میدونم درکش برات سخته ولی منظور اینه که از سازنده ی بازی حمایت بشه!وقتی میتونی با 5تومن بازی رو تهیه کنی دیگه چه نیازی هست که بری نسخه اوریجینالش رو بخری؟
میدونم درکش برات سخته ولی منظور اینه که از سازنده ی بازی حمایت بشه!وقتی میتونی با 5تومن بازی رو تهیه کنی دیگه چه نیازی هست که بری نسخه اوریجینالش رو بخری؟
جایی گیر اوردی بفروشن به منم خبر بده...!این بازی ارزش خرید اریجنال رو داره...چه رو pc چه رو 360....
خیلی باحال شده...
بیخیال رفیق ... انقدره عین ما تو خارج از ایران نسخه اروجینال میخرن که جای هممون از سازنده حمایت کردند ! ما باید از این موقعیت استفاده کنیم !میدونم درکش برات سخته ولی منظور اینه که از سازنده ی بازی حمایت بشه!
بحث سر این نیست...این بحث بازیه اورجینال هم واقعا جالب شده.یه عده که میگن ما دزدیم یا شدیدا سوپر مایه دار تشریف دارن یا خیلی سر خوش هستن.آخه من که حقوقم ماهی 200 تومن هست چجوری برم بازی دونه ایی 60 تومن بخرم
دختردائی بنده تو کانادا ماهی 3 هزار دلار حقوق میگیره.برای اون کاری نداره بره 50 دلار پول بازی اورجینال بده ولی برای ما تو ایران غیرممکن هست.هرموقع درآمد ما جهانی شد انتظار داشته باشین فرهنگمون هم جهانی بشه.
بحث سر این نیست...
من گفتم ارزش داره اریجنال بخریش...دوستمون گفت 5 تومنیش هست چرا 50 تومن؟!
خب آفلاین بازها که همون 5 تومنی رو تهیه میکنند...ولی 100% از همین بچه های بخش 360 وpc کسایی هستن که اریج بخرن!همونطور که اریج mw2 رو خریدن...چون ارزشش رو داشت!
LOL!!!اونا مارو اینقدر تحریم و تحقیر می کنن که اینکار ما (یعنی استفاده از بازی های کرک شده و....:cheesygri) در مقابل این کارهایی که اونا با ما می کنن هیچه!!!
پس تا می تونید از این بازی های کرک شده استفاده کنید و لذتشو ببرید.موفق باشید
من نمی تونم از لایو استفاده کنم