Splinter Cell: Double Agent

سلام این بازی کی میاد؟؟؟؟ کشت ما رو!!!!!!

کسی اطلاعی داره جواب بده ممنون میشم...

در ضمن آلبوم جدید محسن چاووشی هم حتما گوش کنید (ارجینالشو بخرید)

مال من شانسی درست شد والان دارم با بالاترین گرافیک بازی می کنم .......... :cheesygri
حالا چه جوری نمی دونم.... !!!!؟؟؟؟؟
یه سوال دیگه هم داشتم که تو آپشنه گرافیک بازی یکی از تنظیمات خاموشه و آف هستش ..... حالا نمیدونم واسه چی ......؟
یکی دیگه هم اینه که وقتی آخرین گزینه را روشن می کنم وسط لودینگ میاد بیرون و ارور DONT SEND
میده .... ولی وقتی اون خاموش باشه درسته....... بجز این دوتا دیگه بقیه رو تا آخر بردم بالا و نرمه نرمه ......تازه الان باحال شده ........:biggrin1::biggrin1::cheesygri:cheesygri:biggrin1::biggrin1:
:love:

آخرین ویرایش:
بچه ها رو سیستمه دوستم وسط لودینگش یهو ریستارت می کنه بدونه هیچ اروری ........
و با همین سیستمی که دوستم داره 3 نفر دیگه بازی رو تا آخرش رفتن پس اشکال از ضعف سیستم نمی تونه باشه از ویندوزم نیست چون وقتی عوضش کردیم بازیم همون طور شد . درایور کارت گرافیکشم که جدیده حالا واسه چی برا این دوست ما ریستارت میکنه نمی دونم اگه شما می دونید حتما بما بگید ممنون میشم....
مشخصات سیستمه دوستم :
cpu . 3000 full
vga : asus nvidia 6200 le
ram : 512
:confused::confused::confused:

مال من شانسی درست شد والان دارم با بالاترین گرافیک بازی می کنم .......... :cheesygri
حالا چه جوری نمی دونم.... !!!!؟؟؟؟؟
یه سوال دیگه هم داشتم که تو آپشنه گرافیک بازی یکی از تنظیمات خاموشه و آف هستش ..... حالا نمیدونم واسه چی ......؟
یکی دیگه هم اینه که وقتی آخرین گزینه را روشن می کنم وسط لودینگ میاد بیرون و ارور DONT SEND
میده .... ولی وقتی اون خاموش باشه درسته....... بجز این دوتا دیگه بقیه رو تا آخر بردم بالا و نرمه نرمه ......تازه الان باحال شده ........:biggrin1::biggrin1::cheesygri:cheesygri:biggrin1::biggrin1:
:love:

نفهمیدی چه طوری درست شد ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

من يه چيزايي راجبه conviction شنيدم كه ميگن قراره خانم فيشر هم به بازي اضافه بشه ايا اين حرف درسته؟؟؟

نه غلطه:biggrin1: خانوم فیشر نداریم فقط یه خانم سارا فیشر داشتیم که تو شماره ی 4 کشتنش:)

آقا یکی واسه من درست توضیح بده که داستان این اسپلینتر سل 4 چیه ........
واسه چی رفت تو زندان ..... و اون دوتا درجه که اون پایین اومده چیه و اون مرحله که تو پایگاه
جامی هستی و بهت 24 دقیقه وقت میده باید چی کار کنی ... چرا اون دوتا درجه کم و زیاد میشه.......یکم گیج شدم ... یه بار یکیرو که میکشی اون یکی کم میشه ، میبازی و یه بار دیگه یه جور دیگه که می کشیش کم نمیشه ... اصلا نفهمیدم چه جوری .....؟
و این که میگن سه تا پایان داره قضیه اش چیه ....؟
و کلا چند تا مرحله میشه ..... ؟
:confused::confused::confused:

در مورد مطالب بالا باید بگم فهمیدم قضیه اش چیه ولی اگه یکی دقیق تر تو ضیح بده ممنون میشم.... ........
چه سریع تموم شد بازی.......فقط موندم چرا آخر بازی اینجوری شد ............
یه بار ک بمب منفجر شد و سم رو گرفتن ( تو اون کشتیه)......(یه پایانش)
یه بار که سم بمب رو خنثی کرد و پرید تو آب و در رفت ( دومیش)
یه بارم که یه بمب هسته ای منفجر میشه و کل شهر میر رو هوا ........ آخه واسه چی اینطور شد ....؟
حالا میشه یکی واسه ما دقیق توضیح بده درست و حسابی که پایان خوبش کدومه و پایانه بدش کدوم
و اصلا اون بمب هسته ای که کل شهر رو میبره رو هوا واسه چیه و تکلیفه این سم آخر چی میشه ...؟ منظرتون هستم ...... ممنون
در کل بدک نبود ولی به پای هیتمن 4 نمی رسید

آخرین ویرایش:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or