Splinter Cell: Double Agent

سلام این بازی کی میاد؟؟؟؟ کشت ما رو!!!!!!

کسی اطلاعی داره جواب بده ممنون میشم...

در ضمن آلبوم جدید محسن چاووشی هم حتما گوش کنید (ارجینالشو بخرید)

خب تصوير توضيح نداره
پاييني كه مال 360 هست
اون اولي هم مال داش مجي
خوب کدوم بهتره؟ من که نمی تونم تشخیص بدم! :blushing:
دلیلش هم اینه که با اینکه زاویه ی دوربین تقریبا توی هر دو عکس یکیه ، ولی عکس ها با هم تفاوت دارن. ;)
هر کس تونست 15 تفاوت رو توی عکس ها پیدا کنه! :biggrin1:

مثلا تو بالایی کامیونه نزدیک دوربینه ولی ماشین زده دوره، در حالی که توی پایینی کاملا جای این دو تا ماشین بر عکسه! :cheesygri
شدت نور و سایه هم فرق داره.سایه ها توی عکس پایینی خیلی پررنگ ترن! (فکر کنم توی پایینی سم عینکش رو نزده ولی تو بالایی زده) ;)

خلاصه اگر منظورت این بوده که گرافیک 360 با پی سی مقایسه بشه ، من یکی که نمی تونم.بقیه رو نمیدونم! (شعر ساختم:cheesygri )

الحمدلله یکی پشت ما در اومد گفت که میشه با سری 6 هم تمامی گرافیک بازی رو دی
تا اونجایی که اطلاعات نصفه و نیمه ی من میگه ، نباید گرافیک توی سری 6 و 7 زیاد فرق بکنن.
ولی چون کارتهای سری 7 قوی ترن ، توی گرافیک های بالاتر fps بیشتری میدن.
کارتهای سری 6 هم چون ضعیف ترن ، شما برای اینکه به fps مطلوب برسی مجبوری بعضی از آپشن های گرافیکو بیاری پایین تا روون اجرا شه....
البته این اطلاعات ناقص من بود!

بای/.

كين عزيزفرق ps3 و x360 رو ميتونيد رو مقايسه ي cod3 ببينيد اون وقت ميبينيد كهx360 قويتره و از پردازنده ي بهتري استفاده مي كنه(البته DX10 باد هردوشون رو ميخابونه فقط ببين من كي گفتم!!!:biggrin1: )
ولي گرافيك x360 روباps2مقايسه كنين البته توsc4 كه يه ذره بخنديم(اقا اگه كسي شاتي از هردو داره مقايسه كنه;)

بنده خودم گرافیک Sc4 تو ps2 دیدم اصلا قابل مقایسه با کامپیوتر و360 نیست!!! کجاش خنده داره از ps2 بیشتر از اینم نمیشه انتظار داشت!!! منظورت از باید دوتاشون بخابونه کدوم دوتاس؟؟؟
در ضمن شما داری ps2 با ps3 مقایسه میکنی؟؟؟!!
اون افت فریمم توcoD3 مشکل از بازیه!!!!!!!!

منظورم ps3 و x360 بود (البته از نظر گرافيك-crysis)
منظورم از ps2 هم مقايسه گرافيك نسل قبل با نسل حاضره نهps2 با ps3
پس چرا cod 3تو x360افت نداره و با60 فريم اجرا ميشه؟
البته بايد گفت تفاوت به خاطر پردازنده هاي دو كنسول هست نه بازي !!!
بهتره اين بحث تموم شه چون مربوط به تاپيك نيست. باي;)

خب تصوير توضيح نداره
پاييني كه مال 360 هست
اون اولي هم مال داش مجي

من به سه دلیل توضیح ندادم! یکی این‌که توضیح نمی‌خواست! دیگر این‌که خودم هنوز روی 360 به مرحله‌ی کنگو نرسیده‌م و گفتم قضاوت رو بذارم بعد از اون. آخر این‌که تا اون‌جایی که من می‌دونم قرار بوده گرافیک نسخه‌ی 360 و Pc مثل هم باشه.

فرض کنیم که پایینی از نسخه‌ی 360 باشه و بالایی از نسخه‌ی Pc با حداکثر تنظیمات گرافیکی. در این صورت، به نظر من، نورپردازی نسخه‌ی 360 آشکارا بهتر از نسخه‌ی Pc هست.

كين عزيزفرق ps3 و x360 رو ميتونيد رو مقايسه ي cod3 ببينيد اون وقت ميبينيد كهx360 قويتره و از پردازنده ي بهتري استفاده مي كن
مثل اینکه شما مشکلات 360 با بازی های اولیه اش نمیدونی....این قضیه cod با کنسول PS3 فقط به خاطر نا آشنایی با سخت افزار ps3 هست

عکس ها رو بالاخره دیدم!!
نسخه ی 360 خیلی بهتر بود ولی توجه داشته باش این عکسی که dj_mj گزاشته با یه کارت سطح بالا نبوده و اینکه فکر نمیکنم همه تنطیمات رو روی بالا گزاشته باشه!

کجای اون پایینیه بهتره من که از حرفهای شما سر در نمیارم!!!! اون از اون عکسهای crysis که توdx10 وdx9 مقایسه شده بود ماله dx9 بهتر بود ولی همتون گفتید ماله dx10 بهتره؟؟؟؟؟؟؟!!!!!!!!!

عکس تار با اون نور پردازی ضعیف بهتر از اون عکسای بالاییه؟؟؟؟؟؟؟؟!!!!!!!!!

کجای اون پایینیه بهتره من که از حرفهای شما سر در نمیارم!!!! اون از اون عکسهای crysis که توdx10 وdx9 مقایسه شده بود ماله dx9 بهتر بود ولی همتون گفتید ماله dx10 بهتره؟؟؟؟؟؟؟!!!!!!!!!

عکس تار با اون نور پردازی ضعیف بهتر از اون عکسای بالاییه؟؟؟؟؟؟؟؟!!!!!!!!!
در مورد کرایسیس که مشکل از شما هست:biggrin1:

این عکس هم زیاد کیفیتش خوب نیست مگه نه میفهمیدی !
در ضمن نور پردازیش خوبه اتفاقا اون اولی نورپزدازی نداره:)

سلام به همگی
من نفهمیدم این بازی نسخه ps2 خیلی بی سر وته تموم شد یا من اشتباه میکنم؟!!:confused:
مرحله کنگو رو که اصلا نداشت (البته فکر میکنم که اصلا نباید داشته باشه;) )
آخرش هم تا Emile رو کشتیم تموم شد....
چرا اینجوری بود؟!!!:confused:
فکر کنم کم کم باید برم سراغ 360...
Ps3 هم که حالا حالاها نمیاد....

samfisher.jpg
بنظرم گرافیکی که من دارم باید اندازه عکس دومی باشه (چیکار کنم تغریبا شبیه این می بینم:-")
از شب کسی عکس داشت برای مقایسه بزاره (تازه اولشم:cheesygri)

اینم تنظیماتمه
کارت گرافیکم هم Geforce 7900 GT هست.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or