Spoiler: قدم به قدم با بازی POP:T2T

• Thread starter Thread starter FashisT
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
سلام به همگی آقا من یه سوالی دارم اون هم اینکه این وزیر کی بود که غول آخر بود و این درگیری پرنس با دارک پرنس برای چی بود داستان این پرنس هم خیلی بی سرو ته شده اگه کسی میتونه داستان سه قسمت رو بذاره تو سایت ازش ممنون میشم
اگه قسمت اول را بازی کرده باشی وزیر را باید خوب بشناسی
در مورد درگیری آخر بین دارک پرنس و پرنس....این درگیری لازم بود تا پرنس تاریکی از وجود پرنس پاک بشه..البته تمام این درگیری ها در ذهن پرنس روی داد

فرزاد جان من فکر نکنم این اقا خورزو واقعا راست گفته باشه فکر میکنم مارو دست انداخته ببخشید البته ها
دوست عزیز ولی با همه اینها در تالار بگردی بسیار داستانس سه گفته شده همین تور در تاپیک داستان بازی ها داستان یک و دو گفته شده

اقا اگر دقت کرده باشی من میثم هستم ها!!!
دوست عزیز بنده با هیچ کاربر جدیدی مشکلی ندارم ولی اگر دقت کرده باشی تو نوشته هاشون عنوان کردن این پرنس خیلی بی سر و ته شده یعنی شماره یک و دو شو بازی کردن کسی که شماره یک و دو یا حد اقل یکدومش رو بازی کرده باشه باید بدونه چه خبر خب من فقط منظورم همین بود بعدم یک سوال دیگه ایشون چرا همش یک پست بیشتر ندارن
من هیچ قصد توهین ندارم فقط میگم شاید ایشون ما رو گذاشته باشن سر کار شاید من از نوع نوشتنشون بد برداشت میکنم
در هر صورت من عذر خواهی میکنم مثلا رو فیسره بدیم باز غلط نوشتم ؟
ولی خودمونیم ها رهام و بهزاد رفتن دیگه اصلا ادم حال اومدم تو تاپیک پرنس رو نداره

[
Quote]س خیلی بی سر و ته شده یعنی شماره یک و دو شو بازی کردن کسی که شماره یک و دو یا حد اقل یکدومش رو بازی کرده باشه باید بدونه چه خب[/

Quote]
اين كه دليل نشد خيلي ها بازي رو انجام ميدن ولي از داستان سر در نميارن

خیلی ها بله و خیلی بازی ها اما بازی پرنس که داستان همه چیز تو همه سایت های ایرانی هست فکر نکنم همچین داستانش رو ادم نفهمه

از كجا مطمئني اين دوستمون اونها رو ديده ؟
باي دبا تازه وارد ها طوري برخورد كرد كه اونها به سمت سايت جذب بشن نه اينكه فرار كنن !

آخرین ویرایش:
بابا من معذرت می خوام
اصلا یک چیزی گفتم
ای بابا
ی بازم میگم ایشون می دونست بابا شما رو صفحه قبلی بخون ببین چی گفته بر گشته میگه این پرنسم چه قدر داستانش بی سر وته شده اگر میگفت بی سر و ته است ادم حدس میزد که شاید بازی نکرده ولی وقتی فعل شده رو بکار میبره یعنی یک نسخه از قبلیشو بازی کرده و به این نتیجه رسیده که پرنس 3 داستانش بی سر و ته هست
بنده مگه به ایشون فحش دادم یا اینکه با لحن بدی گفتم
فقط گفتم شاید دست انداخته باشه
میشه بیخیال بشیم ؟:(( :confused:

بابا من که خودم رو کشتم میگم بحث کنید
راستشو بخوای مهندش جون حالا نمیدونم جاش هست بگم یا نه رهام که مثل اینکه داره میره اون ور اب شایعه شاید باشه ولی من اینتوری شنیدم تو چت میگفت بهزاد هم دیگه فکر نکنم بیاد خودش میگفت شاید دیگه نیام

بچه ها ببخشید که سایتو با سوالم بهم ریختم بعدم من sot رو بازی نکردم برای همین هم اینقدر گیج شدم:confused:
راستی یادم رفت از مدیران سایت تشکر کنم سایتتون خیلی باحاله
{ پاچه خواری }

آخرین ویرایش:
برو بکس مهربون من 2 ساعته دارم میگردم ولی داستان کامل پرنس رو گیر نیاوردم ماشالا این بازی سنتر هم خیلی سوراخ سمبه داره آدم گیج میشه در هر صورت ممنون میشم کسی داستانشو تو تاپیک بذاره:neutral:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or