Splinter Cell: Double Agent

سلام این بازی کی میاد؟؟؟؟ کشت ما رو!!!!!!

کسی اطلاعی داره جواب بده ممنون میشم...

در ضمن آلبوم جدید محسن چاووشی هم حتما گوش کنید (ارجینالشو بخرید)

سلام . :love:

دوستان منم با اين بازي يه مشكل عجيب دارم . ( از بس كه گند زدن به برنامه نويسي بازي ... مثل اينكه ... داشتن از بس با عجله بازي رو دادن بيرون ... كلاً از رو منوهاش ميشه اين موضوع رو تشخيص داد )

نميدونم چرا بي دليل وسط مرحله ها يا بهتر بگم در حين اجراي بازي ، سيستم الكي ريست ميشه !!!
من هر دو تا Patch بازي رو نصب كردم ... آخرين درايور كارت هاي nVIDIA رو گرفتم و نصب كردم ... Crack نسخه 1.02 رو هم كپي كردم ... حتي ويندوز رو هم Update كردم ... منظورم Vista ست .
در ضمن مشخصات سيستمم هم اينه :
CPU : AMD AthlonFX62
RAM : 2.5 GB DDR2 800
VGA : Asus 8800 GTX 768MB - FristBoard
حتي Hard رو هم Defragment كردم اما بازم همون مشكلو دارم ...
راستي دو سه بار هم ويندوز رو عوض كردم و تو XP هم دقيقاً همين مشكلو دارم ...

:((

دوستان منم با اين بازي يه مشكل عجيب دارم . ( از بس كه گند زدن به برنامه نويسي بازي ... مثل اينكه ... داشتن از بس با عجله بازي رو دادن بيرون ... كلاً از رو منوهاش ميشه اين موضوع رو تشخيص داد )

نميدونم چرا بي دليل وسط مرحله ها يا بهتر بگم در حين اجراي بازي ، سيستم الكي ريست ميشه !!!
من هر دو تا Patch بازي رو نصب كردم ... آخرين درايور كارت هاي nVIDIA رو گرفتم و نصب كردم ... Crack نسخه 1.02 رو هم كپي كردم ... حتي ويندوز رو هم Update كردم ... منظورم Vista ست .

فقط توي اين بازي يه دفعه ريست ميشه يا تو بازي هاي ديگه هم همينطوره؟؟؟
فكر كنم اين پكي كه تو گرفتي خراب باشه بندازش دور يكي ديگه بخر البته بازي رو از همون پكي كه قبلا خريدي نباشه و از يك شركت ديگه باشه حتما مشكلت حل ميشه :biggrin1:

آقای M8CRX بنظرم بهتره بری یه دی وی دی دیگه بخری شما تمام کارهایی که باید انجام میدادی انجام دادی فکر میکنم این آخرین راه باشه

جواد کجایی
من لامبرتم نکشتم از همه ی اعضا هم اسکن گرفتم باز آخر بازی دستگیر میشم و بعد از تیتراژ هم مرحله اضافی رو نشون نمیده :(( بیا راهنمایی کن اعصابم دیگه بهم ریخته البته حشام رو کشته بودم و اون خلبان رو هم همینطور اگه سیو بازی رو داری بذار
در ضمن من انریکا رو وقتی میخوام وارد آسانسو بشم میبینم اسلحه و عینک رو بهم میده و در آسانسورم برام باز میکنه با وجود این خوش خدمتی بهش رحم نکردم:biggrin1: و کشتمش ولی شنیده بودم که جنازش توی موتور خونس جریان چیه؟

ممنون دوستان ... اما من فكر نميكنم از DVD باشه ها !!! آخه بازي بدون مشكل و كامل نصب ميشه و Installer خود بازي هم هست ... در ضمن من با استفاده از همين DVD ها بازي رو، روي سيستم هاي خيلي Low تر نصب كردم و به راحتي بازي بالا اومده و مشكلي نداشته ...
خدايي موندم اشكال از كجاست !!! مثل اينكه بايد برم سراغ عوامل متافيزيكي ... شايدم قسمت نيست اين شمارشو بازي كنم ... دارم دق ميكنم ... آخه من از همون نسخه اول بازي رو دنبال ميكردم :(( واقعاً خيلي ظلمه ... در ضمن من فقط تو اين بازي اين مشكلو دارم و ساير بازي ها عالي اجرا ميشن ... از موقعي كه اين بازي منتشر شده من همينطوري دارم حرس ميخورم !!! :((:((:((

كمك :((:((:((

سلام
مهرداد جان اون دفعه هم بهت گفتم این بازی به کارتهای سری8 مشکل داره یه تاپیک بود تو مشکلات فکر کنم راه حلش رو گفته بود شایدم اشتباه میکنم و راه حلی نگفته بود ولی خب اونجا بری بهتره...

آقای M8CRX من برای این گفتم بری یه دی وی دی دیگه بخری برای اینکه احتمالا یه نسخه بهتر و احیانن بدون مشکل بخری منظور من این نبود که دی وی دیت مشکل داره من بازیو 3 هفته پیش خریدم و نصب کردم درایور جدید Nvidia هم رو سیستم نصب بود بدون هیچ مشکلی بازی بالا اومد
بچه ها قصد ندارین بگین من چیکار باید بکنم که مرحله اضاف رو ببینم
توی پست قبلیم همه چی رو توضیح دادم
امین حالا اومدی اینجا پست دادی میمردی یه نگاه هم به پست من میکردی:biggrin1:

آخرین ویرایش:
جواد کجایی
همین جا هستم،ولی خو نت من قاط زده شاید یک دو سه شبی نباشم :دی

من لامبرتم نکشتم از همه ی اعضا هم اسکن گرفتم باز آخر بازی دستگیر میشم و بعد از تیتراژ هم مرحله اضافی رو نشون نمیده :(( بیا راهنمایی کن اعصابم دیگه بهم ریخته البته حشام رو کشته بودم و اون خلبان رو هم همینطور اگه سیو بازی رو داری بذار
در ضمن من انریکا رو وقتی میخوام وارد آسانسو بشم میبینم اسلحه و عینک رو بهم میده و در آسانسورم برام باز میکنه با وجود این خوش خدمتی بهش رحم نکردم:biggrin1: و کشتمش ولی شنیده بودم که جنازش توی موتور خونس جریان چیه؟
خو،بگو خط اعتماد nsa خالی که نیست؟ اگر اشتباه نکنم باید بالای 70 % باشه ( درصد نداره خودت باید تخمین بزنی :دی) حالا بیکاری بشین از اول بازی کن :دی هشام رو نمیکشتی بهتر بود من یادم رفت اینو بگم، چون هشام رو نمیکشتی یک مرحله بیشتر باید تو کنگو میموندی :دی خلاصه سعی کن انریکا رو هم نکشی، قضیه اینی که جسدش رو موتور خونه هست واسه اینه که رمز اظطراری خنثی کردن بمب تو کشتی رو باید از pc انریکا برداری بعد موقع انفجار که دارن نیگاه میکنن تو باید frame enrika رو بزنی :دی که emile میزنه انریکا رو میکشه و جسدش رو میبرن تو موتور خونه :دی ( دیگه هیچی یادم نمیاد :دی)

والا برای بازی کردن بهتره از درایور 94.24 استفاده کنی ولی من خودم آخرین بار با 169.09 بازی کردم مشکلی هم نداشتم!
سلام
مهرداد جان اون دفعه هم بهت گفتم این بازی به کارتهای سری8 مشکل داره یه تاپیک بود تو مشکلات فکر کنم راه حلش رو گفته بود شایدم اشتباه میکنم و راه حلی نگفته بود ولی خب اونجا بری بهتره...
والا امین منم سری 8 دارم و بازی هم کردم و کوچکترین مشکلی نداشتم :confused:

ای خدا یعنی از اول برم جواد خو بگو میخوای از سر بازم کنی خلاص :biggrin1:حالا احتمالا اگه بگم خط اعتماد NSA بالای 70درصده یه چیز دیگه میگی:biggrin1:
امین تو کارت سری 8 نداری احتمالا امتحانم نکردی اما بازم میگی این بازی با سری 8 مشکل داره باور کن من بازیو نصب کردم بعد بدون درد و خونریزی رفت تو بازی کارتمم 8600 هست

میثم جان من اون پستت رو ندیدم!:p
در ضمن دوستان من که از خودم نمیگم به خدا تو همین سایت دیدم که خیلی ها با سری 8 مشکل داشتن(البته بیشترشون هم 8800 داشتن) حالا لینکش رو میگردم پیدا میکنم!:)

ای خدا یعنی از اول برم جواد خو بگو میخوای از سر بازم کنی خلاص :biggrin1:حالا احتمالا اگه بگم خط اعتماد NSA بالای 70درصده یه چیز دیگه میگی:biggrin1:
امین تو کارت سری 8 نداری احتمالا امتحانم نکردی اما بازم میگی این بازی با سری 8 مشکل داره باور کن من بازیو نصب کردم بعد بدون درد و خونریزی رفت تو بازی کارتمم 8600 هست
به خدا یادم نمیاد هیچی! اگه هاردم جا بود بازی رو دوباره نصب میکردم کامل راهنمایی میکردم :دی 18 گیگ جا می خواهد ، من از کجا بیارم 18 گیگ :دی
ولی کاملا و اصولا لمبرت رو نکشی مشکل باید حل بشه چون من خودم هم همین جوری پایان خوب بازی رو دیدم البته هشام رو هم نکشتم :دی

پ.ن: 6 روز پیش UT3 رو بازی کردم الان Xfire انداخته تو پروفایلم :دی Xfire هم خوشحال هست ها :دی نه؟ :دی

امین جان خو پسر خوب بگو با 8800 مشکل داره نه سری 8 در ضمن من از بچه هایی هم که 8800 داشتن دیدم که می گفتن بازیو بدون مشکل اجرا کردن
جواد چی میگی تو 18 گیگ :eek: من بازیو ریختم 6.80 گیگ بیشتر نشده کوتاه بیا Stronglehold هم با اینکه اون همه جا میگرفت فقط 13 گیگ بود
فکر کنم فقط یه راه برام مونده که بازیو از اول نرم اینکه بازیو از مرحله ی کنگو دوباره برم
جریان این xfire چیه نکنه بروبچز انلاین PS3 هستند زیر دیپلم حرف بزن:biggrin1: من هنوز دیپلم نگرفتم:biggrin1:

آخرین ویرایش:

دوستان از توجهتون خيلي خيلي خيلي ممنونم ... من هنوز با بازي مشكل دارم و ميخوام يه DVD ديگه از بازي بگيريم ببينم چي ميشه !!! در ضمن تو اكثر سايتها نوشته كه مشكل بازي با كارتهاي 8800 با نصب Patch 1.02 كاملاً حل ميشه ... اما يه چيز ديگه كه بهش اشاره شده اينه كه بايد در حين انجام بازي از غير فعال بودن قابليت Cool&Quit پردازنده هاي AMD مخصوصاً دو هسته اي اطمينان حاصل كنيد مگر نه ممكنه بازي با مشكل اجرا بشه ... براي همين من اين كارو هم از طريق Bios انجام دادم اما هنوز كه هنوزه همون آشه و همون كاسه ...

واقعاً‌ موندم !!!

جواد چی میگی تو 18 گیگ :eek: من بازیو ریختم 6.80 گیگ بیشتر نشده کوتاه بیا Stronglehold هم با اینکه اون همه جا میگرفت فقط 13 گیگ بود
من اون موقع که کرک نشده بود خریدم:دی 3 روز اول کرک نشده بود که من خریدم روز چهارم کرک شد منم دیگه نخریدم :دی
image داشت 7.5 گیگ، خوده بازی هم 12 گیگ جا میخواهد که bonus video های multipalyer رو خذف کنی بشه 10.5 گیگ :دی
جریان این xfire چیه نکنه بروبچز انلاین PS3 هستند زیر دیپلم حرف بزن:biggrin1: من هنوز دیپلم نگرفتم:biggrin1:
اسم مقدس Xfire رو با نام کنسول نیار :دی
اما يه چيز ديگه كه بهش اشاره شده اينه كه بايد در حين انجام بازي از غير فعال بودن قابليت Cool&Quit پردازنده هاي AMD مخصوصاً دو هسته اي اطمينان حاصل كنيد مگر نه ممكنه بازي با مشكل اجرا بشه ... براي همين من اين كارو هم از طريق Bios انجام دادم اما هنوز كه هنوزه همون آشه و همون كاسه ...
من تک هسته ای دارم و همچین قابلیتی هم cpu م داره،منتها من از همون موقع که خریدم فعال بوده تست نکردم ببینم بدون این گزینه مشکلی پیش میاد یا نه

حالا یه سوال:شما فایل splintercell4.ini رو که دستکاری نکردی برای افزایش گرافیک بازی؟

خوب بلاخره منم موفق شدم مرحله اضافی و پایان اصلی رو ببینم:biggrin1: البته با کمک جواد:love:
مشکل هم همون کشتن حشام بود دوباره مرحله congo رو رفتم و اینبار هشام رو نکشتم البته توی مراحل قبلی هم اون خلبان رو نکشته بودم ولی در کل فکر نمیکنم دیدن مرحله اضافی ربطی به کشتن یا اینکه منفجر شدن بمب رو گردن enrica بندازیم داشته باشه چون اصولا enrica برای NSA هیچ ارزشی نداره
راستی چرا همه میگید sam فرار کرد مگه لباس گروه STARS که فکر میکنم شاخه ای از پلیس باشه تنش نبود پس چرا باید فرار کنه :confused:

با سلام

من نسخه Ps2 این بازی رو رفتم ولی شنیدم که نسخه 360 و Pc اون با بقیه نسخه ها از لحاظ مراحل و تقریبا داستان فرق میکنه!
حالا ارزش داره دوباره روی Pc برم؟!

با تشکر

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or