Splinter Cell: Double Agent

سلام این بازی کی میاد؟؟؟؟ کشت ما رو!!!!!!

کسی اطلاعی داره جواب بده ممنون میشم...

در ضمن آلبوم جدید محسن چاووشی هم حتما گوش کنید (ارجینالشو بخرید)

سعی کن خودت گیم رو ببری تا اخر ( تا لذت بازی بهت دست بده )

این هم یک مقاله از داستان بازی.

-------------------------------------
بازي Splinter Cell: Double Agent كه چهارمين نسخه از مجموعه بازي‌هاي Splinter Cell مي‌باشد، اين بار داستان كاملا متفاوتي را در برابر شما قرار خواهد داد. البته اين بازي نيز چون نسخه‌هاي قبلي مبتني بر حركات مخفيانه و عمليات‌هاي آزادانه خواهد بود. داستان بازي از آنجا آغاز مي‌شود كه دختر نوجوان Sam Fisher در يك حادثه رانندگي كشته مي‌شود. اين ماجرا Sam Fisher را دچار چنان حالتي از ياس و نااميدي مي‌كند كه او ديگر قادر به انجام درست وظايف خود براي NSA نيست.

با اين حال ماموريت اصلي او در اين بازي، نفوذ به درون ساختار يك سازمان تروريستي خانوادگي با نام John Brown's Army مي‌باشد. براي نخستين بار در مجموعه بازي‌هاي Splinter Cell در اين نسخه Sam Fisher ديگر نمي‌تواند تنها به استفاده از ابزارآلات پيشرفته خود و حمايت‌هاي سازمان NSA دلخوش كند. در اينجا او بايد بيش از هر چيز به هوش بالا و غرايض طبيعي خود تكيه داشته باشد تا بتواند از اين مهلكه جان سالم به در ببرد.

در بازي Splinter Cell: Double Agent عمليات شما صرفا مبتني بر يك داستان خطي در نقاط مختلف و گوشه و كنار جهان نيست. براي نخستين بار در اين سري، شما شاهد داستاني پر پيچ و خم و تو در تو هستيد كه شيوه‌هاي مختلف بازي از سوي شما به نتايج متفاوتي منتج خواهد گرديد. در هر حال، هر تصميم شما در هر مرحله از بازي، باعث بروز مجموعه‌اي متفاوت از سلسله حوادث در مراحل بعدي خواهد بود. در اين بازي شما بايد با زيركي در سازمان John Brown's Army نفوذ كنيد و پس از جلب اعتماد آنها به صورت يكي از اعضاي آن درآييد. حتي Sam Fisher بايد در سرقت‌هاي مسلحانه اين گروه نيز همكاري كند و با ايجاد موقعيت‌هاي ويژه، سرانجام از چنان مقامي در سازمان برخودار شود كه بتواند با Jamie Washington ارتباط برقرار كند. چنانچه موفق شود با Jamie Washington ارتباط دوستانه‌اي برقرار نمايد، سرانجام خواهد توانست به درون حلقه اعضاي اصلي اين شبكه تروريستي نفوذ كند. البته تمام اينها بستگي به رفتار او در طي مراحل اين سازمان چند لايه و هوش و ذكاوت وي خواهد داشت.

پس از اينكه Sam Fisher وارد بخش اصلي سازمان گشت، اينك برسر يك دو راهي خواهد بود. انتخاب هاي اخلاقي گوناگوني در برابر وي قرار دارد. در حقيقت او كاملا مختار خواهد بود كه همچنان به عنوان يكي از افراد NSA باقي بماند يا به گروه ارتش John Brown بپيوندد. در اين نسخه ، در هر مرحله از بازي ، او با شخصيت‌هاي بسياري برخورد خواهد داشت كه به گونه‌اي متفاوت از شخصيت‌هاي نسخه‌هاي پيشين طراحي شده و كنترل مي‌شوند و در مجموع اين بازي فضاي متفاوتي را نسبت به بازي‌هاي قبلي مجموعه به نمايش مي‌گذارد.
---------------------
منبع:Www.Oxogame.Com
نوشته ی Fabel

آقا کمک مرحله 3 هستم در گاو صندوقو باز کردم ، تمرین تیر اندازی کردم ، حال ندارم با آنتن ور برم و تروجان آپلود کنم!
حالا یارو ماس (ماست!) اومده دنبالم منو برد پیش امیل (کچل سفید پوش با دوبنده) که اونجاش پشتش به منه باید برگرده اسلحه رو بده به من که بر نمیگرده ، یارو که بستنش به دیوار همینطوری آه و ناله می کنه ، ماس هم تکیه داده به دیوار ، هیچ دکمه ای هم کار نمی کنه 22 بار هم لود کردم هیچی که هیچی!!
کمک کنید تروخدا

آقا کمک مرحله 3 هستم در گاو صندوقو باز کردم ، تمرین تیر اندازی کردم ، حال ندارم با آنتن ور برم و تروجان آپلود کنم!
حالا یارو ماس (ماست!) اومده دنبالم منو برد پیش امیل (کچل سفید پوش با دوبنده) که اونجاش پشتش به منه باید برگرده اسلحه رو بده به من که بر نمیگرده ، یارو که بستنش به دیوار همینطوری آه و ناله می کنه ، ماس هم تکیه داده به دیوار ، هیچ دکمه ای هم کار نمی کنه 22 بار هم لود کردم هیچی که هیچی!!
کمک کنید تروخدا

چی می گی؟

در این مرحله یک چیز مهم که وجود داره اینه که Cole Yeager رو بکشی یا نه.!!!

یک تروجان باید اپ کنی. بعد بری اموزش ها رو ببینی -> بعد سر پشت بام انتن رو یک کاری کنی تا خرا بشه ( Bug بگیره ).
یک گاو صندوق رو باز کنی اطلا عات رو برداری.
بعد بری فایل ها رو پیدا کنی.
سیستم های برق رسا نایی هم نفله کنی ( کاری داره )

کمک کنید تروخدا

اونجا اصولا یارو باید برگرده یه کلت جنگ جهانی دوم بهت بده تا خلبانه رو بکشی.....
و تو میتونی انتخاب کنی که بکشیش یا نه.....
دیگه نمیدونم بازی برای شما چه مشکلی درست کرده .... (زیاد ناراحت نشو ! تا حالا که من ندیدم کسی باشه که این بازی رو بدون مشکل تموم کنه ) ;)

سعی کن خودت گیم رو ببری تا اخر ( تا لذت بازی بهت دست بده )

این هم یک مقاله از داستان بازی.
اصولا ایشون بازی رو تا آخر رفتن فقط یه مرحله 2 دقیقه ای مونده..... عزیز چرا پیش نمایش میذاری..تو همون سایت بری یه نقد هست که من نوشتمش....برو بخون حال کن
از تمامی دوستانی که میخان نقد منو بخونن دعوت میکنم برن بخونن
http://xoncegame.com/index.php?ind=reviews&op=entry_view&iden=6
مجتبی تو یکی حتما برو....

صد دفعه لود کردم نشد!!
سیو بذار (فرض کن آخر شبه!!)
باتشکر....
قربونت برم ....من رفتم دنبال سیو هام...دیدم ای دل غافل بازی رو که پپاک کردم مثل اینکه سیو هاش رو هم پاک کردم..خلاصه شرمنده شما شدم :((

دوستان من بالا خره بعد از مدتها تونستم یه کارت گرافیک نسبتا خوب AGP تهیه کنم که PixelView 7600GS هستش و حالا دیگه می خوام این بازی رو شروع کنم . فقط یه چیزی هست .
این که تو صفحات قبل بعضیها می گفتن بازی مشکل داره و گیر می کنه و نمی دونم قفل نمی چرخه و ... بالاخره واقعیت داره یا نه ؟ من که بازی رو همون روزهای اول در 2 دی وی دی از تکین گرفتم . ولی نمی دونم این چیزها که می گن راسته یا نه ؟

این که تو صفحات قبل بعضیها می گفتن بازی مشکل داره و گیر می کنه و نمی دونم قفل نمی چرخه و ... بالاخره واقعیت داره یا نه ؟ من که بازی رو همون روزهای اول در 2 دی وی دی از تکین گرفتم . ولی نمی دونم این چیزها که می گن راسته یا نه ؟ __________________
کاملا راسته...هر چی که گفتن راسته...این دفعه یوبی بد سوتی داده و بازی پر از باگ های عجیب و غریب هست... و یه جا تو فوروم یوبی خوندم که این مشکلات به خاطر پورت شدن بازی به صورت مستقیم از 360 هست و بعد از پورت شدن مثل اینکه باگ های متععد بازی رفع نشده

دوستان من بالا خره بعد از مدتها تونستم یه کارت گرافیک نسبتا خوب AGP تهیه کنم که PixelView 7600GS هستش و حالا دیگه می خوام این بازی رو شروع کنم . فقط یه چیزی هست .

70.gif
70.gif

مبارکه
دوست من چه قدر خریدی این کارت رو؟ از ایران خردیدی؟؟؟ از کجا؟؟؟؟:love:

70.gif
70.gif

مبارکه
دوست من چه قدر خریدی این کارت رو؟ از ایران خردیدی؟؟؟ از کجا؟؟؟؟:love:

ممنون عزیزم .آره از ایران خریدم . از پساژ ایران . البته گرونتر از همین مدل PCI Express .من اون رو 152000 تومن خریدم .

دوستان . پس این مشکلات بازی از خود یوبی هستش ؟ یا اینکه شرکتهایی که تو ایران پخش کردن مشکل دارند ؟ حالا راهی برای رفع مشکلات وحود داره یا نه ؟

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or