SPOILER: The MGS V TPP Spoiler Thread

• Thread starter Thread starter Behrooz
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.
:d

این تاپیک واقعا نیازه؛ یعنی واسه هر بازی ای واقعا نیازه که یه تاپیک باشه در مورد داستان یک بازی بحث بشه بدون اینکه تو تاپیک اصلی چیز بزرگی اسپویل بشه.

نکات:

1- اسم تاپیک مشخصه؛ همه چی در مورد داستان بازی و بحث در موردش، حتی نکات غیر داستانی مثلا یه سری از ویژگی های گیم پلی و امکانات که شاید کسی نخواد بدونه و خودش میخواد کشفش کنه، این جا بحث میشه کلا.

2- از تگ اسپویلر لازم نیست استفاده کنید.

این آخرین هشدار بود. اگه هنوز بازی رو تموم نکردید این جا وارد نشید.

یه توضیح میدید؟؟؟؟
یعنی چی تغییر کرده ؟؟
اپدیت شماره 6 ا.مده ؟؟

با توجه به عکسهای منتشر شده در ردیت.، با اپدیت جدید بازی که کوایت را اضافه می کند ، اسم چپتر دو هم که ریس بود تغییر کرده یه کم. قبلا نوشته بود chapter 2:race
ولی حالا تغییر کرده. انگلیسی را مطمئن نیستم ولی تو بقیه زبان ها تغییر کرده
اون اسکرین شاتی هم که نوشته بود chapter 3: peace با پچ جدید از بازی حذف نشده. یعنی اینکه حتما یه محتوایی براش میاد. و الا سازنده ها با توجه به این همه بحث اگه چیزی نبود باید حذفش می کردند.

با توجه به عکسهای منتشر شده در ردیت.، با اپدیت جدید بازی که کوایت را اضافه می کند ، اسم چپتر دو هم که ریس بود تغییر کرده یه کم. قبلا نوشته بود chapter 2:race
ولی حالا تغییر کرده. انگلیسی را مطمئن نیستم ولی تو بقیه زبان ها تغییر کرده
اون اسکرین شاتی هم که نوشته بود chapter 3: peace با پچ جدید از بازی حذف نشده. یعنی اینکه حتما یه محتوایی براش میاد. و الا سازنده ها با توجه به این همه بحث اگه چیزی نبود باید حذفش می کردند.
من آپدیت کردم ولی کوایت اضافه نشده که:-o

یه عکس از ردیت که خیلی جالبه. بازم میگید بازی همینه که هست؟ http://i.imgur.com/PShMMUC.jpg
درضمن تو مرحله a hero's way انگار یه objective مخفی هست که معلوم نیست چیه.

10 بار رفتم تو همشم نکشتمش بازم نشد دیگه GMP منفی میداد :D

چرا یه سری مراحل آبی شدن؟
شاید آخرین اپدیت نیست. تو ردیت همینو گفته بود.
مراحل آبی را هم نمیدونم.
دوستان منتظر معرفی یه چیزی:d از طرف مریض ترین کارگردان صنعت گیم داشته باشید در روز های آتی :d

شاید آخرین اپدیت نیست. تو ردیت همینو گفته بود.
مراحل آبی را هم نمیدونم.
دوستان منتظر معرفی یه چیزی:d از طرف مریض ترین کارگردان صنعت گیم داشته باشید در روز های آتی :d

چرا چند روز پیش یه 700 مگ آپدیت داد... کلی تغییر ظاهری بوجود اومد

راسیتش نمی دونم. قاعدتا باید 7 بار پشت سر هم اون مرحله 11 را می رفتی تا کنارش بنویسه reunion وقتی رفتیش کوایت میاد.
لیست بادی ها را چک کردی؟ شاید یه کاری کردی که نمیاد.

من این حرفا حالیم نی ! کاری ندارم میگن بازی ناقصه .. کاری ندارم که میگن باس فایت نداشت ... کاری ندارم میگن متال گیر نیست ... امسال گوتی به اسنیک نرسه من واسه یک سال کنسولمو میذارم تو جعبه خودمو باز نشسته میکنم . ویچر هر چقدر هم بازی فوق العاده ای باشه . گرالت هر چقدر هم با ابهت باشه بازم حتی به اسنیک ( هر چقدر هم قلابی باشه) نمیرسه آقا جون ... گرچه یه حس درونی مدام به من میگه ایهب همون رییس واقعیه و به خاطر 9 سال کما دچار توهم شده و اسکیزوفرنی گرفته ( خیلی نشانه ها هم داره مثل مرحله پاز که یکیش بود ....) و شخص خیالی اسماعیل رو میبینه که در واقع خودشه که برای محافظت ازش ، همونطور که دکتر اول بازی گفت صورتشو باندپیچی کردن ...و یا خیلی از چیزای دیگه مثلا همین زمان بندی حضور آسلات که ساعت 3 و 7 دقیقه به ونوم میرسه اما تو مرحله 46 ، ساعت 2 و نیم اومد سراغ اسماعیل و تا 6 صبح پیشش بود! یا همین قیافه اسنیک واقعی که بعد از 9 سال کما هیچ تغییری نکرده دقیقا عین گراند زیروس هستش !
وبزرگترین نشانه توهم بودن مرحله 46 به نظر من ، همین جناب کاز هست ! اگه نوار های مرحله 46 رو گوش داده باشین زیرو به میلر ماموریت میده که بیس جدید بسازه واسه بیگ باس که برمیگرده بیاد اونجا ، یه چیزی اینجا می لنگه! کاز از اول بازی تا قبل از ماموریت 46 مدام حس نفرت و انقام نسبت به سایفر و زیرو داره درسته؟ خب چطور قبل از شروع بازی و به هوش اومدن ونوم، حرف زیرو رو گوش میده و پایگاه میسازه؟ عجیب نسیت؟ اینکه کاز بیاد با دشمنش که فکر میکنه عامل اون وقایع 9 سال پیش هست بیاد بریزه رو هم ، بعد همش به فکر نابودی سایفر و زیرو باشه!!!
واینکه وقتی اسنیک رو میبینه چرا بهش نمیگه که زیرو به من ماموریت داده تا بیس واست بسازم !
چرا بهش نمیگه که این سایفری که ما میخایم انقام بگیریم ازش وقتی تو کما بود یه جا قایمش کرده! و حالا که بیدار شده ولش کرده تو پایگاه خودش تا بیاد انتقام بگیره
نمیدونم تونستم منظورمو برسونم یا نه
و ی چیزی هم بگم بهتون که اگه ماموریت 46 رو واقعیت فرض کنیم ، کاز خبر نداره که ایهب رییس واقعی نیست و اول بازی هم بهش میگه یه جمله magic بگو یالا ، که وقتی مثلث رو بزنیم اسنیک میگه kept you waiting huh?
بعد میلر میگه آره تو واقعا اسنیک هستی ( گویا کوره نمیبینه قیافشو)

آخرین ویرایش:
بله تو مادربیس هم کد تاکر تو یه کات سین به این نکته اشاره میکنه که نگران تغییر رنگ چشمهای کاز هستم! ولی اصلا رفتارش شبیه کورها نیست

Sent from my iPhone

نکته ای که وجود داره اینه که تو هیچ قسمتی از بازیهای قبلی به چیزی به اسم دیاموند داگز اشاره نشده.
حتی اسلات هم یک کلمه در نیومده بگه.تنها توجیه ما اینه که دیاموند ادگز همون آوتر هونه که البته اینم بر پایه حدث و گمانه.
کلا تناقضات بازی انقدر زیاده که اگه کسی فن سری باشه را به شدت به شک میندازه.
احتمالش هست که کلا همه این ها توهم بیگ باس بوده باشه .در واقع احتماش خیلی زیاده.
توصیه می کنم مقاله ای که تو دنیای بازی نوشته شده درباره فنتوم پین را حتما بخونید.
چون این تئوری توهم را خیلی خوب توضیح داده.

نکته ای که وجود داره اینه که تو هیچ قسمتی از بازیهای قبلی به چیزی به اسم دیاموند داگز اشاره نشده.
حتی اسلات هم یک کلمه در نیومده بگه.تنها توجیه ما اینه که دیاموند ادگز همون آوتر هونه که البته اینم بر پایه حدث و گمانه.
کلا تناقضات بازی انقدر زیاده که اگه کسی فن سری باشه را به شدت به شک میندازه.
احتمالش هست که کلا همه این ها توهم بیگ باس بوده باشه .در واقع احتماش خیلی زیاده.
توصیه می کنم مقاله ای که تو دنیای بازی نوشته شده درباره فنتوم پین را حتما بخونید.
چون این تئوری توهم را خیلی خوب توضیح داده.
یه تئوری جدید به ذهنم رسید:d
اون عکس از بیگ باس را یادتونه که سوار موتور بود و دست مصنوعی داشت؟
شاید اون مرحله تروت واقعی باشه.
+همه ما به اسماعیل می گیم بیگ باس.در حالی که تو خود بازی مدرک مستقیمی دال بر این موضوع وجود نداره.
در ضمن اگه هم باشه با توجه به اینکه موقع به هوش اومدن ونوم کاملا ریکاوری شده پس چرا موقعی که کوایت تو بیمارستان بهش حمله میکنه عین احمق ها شقاب و ات و اشغال بهش پرتاب میکنه و در ضمن از پرتاب چاقوش جاخالی نمیده؟مگه بیگ باس استاد cqc و برترین سرباز قرن بیستم نیست؟
در ضمن چرا بعد از برخورد چاقو باهاش یه قطره خون ازش نمیاد یا اینکه موقعی که اتیش میگیره بدون هیچ عوارضی اتیش را خاموش میکنه؟
به نظر من اسماعیل همون مدیکه.ه یا مرده یا بیگ باس را راهنمایی میکنه به بیرون از بیمازستان و خودش در میره.
لپکلام .انتظار داشته باشید که چند وقت دیگه یه همچین کانتنتی برا بازی بیاد که بگه همش توهم بیگ باس بوده.

اون قسمت که کوایت چاقو پرت میکنه واسه اسماعیل نه تنها خون نمیاد بلکه حتی اثری از برخورد چاقو با بدنش نیست حتی لباسش هم پاره نشده ! در صورتی که دیدیم چاقو چقدر عمیق به بدن اسماعیل برخورد کرد... قبلش هم که اسماعیل میپره رو کول کوایت دیدیم که مثل پشه کوایت پرتش کرد رو دیوار ! کلا اون قسمت درگیری اسماعیل با کوایت خیلی غیر حرفه ای بود و از رییس بزرگ بعیده همچین چیزی....

یه چیز دیگه که خیلی ذهن منو درگیر کرده ولگین هست ! که شک منو بیشتر میکنه واسه اینکه ایهب همون رییس واقعیه!
طبق چیزایی که درون بازی گفته میشه ، ولگین با بیداری رییس بزرگ هم زمان به خاطر """حس انتقام به رییس""" بیدار میشه! و این ""حس """ اونو به سمت رییس بزرگ که تو قبرس بوده میکشونه درسته؟
خب پس اگه اسماعیل رییس واقعی باشه ! پس ولگین و سایکو مانتیس باید برن دنبال اون دیگه! که تو بازی دیدیم خیلی شیک سوار موتور شد و رفت و سایکو و ولگین دنبالش نرفتن!
قسمت خروجی بیمارستان یادتونه؟ دیدیم اسماعیل از بیمارستان خارج شد اما ایهب هنوز تو بیمارستان بود ! و سایکو مانتیس خروجی بیمارستان رو بست تا ایهب بیرون نره! خب اگه اسماعیل رییس واقعی هست چرا باید سایکو یکهو پشت سر ایهب ظاهر بشه ؟( و خیلی راحت بذاره رییس واقعی ( اسماعیل) فرار کنه!
چطور ولگین و سایکو از طریق """حس""" از کیلومترها دور تر از خاک قبرس متوجه رییس شدن؟!!! اما وقتی تو قبرس میان و خیلی به بیگ باس واقعی ( اسماعیل) نزدیک میشن اونوقت اشتباه میکنن و میرن دنبال بدلش؟؟؟

آخرین ویرایش:
ای بابا باز که برگشتیم سره خونه اول که!:d
خب شما میگید که سایکو و ولیگن باید میرفتن سراغه بیگ باس واقعی.
اما اونا از کجا می دونستند که این ایهب بیگ باس واقعی هست یا نه؟
هدف اصلی همین بود که همه فکر کنند ایهب بیگ باس واقعی هستش.
البته با توجه به اسم بازی و حس انتفام و بیماری شیزوفرنی منم میگم ایهب و بیگ باس یک نفر هستن!
دوتا از نشانه های این بیماری یک سکوت و کم حرفیه(که اسنیک این نشانه رو به شدت داره!)
یکیش دیگه اینکه طرفی که بیماره شخصیت خودش رو گم میکنه!یعنی نمیفهمه که کیه!
طرف چیز هایی رو میبینه که اصلا وجود نداره!(اسلات به ونوم گفت همینو!)
خب،دوستانی که میگن اسماعیل یک شخصیت خیالی هستش به این نکته هم توجه بکنند که اسلات کیو پس از تو ماشین در آورد؟اسماعیل که وجود نداره!پس اون کی بود که قبل از در اوردن ونوم از ماشین از تو
ماشین در آورد؟
با توجه به تریلر 2013 میشه به این نتیجه رسید که ایهب همون داش بیگ باس خودمونه!

آخه حال میده بحث راجع به بازی دوست عزیز :d
خب شما میگید که سایکو و ولگین از کجا میدونستن کدوم رییسه واقعی هست درسته؟ خب گفتم که طبق چیزایی که تو بازی گفته میشه ولگین به خاطر """حس انتقام""" تاکید میکنم ""حس""" ، ینی از کیلومترها دور تر از خاک قبرس از طریق همین حس متوجه حضور رییس میشن ولی این حس چرا وقتی بهش خیلی نزدیک میشن اشتباه میکنه و دیدیم که در خروجی بیمارستان رو رو ایهب بست و گذاشتن اسماعیل بره بیرون و سکانس آخر هم وقتی سوار موتور شد کسی دنبالش نرفت! حتی در طول بازی هم یکجا ولگین و سایکو به ایهب حمله میکنن که باید تانکر اب رو میترکوندیم رو سرش
خب چرا این ولگین و سایکو که حسشون انقدر قویه نرفتن دنبال اسماعیل ( رییس واقعی) تو محل اختفاش؟ و مدام به این ایهب ( مدیک ) کلید کردن مگه مدیک ولگین رو فرستاد جهنم که مدام دنبالشه؟؟؟

اگه بخوایم اسماعیل رو توهم فرض کنیم باید ماموریت 46 رو ( مثل پاز) فرض کنیم..... خیال!
اگه درست باشه ماموریت 46 ، رفتار کاز رو چطور توجیه میکنید؟ اینکه به اسنیک نمیگه تو این 9 سال پیش دارو دسته سایفر بوده ! واینکه در عین دشمنی کامل به زیرو و سایفر ، دستور سایفر رو اطاعت میکنه و تو بازی بازم به اسنیک چیزی نمیگه ازین همکاری و مدام یک صدا نابودی سایفر رو فریاد میزنه

آخرین ویرایش:
وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or