اگر کسی نمیخواد داستان بازی براش اسپویل بشه به هیچ وجه این تاپیک رو دنبال نکنه .
البته یادمون نره که آنتیتا سرکیزیان اونموقع خودشو تا این حد ضایع نکرده بود. جدیدا هم من جایی ندیدم دراکمن باهاش فالوده خورده باشه.البته اینجا خود دراکمن و دوستان بی تقصیر نیستن. همین تاکید بر اینکه بازی ما فان نیست و ... (که برای جلب رضایت یک عده خاص هست) یا ساپورت کسی مثل انیتا سارکازیان (این خانم به نظر من یکی از استوانه های دورویی و هیپوکراسی تو جهان هست) باعث شده گیمرها روی این نکات کوچیک حساس بشن.
بنظرم تاثیری نداره. 99 درصد گیمرا درگیر این چیزا نیستن. این بحثا مال اون اقلیت پر سر و صداستآخرش من نفهمیدم استفاده از این مسائل تو بازی باعث موفقیت میشه یا شکست
به نظر منم تاثیری نداره.بنظرم تاثیری نداره. 99 درصد گیمرا درگیر این چیزا نیستن. این بحثا مال اون اقلیت پر سر و صداست
دقیقا بحث منی که میخوام بازی رو بوی کاد کنم همینه. من با آدمای به اصطلاح گی هیچ مشکلی ندارم. حتی به نظر شخصیم و بر خلاف خیلیا دیگه این آدما اینجوری به دنیا میان و انتخاب شخصیشون نیست.به وسعت یک تاریخ اکثریت تا تونستن ، به این اقلیت توسری خورده رحم نکردن . تا جاییکه شده خواسته ها و امیال خودشونو به این بنده خداها دیکته کردن . دور زندگیشون خط کشیدن و محدودشون کردن و از حقوق اولیه ی انسانی محرومشون کردن حالا یکی پیدا شده که حق این اقلیت رو برای قهرمان بودن توی یه دنیای خیالی به رسمیت شناخته باز اون اکثریت تاب تحمل همین دنیای خیالی رو هم ندارن و با مشت گره کرده از خجالت بقیه در میان . انگار یه زن ، یه ترنس یا یک دگرجنس گرا حق قهرمان بودن توی یک داستان خیالی روهم نداره . چه برسه به دنیای واقعی . دیگه وقتشه این تابوهای گندیده رو شکست
Sent from my Redmi Note 8 Pro using Tapatalk
دیشب خواستم اینو بگم ولی یادم رفت.در ضمن sjw فقط مربوط به lgbt نیست. همونجوری که بچه نیتن رو تو آنچارتد دختر کردن و حتی خیلیاتون هنوز متوجه نشدین این بخشیه از یک برنامه بزرگتر.
من خودم دختر دار شدن نیتن رو بیشتر پسندیدمدیشب خواستم اینو بگم ولی یادم رفت.
دفعه بعد دعوا سر اینه چرا بچه نیتن دختر شد و پسر نشد!
لابد همونطور که همجنسگراها ده درصد جامعه ن ، دخترها هم ده درصد جامعه ن و اقلیتن و از هر ده زوج نه تا بچه شون پسر میشه![]()
Initially, in the epilogue, it was Nate's son. Something similar happened with the mansion they go into. That was an old English guy's house. She asked, Well, what if it was a woman?
شاید برای ۲۰ مه اینو میگم تو این انجمن. تک تک این کارا شاید تکی معنی خاصی نداشته باشن ولی وقتی بذاریشون کنار هم میفهمی عه! اینه قضیه. این قضیه به فروش بازی لطمه خواهد زد، و نادی داگ باید تجدید نظر کنه تو سیاستهاش. اگه یه کارمندت انقدر لجش گرقته که دست به همچین کاری میزنه، مشکلاتت خیلی بزرگتر از این حرفان.دیشب خواستم اینو بگم ولی یادم رفت.
دفعه بعد دعوا سر اینه چرا بچه نیتن دختر شد و پسر نشد!
لابد همونطور که همجنسگراها ده درصد جامعه ن ، دخترها هم ده درصد جامعه ن و اقلیتن و از هر ده زوج نه تا بچه شون پسر میشه![]()
منم نمیدونماین یارو کیه، دوست پسر ابی هست؟ با این حساب فکر کنم اون قضیه ترنس یا گی بودن منتفی میشه.![]()