Splinter Cell: Double Agent

سلام این بازی کی میاد؟؟؟؟ کشت ما رو!!!!!!

کسی اطلاعی داره جواب بده ممنون میشم...

در ضمن آلبوم جدید محسن چاووشی هم حتما گوش کنید (ارجینالشو بخرید)

دوستان من . dj_mj و Ientenx عزیز ، من خواهش می کنم که کوتاه بیاید . اینجا که جای دعوا و بحث نیست . انشاا... که سوء تفاهم شده .

دوستان این پچی که برای بازی اومده آیا باگهای بازی رو کم می کنه و یا تاثیری رو بازی داره یا نه ؟ چون من جایی خوندم که فقط رو قسمت Online تاثیر می ذاره .

دوستان این پچی که برای بازی اومده آیا باگهای بازی رو کم می کنه و یا تاثیری رو بازی داره یا نه ؟ چون من جایی خوندم که فقط رو قسمت Online تاثیر می ذاره
درست گفتن چون فقط مشکلات بازی online رو رفع میکنه... ودر offline فقط aa رو به بازی اضافه میکنه

دوستان من . dj_mj و Ientenx عزیز ، من خواهش می کنم که کوتاه بیاید . اینجا که جای دعوا و بحث نیست . انشاا... که سوء تفاهم شده .

دوستان این پچی که برای بازی اومده آیا باگهای بازی رو کم می کنه و یا تاثیری رو بازی داره یا نه ؟ چون من جایی خوندم که فقط رو قسمت Online تاثیر می ذاره .

نه فقط مقدار جزء از باگ ها گرافیکی رو میگیره.

11 مگ ( بگیر ضرر نداره ):cool:

آقا من اونجا که باید با Laser Mic صدای اون 4 تا رو ضبط کنم گیر کردم.کسی میتونه لطفا کمکم کنه؟
شما که خودت داری میگی باید صداشون رو وقتی حواسشون نیست ظبط کنی دیگه کجاش گیر کردی؟؟؟ :eek:

آقا من اونجا که باید با Laser Mic صدای اون 4 تا رو ضبط کنم گیر کردم.کسی میتونه لطفا کمکم کنه؟
قشنگ توضیح بده ببینیم کجا گیر کردی...

بچه ها من بازی رو تموم کرده بودم ولی کارت اینترنتم تموم شده بود ، نتونستم بیام بگم!

برای شما هم مرحله ی آخر رو داشت ؟؟؟

یادمه میگفتید که آخر بازی بمب رو خنثی می کنیم و مامورین سوات میریزن تو و ...... 2 تا پایان متفاوت....

یعنی برای شما مرحله ی بعد از اون رو نداشت ؟؟؟ (توی کشتی)

ببين وحيد تو ديگه كمكم بايد اين چيزارو وفهمي:biggrin1: (ماشالا الان 20 سالته :biggrin1: )
ضريب IQ ت داره هر روز زير مياد :biggrin1:
داري عين جواد كته كله وشي:biggrin1: :p :p
خب براي همه اون مرحله كشتي رو داشت بستگي داره اخرش لمبرت رو بكشي يا نه تا بتوني پايان دومش رو هم وفهمي:biggrin1:
حالا وفهميده شدي:biggrin1:
قربانت مجتي:biggrin1:

ببين وحيد تو ديگه كمكم بايد اين چيزارو وفهمي:biggrin1: (ماشالا الان 20 سالته :biggrin1: )
ضريب IQ ت داره هر روز زير مياد :biggrin1:
داري عين جواد كته كله وشي:biggrin1: :p :p
خب براي همه اون مرحله كشتي رو داشت بستگي داره اخرش لمبرت رو بكشي يا نه تا بتوني پايان دومش رو هم وفهمي:biggrin1:
حالا وفهميده شدي:biggrin1:
قربانت مجتي:biggrin1:
اخه IQ بازی 3 تا پایان داره.... :biggrin1: چرا تو هیچی نوفهمی؟؟؟ :confused: هنوز 2 تا پایان رو پیدا کردی؟؟؟ منم فقط 2 تا رو پیدا کردم..... راه سومی رو هم بلدم ولی دیگه دیره.... چون بازی رو پاک کردم

ببين دوسته من من نميدونم با چي داري بازي ميكني ولي اگه با كامپيوتر بازي ميكني دكمه ابتدا E رو ميزني بعد كه اسلحه ات اومد كنترل رو ميگيري و با كليد هاي جهت نما ميري روي يكي از همونها كه تو ليست هست به شكله بلندگو هستش و وقتي ميگيريش دستت مثله تفنگه و يه نشونه سبز داره اون نشونه رو وقتي ميبري روي صدا قرمز ميشه يعني شروع ميكنه به ظبط كردن اميدوارم متوجه منظورم شده باشي

سلام
دوسته خوب
فكر كنم شما تو مرحله شانگهاي گير كردين اونجا كه از بالاي ساختمون آويزون ميشين و بايد صداي اون چند نفر رو ضبط كنيد ببينيد اينجا رو من خودم خيلي زياد رفتم تا تونستم رد كنم شما بايد اينجا خيلي سريع خودتون رو به پشت اون پنجره برسونيد و صداشون رو كامل تا وقتي كه پرده رو نكشيدن ضبط كنيد وبعد از اينكار همينطور ميايد پايين و وارد ساختمان ميشين و بعد از باز كردن در چند گاو صندوق با هليكوپتر كه تو همون طبقه مياد دنبالت و پنجره رو ميشكنه فرار كنيد

كاشتي يكي بود جوابه منم ميداد

قشنگ توضیح بده ببینیم کجا گیر کردی...

بچه ها من بازی رو تموم کرده بودم ولی کارت اینترنتم تموم شده بود ، نتونستم بیام بگم!

برای شما هم مرحله ی آخر رو داشت ؟؟؟

یادمه میگفتید که آخر بازی بمب رو خنثی می کنیم و مامورین سوات میریزن تو و ...... 2 تا پایان متفاوت....

یعنی برای شما مرحله ی بعد از اون رو نداشت ؟؟؟ (توی کشتی)

بازی 3 نوع حالت تمام کردن داره .
1-Good
2-Normal
3-Bad

که اول به کشتی ربط نداره.
ولی دوتا بعدی به خود کشتی مربوط میشه.:cool:

این هم 3 نوع پایان.:

Successfully complete the following tasks to get the corresponding ending:

Ending A - Good: Have your NSA trust above 33% and save at least two of the three targets (Crouse Ship, Hisham, Lambert).

Ending B - Normal: Have your NSA trust below 33% and save all three targets (Crouse Ship, Hisham, Lambert). Alternately, have your NSA trust above 33% and destroy two of the three targets.

Ending C - Bad: Destroy all three targets (Crouse Ship, Hisham, Lambert). Alternately, have your NSA trust below 33% and destroy two of the three targets.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or