردش، حتی نکات غیر داستانی مثلا یه سری از ویژگی های گیم پلی و امکانات که شاید کسی نخواد بدونه و خودش میخواد کشفش کنه، این جا بحث میشه کلا.

2- از تگ اسپویلر لازم نیست استفاده کنید.

این آخرین هشدار بود. اگه هنوز بازی رو تموم نکردید این جا وارد نشید.

یه سوال از دوستانی که Venom و Big Boss رو یکی میدونن.
اونجایی که آخر بازی Venom توی ماشین بیهوش شده و Ocelot داره با Big Boss صحبت میکنه جریانش چیه؟ :دی دیگه دو حالت که بیشتر نداره:
1. Venom و Big Boss دو نفر جدا از هم هستن.
2. Venom همون Big Boss هست. خب اون تیکه ای که Big Boss سوار موتور میشه رو چطوری میشه توجیه کرد؟ یعنی طرف توی خواب و خیال و توهم خودش سوار موتور شد و به ناکجاآباد رفت؟! :دی یا مثلاً توی توهمش دید که Big Boss سوار موتور شده، ولی بعدش به خودش شک نکرد که ای بابا من چقدر شبیه ایشون هستم و شاید داداش دوقلو دارم؟!
حالا دیگه کاری با نوارها ندارم که توی اون ها صحبت های مختلفی رو میشه شنید و صدای Big Boss هم به گوش میرسه و داستان توضیح داده میشه. خواهشاً نگین که نوارها هم توهم هست که دیگه خیلی خنده دار میشه! یعنی مثلاً یه نوار خاصی هست که اگه Venom صد بار هم توی دستگاه بذاره یه سری توهمات تکراری در مورد نقشه های جایگزینی این دو نفر پخش میشه، در حالی که اگه غلامعلی همون نوار رو بذاره، آهنگ شجریان رو میشنوه! :دی

یه سوال از دوستانی که Venom و Big Boss رو یکی میدونن.
اونجایی که آخر بازی Venom توی ماشین بیهوش شده و Ocelot داره با Big Boss صحبت میکنه جریانش چیه؟ :دی دیگه دو حالت که بیشتر نداره:
1. Venom و Big Boss دو نفر جدا از هم هستن.
2. Venom همون Big Boss هست. خب اون تیکه ای که Big Boss سوار موتور میشه رو چطوری میشه توجیه کرد؟ یعنی طرف توی خواب و خیال و توهم خودش سوار موتور شد و به ناکجاآباد رفت؟! :دی یا مثلاً توی توهمش دید که Big Boss سوار موتور شده، ولی بعدش به خودش شک نکرد که ای بابا من چقدر شبیه ایشون هستم و شاید داداش دوقلو دارم؟!
حالا دیگه کاری با نوارها ندارم که توی اون ها صحبت های مختلفی رو میشه شنید و صدای Big Boss هم به گوش میرسه و داستان توضیح داده میشه. خواهشاً نگین که نوارها هم توهم هست که دیگه خیلی خنده دار میشه! یعنی مثلاً یه نوار خاصی هست که اگه Venom صد بار هم توی دستگاه بذاره یه سری توهمات تکراری در مورد نقشه های جایگزینی این دو نفر پخش میشه، در حالی که اگه غلامعلی همون نوار رو بذاره، آهنگ شجریان رو میشنوه! :دی

توجه کنید این بازی کوجیماست. هر چیزی ازش بر میاد
من میگم هیچ کدام از دو مرحله حقیقت، واقعا حقیقت نیست و صرفا توهم بیگ باس هست. و کلا اسماعیل توهم بیگ باس هست که اون را به خارج از بیمارستان هدایت می کند. یا یه همچین چیزی. :d
توجه کنید تو MGS 4 هم درباره یکی از باس ها این عنصر توهم را داشتیم که تو بچگی خودش اطرافیانش را می کشت ولی تو توهم بود و فکر می کرد یه گرگ بقیه را میکشه (کرایینگ ولف بود دیگه؟:d)
خلاصه اینکه همه این ها حدث هست و تا رسماً چیزی اعلام نشه ارزش چندانی نداره. ولی یه مطلب :
مطمئن باشید ازین حدث های ما از هر ده تا دوتاش درسته

دوست عزیز خب شما که میگین نوار نمیتونه توهم باشه! نوارهای پاز میتونه یه مدرکی باشه که نشون میده نوار هم میتونه وجود نداشته باشه!:d خنده دار که هست اره ولی خب نوارهای پاز رو خود بازی نشون داد که توهمه

اگه بخواین این تیوری رو قبول کنیم که این ها دو نفر نیستند و همه حاصل ذهن آشفته و مریض اسنیک هست، باید کلهم اجمعین میشن 46 رو واقعی ندونین

به نظر من بیگ باس بر اثر 9 سال کما و از دست دادن سربازاش و اینکه خودشم خیلی هاشون رو فرستاد جهنم با دستای خودش ، خودش رو واقعی نمیدونه و یه شبح ( فانتوم) میدونه ! و میگه اینی که الان هستم من نیستم.. من با موتور رفتم و اینی که الان میبینید من نیستم "ونوم" هست . یک شبحی از من ! و من سربازهای خودمو نکشتم . ( طبق آهنگ the man who sold the world) که خواننده دچار اسکیزوفرنی هست و میگه نه! من نبودم ، من هیچ وقت کنترل از دستم خارج نشد ! اون تو بودی ! تو با مردی که دنیا رو فروخت روبرو شدی)
به نظر من بیگ باس تو این شماره درگیر با خودشه ! نصفش شیطانی( ونوم) و نصفش ( بیگ باس خوب یا بهتره بگم توهم زده) .. کلا بیماری شیزوفرنی علایمی داره که دقیقا با رفتار ایهب تو بازی هم خوانی داره ( کم حرفی . دیدن چیزایی که واقعی نیستن و .. خیلی چیزهای دیگه)
حتی این باکس آرت بازی هم به نظرم اشاره به همین موضوع دوشخصیتی بودن بیگ باس داره . چرا باید نمی رخ ( غیر شاخدار) رو جلد باشه ؟

آخرین ویرایش:
توجه کنید این بازی کوجیماست. هر چیزی ازش بر میاد
من میگم هیچ کدام از دو مرحله حقیقت، واقعا حقیقت نیست و صرفا توهم بیگ باس هست. و کلا اسماعیل توهم بیگ باس هست که اون را به خارج از بیمارستان هدایت می کند. یا یه همچین چیزی. :d
توجه کنید تو MGS 4 هم درباره یکی از باس ها این عنصر توهم را داشتیم که تو بچگی خودش اطرافیانش را می کشت ولی تو توهم بود و فکر می کرد یه گرگ بقیه را میکشه (کرایینگ ولف بود دیگه؟:d)
خلاصه اینکه همه این ها حدث هست و تا رسماً چیزی اعلام نشه ارزش چندانی نداره. ولی یه مطلب :
مطمئن باشید ازین حدث های ما از هر ده تا دوتاش درسته

اینم که میگید جریان اسلات و اینا، باید عرض کنم خدمتتان که وقتی یه چیز فیک باشه هرچیزی میتونه ارایه بده.

و یه چیز دیگه هم اینه که به این دلیل مدیک رو وارد توهم هاش کرده ، چون بعد از کاز ، خیلی بهش نزدیک بوده و تو ماموریت هاش هم ( مخصوصا گراند زیروس) تا اخرین لحظه کنارش بود و خودشو فدا کرد و جلو انفجار ایستاد و جونشو نجات داد . برای همین ذهنش اون بدبخت رو فراموش نکرده

دوستان توصیه می کنم اگر میتونید یه سری به ردیت بزنید. ابر تئوری هایی اونجا میدن که مغز آدم سوت می کشه :d

راستی شما تو چند صفحه قبل اشاره به سایت دنیای بازی کردی
من اون مقاله رو خوندم اون مقاله درسته یکی از تیوری هاش این همین دنیای وهم و خیال هست ... اما چیزی که اون مقاله میگه اینه که بیگ باس اصلی دچار توهم شده و فکر میکنه بدلش ( ایهب) کارش رو مثل خودش به نحو احسن انجام میده . آسلات بی شیله و پیله کمکش میکنه . کاز سر به راه میشه و همه چیز بر طبق مراد بیگ باس پیش میره
ینی اون مقاله دنیای بازی وجود دو بیگ باس رو قبول کرده و میگه اینا همش توهم بیگ باس اصلی هست و واقعا بدل بیگ باس وجود داره
که این چیزی که اونجا نوشته شده با چیزی که من امروز گفتم خیلی فرق داره

راستی شما تو چند صفحه قبل اشاره به سایت دنیای بازی کردی
من اون مقاله رو خوندم اون مقاله درسته یکی از تیوری هاش این همین دنیای وهم و خیال هست ... اما چیزی که اون مقاله میگه اینه که بیگ باس اصلی دچار توهم شده و فکر میکنه بدلش ( ایهب) کارش رو مثل خودش به نحو احسن انجام میده . آسلات بی شیله و پیله کمکش میکنه . کاز سر به راه میشه و همه چیز بر طبق مراد بیگ باس پیش میره
ینی اون مقاله دنیای بازی وجود دو بیگ باس رو قبول کرده و میگه اینا همش توهم بیگ باس اصلی هست و واقعا بدل بیگ باس وجود داره
که این چیزی که اونجا نوشته شده با چیزی که من امروز گفتم خیلی فرق داره

بله فرمایش شما درسته.
ولی مقاله را کلا گفتم که اگر کسی نخونده بره بخونه. چون جالب بود.

خوبه!
اما خب اینجوری کله فرانچایز متال گیر زیره سوال رفت که!
پس اون بیگ باسی که تو اولین نسخه متال کشتیم کی بود؟!
حتی بعضی جاها شنیدم که میگن(منظورم ردیته!:d)این هستش که اسلات هم فانتوم هستش!
به نظره من مرموز ترین شخصیت این بازی همین اسلات هستش!چرا؟برید یه سری به متال 3 و متال 4 بزنید و شخصیت اسلات رو تو اون نسخه ها مشاهده کنید به حرفم می رسید!

خوبه!
به نظره من مرموز ترین شخصیت این بازی همین اسلات هستش!چرا؟برید یه سری به متال 3 و متال 4 بزنید و شخصیت اسلات رو تو اون نسخه ها مشاهده کنید به حرفم می رسید!

بیگ باس mg1 همون اصلی هست. و شاید تئوری نانو ماشین ها که قبلا میگفتن درست باشه
آسلات هم تا جایی که من می‌دانم بعد از پیوستن به بیگ باس همیشه بهش وفادار بوده و ایدئولوژی اون را دنبال می کرده و رفتارش بالتبع طبیعی است.

خوبه!

اتفاقا اصلا کل سری رو زیر سوال نمیبره . از سالها قبل مردم دوبار مردن بیگ باس رو تو متا گبر msx قبول کرده بودن و چیزی نیست که خیلی ابهام خاصی توش باشه ، بیگ باس تو متال گیر 1 میمیره ( به ظاهر) اما در حقیقت نمرده بوده اینو تو خیلی از آثار دیگه ای هم میشه دید نمونش همین بتمن کریستوفر نولان
اگه دیالوگ های دو متال گیر نسخه msx بیگ باس رو نگاه کنین کاملا مشخصه که هر دو یک نفر بودن ... چون تو متال گیر 2 نسخه msx بیگ باس اشاره به حرف های چند سال قبلش میکنه
بعدم اگه ما بگیم بیگ باس اصلی فرار کرد و یه ترسو بود و خون سربازاش رو ندید و با سایفر همراه شد و نقشه زیرو رو عملی کرد ( ساختن بدل) کاملا شخصیت بیگ باس افسانه ای رو میبره زیر سوال ....

کات سینه آخر بازی رو یادتون میاد ؟ همونجا که بیگ باس جلو آینه ایستاده و خودش رو تو آینه میبینه .... اینجا بهترین جایی هست که میشه مطنعن شد بیگ باس شیزوفرنی داره
اول همون قرص ها و دارو ها که داروهای روانی مخصوص شیزوفرنی هست از این مهم تر اینکه بیگ باس خودش رو وقتی تو اینه نگاه مینه ، خودش رو "مدیک" میبینه در صورتی که ما به عنوان بیننده دیدیم که بیگ باس خودش هست نه مدیک! و این تصویری که بیگ باس تو آینه میبینه از خودش با اون چیری که ما میبینیم فرق داره ... اون تصویری که بیگ باس تو آینه دید تصورات ذهنی خودشه . من بایکی از دوستان که دانشجوی روانشناسی هست بحث میکردیم که میگفت نشانه شیزوفرنی اینه که طرف بعضی وقتها فکر میکنه یکی دیگس مثلا بیمار شیزوفرنی ممکنه بره تو اینه خودش رو باراک اوباما ببینه ! و خیال کنه اوباماست اما ما داریم میبینیم که اون اوباما نیست ... این سکانس آینه بیگ باس هم دقیقا همین رو میخواست بگه به نظرم

حاجی بحث کشید به سطح دانشجو روانشناسی! بیخیال شین بزارین به موقش همه چی معلوم میشه. ولی حال میکنماااا این بازی در حد معمای داوینچی و اهرام مصر و تمدن مایا نظریه داره :d

کات سینه آخر بازی رو یادتون میاد ؟ همونجا که بیگ باس جلو آینه ایستاده و خودش رو تو آینه میبینه .... اینجا بهترین جایی هست که میشه مطنعن شد بیگ باس شیزوفرنی داره
اول همون قرص ها و دارو ها که داروهای روانی مخصوص شیزوفرنی هست از این مهم تر اینکه بیگ باس خودش رو وقتی تو اینه نگاه مینه ، خودش رو "مدیک" میبینه در صورتی که ما به عنوان بیننده دیدیم که بیگ باس خودش هست نه مدیک! و این تصویری که بیگ باس تو آینه میبینه از خودش با اون چیری که ما میبینیم فرق داره ... اون تصویری که بیگ باس تو آینه دید تصورات ذهنی خودشه . من بایکی از دوستان که دانشجوی روانشناسی هست بحث میکردیم که میگفت نشانه شیزوفرنی اینه که طرف بعضی وقتها فکر میکنه یکی دیگس مثلا بیمار شیزوفرنی ممکنه بره تو اینه خودش رو باراک اوباما ببینه ! و خیال کنه اوباماست اما ما داریم میبینیم که اون اوباما نیست ... این سکانس آینه بیگ باس هم دقیقا همین رو میخواست بگه به نظرم

مغزم سوت کشید :d
اینا را بذار تو توییتر کوجیما شاید شرمش شد یه چیزی رو کرد:d

وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or