SPOILER: The MGS V TPP Spoiler Thread

• Thread starter Thread starter Behrooz
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.
:d

این تاپیک واقعا نیازه؛ یعنی واسه هر بازی ای واقعا نیازه که یه تاپیک باشه در مورد داستان یک بازی بحث بشه بدون اینکه تو تاپیک اصلی چیز بزرگی اسپویل بشه.

نکات:

1- اسم تاپیک مشخصه؛ همه چی در مورد داستان بازی و بحث در موردش، حتی نکات غیر داستانی مثلا یه سری از ویژگی های گیم پلی و امکانات که شاید کسی نخواد بدونه و خودش میخواد کشفش کنه، این جا بحث میشه کلا.

2- از تگ اسپویلر لازم نیست استفاده کنید.

این آخرین هشدار بود. اگه هنوز بازی رو تموم نکردید این جا وارد نشید.

اسم نویسنده رمان Hitori Nojima ( !؟ ) ـه . هیچ نوشته ای تاحالا نداشته هیچ کتابی ! آیا با یک نویسنده خیالی طرفیم ؟

کلا دیگه علاقه ای به این مسخره بازیای کوجیما ندارم ، یه سری میگن ترجمه توش اشتباهاتی هست ( ترجمه مصاحبه پست قبلی که گذاشتم ) و کوجیما راجب کتاب حرف میزنه و ... بعد میگن چطور برداشت کردید که منظورش فرضا اینه که بازی قرار نیست dlc بگیره و ... .
اگه میخوای dlc داستانی بدی برای بازی مثل آدم بیا بگو و این مسخره بازی رو تموم کن اگرم نیست که بازم بیا بگو انقدر ملتو نپیچون ! ( البته دوستان میگن اگه حقه ای در کار باشه انتظار دارید بیاد خودش بگه که آره من داشتم سر کارتون میذاشتم فردا هم dlc داستانی براتون میدم ؟ :دی )

2 ماه از وقتمو حروم فکر کردن به داستانش کردم خسته شدم دیگه :دی

شاید هم واقعا DLC داستانی در کار نیست باید منتظره نسخه بعدی باشیم و کوجیما هم راست میگه ! از کونامی که میاد یک مرحله گرند زیرو رو 40 دلار قیمت گذاری میکنه بعید نیست سال دیگه کریسمس متال گیر بعدی رو عرضه کنه ! چون ساختمون گیمپلی که بی نقصه و طراحی مراحل جدید و تنوع محیطی میخواد و زمینه داستانی هم که ماجرای های ونوم و سالید اسنیک و بیگ باس هم اماده اس چرا بیخیال یک بازی 60 دلاری بشه و به جاش یک DLC داستانی 20 الی 30 دلاری بده ؟

شاید هم واقعا DLC داستانی در کار نیست باید منتظره نسخه بعدی باشیم و کوجیما هم راست میگه ! از کونامی که میاد یک مرحله گرند زیرو رو 40 دلار قیمت گذاری میکنه بعید نیست سال دیگه کریسمس متال گیر بعدی رو عرضه کنه ! چون ساختمون گیمپلی که بی نقصه و طراحی مراحل جدید و تنوع محیطی میخواد و زمینه داستانی هم که ماجرای های ونوم و سالید اسنیک و بیگ باس هم اماده اس چرا بیخیال یک بازی 60 دلاری بشه و به جاش یک DLC داستانی 20 الی 30 دلاری بده ؟

حرکتیه که منم حدس میزنم اتفاق بیوفته ! مخصوصا اینکه الان مطمئنیم بازی محتوای حذف شده هم داشته احتمالا میاد از همون محتوا استفاده میکنه ... انجین و تشکیلاتشم که به طور کامل تو دستشونه :دی

حرکتیه که منم حدس میزنم اتفاق بیوفته ! مخصوصا اینکه الان مطمئنیم بازی محتوای حذف شده هم داشته احتمالا میاد از همون محتوا استفاده میکنه ... انجین و تشکیلاتشم که به طور کامل تو دستشونه :دی

من تنها امیدی که دارم حداقل کوجیما تو این مدت زمانی که در اختیار داشته از خر شیطون پیاده شده باشه حداقل مثل یک مادر برای فرزند خودش غرورش رو بذاره کناره یک نقشه راه داستانی برای کونامی رسم کرده باشه و مثل سری بازی هایی مثل رزیدنت اویل و اساسین کرید و از لحاظ داستانی سر گردون نباشه

:(
من متال رو تموم کردم کوایت رو از گرفت اخرش
بعدش دیگه توی لیس بادی ها نیست
چی کار کنم دوباره بیاد؟

:(
من متال رو تموم کردم کوایت رو از گرفت اخرش
بعدش دیگه توی لیس بادی ها نیست
چی کار کنم دوباره بیاد؟

"دعا" .. تنها کاری که میشه انجام داد.
چون راهی برای بازگشتش نیست شاید در آینده پچ بدن که برگرده.

یک راه هست قبل ماموریتش emblem ـه پروانه رو اگه اشتباه نکنم استفاده کنی نمیره :دی ولیاگه بره دیگه برای همیشه رفته

یک راه هست قبل ماموریتش emblem ـه پروانه رو اگه اشتباه نکنم استفاده کنی نمیره :دی ولیاگه بره دیگه برای همیشه رفته

نه بابا اون یکی توهم داده :دی هیچکس نیست که نگهش داشته باشه ..
همه تو فروم های خارجی و ایرانی میگن چجوری میشه کوئیت رو نگه داشت؟

بعد یکی که خودش هم نتونسته ( نمونش خودت :دی ) میاد میگه اگه قبل ماموریتش Emblem رو بگیری نمیره! :دی
در حالی که اینم مثل چپتر سوم یه حقیقت تلخه!

نه بابا اون یکی توهم داده :دی هیچکس نیست که نگهش داشته باشه ..
همه تو فروم های خارجی و ایرانی میگن چجوری میشه کوئیت رو نگه داشت؟

بعد یکی که خودش هم نتونسته ( نمونش خودت :دی ) میاد میگه اگه قبل ماموریتش Emblem رو بگیری نمیره! :دی
در حالی که اینم مثل چپتر سوم یه حقیقت تلخه!

آخه من الان سیو 100% برای نسخه PC گرفتم ( قبلا رو 80% تمومش کردما :دی ) کوایت تو بادی هام هست :| همه ماموریتا رو هم S rank کرده همه چیز هم به نهایت خودش رسونده :دی

یعنی ما اومدیم یه متال بازی کنیم قشنگ با این پروسه گند خورد بهش.
امیدوارم یه نسخه ادامه هم بدن چون این بازی تنها کاری که نکرد رفع ابهام بین 1984-1995 بود.
در ضمن انصافا بازی کردن با باس را خیلی خیلی بیشتر از سولید دوست داشتم .منظورم تو گراند زیرو هست.قشنگ ابهت یه شیر پیر تو چشمهای بیگ باس اصلی بود.
یه چیزی ،چرا هیچ کس متوجه این نشد که ژست کلی صورت بیگ باس با ونوم فرق داره؟منظورم را میفهمید که:d
یه ابهتی تو چشمای اسنیک بود که ونوم نداشت.اون صحنه ای که یاراش کشته میشدن تو msf یا کلا فرق داشت دیگه:dخفن تر بو:d
در هر حال امیدوارم بازی ادامه ای هم داشته باشه و صد البته امیدوارم که به وقایع زنزیبار لند و کلا بیشتر به خود بیگ باس اصلی بپردازه تا ونوم
راستی فکر کنم دلیل اینکه کونامی گفته کوجیما هنوز تو اونجا کار میکنه فروش بالای بازی بود.باورشون نشده بد که دیدن کپ کردند.گفتن حالا همین جا باش .ما شکر خوردیم.با خودمون بودیم:d
راستی کاربر عزیزBOSS:d
به عنوان فن قدیمی متال چقدر احتمال انتشار نسخه دیگه را میدی؟
امیدوار باشیم یا خودمون را اسکول نکنیم?:d
اگه میتونی بعد از ترجمه کات سین ها یه کانتکت با کونامی برقرار کن ترجمه را یه پچ بده رو 4 .:d
ولی کلا دمت گرم که داری زحمت این کار را می کشی.هوات را داریم;d
راستی فنای قدیمی متال،همه خفنا،گولاخا هوا ما نوب ها(البته انصافا نوب نیستم:d) را هم داشته باشید.:d

اره حدس میزدم این طور باشه
ولی به احتمال زیاذ آپدیت بدن که بیادش
چون بدون او لطفی نداره مراحل

آخه من الان سیو 100% برای نسخه PC گرفتم ( قبلا رو 80% تمومش کردما :دی ) کوایت تو بادی هام هست :| همه ماموریتا رو هم S rank کرده همه چیز هم به نهایت خودش رسونده :دی

خب از معدود یا شاید تنها کسی هستی که دیدم اینطوری شدی ..ولی فک نکنم به Emblem ربطی داشته باشه ..

من نمی دونم ملت چرا اینقدر از کوئیت خوششون میاد .. من نه تنها کلاً با خودش حال نمی کنم، بلکه وقتی فهمیدم از ونوم خوشش اومده دیگه بدتر .. هر چقدر ونوم خفن باشه اما بیگ باس نیست کلاً برای من کوئیت یه تفلونی بیش نیست .. موقعی هم که بادی استفاده می کردم یه ساعت طول می کشید بیاد، یه بارم که بیچاره شدم و مخفیانه کلی از مرحله رو رفتم اومد جابجا بشه رفت روی مین همه آلارم ها به صدا در اومد :دی

در کل بره به درک، من که دوست دارم بره آخر سر .. 3 سال هر روز تئوری ها چیدم برای خودم، چه فکرایی می کردم و چی شد.. این یه ریسک بزرگ بود که کوجیما کرد .. ریسکش قابل تحسینه، ولی این ریسک یه طرفش برد بوده یه طرف باخت ..که متاسفانه طرف باختش اومده ..این OW شدن بازی باعث این شد ..شاید اگه یه بازی OW دیگه اونم MGS بسازه بترکونه ..ولی این آزمایش اولش بود که همین باعث ضربه زدن به بخش داستانی بود، هیچ خبری هم از هیچی نیست! کوجیما واضح گفته آقا دلتون رو خوش نکنید ..حالا میان میگن اگرم چیزی باشه که نمیاد بگه دلتون رو خوش نکنید :| آقا جان واضح بیانیه داده، باز توهم درست می کنن.

یعنی الان من از رایدن خوشم اومده! یعنی رایدن رو می پذیرم ولی ونوم رو نه! در این حد بگم! دیگه همتون می دونید خصومت من با رایدن چقدرِ! ولی کوجیما یه چیری رو کرد صد برابر رایدن! حاضر بودم کل این میشن ها رو با رایدن برم ولی بدونم رایدنه!

می دونم اینقدر فکرایی که می کردیم اشتباه در اومده که نمی تونیم حقیقت رو قبول کنیم و زدیم تو توهم ..اتفاقی که دوست داشتیم تو بازی بیافته برای خودمون افتاده .. :|

به عنوان فن قدیمی متال چقدر احتمال انتشار نسخه دیگه را میدی؟
امیدوار باشیم یا خودمون را اسکول نکنیم?
yahoo_4.gif

اگه میتونی بعد از ترجمه کات سین ها یه کانتکت با کونامی برقرار کن ترجمه را یه پچ بده رو 4 .
yahoo_4.gif

ولی کلا دمت گرم که داری زحمت این کار را می کشی.هوات را داریم;d
راستی فنای قدیمی متال،همه خفنا،گولاخا هوا ما نوب ها(البته انصافا نوب نیستم
yahoo_4.gif
) را هم داشته باشید.
yahoo_4.gif

صد در صد نسخه دیگه میاد، کونامی گفته کوجیما هم بره تیم جمع داریم می کنیم برای MGS بعدی، حالا شاید MGS نباشه و ؟MG باشه .. ولی هست هر چیزی هست، چون فرانچایزی نیست که بخوان بزارنش کنار خاک بخوره.. کلی سود توشه .. ولی نمی دونم چجوری میشه داستانش امیدوارم سالی یه بار و بی کیفیت نشه

در مورد کانتک هم حتماً خودم تو فکرش هستم :دی
مرسی از لطفت همین حمایت ها باعث ادامه کار میشه ..

آخرین ویرایش:
حدود های اواخر بودم که لباس اسکالز یا همون پاراسایت رو ازم و اصلا توی لیست هم نیست چه توی لیست خرید ها چه توی لیست لباس ها برای مرحله ( اسکین ها )
اصلا انگاری همیچم چیزی وجو نداشته
چی کارش کنم بیاد؟:(:-s

وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or